äntligen !!!

Kan knappt tro att det är sant.. ljuset i tunneln är nådd!!! Våran uppsats är klaaaaar =) jihooo.. njaaa inte helt rikigt klar.. men för examination är den klar! Typ snart.. haha..
HIttade ingen hundvakt i dag så christine fick pallra sig hit till engelsfors.. det gick ju bra det med =) Snodde i hop en köttfärssås här på morgonen som jag bjöd på senare.. vi fick massor gjort! Alltihopa är klart.. nu ska vi bara träffas i mån och gå igenom småpill... korrekturläsa och lite sånt där småfix.. allat annar är klart.. innehållsöfrteckning, abstract allt!! Känns underbart skönt.. och bra blev den med =) Så nu kommer vi bli långlediga.. ska ses i mån då som sagt sen blire smester fre,lör,sön,mån, tis och på onsdag ska vi förbereda oss för seminariet på torsdagen.. åååhhhh.. helt underbart! Då ska jag bara njuta och vara med min hund.. träna en massa och bara vara..

Gårdagen var bra.. var hem till emma, emil och nova.. fikade kaffe och glass.. kläderna som jag hade köpt till novan passade perfekt =) hon blev skitsöt som vanligt i dem =) vi pratade en massa och efter det besöket åkte jag vidare mot jessica och jimmy för våran vanliga housewives-träff =) där hemma vare omöblering på hög nivå.. Miranda skulle ta det stora steget och sova i sitt egna rum =) kanonbra blev det och hon somnade som en stock medans jag var där.. så det var inga problem alls! Värre vare nog för jessica =) hehe.. får höra i dag hur det gick =) housewives var bra.. efteråt satt jag kvar och vi pratade en massa.. halv tolv var jag nog klockan när jag kom hem..

I dag är det onsdag.. meningen var att jag skulle följa med anna på bodypump i kväll, men hennes planer var ändrade nu.. så antingne går jag ensam eller så skiter jag i det.. tror jag går ensam.. först ska jag och pappa åka ner till slingan och gå med hundarna sen hem och hälsa på farmor och timo.. timo kom hem från sjukhuset i går.. 5 veckor på sjukhuset i borås.. får se hur han mår, om han känner igen mig..

Har ringt och satt mig i kö på bostad i dag med.. en privat förening i gävle.. verkar inte alls bli några problem =) härligt! Vill helst flytta NUuuuuu men det blir lite svårt..

nej nu har jag lite mer att pyssla med innan jag skall vidare =)

aldrig som man tänkt sig

nej ta mig fan! Hade verkligen sett fram emot att simma och bubbla och bara ta hand om mgi själv.. Kom på i sista stund efter att jag packat väskan och allting att det för fan är höstlov!!!!! en annan har ju itne haft det på 100 år så jag hade egentligen ingen koll, förrän det slog mig.. tittade i hoforsbladet och såg att självklart vare barnbad enda fram till 17:00.. jag vart så jäkla grining så jag sket i å packa upp väskan ens.. det får jag väl ta å göra nu när jag ska duscha..

ja så det vart inget bad.. åkte ner och sprang runt 7,5:an i alla fall, det gick bra.. sen solade jag efter det och var över till anna en sväng.. hon bor ju precis bredvid.. hon skulle ut och jobba natt...

såååå nu är jag hemma igen.. nu ska jag duscha och sen äta middag med min kära familj.. sen hem till emma och fika lite..

Tisdag

har varenda människa en facebook eller? Man kan verkligen träffa ALLA där =) kul..

jaja.. i dag vart det en snabbvisit i skolan.. vi gjorde klart diskussionen, så nu äre bara resten kvar =) inte så mycket vill säga.. skööönt så vi tog en halvdag i dag bara.. Det går riktigt bra och vi blir så nöjda så =)

Nu när man är hemma i tid för en gångs skull skall jag ta vara på detta.. Jag ska ta och packa en väska och åka ner till hoforshallen.. jag ska först springa ett varv runt 7,5:an sen ska jag simma några längder, sola och basta =) mmm riktigt myyyys med mig själv ska jag ha det.. en ta-om-hand-om-mig-själv-dag! perfekt.. det behövs ibland.. försökte få med mig syster, men fick inget svar.. så då gör jag det ensam.. i å för sig hade det vart mysigt att ha nån att prata med.. kanske ska ringa anna? mmm får se..

senare i kväll kommer jessica och david hit och käkar med oss, skoj har itne sett syster på en vecka nu.. sen efter det ska jag hem till emma och emil och gratta Novan.. och SEN efter det ska jag hem till jessica för den vanliga housewives kvällen som vi har varenda vecka =)
Har ett fullspeckat schema som ni ser.. det är det jag gillar! Klarar inte av att inte göra nånting, blir alldeles för rastlös =)

I dag har jag anmält mig på 3 lägenheter också.. hamnade rätt långt bak i kön, så gavlegårdarna äre nog bara att skippa.. får försöka leta mig till de privata i stället.. ringde nyss till ett företag men de hade bara telefontid till 12.. kul.. Jag börjar få lite smått panik nu.. Nu när jag inte har nån plan längre att hålla mig till =) Jag vill veta exakt vad som kommer att hända.. jag tycker inte om att itne veta nånting.. Jag är en planering-in-i minsta-detalj-människa.. allt måste vara perfekt.. Fast ibland kan det vara rätt charmigt också att itne veta vad som kommer att hända.. men inte när det gäller sådana här viktga saker inte.. ajaa.. men en sak är jag rätt säker på i alla fall =) och det är att det löser sig, det gör det alltid.. 

Försöker förstå mig på min mp3, den lever ett eget liv.. fat tjag laddar batterierna så vill den inte starta =/  vad är då problemet? Ja det får jag fundera vidare på sen.. nu ska jag packa och ge mig i väg..

Hela helgen..

ja då kommer det en sammanfattnig av hela helgen då =)

I torsdags fick jag en idé om att jag skulle åka till örebro, en mycket bra idé ! sagt och gjort.. kl 19:00 var jag framme.. Vi lagade mat och hade de mysigt i hop.. På fredagen jobbade S! Jag gick upp och åt frukost med honom sen tog jag och Nemo en springtur runt slingan.. jag sprang, nemo låg och sov i bilen.. runt lunch på fredagen bjöd S mig på lunch, jag hämtade honom på jobbet och skjutsade tillbaka honom sen.. Jag och nemo åkte vidare ut till ikea och drömde om min kommande lägenhet, som jag redan rustat och inrett i skallen min =)
På fredag kväll åkte vi och spelade badminton, det var skitkul!! Var jättemånga år sedan jag spelade sist, men talangerna satt i frotfarande ;) efter badmintonen gjorde vi broccoligratäng och tittade på idol.. åt ost och kex och drack vin =)
På lördagen var jag stel som en pinne efter 1 timmes badminton =) men ändå tog vi oss ut till slingan och sprang ett varv... efter det vart det lunch och mys.. På lördagkväll gjorde vi itne så mycket.. vi tänkte gå ut och äta men kagade mat hemma tillsammans i stället, mycket mysigare så =) då vart det lax, färsk pasta i citronsås.. supergott! Sen somnade jag på soffan och sov som en stock ända till söndagmorgon.. var helt utslagen!
På söndagen var det meningen att vi skulle springa igen.. men då sa min kropp ifrån, hade fortfarande träningsvärk! Så vi åkte till marieberg i stället och köpte ett ben åt nemo och mössa, halsduk och en kryddkvarn åt S =) sen åkte vi ut till anneboda? hette det så, kommer inte i håg.. det påminde i alla fall om hemlingby med en massa olika slingor som man kunde gå eller spring i.. vi gick runt 2,5 km slingan med Nemo.. Jättefin slinga runt en liten sjö med asfalt hela vägen.. Nemo tyckte dte var jättekul att få gå så långt.. inga problem alls var det! Så nån gång i veckan kan man nog ta honom på en längre promenad.. efter promenaden fikade vi och sedan åkte vi hem och S lärde mig hur man gör chilicornkarne =)
Vid 7 tiden på söndagkväll (igår) åkte jag hemåt Hofors.. Blödig som jag är fällde jag såklart en tår =) Vet egentligen inte varför.. Kanske för att jag trivs så bra i hop med S och att vi nu inte ska ses på hela 14 dagar !! Det ska bli jätteroligt att se hur det går =) hehe.. Jag har absolut inget emot det.. tycker bara det är skönt att längta lite.. Annars kan det lätt bli för mycket av det goda.. Skönt med lite distans! Känna efter vad det är man känner osv. Jag tycker i alla fall otroligt mycket om honom.. Vi har det jätteroligt ihop och jag trivs verkligen i hans sällskap.. Jag hoppas att det kommer leda till något mera.. Kärlek? Ja kanske det ;) men just nu försöker jag bara ta det som det kommer..

