Tjejmiddag

I går kväll kom mina efterlängtade tjejer på middag! Åh så trevligt det var att få prata av sig om annat än bäbisspråk eller st höjningar eller annat jobbrelaterat! Jag älskar mina arbetskamrater också såklart men eftersom mina vänner inte bor här så äre skönt att få prata annat! Aja god mat blev det också och sent kom i säng efter tolv tror jag och så upp halv 6 i morse för att göra ett extrapass! Idag var det lättförtjänta pengar vi har haft det lugnt och skönt!
Efter jobbet åkte jag och Alva till Sandviken och hälsade på sara och mille, det var trevligt! Vi ska ju till Göteborg i sommar och se Madonna det pirrar redan lte i magen när man tänker på det ;)
Sen har jag och Alva legat på soffan och busat och haft kramkalas! Nu sover hon och jag ligger i badet med ett glas rött ! Vuxenpoäng! I morgon är vi ledda men har ingen aning om vad vi ska hitta på träna ska vi göra och kanske gå en runda om det är fit väder!


Semester

Jag är trött! Jag behöver semester! Om 3 veckor drar vi till fjälls! Fy fan vad det ska njutas! Massa skidåkning hoppas jag på och kanske en dag för lite snowboardåkning! Jag tänker ha Alva i pulka bakpå skidorna hoppas hon också kommer njuta! Sen direkt efter fjällen åker jag och 2 jobbarkompisar till Åland och hälsar på vår saknade kollega Sabina som flyttade dit efter jul! Det ska bli ännu roligare! Så jag har två resor att se fram emot nu i mars!
Idag försov vi oss vaknade 6:05 i stället för 5:15 men vi hann ändå var på jobbet 06:47 och då lämnade jg på dagis innan också! Inte dåligt, måste stängt av larmet i sömnen :/ nu på kvällen har vi tvättat och handlat lite. I morgon får vi middagsgäster! Mina fina vänner från Hofors kommer på besök ska bjuda på den supergoda kycklingen som jag bjöd Mange på här om helgen! Det ska bli så roligt! Nej nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och inte göra så mycket mer idag!


En sån helg

Helgen har gått snabbt, den gör tydligen det när man har roligt har jag hört! I fredags bjöd vi pappa M på mat det blev lax med pesto och pinjenöttet med färskpasta och citronsås ljuuuuvligt gott! På lördagen åkte jag och Alva hem till Hofors och hälsade på mor och far vi åkte vidare mot kupolen och mötte upp syster! Lördag kvällen avslutades hemma hos Mange till melodifestivalen. Idag har vi vart i högbo och grillat korv och promenerat runt sjön det var så mysigt och värt allt! Gud så lyckligt lottad jag är med världens finaste familj och vänner! Man ska verkligen inte gnälla för det finns dom som har det sämre.
I veckan som kommer aka det arbetas i vanlig ordning försöka få till lite träning jag har Alva hela veckan men vi är lediga på onsdag och torsdag så då kan hon följa med på gymdagiset så får jag göra nåt pass. På tisdag får vi middagsgäster och till helgen ska jag jobba!
Här kommer lite fina bilder från idag!


Vårkänslor

Jepp idag har det vart 5 plussgrader och snön har smält på cykelbanorna! Konstigt mitt i februari liksom! Men skönt enklare att springa då! Mamma har vart på besök här i kväll och vi har sprungit milen, jag hade sånt flyt så jag hade lätt kunnat springa 2 men nöjde mig med 1. Sedan gick vi och köpte kycklingrullar och nu sitter vi i soffan med varsin mörk chockladbit!
Har arbetat och det flyter på bra, om 2 veckor ska jag tillbaka till 105:an känns bra! Sen blir det att rotera var 5:e vecka!
I helgen är jag ledig och Alva ska vara här pappa M jobbar 12 timmars helg så det kan hända att det blir ett besök i Hofors ;)


