Lyxigt värre

Hej från Sthlm! Här går det ingen nöd på oss inte! Oj vad vi har det bra! Vi bor på ett lyxhotell som heter blu radisson waterfront samma byggnad som kardiovaskulära vårmötet är! I går när vi kom gick vi igenom utställningen och lyssnade på 3 bra föreläsningar bland annat om alkohol är bra för hjärtat eller inte!
Vårt rum är fantastiskt fint med utsikt över Mälaren och stadshuset! I går kväll avslutade vi med några glas vin i hotellbaren!
Idag började jag morgonen med ett besök i gymmet! Det var inte så mycket att skryta över. Det fanns några hantlar och några maskiner men löpband fanns så det blev 3 km där och lite balansövnkngar! Nu efter en gigantiskt frukostbuffe ligger jag och Brinkman på rummet och stödvilar! Halv 11 är det dags där 2 intressanta föreläsningar sedan tänkte vi luncha på stan och ikväll blir det trerätters på munchenbryggeriet! Bästa av allt är att vi har betalt under dagarna som vi är här och lyxar oss :)
Jag saknar min Alva såklart men hon har det bra hemma med pappa!


Ny variant

Provar en ny variant på läggning av liten Alva! Vi brukar alltid lägga henne i sin säng, ge henne vällingflaskan stå kvar tills hon är klar säger god natt och går ut! Det funkar inte längre! Senaste veckorna har det vart grin och bråk och man är tvungen att sitta kvar tills hon somnar! Så vill inte jag ha det! I kväll provar jag att ge henne flaskan och så gick jag ut direkt! Flaskan kan jag hämta när hon somnat, ensam! Jag vill att hon ska kunna somna ensam och vara trygg med det! Jag vägrar behöva gå och lägga mig bara för att hon ska sova!
Just nu håller jag på å tvättar och packar i morgon bitti tar vi tåget till Sthlm! 9 st sköterskor från oss och ngon läkare! Det ska bli superkul! Massa spännande föreläsningar och workshops och middag på torsdag! Oj så bortskämda vi ska bli!


Ledig dag

Hade glömt att jag var ledig idag också! Segt att vara ledig på måndaar när de flesta jobbar! Vi började dagen med mys i sängen jag och Alva sedan åt vi frukost och satte igång med storstädning på fm. Vid 11 tog vi en pw med två av mina jobbarkompisar! Sen vart det lunch och sovdags för Alva. Jag passade på att tvätta min bil medan hon sov och även invändigt! Nu är den såååå fin igen!
Nu på em ar vi cyklat ner på stan och jag har tränat FT medan Alva vart på sats-dagis! Nu har vi precis badat och sitter och myser framför tv:n! Alva ska snart sova och jag ska börja packa inför sthlm kardiovaskulära vårmötet! Det ska bli skoj att få komma i väg och bo på hotell två nätter :)
Idag sa jag upp min lägenhet också :) vi ska bli sambos igen!!!! Pirrar i magen!


Rullar på

Oj vad fort dagarna, veckorna, månaderna går nu! Snart maj!
Helgen har vart skön! Skönt med ledigt! Igår var vi på 40 årsskiva! Det var väldigt trevligt med massa barn och god mat! Alva höll ut till 21:30 och somnade inte förrän vi kom hem!
Idag har vi vart ute och lekt i parken fikat med mamma i Valbo och bakat pizza utan kolhydrater, riktigt god faktiskt!
Nu sover Pruttan och jag och Mange ska njuta i soffan!


Lördag

Oj jag sov till 8:30 i morse! När hände det senast? Grymt skönt var det men råkade sova över core träningen men hann lagomt ner till 60 min spinning! Uj vilket pass det blev! Låg på kräkgränsen hela tiden ;)
Nu har jag hämtat hem mitt lilla hjärta :) som jag lätt hade kunnat lämna kvar på Ica idag för hon skämde ut oss totalt! Hon skrek och kastade sig på golvet och låg där och tjöt bara för att hon inte fick åka bilkorgen i affären! En sån där kundvagn med bil under! Jag hade inga lösa pengar att lösa ut en sådan med :/ det slutade med att det blev ingen handling jag åkte hem med en skrikandes Alva under armen!
Nu ska vi göra oss klar för 40 årsskiva!

Såhär såg min tröja ut efter träningen! Ingen latsidan här inte!