I dag äre Måndag! Jag och christine har arbetat med uppsatsen, det går som på räls.. skitbra blir det! Vi har precis lunchat på scandic.. det vart falukorv och morotsstuvning.. om 50 min ska vi på en föreläsning om läkare utan gränser, det ska bli superskoj! En sköterska och en barnmorska ska vara med..
Senare i kväll ska jag hem till emma och gratta hennes Nova som fyller 1 år i dag =) sen ska jag hem till Tommy och köra lite grejjer till jessica och jimmys garage..
Hade tänkt hinna med å träna nånting också.. får se om det hinns med.. Har bestämt mig för att sluta äta godis nu (igen) !! Har ju 5 kg kvar som jag vill bli av med.. Mitt mål är att det ska vara avklarat innan jul =) Önska mig lycka till =) S äter heller inget godis, så det är ju perfekt! För det är ju på helgerna som det kan vara svårt och eftersom vi ses bara på helgerna så äre ju perfekt att försöka sluta =) Hoppas bara min karaktär håller sig från det nu i helgen.. hehe.. det blir nog inga problem!

Nej nu ska jag sluta svamla en massa.. göra lite nytta i stället..

lördag

ja då var det lördag då.. snart slut på helgen =/ snart dags att ta sig tillbaka till verkligheten..

I dag har det vart en underbar dag.. vädret har väl inte vart helt okej.. vi började dagen med frukost.. efter det tog vi bilen bort till slingan och sprang en runda =) sen hem och duscha.. efter det gick jag bort till affären och handlade lite mat.. bjöd på fajitas =)

nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på,, antingen åker vi till hofors eller så stannar vi kvar här i örebro.. får se..  

marieberg

snart kommer S hem från jobbet =) Vi var och lunchade tidigare.. Gubbarna på östern tror jag stället hette, åt en dagsens med lax, mmmmm hur gott som helst! Hämtade honom på sitt jobb sedan åkte vi, efter att jag lämnat av honom igen åkte jag och Nemo ut till Mariebergs köpcenturm och fördrev lite tid.. börajde med ikea.. me löööööv ikea.. bättre än uppsalas men inget slår gävles.. mjjjoooo kanske kungens kurva, men dit har jag inte varit.. ännu ;) gick och strosade runt och fantiserade om hur min lägenhet kommer att se ut sen när jag flyttar.. det blir grymt snyggt =) jag älskar att inreda.. och nu blire extra skoj med allting nytt igen =)
efter det gick jag in på köpcentret.. hittade en top på ginatricot, som vanligt.. älskar dne affären.. såg en grymt snygg väska på hm, men jag köpte den inte.. däremot köpte jag en ny rouge.. en svindyr en! 365 jävla kronor för en rouge.. ångrade mig efteråt, men var för feg för att byta.. jag är grymt snål med ivssa saker.. andra saker kan jag slänga ut vad som helst på.. men en rouge, njaaa det kändes kan jag säga.. men men.. hur ofta köper man en ny rouge då? den kommer räcka i alla fall ett år framöver..

nu sk ajag och nemo knalla en sväng.. sen när S slutar blire badminton, skitkul ska dte bli =)

tyyyyypiskt!!

jag som skulle vara duktig och effektiv när jag är ledig.. tog med mig uppsatsen och lite anteckningar, dels de anteckningar som handledaren gjort som hon tyckte vi kunde ändra på.. mmm bara det att jag tagit feeeeel anteckningar! ja tog de gamla, från introduktionen... såååå.. nu sitter jag med en uppsats som jag ändå inte kan göra nånting åt.. piss!

Ajaa.. men inte mår jag så himla dåligt över det eller =)

Jag och Nemo har vart ute.. först gick jag en sväng med honom så han fick springa av sig lite, han fick hälsa på en gammal labrador som stod med ena foteni graven typ, han var riktigt gammal och gaggig.. sen satte jag nemo i bilen och så sprang jag en runda.. åkte bort till en naturslinga som vi gick runt förra gången jag var här, härligast att springa i skogen.. Anna ringde.. hon lyckas alltid ringa när hon är bakis och jag är ute och springer, lyckas alltid ge henne dålit samvete =) hehe.. det hade inte gått så bra i går på takida.. de hade inte kommit in!!! kl 22 hade hon och sanna vart där men då var det fullt.. så de fick gå på max och äta i stället =) tur att en annan inte åkte in, det hade kännts ganska surt.. aja.. så kan det va! Nu skulle hon ladda om inför kvällens fest.. uhuu är inte ett dug avundsjuk på henne..

jag har precis duschat och tänkte sätta mig med skolarbete, men det gick inte.. sååå nu ska jag väl vänta på att S kommer hem så vi kan luncha ihop =) sen tror jag det blir en sväng till ikea..

örebro

jajamen! Nu befinner jag mig i örebro =) det känns otroligt bra =) Kom i går kväll vid 7 tiden, vi åkte direkt och handlade lite mat.. sen gjorde vi spaghetti med köttfärssås.. supergott.. sen vart det tidig kväller.. eller tidig och tidig, tiden bara rusade i väg och helt plötsligt var klockan 23... Har nu vart vaken sedan 06.. S är på jobbet.. Nemo sover.. jag ska underhålla mig med en film.. sen får vi se vad som hittas på.. ska nog ta med nemo ut en sväng på stan sen och socialträna lite =) sen ska vi luncha i hop S och jag och sen kanske jag åker ut till ikea vid marieberg.. om jag hittar vägen ;)

I kväll äre idol som gäller och lite god mat kanske?


Lite bättre..

Okej nu mår jag lite bättre.. Uppsatsen har gått fint.. vi har fått i hop nästan 2 sidor diskussion.. kommer lätt bli klar på 2 veckor.. så det är ingen panik!

I kväll åker jag till örebro för vi bestämde oss för att ha lite ledigt i mån =) Underbart ska det bli.. glömma alla bekymmer och bara vara.. Får se om vi åker hem i morgon eller på lördag.. S skulle på nån rockpslening i Mora..

nej nu ska jag skriva ut lite nya scheman sen ta tåget hem för att packa lite och sedan åka =)

Inte min dag..

