julen förbi

Jaha då var julen över då.. och jag som har missat precis allting.. Värsta tråkiga julen nånsinn som jag vart med om.. eller inte vart med om.. ja jag vet inte.. Jag jobbade e.m på självaste julafton och sov ENSAM i sannas lägenhet på julaftons natten.. jobbade f.m på juldagen och e,m igen på annandagen.. sååå.. det var mitt mysiga julfirande det.. ja jag ska då mysa riktigt ordentligt när lönen kommer den 27 Jan =)))

Ja sådär värst spännande har det ju inte vart dårå.. var ut en sväng på juldagen och det var faktiskt riktigt roligt.. först gången på ååååår som jag haft kul på juldagen i hofors.. jag och staffan gick ut tillsammans och var tillsamman hela tiden på folkan.. var hos anna före, riktigt trevligt var det...

Även om jag inte har firat jul så har jag fått en hel deljulklappar som jag är sååå nöjda med =) Nu ska jag bara ha tag i en lägenhet också¨.. mejlade på en i dag som jag hittade på blocket.. en andrahanslägenhet.. helt okej för mig.. precis vad jag vill ha.. mitt på söder! Vill verkligen ha.. eller åtminstonde kika på den =)

måste be om ursäkt för att mitt bloggande inte är på topp just nu.. lovar att jag skall bli bättre efter nyår..

Onsdag

I dag är det onsdag.. Staffan är på jobbet och jag håller på å pysslar lite i hans lägenhet.. Har städat och tvättat.. diskat och lagat mat.. trivs med att vara lyxhustru, det ska jag bli i mitt nästa liv ;)
Har tagit en liten runda på stan också.. en snabbis, skulle handla bröd och keso.. Håller på å planerar en liten överraskning för eftermiddagen =)

Om 3 timmar kommer han hem.. jag har dragit igenom 1 vänner dvd har bara 4 kvar =) ska dra i gång en ny nu så går tiden lite snabbare.. får se om vi åker hem till kvällen eller i mån bitti..


Tillbaka i örebro

Ja då var man här igen då =) Fick en idé om att jag skulle åka hit i dag.. staffan och hans jobbarkompis andreas har vart på möte i hudik sen i går kväll.. så jag passade på att åka med dom tillbaka till örebro i dag då.. jag är ju ledig nu när jag har skickat in min uppgift å allt.. och så ska staffan till avesta och hofors på möten nu tors och fre så då åker jag ju med hem då igen.. kanon! Nemo fick tyvärr stanna hemma.. de hade ju hyrbil å åkte i, kanske inge vidare att ta med hund då.. men han klarar sig bra hemma med pappa och mamma..

Har lånat 4 dvd filmer med vänneravsnitt av jessica.. så jag ska köra maraton i mån när staffan jobbar =)

I dga ringde de förresten från ambulansen.. de vill att jag kommer och jobbar.. först måste man genomgå en jäkla massa utbildningar (såklart) och jag vet inte riktigt om jag har tid till det nu... kanske att jag söker till nästa sommar i stället.. känns som om jag vill börja på hjärta och verkligen komma in mig där.. + att de vill att jag jobbar på ambulansne fårn 1 maj och jag har ju redan tackat ja till jobb på hjärt.. såååå.. njaaa jag ska tänka igenom det ett par vändor innan jag bestämmer mig.. testerna gäller ju i 2 år så jag har ju nästa sommar på mig också =)

nej nu äre sängdags..

Tisdag

I dag har jag vart effektiv.. uppe i ottan.. vaknade halv 6 av att nemo ville ner till mamma och ilah som var i full gång.. jag lyckades somna om kvart i sju och klockan ringde sedan 7..

I går fick jag massor gjort på mitt arbete det är i stort sett klart.. har bara en engelsk artikel som jag skall läsa och peta in lite referenser här och där i mitt arbete sen så.. efter 4 åkte jag och mamma till valbo.. vi shoppade klart de sista julklapparna och jag är sååå nöjd med mina inköp.. när vi åkte hem var jag så trött så jag glömde helt bort att jag parkerat min bil på mammas jobb så vi åkte direkt hem.. kom på det hemma sen.. därav den tidiga uppgången i morse.. för då följde jag med mamma ner till hennes jobb igen då och skulle hämta hem bilen.. passade på att springa ett varv runt dammen.. shit vilken dålig kondis jag har.. kan absolut itne tänka mig att jag sprang 2,1 mil bara för några månader sen !!! Usch det måste vi bättra på... blir bra sen när jag flyttar och får ordning på rutinerna igen..