TGIF

Aldrig någonsinn har väl det passat så bra som idag! Thank god it's friday!
En händelserik dag på arbetet med 3 hjärtstopp! Tiden bara försvann som den brukar kunna göra!
Är mentalt urladdad så egentligen borde jag gå och träna så kroppen blir likadan men jag skiter i det idag! Jag ska hem till min älskling och bli bjuden på 3 rätters.. Mamma ville låna Alva så det får hon, de ses ju sällan eftersom vi bor 5 mil ifrån varann ! Bara bra att hon kan vara trygg med andra vuxna! Men jag saknar henne redan :/
I morgon ska jag åka dit och hämta henne sen är vi lediga i 3 dagar!
I kväll blir det bara god mat slappna av och titta på american horror story en ny rysarserie som vi blivit rekommenderad! Vädret är skit regn och snö? Ska tydligen fortsätta så!
Nej nu ska jag åka och köpa mig en godispåse ;)


Stel som en pinne

Som jag trodde! Träningsvärken är ett faktum! Som en käftsmäll! Stel som en pinne i kroppen och den skriker efter massage! Har vart dålig på att ta hand om den sen i julas men jag har ju inte mått så bra men nu ska det bli ändring på det! Jag tränar så hårt nu så jag måste ge mig själv återhämtning och göra den glad! Så nu är en helkropp inbokad!
Ryggen och axlarna är värst! Men det var så fint väder ute och Alva är p dagis så jag tänkte mig en lugnare jogg bara för att mjuka upp mig och då komma ut i finvädret! Resulterade i en hel mil hade jag faktiskt inte räknat med! Det kändes riktigt bra i kroppen så jag hade nog klarat två utan problem!
Nu ska jag duscha cykla ner på stan och fixa det sista med mina papper för norsk legitimation och sedan luncha med min man innan jag ska jobba em på hia!


Övertrött

Jag har en övertrött liten Alva här, hon hoppade över middagsluren idag på dagis :/ jag är också trött. Har jobbat 2 nätter och sovit dåligt! I natt hade jag min första rädda hjärnan! Det var kul spännande och lärorikt!
Var på Crossfit idag igen! Vilken grym träningsform det är! Passar mig så jävla bra! Var helt slut och mjölksyran gjorde att jag inte kunde lyfta vattenflaskan ens!
I morgon ska jag jobba em tänkte springa en vända på fm och på fredag ska Alva sova hos mormor så då passar vi på att gå på bio! Veckorna rullar på och snart Äre semester ;)


Redan slut?

Oj vad den här helgen gick fort då? Tyckte den nyss började.. På fredagen hade vi tacosmys!
På lördagen hade vi riktigt skitväder men jag trotsade snö och blåsvindar och tog mig en långtur i löparskorna det blev 1,6 mil och jag blev nöjd! Efter det åkte vi till köpis och strosade och på kvällen grillade vi! Så himla gott blev det!
Idag startade jag dagen med bodycombat och som jag körde! Svetten sprutade och det var så himla kul! Satte varenda slag och varenda spark och höll ut på varenda övning! Efter det tog jag och Mange en långpromenad medan Alva sov i vagnen! Det var ljuvligt väder! Efter det höll vi på ute! Jag krattade löv och Alva samlade upp dom i korgen.. Vi var ute i flera timmar!
I morgon ska jag jobba natt! På morgonen ska jag fixa klart papprena för norsk sköterskelegitimation och på em ska jag och Alva gå till boulognerparken och leka!


Helg

Fredag den 13:e, jag är inte det minsta skrockfull! Idag började vi dagen tidigt, Alva drog igång vid halv 5 redan vet inte varför om det är för att det är ljusare ute kanske hon har även svårt att sova på kvällen också! Men det är nog för att det är ljust kl 7 så det brukar bli vid halv 8 nu för tiden!
I alla fall så har jag jobbat och Alva vart på dagis! Idag blev Alva jätteledsen när jag lämnade henne på dagis :/ det har aldrig vart nypt problem att lämna men idag bröt hon ihop fullständigt och jag kunde ute heller hålla mig från att gråta! Men jag ringde dagis från jobbet och det hade ju såklart gått över på en gång.. Vi har haft en superbra dag på jobbet något känslomässigt jobbig men annars bra! Efter jobbet har jag städat och nu sitter jag och Alva och tittar på Pippi hemma hos Mange, vi har precis ätit tacos!
I morgon planerar jag en långtur i löparskorna! Nästan 2 mil tänkte jag springa!
Har sjuk träningsvärk efter ett crossfitpass som jag var på i onsdags! Crossfit är ett högintensivt styrkepass! Trodde på riktigt att jag skulle avlida faktiskt! Jag va som en blöt fläck efteråt men roligt var det! Jag som tyckte att jag hade kondition fick den illusionen krossad kan man säga!
Nej nu ska jag njuta av lilla Alva innan hon ska gå och sova!