Nej i dag borde jag ha stannat hemma i sängen.. svinkallt ute och jag tar självklart den tunnaste västen som jag har.. borde ha tagit fram goose-jackan.. ingen mössa eller vantar har jag framme heller.. I dag när jag kommer hem ska allt vad mössor, vantar, vinterskor heter tas fram..

Har en sådan där down-dag i dag, som jag inte haft på över en månad nu.. Mår inge vidare alls.. oroliga känslor i kroppen.. vet inte vad det är.. eller! Jo egentligen vet jag ju visst vad det är.. jag bara försöker tro nåt annat.. Jag måste lära mig att leva för dagen, jag oroar mig alldeles för mycket för framtiden.. måste bättra på min självkänsla.. men hur? Självförtroendet äre väl ingen större fara med.. eller nej.. nu ljuger jag igen..
NÄR ska man komma underfund med hur man fungerar, vem man är? Jag som trodde jag hade rätt bra koll.. men när dessa dagar infinner sig så märker man hur liten man egentligen är..

Jag är i alla fall egentligen,.. innerst inne lycklig =)

Sitter i skolan med christine.. vi ska uppsatsa! Inte mycket kvar nu.. bara diskussioner och lite layouter.. Var i valbo i går kväll och köpte en laptop med pappa.. jag fattar ju inget av sådant där så pappa vi fick vara med och bestämma.. det lät på pappa som om det var ett kap, men jag vet inte..
Tog en sprintur i går med ilah också, det gick bra.. tänker ta samma vända i dag igen.. mådde även dåligt i morse för att ja hade träningsvärk!!! fy fan vad otränad jag är när jag får träningsvärk i armarna efter 20 fjuttiga armhävningar.. skärpning!! Så i dag blire samma vända igen och 30 armhävningar =)

Nej nu får det bli helg..
I dag kanske det blir gävle och takida också.. får se hur jag mår i eftermiddag.. ja nej nu ska vi jobba lite..

sötaste

i dag har jag köpt det sötaste jag nånsinn sett =) återkommer till det..

redovisningen gick skiiiitbra! våra oponenter hade absolut ingenting att komma med =) inte läraren heller direkt... så nu äre bara å köra vidare med diskussionen =)
vi slutade vid halv 1, då käkade jag och christine lite lunch sen släppte hon av mig poå stan..

jag skulle ju inhandla nåt till 1 årskalaset.. och guuuud vad mycket sött det finns! kommer nog shoppa ihjäl mig sen när det är dags för bäbiskläder, precis allting är ju gulligt =) hittade två klänningar som jag stod och velade emellan.. första var en sö brun liten klänning med rosa band i midjan och den andra var en skittuff kjol med hängslen till och en vit skjorta.. det vart kjolen och skjortan =) huuuur gulligt som helst.. hoppas det blir bra =)

hittade även en ny tröja åt mig själv.. jag är hopplös på hoodietröjor.. det vart en naturvit från puma, lite längre modell.. skitsnygg! och en ny bh.. Nemo tuggade sönder min boxarbh när vi var i örebro.. så det vart en ny sådan..

kom precis hem.. åkte tåg i dag.. ingen höjdare.. blir nog inga fler tågkort efter det här.. ska dricka lite kaffe nu med mina päron när mamma kommer hem sen ska jag ut och kuta lite.. får se vad vi hittar på mera..

nej nu ska jag kolla lägenheter..

Meeeeeen

Äre någon som har nåt tips på nåt skoj man kan göra i sthlm? Nån som vet nån bra utställning, mässa, teater, musikal man kan gå och se? Jag har alldeles för dålig fantasi och jag hittar då ingenting på nätet..

ONsdag

yes onsdag i dag.. sitter i skolan.. kom precis.. fick åka bil med Jessica T i dag, det var rirkigt skönt.. skall ta tåget hem sen.. Pappa är hundvakt.. I kväll MÅSTE jag ut och röra på mig, har inte sprungit på jag vet inte hur länge.. eller så kanske jag ska pallra mig till badhuset och simma ett par längder? ja vi får väl se..

Annars så har jag itne så mycket inplanerat.. Ska snart ha uppsatsredovisning av resultatet, hoppas det går vägen.. sen om jag hinner (innan tåget går) tänkte jag hinna med en runda på stan.. ska ju på 1 årskalas i helgen =) Nova, emmas bäbis fyller hela ett år.. sjukt vad tiden går snabbt!

Nu ska jag kika runt om jag kan hitta nån bra bostadsförening i gävle.. måste börja leta lägenhet nu.. Pratade med Sanna i går, hon blev överlycklig över att jag skulle flytta tillbaka =) Hade inte pratat med henne sedan.. jaaa.. typ nån månad sen så vi hade massor att skvallra om =) I mån blire gävle och eventuellt takida, då ska vi hem till henne innan.. tror inte det blir utgång för mig, är så trött och tråkig.. men jag ska nog med in och träffa tjejerna i alla fall..

nej det här har jag inte tid med.. måste fixa och dona lite

För jag är så jävla bra!

jajamen.. bilen gick igenom =) helt otroligt, måste vart för de där stilpoängen.. Ja bra var ju det, nu äre bara tuta å köra i ett år till =)

var in på dollars och köpte tuggben och flyttkartonger.. 6 st för 100 kr.. åkte direkt ner till LIllån och packade i hop 3.. Vi ska gå igenom alla köksprylar snart.. så fåort tommy får råd att köpa nytt.. för jag är ju inte direkt i behov av nå tallrikar och bestick nu.. skönt ska det bli när det är över.. får ställa ner lite kartonger hos jessica och jimmy, det är ju supersnällt! ååhhh jag vill flytta till en egen lägenhet nuuuuuu.. sitter på gavlegardrana.se varje dag men det finns ju inga!!! det finns en som svarstiden går ut på i morgon, jag har int ehunnit se den.. och man måste flytta in 1 jan. det är ju inte hela världen.. meeeen.. njaaa jag vet inte.. tänk om jag inte får nå jobb??

aja.. skitsamma! Nu ska jag ta en promenad med ialh och låta nemo vara ensam lite.. måste börja vänja honom nu.. sen blire housweives hos jessie =)

fiiiina biiiilen =)

Mmm jag är riktigt stolt och nöjd med mig själv som har tagit mig an bilen min =) den har fått en extreme makeover kan man säga! Jag har dammsugit, torkat ur och tvättat den =) den vart som en ny bil.. fälgarna som vanligtvis är i silver var kolsvarta! inte skitiga, utan kolsvarta =) jag hoppas på att få ett par stilpoäng nu på besiktningen bara för att den vart sååå fin =) ska ner och köpa två nya glödknoppar till nummerplåtsbelysningen, sen så är jag och bilen redo!!

Vi slutade tidigt i dag med.. skööönt.. hann gå igenom den andra uppsatsen och äta lunch innan klockan var 12.. skönt det! jag är så sjukt trött.. vet inte vad det är.. men jag är konstant trött.. hade inga som helst problem med att somna i går heller.. fast jag tagit TVÅ powernaps på eftermiddagen,.. aja.. nåt som spökar, det känns!