efter det åkte jag hem och fick tokrus och städade hela huset.. dammsög och började tvätta.. tog mig an mitt rum också.. det behövdes verkligen.. vart så fint när jag blev klar.. nu kan jag plugga med gott samvete =)

Har precis ringt och bråkat med kommunal.. vad bra att de talar om i tid att jag har betalat in för lite pnegar i snart ett halvår nu.. jävla idioter!!! Tur jag ska byta fack nu.. sen har jag ringt och beställt klipptid med =/ Var hela 9 veckor sen sist.. färga skall jag också göra.. bara det att jag fick tid hos en praktikant =/ och en kille dessutom !!! hur ska detta gå? Lite nervös är jag.. men det var den enda tiden dom hade på orr och stuffes och jag lär ju itne få nån tid nån annanstanns.. det som är bra är ju attd et är mycket billigare =) sista betalade jag 1300 kr där.. och det har jag ju egentligen inte råd med nu när det är en massa som ska fixas inför fest och flytt och sådant.. meeeen det är verkligen på tiden att jag gör nåt åt min frisyr.. såååå det blir säkert bra..

I dag ska jag eventuellt hem till jessica och miranda på kalas.. i går hade de nån typ av magsjuka där så då ville jag inte komma! vi får se hur läget är i dag..

nej nu ska jag duscha sen plugga på =)

söndag

jaha då var det redan söndag då =/ Helgerna går alldeles för fort..

I fredags när jag kom åkte vi direkt ut till maxi och inhandlade mat till helgen.. det blev såklart tacos (min favo) på fredag kväll.. Och lite rödvin så jag somnade ju såklart på soffan redan vi 21 =/

På lördagen tog vi först en långprommis med Nemo, var ute i över en timme.. var lagomt kallt inte lika kallt som hemma i hofors bara en 3-4 grader.. vi gick runt vattnet och sen hem igen.. efter prommisen tog vi bilen och åkte ut till marieberg och jag köpte en present åt Miranda som fyllde hela 2 år i går =) Jag blev jättenöjd med presenten och tror de kommer gilla den med.. Vi handlde lite mer mat ute på coop.. det skulle bli ost och kex på kvällen med ytterligare en flaska rödvin.. Supergott var det köpte melon och vindruvor med.. riktigt myspys hade vi..

HIttade kanske världens snyggaste klocka i går på ur och penn.. en jetset! Mmmmm jag älskar klockor! Den ska jag köpa direkt när jag blir rik och berömd =) hehe.. efter jul kanske.. farmor ger mig alltid pengar i julklapp...
Gjorde inte så mycket mer i går.. tog det mest lugnt och njöt av varandra..

såklart somnade jag på soffan även i går med... Trevligt sällskap man är ibland..

I dag är det söndag och vi är precis på väg ut igen.. på en prommis med nemo.. sen ska vi gå till friskis och svettis och träna lite.. sen i e,m har staffan hyrt relaxen på sitt jobb så då ska vi åka dit och bubbla och basta lite och ha picknik.. mysigt värre kommer det bli..
åker hem i morgon.. sen kommer ju staffan hem igen på onsdagkväll =) och blir hemma i nästa två veckor..

nej nu ska jag fortsätta njuta.. ha en underbar tredje advent alla..

ambulans here i come

Yes för jag blev faktiskt godkänd på testerna =) Så nu kan jag sommarjobba på ambulansen om jag vill..

Lusselelle!

Det är fan Lucia i dag.. och hur har det firats då? inte en lucia så långt ögat kan nå i alla fall =/
Har vart på MOH.. det har vart en bra dag! Mycket spännande och lärorik som vanligt.. min handledare som jag hade i dag var tokgullig... vi klickade direkt.. hur bra som helst..

efter praktik åkte jag hem.. riktigt trött.. jobbade även över en halvtimme.. väl hemma bestämde jag mig för att åka ner på hofors på tomtekvällen och soc.träna med Nemo.. det gick bra.. han var mer intresserad av det som låg på backen än alla människor.. alla papper och polkagrisar och tugummin som folk hade kastat.... missade ridande lucia också.. var så mycket folk så jag såg inte en ändå häst.. jag stod bakom hela folkmassan var ingen ide´att kasta sig in i den med en liten hund.. såååå.. träffade en del trevligt folk i alla fall.. mest därför jag åkte dit..