Nu är det över

Äntligen! Vardag och rutiner! Som jag vill ha det.. Men det har vart skönt att vara ledig idag! Började dagen med en lyxfrukost nybakat med skagenröra, jag äter aldrig bröd längre men ibland kan man fuska! Sedan tog jag en kort löptur på 5 km innan vi åkte till Ockelbo och blev bjuden på gofika. På vägen hem stannade vi i Sandviken hos sara och Jonas och drack kaffe! Vi ses så sällan men det är roligt når vi gör det, vi laddar för Madonna i Gbg i sommar! Det ska bli såååå himla roligt! Efter det åkte jag och Alva och handlade medan pappa M tränade sedan bjöd vi på helstekt kycklig i ugn med god sås och bönsallad! Alva var övertrött nu på kvällen hon sov bara 15 min idag i bilen, så hon tackade för sig i kväll redan kvart över 6.
I morgon är det jobb och dagis sedan möte på jobbet, mtlagning och så ska jag springa i morgon kväll! Nu ska jag ta ett bad innan det är sovdags!


Snart slut

På helg! Skönt att återgå till vardag och rutiner både hemma och på jobbet! Vi har haft en skön helg med lugn avdelning superskönt! Känns som kag knappt vart hemma :/ igår bjöd Mange på påsklunch och idag efter jobbet var vi i Hofors på middag i morgon är vi båda lediga då ska vi till Ockelbo på mat!
Hämtade hem kläderna idag från pomp de Lux vilka ljuvliga klädet! Så fina! Alva kommer likna en dröm i sommar!
Bra träning har det i alla fall blivit mycket löpning och tung styrka! Har lyckats hålla mig från påskägget både lördag och näääästan hela söndagen, åkte dit på 4 kolor idag innan vi slutade!
Av mamma fick vi biobiljetter och av farmor pengar! Alva fick barnkex och russin och en kyckling!
Av Mange fick jag den här supersnygga shakern!


Glad påsk

Helgen rullar på 2/3 em pass gjorda! Vi har hft det lugnt på avd med lediga platser, händer inte så ofta! Massa godis så det sprutar ur öronen snart :)
I torsdags fick jag till ett så sjukt intervallpass på löpbandet! Helt otroligt och i går provade kag en ny runda i sätraskogen fick ihop 8,5 km på 50 min.. Idag blir det nog vila om jag inte gymmar strax innan jobbet kanske..
Idag ska Alva få leta påskägg :) jag har gömt barnkex russin och majskrokar i det! Och en liten kanin som man skruvar upp så hoppar den :)
Idag ska Mange bjuda på påsklunch i morgon åker vi till Hofors och firar påsk och på måndag ska vi till Ockelbo!
Just nu sitter jag och Alva och myser till Ronja rövardotter pappa M fick sovmorgon..
Trevlig påsk på er!


Äntligen!

Idag ska jag fixa håret! Som det behövs! Sist jag var hos frissan var i början på december!
Har jobbat två nätter nu, det har gått bra! Har faktiskt sovit skapligt efteråt! Alva är på dagis åh så jag längtar efter henne! I morgon ska hon vara påskkärring på dagis! Så gulligt! Själv jobbar jag hela påsken! Mange ska bjuda på påskmat på lördagen sen jobbar jag em. Mer värt att vara ledig framöver när Alva är lite större så jag passar på nu..
Nej dags att studsa in i duschen..


Supereffektiv

Japp när man är barnledig får man passa på! Idag vaknade jag halv 7 pigg som en lärka Alva vaknade 7! Vi ade morgonmys och åt frukost och så lämnade jag henne på dagis till 10! Själv åkte kag vidare mot hemlingby och sprang 7 km avslutade med skidbacken upp, riktigt skönt var det! Det snöade i början men under turen vände det och blev solsken! Efter det åkte jag ner på stan och köpte nya inomhusskor som jag sneglat på! Ny var det erbjudande på dom + 25% som det är på allt inne på stadium nu! Så det blev halv priset, 500 spänn för ett par skor! Jg kunde bara inte motstå ;)
Sen har jag städat, lagat mat, slängt sopor, pantat burkar och nu tvättar jag! Man får en del gjort när man är själv. Saknar Alva så det gör ont men hon har ju så roligt på dagis och nu ska jag försöka vila lite inför nattjobb och funktionell träning i em. Måste prova nya skorna!
Nu har jag till och med påskpyntat! Jag har sån livsglädje igen, vårkänslor kanske?


RSS 2.0