Känns som om det var en hel evighet sen jag träffade S nu.. fast det var i går morse vid halv 6 =/ Hur ska jag få veckorna att gå? Självklart kommer vi inte kunna ses varenda helg heller, och hur ska det då bli? I dag kände jag starkt för att ta en avstickare förbi örebro.. synd bara att det är 20 mils avstånd, annars hade jag lätt gjrot det.. Vi får se framåt helgen nu då om vi kan ses eller inte.. jag ska hålla tummarna för att få åka =)

nej här har jag inte tid att sitta heller.. 

berättar sen hur det gick =) 

Tv-kväll

Yes i dag äre ju min och Jessica Tidermans tv-kväll =)) Desperate housewives äre som gäller!! Får se om hon kanske kan komma till mig i kväll, har lovat se efter mina föräldrars hund..

I dag äre tisdag! Jag ska besikta bilen.. hoppas det går bra.. sedan har jag sagt att jag kanske.. kanske kommer att tvätta och städa ur den =)  om inget viktigare dyker upp så fåre nog bli så, det behövs verkligen!!

Sitter i skolan och väntar på C, vi ska gå igneom den andra uppsatsen och eventuellt börja med diskussionen... eller åtminstonde en liten abstract kanske? innehållsöfrteckning.. mmm.. vi får väl se..

NU börjar det dra ihop sig =) snart äre dags för praktik igen.. Hc i falun äre som gäller då.. det ska bli spännande! 4 veckor på hc 1 vecka på MOh-teamet och 1 vecka på BVC/MVC! myyyyys.. nu äre också mindre än 3 månader till examen! måste börja söka lite mer jobb.. Kan inte förlita mig på att jag får på 105:an även fast det låter mycket lovande.. ska söka på 25:an också..

Nej nu ska jag kolla in min facebook, se om det hänt nåt nytt där =)

okeeeej

vet inte om facebook var min grej riktigt.. men men.. får väl försöka ge det en chans då..

kvällen har vart bra! Det vart ju tacosbjudning dårå.. morfar kom förbi också, trevligt! Var längesen jag träffade honom.. syster och david kom med.. vi åt massor med tacos.. sen somnade jag och mamma på soffan till kill bill 1...

nu sk ajag krypa ner i min söng och kolla in kill bill 2, lär ju itne kunna sova i första taget.. somnade ju även på syrrans soffa tidigare i dag när jag var där.. inte så konstigt! Jag och S var ju vaken rätt länge i går och låg och pratade sedan klev vi upp kvart i 5 i morse.. inte undra på!

nu ska jag ta och ringa och säga god natt sen sussa in.. hörs i mån

hos syrran...

nu är jag och nemo hos syster.. david, hennes kille är också här..

koppeltärningen på bruket gick bra.. nemo var jätteduktig =) Han gick så fint i kopplet så, fast det var rätt mycket folk ute... vi gick från bruket till mammas jobb.. där fick vi kaffe och äppelkaka =) syrran slutade vid 3 så jag åkte med henne hem till henne...

i kväll ska jag bjuda på tacos hemma hos mamma.. det blir jag, mamma, jessica och david... pappa jobbar e.m.. får se om vi kanske hyr en film också..
S spelar badminton på måndagar.. jag längtar tills jag får höra honoms röst i kväll =) Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på honom.. är det kanske så att jag håller på å blir kär? Det spelar ingen roll.. jag mår hur bra som helst i alla fall =)

nej nu ska jag försöka förstå mig på min nya facebook...

Me like monday

ja den här måndagen gillar jag =) Jag och mamma ska åka å shoppa lite i falun när hon slutar =)


är redan hemma! Vi gick igenom en uppsats i dga och tar den andra i mån, vi ska ju inte arbeta ihjäl oss eller.. nej jag hade ju ignen hundvakt som sagt.. så nu ska jag ta min hund och åka ner på hofors för lite sociaträning på stan sen över till mammas jobb och vänta på henne tills hon slutar sen blire shopping i falun.. Kanske jag köper den där datorn.. hmm.. får se..

Jag har fixat en facebook i dag.. måste kolla läget där och lära mig hur man gör =)

Fabolous!

Mmmmm... Måndag.. tillbaka i verkligheten..

Behöver jag säga att helgen har varit underbar? I fredags var det otroligt bra väder.. Jag var ute med hundarna och städade huset för att S skulle komma =) Vid halv 3 tiden kom han.. Hur fin som helst, som vanligt =) Vi drack lite te och pratade.. han hade ju vart i torsby dagen innan och haft möte med jobbet, efter mötet hade de åkt skidor i en inomhustunnel.. jätteroligt hade det vart! efter det åkte vi hem till hans föräldrar i barkhyttan för att sedan åka tillbaka till mina föräldrar i engelsfors.. mamma bjöd på underbar laxsallad som jag älskar! efter det åkte vi åt varsitt håll och träffade våra vänner.. jag hem till anna.. där var emma redan.. vi drack vin och tittade på idol. sen kom soffa och hennes karl och lite senare ändå kom syster och hennes kompis malin ! Vi hade det supertrevligt.. tyvärr vart det lite för mycket rödvin =/ Depå var helt okej.. där träffade jag S igen =) efter depå åkte vi hem till hans föräldrar i barkhyttan och sov..

Lördagen var jag som ett slakt, även det som vanligt! Inge vidare alls.. men men.. det kostar å ligga på topp ;) men nu äre slut med det! På torsdag när vi ska på takida blire nyktert.. Vi tog det mest lugnt på lördagen.. såg en film, myste och hade det bara bra.. på lördagkväll när jag piggnat på mig lite var vi ute och åkte lite bil.. vart rätt tidig kväller ändå..

Söndagen vart det bara mys hela f.m.. vid 12 åkte jag och jobbade på 105:an.. hade e.m tur.. det gick hur bra som helst! Fick så mycket beröm av all personal och de hoppas verkligen att jag får komma dit och jobba.. Uhuuu tycker det är lite jobbigt att alla har så höga förväntningar.. men men.. jag måste försöka lära mig att ta åt mig och inse att jag faktiskt är rätt duktig..
S skulle till sthlm på måndagen så han tänkte inte åka hem till örebro.. han skulle sova över i barkhyttan.. Men det slutade med att han kom hem till mig efter att jag jobbat och sov med mig en natt till =) så hela fyra dagar har vi setts den här helgen =) och det känns bara hur bra som helst! Har aldrig mött en människa som jag känner direkt att jag passar så bra med.. vi kan prata om precis allting!

Så nu äre måndag igen =/ Sitter i skolan och väntar på C, vi ska opponera på uppsatser... blir tidig hemgång eftersom jag inte kunnat hitta någon barnvakt efter 1 när pappa åker och jobbar... då ska jag ta med mig nemo ut och träna lite..
I mån äre tisdag och då ska jag besikta bilen.. kanske jag tar å tvättar och dammsuger den sen efter det? det vore ju en idé... skulle behöva få hem mina vinterdäck också.. Ja det finns en del att stå i.. Ska även packa ihop och hämta mina sista prylar från huset.. måste ta tag i det snart nu..

Ja veckan kommer nog gå riktigt fort.. undrar när jag får träffa S igen.. vi bestämde ingenting nu.. troligtvis kommer hans en vän från högskoletiden och hälsar på till helgen.. sååå då får väl jag försöka klara mig till helgen efter kanske.. ja vi får väl se..

nej nu ska jag jobba på lite här..

What to do?

Tiden går hur sakta som helst när man väntar.. eller hur?