efter tomtekväll vart det pizza med mor och far.. har kikat på bonde söker fru också.. bara MÅSTE ju se nästa vecka.. undrar hur det gick för alla =)

Nu ska jag packa klart min väska.. i mån direkt efter praktiken åker jag till mitt hjärta i örebro =) får se vad vi hittar på för skoj under helgen.. Underbart blir det i alla fall ;)

Nervööööös

Enda till 7 satt vi kvar i skolan i går med uppsatserna.. det ska minst sagt bli spännande i dag =) Är inte speciellt nervös över våran egentligen.. Vi är så nöjda med den men man vet ju aldrig vad våra opponenter hittar på ;)
Efter allt plugg åkte jag hem.. sen tog jag och Nemo en promenad nere på hofors.. efter det åkte vi hem till jessica och kikade på sista avsnittet av housewives =/
Fick hem mitt ljus i går.. dyraste ljuset ever! 600 kr för ETT ljus och en fin hållare till såklart.. men ändå.. Sov som en stock i natt och nu är jag här igen, i skolan.. snart ska vi he seminarium !!! 9-17 =/ i kväll ska jag göra klart min sista uppgift.. kanske pumpa också om jag hinner.. Börja packa min väska lite smått för i mån äre ju tomtekväll på hofors då hinns det inte med..

Nej nu ska jag förbereda mig.. önska mig lycka till nu

PLugga

Jajamensann för en gångs skull ;)
Jag och Christine sitter i skolan.. haft en låååång dag på mOH.. Nu ska vi gå igenom uppsatserna tills i mån.. det är examination på gång =) stora grejjer.. och jag är inte det minsta förberedd.. det är det som är tanken med eftermiddagen nu då.. usch vad jag svamlar! Det ska nog gå vägen..

I går när jag kom hem från MOH i går kväll så var jag riktigt taggad att börja med min IVP så den satt jag med till kl 22 sen somnade jag som en säl.. Hoppas jag får lite tid att fortsätta med den i dag också.. tänkte jobba undan så jag kan vara ledig i nästa vecka =) Åker till örebro i helgen och då vill jag inte ha nånting hängandes över mig =) Då ska jag bara njuta =) som vanligt.. saknar honom nu.. men dagarna går så snabbt så det är egentligen inget problem.. Bara härligt..

Håller på å bli tooookig på gavlegardarna.. vill ha en lägenhet NU! Och i stan.. vägrar bosätta mig i andersberg eller på öster.. stan eller möjligen brynäs.. satte ut en annons i går om att hyra i andrahand, men än har jag inte hört nånting.. det lär väl få bli andersberg tills jag får nåt bättre då.. jag är ju rätt van vid att flytta runt..

I dag är det i alla fall tisdag.. när jag väl kommer hem härifrån (om jag gör det) tänkte jag ta en långpromenad med Nemo på hofors.. sen hem till jessica för lite housewives ;)

men nu måste vi sätta i gång..

Vilken helg...

Varför går helgen så himla fort för? Har alltid ångest på måndagar nu för tiden.. helgen går alldeles för snabbt och jag har inte tänkt på skolarbete på heeela helgen! Jag förtränger det helt och hållet.. det ska man ju i å för sig göra när det är helg.. men endå..

Aja! Helgen har som vanligt vart bäst.. Staffan kom i fredags.. vi åt mat med mina föräldrar, han duschade oich gjorde sig i ordning sen åkte vi ner till Hofors för fest.. Jag åkte till jessica och jimmy, han åkte till anna-maria och marcus.. Hade det jätteskoj hos jessica.. massa roligt folk som det var så längesen jag träffade =) efter idol-finalen gick vi till depå.. det var ju spelning där.. Staffan och Stefan kom lite efter oss.. Var jättetrevligt med mycket folk.. efter depå åkte vi till barkhyttan och sov..
Lördagen gjorde vi ingenting på.. sov halva dagen sen åkte vi och hyrde 2 filmer och åkte hem till engelsfors och myste ner oss i sängen hela kvällen..
Söndag tog vi en långpromenad här i engelsfors.. och på kvällen åkte vi till gävle och bowlade! Jätteroligt! Jag förlorade =/ ganska stort.. men det var lika kul för det.. efter bowlingen gick vi på sombreros och åt hamburgare... innan vi åkte hem från gävle var vi ut till brynäs och hälsade på staffans en gamal högskoleklassis..

var hemma i går efter 22 så då stupade vi säng båda två.. Staffan åkte i morse direkt till jobbet.. så jag var upp och fixade frukost (på sängen igen) till honom vid 5.. somnade om och sov till halv 9 igen.. Jag ska göra eftermiddag i dag på MOH teamet.. spännande =) Har inte vart i kontakt med pallitiv vård tidigare..

