Äntligen helg...

Äntligen slut på mina förmiddagar.. Har gjort 3 i rad nu.. men i helgen är jag ledig.. Ska bli såååå skönt.. I kväll kommer Staffan =) Det blir bara mys och ännu mera mys.. I mån kommer mina vänner och vi ska dricka lite vin och ut på krogen och skaka rumpa =) ska bli väldans trevligt.. Har städat och fejat i lägenheten hela veckan, har ju inget annat för mig om dagarna.. så den är sååå fin..

Sitter på jobbet och har gjort klart mitt.. nu väntar jag på att få äta lunch och rapportera vidare till eftermiddagen.. sen ska jag ut och göra stan =) blir nog bara systemet, sen orkar jag nog inget mera..

I går kväll träffade jag sanna, vi var på shoppingrunda.. köpte vinglas och shotsglas.. sen var vi till ica maxi och inhandlade mat..

I kväll ska jag bjuda min älskling på lax, pasta och citronsås =) mmmm..

Någon som har nåt hett tips på hur man får hundar att sluta äta upp ens post? Måste skaffa mig en brevlåda av nåt slag, 3 dagar i rad nu har den lille fan ätit upp vartenda brev, räkning och reklam.. nej nu ska jag väl göra nåt vettigt av det här också..

Löning..

JIhooo första riktiga lönen som sjuksköterska =) inte så mycket att hurra över.. men är man van vid 6900 i månaden så blir man riktigt överlycklig för 14300 =) + att jag får 4000 retroaktivt från jan i morgon =) Så jag slog på stort och köpte mig en tv i tisdags =) En 32 tums plattis.. suuuuuperfin =) Sååå nöjd.. hade ju en lite frukost tv tidigare, så det gjorde stoooor skillnad vill jag lova ;) Låg hela tisdagen och onsdagen på soffan och tittade på min nya fina tv =)

Köpte lite grejjer till lägenheten i tisdags också, så nu är den komplett.. förutom lite vinglas som jag ska åka och köpa i dag inför min fest på lördag..
Sitter på jobbet nu.. det går finfint! Och med dagmatten går det kanon.. kan inte bli så mycket bättre just nu.. I kväll ska jag städa undan kartonger och frigolit från tv:n sen ska jag och sanna på en liten shoppingtur när hon slutar.. Sen blire storstäd inför helgen.. I mån jobbar jag till 15, då ska jag åka och handla mat sen på kvällen kommer staffan =) som jag har längtat.. det är mer än en vecka sen nu =) sågs sist i fredags, vart ju bara korthelg då.. så vi har massor med mys att ta igen =)

Och på lördag kommer mina tjejer, fan vad kul det ska bli..
Hämtade hem min telefon i går också.. äntligen! Nu slipper jag det svarta strecket mitt i displayen.. Jaja.. nej nu ska jag käka lite lunch..

Måndag

Har jobbat hela helgen, men ändå jobbar man måndag =/

Men det har vart en lugn och skönt helg, inte så mycket action.. I går slutade jag tidigt.. då kom Jessica och hennes Zelda hem till mig och vi tog en promenad genom boulognen med hundarna, himla trevligt =) Alltid så roligt att lära känna nya människor =) Jättegullug och trevlig tjej..

Efter det åkte jag till sandviken och åt på jensas med syster och så hyrde vi en skitkass film som jag somnade till.. Men fick ju åka hem tidigt då efgtersom det var jobbdag i dag...

På onsdag är det löning, men i mån är jag ledig så då ska jag och syster åka till valbo och shoppa järnet =) Hoppas på att få lite internet den här månaden också, måste ta tag i det där nu.. men min dator är ju cp så jag vet inte om det kommr funka.. nej nu ska jag jobba vidare..

Torsdag..

Torsdag i dag och jag sitter på jobbet.. Jag är kordinator, lite allt-i-allo, så det är lugnt.. Jag tar hand om inskrivningar och lite sånt som de andra sköterskorna inte hinner med..