Mår bra

Jag mår bra! En sån helg det har vart! Ledig från jobb fint väder och bra träning! Har kört combat löpt 1 mil och body pump! Vi har en motionskamp på jobbet där vi samlar aktivitetspoäng för varje 30 min träning får man 1 poäng priset är vin!
Jag har firat M som fyllt 40 utav mig fick han en anmälan till Sthlm halvmaraton! Vi ska springa ihop, det ska bli så himla roligt!
Idag har det vart vila från träning! Träningsvärk från helvetet! Vill så gärna ha upp 30 kg på benlåten men det går inte får nöja mig med 25 kg. Nästa gång ska jag köra 20 på rygglåten! I morgon ska jag prova easyline för första gången vet inte riktigt vad det innebär! Stryke/konditionsteäning i grupp. Efter passet ska jag och M springa medan Alva är på dagis jag ska jobba em!

Mina nya figthingshorts!


TT

Ja jag fortsätter leva upp till mitt nya smeknamn TT = trubbeltessa! Morgonen började bra men som vanligt smäller det till vid lunch! Varför alltid vid lunch? Försöker de tömma akuten just vid lunch eller? Fick in ett spännande fall med patient som hade VT son gick i 160 slag/min i vaket tillstånd? Har aldrig vart med om förut.. Men spännande var det att lyssna på riktigt duktiga arytmidoktorer som tolkar EKG!
Jag var inte lika slut efter arbetet som jag var i går.. Gymmade 45 min innan jag hämtade Alva från dagis. Vi hr hft städdag så vi slipper det i morgon. Vi har dammsugit och tvättat och nu ska jag skura toaletten så slipper vi det inför helgen.. Jag känner mig lite sliten i kroppen stel borde stretcha eller gå på yoga eller nåt men det är ju så tråkigt! I morgon slutar jag kl 3 mamma ska hämta Alva på dagis för första gången och sedan blir de kvar på lite mat!

Så här såg det ut i kväll


Världens roligaste jobb

Ja jag är sjukt nöjd över mitt val av yrke! Idag kom det en patient som jag hade hant om när han kom in och tackade för god omvårdnad, du är en ängel sa han! Idag har vi haft ett riktgt grispass. Svårt sjuka patienter och trångt, överbeläggningar åt min lunch och gick på toaletten första gången alv 2 idag :) konstigt att man kan gilla det men jag stortrivs när det händer gejjjer!
Efter jobbet kände jag mig som en urvriden disktrasa.. Men 5 min med Alva får ju en att glömma vad som helst! Heeej sa hon när hon mötte mig på dagis och sken upp som en sol :) hur är det möjligt att just jag fått en sådan underbar flicka? Jag är i alla fall evigt tacksam för det..
Hemma gjorde vi torsgratäng och M kom på middag, efter maten tog jag en springtur blev en kort runda på 5 km och med lite backintervall i början.
I morgon hoppas jag på en lite lugnare dag på jobbet och sen ska vi tvätta.
Den här fina lyktan fick jag av min kära mor igår på alla hjärtans dag! Visst är den fin?


Livskvalité

Åh helgen har vart fantastisk! Lördagen var mysig och maten blev Supergod! På söndagen åkte vi tidigt till Hofors och tog en skidtur på edsken, Alva satt i ryggsele och det gick jättebra! Det blev 6 km skidåkning. Efter det åkte vi vidare mot Säter och jag måste erkänna att kissen var söt, skitmysig och rolig. Idag ar det vart planeringsdag på dagis så vi har vart lediga en måndag, rätt ovanligt. Vi har spenderat dagen på fjärran höjderbadet! Alva är tokig i vatten och inte rädd för någonting! Vi åkte rutschkanan tusen gånger kändes det som och lillkanan åkte hon själv flera gånger. Hon hade lätt åkt stora kanan själv bara hon fick.. Vi tog en promenad ner och hem på vägen ner tog kg ett varv runt boulognen medan Alva sov middag, vet inte hur lång sträckan blev glömde mäta men 1,5 timme gick vi. Sen har M vart här på middag idag igen. Vi har pratat ut och kommit fram till att vi ska försöka igen. Jag tror han kommit underfund med en hel del grejjer sen jag flyttade ut, det gick fort men han verkar fatta grejjen! Men vi fortsätter som särbos ett tag till och tar en dag i taget så får vi se vart det leder. I morgon ska vi bli bjudna på tacos på alla hjärtans dag 
Nu blire sängen vi ska upp tidigt i morgon!
Såhär mysigt hade vi det i går!