Håller på å försöker få tag i lägenhet också.. börjar få lite panik nu.. Jag vill ju veta vart jag ska ta vägen.. ska ringa och skälla lite på gavlegårdarna nu.. de får fan fixa fram en lägenhet åt mig.. deras system är verkligen hur dåligt som helst.. man måste ju vart medlem där i flera år för att ens ha en chans om de bättre lägenheterna.. värdelöst!

snart så..

NU sitter jag här.. färdig för fest... Har vart nere hos syster och lånat lite kläder.. var förbi jessica och jimmy och hänga av tiden lite.. kom hem för nån timme sen.. mamma har klippt mig och jag har duschat samt sminkat mig! Bara håret kvar.. men det gör jag i ordning sen..

Staffan kommer om ca en timme =) då ska vi äta.. han ska duscha sen ska vi åka.. Jag till mina kompisar och han till sina.. förhoppningsvis kommer de över till oss sen..

nej nu ska jag inta soffläge en stund

Längesen med en lista

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Om det är nåt som måste ut brukar jag ta lite papper och peta med
Titta på dig själv i spegeln: Ja alltid innan jag går ut bland folk
Gnälla: Nej jag tror inte det..
Skrika: När jag är förbannad
Ha ångest: Alldeles för ofta
Skada dig själv med flit: Aldrig
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej, absolut itne
Drömma mardrömmar: Sällan, hade en läskig för inte så länegsen
Drömma sexdrömmar: Mmmmm det är bra drömmar det ;)
Ta droger: Nej.
Försöka vara annorlunda: Absolut inte
Klä dig i svart: Ja, ibland
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja men snart är det examendags efter 3 år på högskola =)
Röka: Absolut inte..
Ljuga: Nej man kommer så långt på att tala sanning
Hata folk: Nej det har jag varklen tid eller ork till
Lita på folk: Ytterst få människor..

VEM:

Saknar du: Staffan, mest hela tiden..
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Någon som jag presenterade mig för i dag när vi hade ambulanstesterna.. nån jag tog i hand eller så
Vill du slå: ingen
Kramade du sist: Jessica tiderman min bästa vän
Vill du prata med: Just nu staffan =)
Skrek du på sist: hundarna.. min och mammas.. ilah hade ätit sönder mina trosor
Vill du vara som: Ingen annan än mig själv.
Sårade dig sist: en god vän..
Vill du bli galet full med: Vill inte bli galet full.. vill bli lagomt full med mina vänner i kväll
Gjorde dig riktigt glad senast: Jessica, min allra bästa vän
Fick du sms från senast: Staffan som önskade mig lycka till på testet
Ringde dig senast: Mamma

HAR DU:
För många vänner:
Nej, verkligen inte
Förföljelsemani: nooo
Tvångstankar: Nej jag tror inte det
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, inte vad jag vet.
Någon fysisk sjukdom: Nepp
Någon skada: träningsvärk ;)
Färgat håret: Ja med jämna mellanrum
Brutit några ben: Nej aldrig
Några piercings: muchen, tungan, örat, naveln och en till ;)
Egen dator: Japp, en lappis
Bra självförtroende: Periodvis
Kysst någon: Ja
Köpt kondomer: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Nej
Varit kär: Jo
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: inte vad jag vet
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Ja, vekar.
Gjort något olagligt: Jag kör nästan jämt för fort.