Kunde inte få hunden att somna om i morse heller.. så vi har vart vakna sedan 7 och jag som sov så dåligt i natt.. jag och syster hyrde ju film i går kväll som var så dålig att jag somnade där.. kunde inte alls sova sen nr jag kom hem =/ kanske man skulle ta sig en powernap nu?

har i alla fall vart nere på stan och solat hos mamma.. handlat mat för i kväll.. träffade min gamla handledare fårn geriatriken, Kerstin! Hon är så söt och snäll.. hon önskade mig lycka till nu, såklart =)

efter det har jag småstädat lite här hemma.. håller på å tävttar nu och ska dammsuga snart.. i brist på annat.. var precis ute med hundarna i skogen här bakom.. ilah löper ju nu så hanhundarna stod och ylade ute på gårdarna =/ stackrarna.. hon ska stereliseras snart.. så då slipper vi det bekymret! det var så roligt att titta på dom ute i skogen.. nemo hade inte en suck att hänga med henne när hon röjjde runt.. men han gjorde sitt bästa.. galningen! Han kommer nog bryta nåt ben så småningom..

NU är christine snart nere i ullared, de åkte kl 06 i morse.. hoppas de får det trevligt =)

Snart är S här också.. han ringde precis... hade bara 15-20 mil kvar =/ nej nu ska jag ta och hitta på nåt.. hade visst ett par böcker som måste lämnas tillbaka..

Fredag =)))

Äntligen fredag! I dag kommer S =)

I går eftermiddag var jag hem till syster.. gick igenom hennes garderob för i dag =) Hittade 2 linnen som jag ska prova till mina nya jeans.. sedan åkte hon och jag till sandviken och träffade niklas, karin och lilla Lowe =) vilket underverk! såååååå himmla söt.. 6 veckor var han nu.. massor med hår på huvudet =) så himla go..
Hade med mig nemo så malte och han fick träffas.. malte är deras miniatyr bullterrier! Det gick väl sådär.. Malte ville bara "göra valpar" med nemo hela tiden, det hade nemo ingen större lust med.. så han hade fullt sjå med å säga ifrån åt honom, men han lyssnade inte.. så båda satt och flämtade i kapp till slut.. Det vart lite lugnare när vi tog ut dom på grästplan utanför..

Å vad fint de bodde då! Huuur stor tvåa som helst.. vardagsrummet var gigantiskt, de hade plats för två sofforoch matsalsbord! jättefint var det.. men nu ska de ju snart flytta igen! de får huset första november då skulle de rusta lite grann så de flyttar sen i december! Vad roligt för dem!!

Ja ni kanske undrar vad jag gör uppe den här tiden förresten när jag är ledig.. Det är för att min lilla hund inte hade lust med å sova längre.. sååå.. jag skall ge honom lite mat sen tänker jag tvinga honom att sova nån timme till, vi får vl se hur det går =)

Senare ska jag hinna ner på hofors och handla mat inför maten i kväll.. jag och S skall laga laxsallad ihop, det är ett recept som mamma har och det är underbart gott! Man blandar varm och kall sallad.. alltså en del skall stekas ja dte är underbart gott i alla fall! Sen får vi se om emma och nova kanske kommer hit.. och sen nån gång på eftermiddagen kommer ju S =) får se om vi hinner med nån springtur innan maten.. senare i kväll blire ju rödvin och idol hos anna =) det blir kanon det!
nej nu ska jag ta å krypa till sängs igen..

Bara torsdag kvar

sen äre fredag =) och det innebär att jag är ledig!!! Åååhhh vad skönt det ska bli med hela 3 dagar ledigt =)

tack Sara för kommentaren! Det mörka är färgade slingor med folie, en kopparbrun färg, sen la hon en mer beige toning över alltihopa! Supernöjd, nästa gång kanske jag bara varvar mörka och ljusa slingor.. vi får se =) No more färga hemma i alla fall..

Sitter nu i skolan vi ska skriva klart resultatet =) tjugo över tre i dag ska jag till tandläkaren, ta bort det där stygnet som jag har.. och så måste jag ju fråga om det där hålet! Har ju världens hål rakt ner i käken längst bak där.. det ska väl läka ut.. men det känns lite konstigt.. och en massa skit fastnar det ju där.. jaja..

I dag ska S till torsby på möte med jobbet.. efter mötet ska de åka längskidor i inomhustunneln som dom har där.. Jag är lite smått avundsjuk måste jag säga.. det skulle vara riktigt coolt att prova.. inte för att jag åker så värst mycket längskidor.. men det vore skönt å göra de inomhus med typ 3 minusgrader eller vad det var.. I mån kommer han till hofors =) han stannar hela helgen, så jag hoppas vi hinner hitta på nåt skoj =)

nej nu ska vi jobba på lite så man komemr hem nån gång ;)

mitt nya jag



Frisyren är den samma men färgen är ny =) Jag vet inte om det syns så bra på bilderna meeeen.. Jag är i alla fall toknöjd! äntligen av med det där vita, risiga slitna fula håret =) nu ser jag mer neutral ut =) supernöjd!!

så det är väl det jag har ägnat eftermiddagen åt.. kom dit halv 4 gick därifrån halv 7.. efter det åkte jag hem och åt lite mat.. nu har jag precis vart nere hos tommy och skrivit på papprena om bodelning, skönt! nu äre bara till å flytta de sista prylarna därifrån.. så skönt att vi fortfarande kan prata med varandra och att vi kommer att fortsätta vara vänner..

nu ska jag glida ner i soffan och kika på greys så småningom..

Halva veckan

yes i dag äre Onsdag.. halva veckan har gått.. lillördag.. ja ni fattar! Jag har klipptid i dag!!! Börjar bli nervös.. tänk om färgen inte blir bra? Kostar det 1300 då ska man fan bli nöjd.. Aja.. det löser sig! Måste ner en sväng på stan också för att hitta nåt nytt fint tills på fredag.. nån liten topp bara.. inget märkvärdigt.. För på fredag blire utgång =)) Jag, emma och anna.. eventuellt att syster följer med också.. får se.. vi ska kika på idol (såklart) och dricka lite vin.. det blir himla trevligt =) får se om jag hinner med sandviken.. emma ska komma på lunch också på fredag när jag äntligen är ledig =) sen kommer ju S hem.. hade tänkt jag skulle bjuda på lite mat innan vi ska i väg..

aja.. I dag äre syster som har nemo, tommy kunde inte.. Ska nog hem dit i kväll och kolla in greys..

Jag kanske ska köpa en ny dator också =) en laptop.. en likadan som mamma och pappa har.. ajaj.. nej nu ska vi jobba med uppsatsen!

värsta vädret

inge vidaer väder i dag eller.. trööök! jag som kände för en långpromenad..

Uppsatsarbetandet har gått bra.. vi är uppe i snart 8 sidor resultat.. referenserna har vi fixat redan =) har 15 till resultatet och 26 till hela studien =) det nöjer vi oss med.. nu gäller det bara att fylla ut så vi får minst 10 sidor resultat!

Håller på å lagar lite mat nu åt mig och far.. det blir ungsfalukorv med mos.. mamma skulle på nåt kommunalmöte så vi ska bädda ner oss i soffan med nya beck-filmen =)
Nemo har vart hos farmor i dag, han hade varit jätteduktig och skött sig utmärkt =) i mån ska han vara med tommy hela dagen..

I mån äre onsdag och jag ska klippa och färga håret =) äntligen! och så fick jag tid för min andra vaccination också.. skönt det.. då äre bara en kvar om ett halvår typ.. jag hatar att ta sprutor!! fast det är värre med stick i fingret ;)

I kväll äre hemmafruar som gäller, ska hem till jessica och glo såklart =) sen blire tidig kväller, är så grymt trött.. och så får jag för mig att dagarna och veckorna går snabbare om jag lägger mig tidigare =) fast nu i veckan har jag s fullt upp så jag hinner knappt med å längta =) men helgen, den kommer bli fantastisk!!