Ledig

Åh jag är ledig i 3 dagar! Ska bli sååå skönt att få ta vara på tiden med Alva och i vårt nya hem. Idag började jag dagen med en löptur kändes bra och det blev en mil på pricken, en perfekt sträcka alldeles utanför mig.. Nu har jag vart och handlat och hämtat Alva. I kväll kommer Mange på besök jag ska bjuda på middag och så ska vi se en film. Blir spännande att se hur det känns. Sitter i soffan nu och väntar på att Alva ska somna så jag kan börja med efterrätten. Ska göra chockladtårtan som de gjorde på halv åtta hos mig i veckan, den såg såååå god ut. Jag är en riktig suckar för chocklad!
I morgon åker vi till Säter och hälsar på syrrans nya Bäbis. En devon rex skitful är den. En riktig Bäbis det får vi nog vänta länge på :)
Nu har det vart tyst länge dags att sätta fart!
Min tid idag, inte helt nöjd men det fr duga så länge


Fuck off

Jag tror jag dör snart. För en jävla grisvecka jag haft på jobbet alltså! Stress och åter stress men det är kul! Pricken över i var idag när jg kom ut till bilen och fått en jävla p-bot!!!! För att parkeringstillståndet ej var synligt. Hur synligt ska det vara? Det sitter ju i vindrutan för fan! Usch så förbannad jag var. Efter jobbet var vi hem till emma Jönsson och snusade Bäbis :) Åhhh så underbar han är lilla Milton! Det var längesen man höll i 1 månads Bäbis nu, mysigt som bara den!
Nu har jag precis satt upp gardiner i vardagsrummet det är så fint här hemma nu :) jag är så nöjd och stolt över vårt nya hem! Alva sover sött i sin säng i sitt rum. I morgon jobbar Jag em så jag hoppas hon väljer sovmorgon! Tänkte springa och träna innan jobb. Hoppas vi får en lugnare em på jobbet i morgon så man åtminstonde hinner gå på toa eller Hejja på sina arbetskamrater!


Vårt nya hem

Ja här sitter vi nu jag och Alva. Vi tittar på Pippi Långstrump råkade bli på danska men det var nästan roligare det :)
I fredags gick flyttlasset. Syrran och Jens hjälpte mig och det gick snabbt och smidigt vi hade ett stort släp så det räckte med två vändor.. Syster stannade kvar med mig över natten och vi fick mycket gjort, 2 dagar senare och det ser ut som om jag alltid bott här. Jag är så nöjd med min fins lägenhet. Mamma och pappa kom in på lördagen med Alva och hjälpte mig få upp alla tavlor och gardinstänger. Idag fick jag ordning på det sista och nu är det bara gardiner som saknas, de måste tvättas och sys upp innan jag kan hänga upp dom!
Idag har vi vart på Mora träsk, det var mysigt Alva tyckte det var roligt! Hon är för övrigt lite hängig lite subfebril och hostig stackarn!
Nej nu ska jag avsluta dagen med lite A-hlr vi ska ha kurs på onsdag! I morgon är förresten första dagen som jag går ensam på HIA :/ ska bli roligt och spännande! Önska mig lycka till


Mitt nya liv

Ja det startar idag.. Hämtade nycklarna till min nya lägenhet och var dit med Alva och tittade.. Den var superfin och det kändes riktigt bra! Det kommet bli så bra det här.. Körde några kartonger idag och vi tar resten på fredag!
Inombords känner jag mig rätt lugn.. Värsta chocken är över och numera bearbetar jag det.. Jag tror på det här..


RSS 2.0