HUR:
Går du: Normalt
Svarar du i telefonen: Hej det är therese
Fördriver du tiden: Pluggar, tränar, ser på film, umgås med vänner
Mycket pengar har du: inte mycket.. är en fattig student =/
Tjänar du pengar: Oftast inte.. ibland om jag hinner jobba nå extra
Ofta diskar du: haha aldrig.. bor ju hos mina föräldrar nu.. Hos staffan brukar vi hjälpas åt att diska..
Ofta städar du: Inte heller så ofta nu när jag bor hemma.. blir lite bortskämd
Många stör du dig på: Stör mig nästan aldrig på folk.. bara om de stör och irriterar mig
Ofta träffar du din familj: Varje dag eftersom jag bor hos dom.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är snart färdig sjuksköterska =) förhoppningsvis narkossköterska i framtiden.
På gud: Nej
På rymdvarelser: Ja, eller jag tror att det finns liv på andra planerer
Att folk tycker om dig: Ja de som känner mig tycker nog om mig
På ett liv efter detta: Absolut varför skulle det annars vara värt nåt?
Att fiskar kan tänka: Ja
Att du kommer leva länge: Jag tror inte men jag hoppas det

test

Yes! I dag har det vart test.. massor av test! Var huuur nervös som helst i morse.. var nära på å spy, men gjorde det inte.. vi var 5 st som skulle testas =) 2 till från min klass och en tjej från T5 och en riktig snygging som hade gått ut för 2 år sedan.. Vi började alla med medicinskrivningen.. vilken var helt okej! 10 styckna relevanta frågor.. inte speciellt svåra heller.. det är ju bara det att man aldrig vet hur mycket man ska skriva.. man kan alltid skriva lite till osv.. efter det var det dags för körtest! Vi åkte runt lite på större vägar sen åkte vi genom stan.. riktiga klurvägar med eneklriktat och en massa.. sen åkte vi ut till ett område och körde slalom samt backade slalom runt pinnar och fickparkerade.. jättekul och inte alls lika svårt so jag trodde det skulle bli.. efter det gick vi igenom min skrivning muntligt.. och jag tror det gick bra, vi får svar på alltihopa nästa vecka.. efter det var det dags för lyfttestet! Och det var inte det lättaste. var nervös och riiiiktigt tungt var det.. värre än jag trodde det skulle vara.. båren vägde 30 kg och han som satt på 80 kg.. började nerifrån och bar 4 halvtrappor upp, fick inte stanna och vila.. väl uppe hade jag redan mjöksyra i benen sen bar vi ner fick gå framför båda gångerna.. det gick också vägen fast det var minst lika tungt.. var hur nöjd som helst efteråt! Hade lika gärna kunnat kugga mgi där om jag hade tappat taget eller nåt.. men det gick bra =) sist men absolut itne minst var det intervju =) en massa bra frågor om mig själv som person och hur jag fixar olika situationer osv.. sååå vi får väl se i nästa vecka hur det gick! Då får vi svar.. men det kändes bra i alla fall.. skönt att det är över =)

I dag mår jag betydligt mycket bättre än i går.. Staffan kommer ju id ag.. så jag hoppas jag får en kärlekskick som håller resten av veckan också..

I kväll äre ju party med! Har vart och inhandlat vin, den här gången blir det vitt vin, får se om jag slipper bli så himla dålig i mån.. ska ner och sola nu snart och hämta ett linne hos min syster.. om 6 timmar kommer S =) vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen.. får väl se..

Inte bra...

Har en riktig down-dag i dag.. ingenting känns bra! Jag känner mig helt värdelös.. känslomässigt..

inte ens alla gulliga magar och supersöta bäbisar har fått mig på andra tankar under dagen.. jo kanske lite.. men mest så funderar jag ju.. hela tiden..

Men egentligen så har väl dagen vart bra, om man bortser från det.. Har vart på mvc i dag, riktigt spännande.. fick vara med vid barnmorskemottagningar för kontroller av graviditeter och en inskrivning fick jag vara med om också.. tänk den dagen man står där själv =) spännande..

men annars äre itne så mycket mer att tillägga.. kom nyss hem, ska väl försöka hitta på nåt att äta.. vart bara yoghurt till lunch i dag, kände inte för så mycket annat.. gör det inte nu heller.. men men.. Hoppas jessica är hemma i kväll så jag kan åka dit och ventilera mig lite..
i mån är det fredag och ambulanstesterna, känner inte för det ett dugg.. men jag ska ta mig i kragen och åka dit! Och hoppas på det bästa..

nej tack för mig.. blir ändå inge bra när jag mår såhär..

halvtid

Ja onsdag id ag.. halvtid på veckan alltså.. I dag har vi haft läkarmottagning på BVC, det var minst sagt spännande.. så otroligt roligt! Läkaren var jättebra och trevlig.. och alla barn =) De flesta var 5 och ett halvt år.. och den ena var inte den andra lik, såklart hur tråkigt hade inte det vart? Men jag menar tex vissa var tjockare, andra mindre, vissa pratade mer andra mindre.. så det var lärorikt =) Och så hann vi med några småbäbisar också =) jag gillar dom bäst..