Tisdag

Vilka söta kommentarer jag fick i går =) Tack! Trodde jag skulle få elaka kommentarer.. aja..

I dag äre tisdag! Sitter i skolan och väntar på C, vi ska skriva på uppsatsen.. Senare i dag har jag inget inplanerat.. ska laga mat och hem till jessica och kika på desperate housewives bara.. I mån har jag fått tid för klipp och färg!!! JIhoo.. kom på att det var 8 veckor sedan jag klippte mig nu.. Och jag är så grymt trött på den här kritvita färgen.. Så nu ska jag bli mer neutral igen =) Kanske lägger en toning och göra mörka och ljusa slingor i det.. mmm vi får se.. är så rädd att det ska se grönt eller grått ut bara... Är lika nervös varje gång en frisör ska färga mitt hår.. men men det blir nog bra! På torsdag ska jag till tandläkaren och ta bort stygnet.. och på fredag kommer S hem =)) Kanon..

På fredag är ju jag ledig också.. då ska jag nog passa på att åka hem till niklas och karin och hälsa på dem och lilla Lowe.. ska ta med mig Nemo också så han och malte får leka av sig lite.. de har ju en miniatyr bullterrier, skitsöt! Fast det var längesen jag träffade honom nu.. så det ska bli skoj =)

nej nu ska jag inta vårt bord för nu Kommer christine!!

Svävar..

Helgen har varit helt underbar! Trodde aldrig i mina drömmar att man kunde vara såhär lycklig..

Ja jag har träffat någon.. trodde själv inte att det var möjligt, tänker inte gå in på detaljer.. ni som läser får tycka precis vad ni vill! jag bryr mig inte så länge jag mår bra! Och det gör jag just nu.. fruktansvärt bra.. har inte mått såhär bra på jag vet inte hur länge.. De som känner mig på riktigt vet precis vad jag pratar om.. Det som har varit har bara nånting falskt försök till att se bra ut! Man har försökt och försökt och trott att det någon gång blir sådär bra som jag vill ha det.. men som alla vet.. man kan inte ändra på andra människor hur gärna man än vill.. Då är det lika bra att bryta upp innan man gör varandra mer illa..

aja.. tillbaka till helgen! I fredags efter skolan tog jag med mig nemo och min packning och åkte mot örebro! Väl framme vid 5 tiden och en snabbtitt på hans fina lägenhet som låg centralt, bara ett stenkast i från universitetssjukhuset tog vi en promend till en affär och inhandlade lite mat för kvällen.. Vi lagade mat tillsammans (hur mysigt som helst) och tittade på idol.. efter idol var vi båda hur trötta som helst.. jag hade vart vaken sedan 7 på morgonen och han sedan 5 så vi somnade på direkten! Lördagmorgon var jag och nemo uppe tidigt.. När S också vaknade åt vi en underbar frukost som han gjorde i ordning =) efter frukosten tog vi bilen och åkte runt i örebro, han visade mig vart han jobbade och en massa andra trevliga ställen.. vi stannade och tog en promenad i karlslund, hur vackert område som helst med massa vatten och grönt... sedan åkte vi ut till ett köpcentrum där vi gick en liten sväng och sedan åkte vi och handlade igen, mat inför kvällen.. innan vi åkte hem till lägenheten igen så var vi upp i svampen, vattentornet i örebro.. där såg man huuuuur långt som helst och det var superfint! Vi fikade på resturangen som låg högst upp och sedan åkte vi hem.. På kvällen var vi hem till en av hans jobbarkompisar och hans tjej.. de bodde i en jättefin villa 3 mil utanför örebro.. där hade vi det jättetrevligt med mat och en massa prat.. var hemma sen igen vid halv 1 på natten.. somnade igen som ett litet barn och sov hur underbart gott som helst..
på söndagen låg vi kvar lite extra länge i sängen och hade det mysigt.. sen tog vi oss ut i ett motionsspår som S brukar spring i det var 3 km långt så vi gick den rundan.. sen tog vi bilen och åkte runt ett naturreservat och tittade på kor och får som gick lösa.. efter det gjorde vi tacos och sedan åkte jag hem vid 5 på eftermiddagen..

hela helgen har vart toppen! Vi har pratat massor och lärt känna varandra.. Har aldrig vart med om att en människa känns så rätt så fort.. Ja nu känner vi ju inte varann såååå bra, men vad jag vet hittills =) Det känns som om vi kan prata om precis allt med varann.. men men.. nu kommer ju jag direkt från ett långt.. rätt komplicerat förhållande.. sååå vi får väl se vad detta kan leda till.. tänker inte ha bråttom med nånting, bara göra det som känns bra för tillfället.. men det känns kanon att ha träffat någon som jag kan prata om allt med och som är på samma nivå som jag..

Nog om det! Huvudsaken är att jag är lycklig.. Tillbaka till verkligheten.. i dag har jag och christine arbetat med uppsatsen, det har gått riktigt bra.. bättre än på länge.. vi fick massor gjort.. efter det åkte jag direkt hem till mor och far.. jag, mamma och ilah tog och sprang en runda och nu har vi precis ätit..

Nu sk ajag hänga lite tvätt sen ska jag ner till jessica och skvallra om helgen =)
I dag bjöd jag ut emma på en krogrunda till helgen.. hon skulle kolla med emil och så ska vi bestämma en dag.. det lutar åt fredagen.. det blir toppen! precis som förr =) Jag och emma..
ja så nu har jag inte tid med det här

trökiga svenskar

jag blir fan galen på svenskarna!! I dag har jag vart på öb. skulle handla ett hundtäcka till mammas hund ilah.. stod i kassan och kunden före mig hade problem, de hade tagit en grej som de trodde var annons på bara det att det var fel märke.. så kassörskan skulle vara snäll och hjälpa dem och ringa ut så nån annan kunde leta reda på rätt grej! och det tog ju lite längre tid än att bara ta betalt för de andra prylarna.. så folk bakom började bli oroliga, stampa och sucka.. mannen bakom mig började ropa om att öppna en till kassa.. och jag bara vände mig om och tittade på honom.. ser han inte att hon sitter i telefonen?? Hon gör ju sitt bästa för att tillgodose alla kunder.. och då börjar en annan kärring som inte ens stod i kön utan tänkte smita före alla andra för hon skulle byta en grej att gorma om att ringa in mer personal.. då lade kassörskan på luren och sa men jag pratar ju i den telefon som jag annars ringer på folk med.. jag vart såååå irriterad och ilskan växte... så jag vara tvungen att be om ursäkt för alla otrevliga människor och stackars dig som måste stå ut med sånt här.. stackarn i kassan log mot mig då =) Fy fan! det är väl bara att lägga ifrån sig sina grejjer och gå ut då om man har så in i helvet bråttom! idioter!!!!