Tidigare i dag har jag och nemo vart på långprommis, gick till söder och lämnade in en film som jag hyrde i går.. Sen gjorde jag inte så mycket.. I morgon är jag ledig, då ska jag hämta min bil, tävtta, städa och åka till Hofors =) Hälsa på mor och far och kanske jessica och jimmy om de blir hemma.. Sen ska jag jobba hela helgen.. lördag kväll och söndag morgon..
Staffan kommer inte i helgen.. vilket ska bli lite skönt faktiskt =) De ska ha grabbfest hemma i örebro.. Och jag behöver vara ensam.. Vi har ju setts varenda helg nu sen vi träffades.. Har en del att fundera över..

Nu längtar jag efter löning också.. På onsdag, då smäller det =) första riktiga lön!!!! Gissa om det är nervöst ;) Det tråkiga är ju att jag är skyldig pappa 3000 för självrisken nu när min bil varit på verkstaden, så den lönen lär ju inte bli långvarig =/ Och så ska jag fixa klart min lägenhet också innan jag kan spendera dom på mig själv =) Men roligt ska det bli i alla fall..

Nej nu ska jag väl jobba vidare..

JObbar på...

Ja.. jag har ingenting att klaga på.. Allt går hur bra som helst just nu.. mitt liv är näst intill perfekt =) Jobbet går riktigt bra och jag har äntligen fått tag i en dagmatte.. Hon bor i huset bredvid mig och pluggar på distans, hur bra som helst.. hon har själv en staffe, en tik.. Så det känns kanon..

Sitter på jobbet just nu.. Har ju inget eget interet ännu =/ Men det kommer..
I helgen blire jobb.. Min kärlek ska stanna kvar i örebro för det kommer en kompis ner och de ska ut på lite rajtan tajtan =) helgen efter är jag ledig och då blire inflyttningsfest hos mig =)

Nej nu ska jag jobba vidare... hej svejs

Lite bilder..

Hittade lite bilder på min mobil som jag tänkte dela med mig av ;)









Nu ska jag fortsätta hjälpa älskling med maten, det blir hemgjord pizza i kväll =)

Hej hopp!

Det är helg och jag är ledig!!! Är i Örebro hos min hjärtevän ;) Kom i går kväll, körde en ny väg över västerås.. Åker hem på måndag.. Jag är ledig i 3 hela dagar, skööönt.. Gjorde min sista intro. dag i går, det känns helt okej.. På tisdag gör jag min första egna dag =) det ska bli jätteskoj och spännande.. Känner mig helt redo.. Det kommer inte bli några som helst problem.. Får så mycket beröm hela tiden av mina arbetskamrater, det känns jätteroligt =)

I veckan har jag bara arbetat och umgåtts med hunden.. Anna conradsson var förbi i tisdags, himla trevligt.. Och i torsdags var det förbi en tjej som eventuellt kommer att bli Nemos framtida dagmatte.. Vi ska prova och se hur dte går nu i veckan.. Så just nu kan livet inte bli så mycket bättre.. det är helt enkelt perfekt!!! Världens finaste lägenhet har jag också.. nu med fungerande tv till och med ;)
På onsdag ska jag lämna in min bil till peugeot, den kommer bli som ny sen =)

Nej nu ska jag vara lite social med min älskling.. Snart får jag internet hemma med, då ska jag uppdatera betydligt mycket mer..

Snart så...

Har jag eget internet och då loooovar jag att bli bättre på att uppdatera =) Hemma hos mor och far har det inte funkat att uppdatera, vet je varför.. men så äre..

Numera är jag bosatt i gävle igen då =) Trivs sjukt bra.. Kunde inte få en bättre lägenhet eller bättre läge.. bor 200 m från boulogne.. Tar 10 min att gå till sjukhuset.. helt perfekt!! Ända som saknas just nu är en dagmatte åt min hund.. har såå dåligt samvete när jag läåmnar honom på dagarna.. men gissa om han blir glad när jag kommer hem ;)
Sitter just nu hos sanna eftersom jag itne har något internet.. senare i kväll kommer anna conradsson hem till mig och hälsar på.. hon är ju hemma i stan nu och skall läsa lite kurser på högskolan.. det blir himla trevligt.. och jobbet går alldeles utmärkt.. trivs hur bra som helst! Självklart är det en massa nu i början, men det går bätter för varje dag.. går i stort sett för egen maskin  nu.. nästa vecka på tisdag är det meningen att jag ska jobba helt ensam =) spännande..
nu måste jag sluta, men jag återkommer snart..

RSS 2.0