Jag fick i alla fall tag på täcken.. jättefin var dom i nylon med foder innantill.. jag köpte ett åt nemo också, han är så fryssen av sig.. han får ju itne så lång päls så det kan vaar bra med lite extra värme =)
innan öb var jag en sväng på stan.. skulle hitta nån mysig tröja men det blev både tröja och byxor.. byxor var jag i å för sig ute efter.. jag älskar sådana där hjälpsamma expediter som lägger ner hela sin själ i att hitta rätt byxor åt just mig =) hon hämtade säkert 4-5 jeans i olika modeller.. jag fastnade direkt för de första.. ett par replay, svindyra men de satt så himla bra så jag var bara tvungen.. hon tyckte också att jag var tuvngne att köpa dom (såklart)!  jag vet att det där är ett försäljningstrick, men uppenbarligen så funkar det riktigt bra =) Hade det inte vart för henne hade jag aldrig köpt dom =) 1300 kr kostade dom! men riktigt snygga var de.. jag köper så sällan jeans.. för jag brukar ha så svårt att hitta de perfekta.. alla mina andra jeans har ju blivit för stora, så de var jag fan värd =)

uppsatsarbetet då? mjooo det går sådär.. id ag fick vi väl en 10 rader skrivna =/ vi hade så mycket annat att prata om =) jag var tuvnnge att berätta om filmen jag såg i går och så pratade vi såklart en massa jobb och en massa annat.. tiden rann i väg.. halv 11 gav vi upp fast vi skulle ha arbetat fram till 12.. men då fick ju jag chans att gå på stan en sväng också =)

nej nu ska jag packa klart, duscha sen far vi =)

Torsdagen..

Ja då var torsdagen över.. det hettar i mitt ansikte, råkade bränna mig i solariet i morse =/ hoppas det lagt sig till i mån.. skämdes lite när jag gick på kupolen och såg ut som en tomat i ansiktet.. Kupolen förresten, hittade ingenting !!! La ju inte ner alltför mycket tid heller på det sååå.. hade gärna velat ha ett par nya jeans.. men men.. får väl nöjja mig med mina gamla lee och fornarina.. Äre nån som har nå tips på snygga jeans? jag orkar inte med ett par till stuprör.. har köpt 2 nu på sistonde som jag inte använt en enda gång.. inte så bra.. men men.. är inne på ett par baggy.. ja vi får väl se.. köpte te! det var det enda jag gjorde.. på indiska.. skitgott var det! Blev ju bjuden på samma te häromdagen hos jessica.. det smakar som en blandning av pepparkaka, glögg och nejlika =) riktigt juligt =) bjöd mamma på det nu på kvällen hon tyckte också om det..

Såg en rikigt bra film också.. vänner för livet med adam sandler.. jag bölade, som vanligt! nemo tittade konstigt på mig och la huvudet på sne.. han undrade nog varför jag satt och hulkade som en galning.. men åååå så sorlig den var! Jag som trodde det skulle vara en lättsam komedi, bara för att han var med.. men icke!

I mån blire till å köra lite uppsats.. bara till lunch.. skönt med kortdag! nästa vecka blire stenhårt.. på fredag ska resultatet var färdigt och christine hon håller på oss hon eftersom hon räknar med att vi ska kunna vara lediga på fredag =) för då ska hon till ullared =) tycker jag låter bra..

nej nu ska jag krypa ner i sängen så det fortare blir fredag =) I mån händer det grejjer.. shit vad det pirrar i magen =)

härligt med tidiga morgnar

Ja i dag vaknade jag kl 07:00 pigg och utvilad.. hade i å för sig sovit lite längre om inte mamma väckt mig.. tog med mig ilah ut på en springtur.. vi åkte ner till hoforshallen och sprang runt 7,5:an sen åkte jag till mammas jobb och solade.. har inte solat sen vi flyttade från gävle.. såg så sjukt blek ut så jag vara bara tvungen.. man känner sig så fräschare med lite färg =)

Nu ska jag sätta mig och ringa runt lite och fixa lite saker.. sen ska jag och Nemo åka till borlänge.. det ska shoppas lite.. inte för länge eftersom jag har honom i bilen.. men det går faktiskt riktigt bra att ha honom där så nån timme kan jag vara borta.. han har busat med ilah nu så länge så han lär ju sova i ett par timmar.. tar med mig tuggben för säkerhets skull..

senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. packas ska det ju göras.. och donas lite.. kanske tar tag i mitt rum också.. just nu ligger alla kläder huller om buller där inne.. har inte fått nån riktig ordning på vart jag ska ha dom.. aja.. det löser sig..

nej nu ska jag ringa sen duscha sen åka..

one day off

Ja i da har vi haft examination på resultatdelen på vår uppsats, det gick fint.. satt även kvar lite efter och började på sista frågeställning.. vi ser ljuset i tunneln nu.. snart.. det kommer nog att gå vägen i alla fall ;)

I mån tar vi däremot ledigt!! Som jag säkert sagt tidigare ska christine fixa håret.. själv ska jag bara njuuuuuta.. tänkte springa en vända, fixa lite praktiska grejjer.. ring och ordna med lite prylar.. och sånt där man inte hinnner annars på dagtid när man är i skolan..
hoppas dagen går fort och likaså fredagen =) vi ska väl ses en sväng på fredag och jobba lite men inte allför länge.. för sen ska jag ut på äventyr =) hela helgen!! ska bli sååå roligt och skönt..

i kväll ska nemo få sin vacction.. hoppas det går bra, det gör det säkert.. ska hem till min farbror och käka lite tårta först, han fyller 50 år i dag! sen blire lugnt.. greys i kväll, får inte missa! det slutade ju så spännande förr veckan =)

nej nu hinner jag inte mera..

satans uppsats

jag är sååå trött på uppsatsen nu.. skulle lätt kunna betala en miljon för att nån annan skrev den åt mig =/ det är så sjuuuukt tråkigt.. och ännu värre när resten av klassen läser en massa roliga kurser och har praktik.. men men.. det blir ju gjort i alla fall och så kan jag ju söka vidare sen med den =) I dag gav christine på förslag att vi skulle göra högskoleprovet i hop nu i vår och sedan börja läsa vubben redan till nästa höst =) mmjjjaaa.. jag vet inte jag.. det är nog lite för tidigt för min del =) Och det där med högskoleprovet, hur funkar det egentligen? Måste man ha det för att söka vubbar också? Hjälper det mig nånting? söker man vanlig högskola så har man ju större chans att komma in om man gjort det men jag vet inte hur det funkar på vubbar.. aja.. vi får väl se =)
i dag har vi i alla fall jobbat med uppsatsen.. vi har kommit igenom halva resultatet.. vi orkade inte så mycket mer efter lunch så vi sket i det faktiskt =) I mån äre redovisning, spännande.. ska sitta kvar efteråt och jobba mer med det.. sen på torsdag ska vi ha ledigt, christine ska fixa håret och jag har en massa att stå i =)) på fredag blire förhoppningsvis kortdag..

anna har setat barnvakt åt nemo i dag, det gick superbra som vanligt.. han är så anpassbar min lilla kung =) efter det åkte vi ner till tommy och plockade lite grejjer, kom överrens om vilka saker vi skulle dela på osv.. det gick bra.. men fan vad mycket det är !!! men men..

nej nu ska jag gå igenom de andra uppsatserna inför i morgon =) sen blire soffläge, är sjukt trött.. fick förresten mina böcker id ag som jag ska bläddra i senare =)

Längtar...

Helgen har vart underbar som jag redan sagt =)

Gårdagen var ännu bättre.. började med att mamma och jag åkte till valbo och shoppade tillsammans.. Jag köpte äntligen de nya knallröda converseskorna =) som jag har längtat.. riktigt snygga vart de =) köpte en brun lång kofta till.. skitsnyggt vart det i hop med svarta tights.. köpte lite hårvårdsprodukter och sådant med...
efter valbo åkte vi till sandviken där vi handlade lite på dollars.. jag köpte ett halsband till nemo med en svart dödskallscarfs på, han var riktigt tuff i den.. får se om det kommer bild på det sen =)
eftermiddagen hade jag de bara underbart.. var överallt och ingenstanns kändes det som..

i går kväll var jag hem till jessica och jimmy och vi skvallrade lite =) underbarare vän får man leta efter =) Den mest strakaste och beundrandsvärda människa jag känner..som gått igenom så otroligt mycket och vuxit såååå mycket på bara några år.. otroligt imponerad! LInda strand var ju där också.. har inte träffat henne på jättelänge =) så det var roligt..

nej nu måste jag åka hemöver.. sitter kvar i skolan.. ska ner en snabbis på stan och köpa hårfärg.. i kväll händer det grejjer ;)

Helgen..

Ja söndag i dag.. drömmarna tar slut.. har vart en helt fantastisk helg =) I mån äre skola och allvar igen... hade helst stoppat tiden och bara varit.. jaja..

I fredags flyttade jag en del kläder från huset.. Jobbigt just för stunden, men jag vet att det är det enda rätta.. känns skönt att vi är överrens i alla fall.. man ska inte hålla i hop bara för att.. man måste ju älska varandra också.. blir så trött på hofors som inte fattar nånting.. som bara snackar en massa utan att veta bakgrunden.. förstår inte varför jag flyttade tillbaka och jag bara längtar tills jag får komma härifrån igen.. jag är så trött på alla människor här som flinar och hejar och är så himla kompis och sen snackas det bara bakom ens rygg.. vidirgt! fegt..

Just nu är jag lyckligare än nåsinn och det är det som räknas !!

I dag ska jag och mamma åka till valbo.. mamma ska byta ett par skor som hon köpt åt mormor som var för små.. själv ska jag köpa nåt nytt och roligt =) typ ett par nya jeans.. ett par skor.. mmm vi får se =)

Fantastiskt!!

Gårdagen var heeelt underbar!! Jättefint väder.. Området var sååå cooolt en massa olika övningsgrejjer för räddningstjänst och ambulans.. Vi fick vara med om 2 st simulerade trafikolyckor.. Våra klasskompisar som var markörer var riktigt coolt sminkade, såg precis ut som benbrott, glas i ansiktet osv.. Räddningstjänsten jobbade systematiskt och organiserat, självklart var det ju övning men det går säkert till sådär i verkligheten också... jag som trodde det skulle vara mer fart och action.. men det är ju så otroligt viktigt att man behåller lugnet och inte börjar härva överallt.. Fick se dom klippa upp 4 styckna bilar.. men det roligaste var ju att se hur ambulansen och sjukvårdsgruppen arbetade! Ja de var verkligen häftigt och lärorikt =)

På eftermiddagen hände det inte så mycket.. åkte hem till mamma och pappa och åt jättegod lax och kanelbullar som mamma hade bakat på jobbet =) på kvällen var jag hem till jessica, jimmy och miranda och kollade på film.. vart tidig kväller för jag var så otroligt trött!

I dag äre fredag, jag och chsristine ska uppsatsarbeta =/ hoppas vi kommer nån vart.. i kväll ska jag bjuda mamma och pappa på mat, det blir fajitas! Sen kanske jag åker hem till jessica oh kollar på idol.. I mån äre tandopearation som gäller.. och sen får vi se vad som händer.. Kanske åker in till Niklas, Karin och lilla Love och hälsar på =) har ju inte träffat honom än.. såååå.. ja vi får se vad som händer =)

nej nu ska jag leta efter vinterdäck till min bil =)

Mycket att stå i

Nu har jag ringt och sagt upp en del försäkringar och fixat en del nya, måste adressändra också.. tillfälligt hos mami och papi.. Känns inte som om jag tänker binda upp mig på en lägenhet här när jag inte vet hur det blir om 3 månader när skolan är slut.. så det är lika bra det, får jag ju lite hjälp med hunden också..

I går fick jag och christine en del gjort, inte s mycket som vi hade velat.. satt mest och pratade om examen och vårt kommande yrke och en massa annat.. käkade lunch på scandic och hade det bara trevligt =) efter skolan åkte jag med mamma och pappa till valbo.. de skulle inhandla en present åt min farbror som fyller 50 i veckan.. själv handlade jag en ny mp3 spelare, eftersom jag slarvat bort usb kabeln till den gamla och så behövde jag nya hörlurar och sånt också... handlade 2 tröjor.. en lång stickad, superfin och en kortare kofta.. båda vita =)

måste in till ikea nån dag och köpa ett avlastningsbord till mitt nya rum =) i helgen ska jag hämta mina kläder och lite prylar.. så det blir mitt rum och inte mammas och pappas gästrum.. i går möblerade vi om lite, det vart ganska bra.. jag tror jag kommer trivas.. fast självklart känns det jobbigt än.. men det går nog över.. vi är ju överrens om det här och båda kommer må mycket bättre senare..

nej nu ska jag fortsätta med mina bestyr.. mitt stetoskpo kom i går så det ska jag åka ner och hämta nu.. senare ska vi ju ut till bysjön i borlänge på katastroflvning =) spännande!!

Almost there

ja snart äre dags för examen =) I dag har jag ringt om jobb!! Och min otroligt gulliga chef skulle se över det och ringa mig så fort som möjligt när hon visste om de kunde ta in några nya sköterskor =) Hon var så otroligt nöjd med mig sen i sommras.. jag blev typ hur glad som helst! Förra året tog de in 6 nya sköterskor efter jul sååå en ynka bode de ha råd med i år tycker jag =)

Gårdagen var bra.. Var hem till emma, emil och nova och hälsa på.. hade Nemo med mig.. det gick bra! Vi åt pizza i hop, sen åkte jag hem till gabbs och per.. de hade köpt en kattbäbis.. en norsk skogis, huuuuuuur söt som helst! och efter det så åkte jag ner till jessica, jimmy och miranda och kollade in housewives och åt glass!

Var förbi hemma hos Tommy en sväng.. det verkar lösa sig ganska bra! Han ska bo kvar i huset.. han fick det värderat i går till 880 000! Så nu äre ju i stort sett hela topplånet borta, så det är ju jättebra =) Det är alltså värt mer än vad vi har lån på nu =) cooolt..

Sitter i skolan med christine nu, vi ska uppsatsarbeta =/ inge vidare.. men men, det måste göras! I eftermiddag ska jag bara ta det sååå lugnt.. tänka och reflektera.. det blir bäst såhär, det är skönt att vi är överrens i alla fall..

We are on a break

ja vi får se om det lyckas lösa sig för oss.. Älskar min underbara vän men inte som förr.. Vi är inte bra för varandra.. men jag hoppas det löser sig till det bästa för oss.. Just nu bor jag hos mina föräldrar.. Tänker inte göra nånting förhastat!

Dagarna går fast jag helst av allt skulle vilja att tiden stod stilla.. men det gör det inte så det är bara att försöka hänga med så gott det går.. I dag började vi med katastrofmedicin, vilket var bra.. det fick en på andra tankar och det gick rätt bra att koncentrera sig.. På torsdag ska vi ut på övningsfältet och ha katastrofövningar med räddningstjänst och amulanspersonal, det ska bli superspännande!

Jag och syster tog en lång promenad i dag, det var underbart! Nu är vi hos mamma och pappa och ska käka lite tacos tillsammans..

ja jag har inte så mycket mer att tillägga just nu..

RSS 2.0