Fick sluta tidigt.. de hade sköterskemöte på e.m som jag slapp.. tog en prommis på stan i stället och lyckades avverka några julklappsköp =) skönt.. Staffans är jag mest nöjd med.. så nöjd så jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig till julafton =) men jag ska försöka.. var in på kårhuset och hämtade mitt intyg också.. så nu ska jag fylla i alla papprena och skicka in mina ansökningar om både examen och legitimationen..

annars i dag så blire lugnt.. ska läsa lite.. plugga på lite.. gör ju ambulanstestet på fredag =) spännande.. lite nervöst.. mest roligt! och så kommer ju staffan hem =) På fredagkväll blire utgång.. fest hos jessica och jimmy först sen depå..

I går var vi i kyrkan och lyssnade på jennie.. hon fick stipendium för sin sång så hon sjöng några sånger också.. mest klassiskt.. efter det åtke jag hem till jessica och jimmy och kollade in desperate housewives..
nej nu måste jag söka lite lägenheter.. det börjar dra i hop sig snart =)

Måndag igen..

Ja helgerna går fort.. alldeles för fort =/ Behöver jag säga att helgen var underbar? Kanske den bästa hittills.. det blir ju bara bättre och bättre.. och svårare att åka därifrån =/

I lördags kväll gjorde vi jättegod mat och efter maten gick vi ut och drack några öl på o´learys.. det var supertrevligt.. bara jag och staffan! På söndagen var vi lagomt sega.. vi hade inget speciellt planerat så vi tog det bara lugnt och hade det skönt.. tog en vända på stan och skulle kolla in julskyltningen.. såg EN tomte, riktigt besviken.. men men.. hittade en julklapp åt farmor, så jag är nöjd..
På söndag kväll åkte vi till kumla och åt på sokrates, en grekrestaurang med supergod mat.. åt så jag mådde illa hela kvällen och natten dessutom =) Åkte tiiiidigt i morse.. halv 5 ringde klockan.. åt frukost och åkte vid halv 6, direkt till praktiken..

Har vart på BVC i dag och myst med bäbisar =) Vägt, och mätt.. såååå söta bäbisar allihopa =) ska vara där resten av veckan.. det blir väldans trevligt =) På fredag ska jag göra ambulanstestet =) iiihiii lite nervös är jag nog.. men jag tar det mest som det kommer.. blir inte jättebesviken om jag misslyckas..

Och jag hoppas veckan går undan för till helgen kommer staffan hem =) mmmm.. härligt! sen v 51 åker jag nog ner hela veckan, för då är jag ledig.. om jag jobbar på med mina skoluppgifter, vilket jag självklart kommer göra =) eller så tar jag med mig skolarbetet till örebro..kan ju lika gärna sitta där =)

I hlgen har vi vart hundlediga.. mamma ville att han skulle stanna hemma.. och så fick ju vi lite mer tid att göra saker.. slippa ta hänsyn till att han varit ensam för länge osv.. det var skönt.. men det var ännu skönare å komma hem till honom igen =) Han blev jätteglad över å se mig, skrutten =) I mån ska han vara med tommy hela dagen.. för pappa jobbar och jag är ju på praktik.. det blir nog bra!

Nej nu ska jag byta om för lite träning.. jag och emma ska gå på core i kväll.. först ska jag ta en prommis på stan med nemo och socialträna lite =)

äntligen helg

ja då var det lördag då =)

I går på praktiken var ag med uskona på lab, det var jätteroligt =) de visade hur deras arbetsdagar kunde se ut.. de gör ju en massa roligt.. och så får de ju stickas =) hehe.. det tycker jag är superroligt.. gick inte bet en enda gång =) tog lite ekg:n och analyserade urin och sådant.. stannade till kl 14 sen åkte jag till örebro innan det vart alltför mörkt.. var framme hos staffan vid halv 5 då åkte vi direkt och spelade badminton, jag slog honom för första gången i går =) efter det åkte vi och handlade tacosgrejjer.. sen hem och lagade.. vi var både superhungriga efter badmintonen.. åt tacos tittade på idol och drack vin.. jag var såååå trött så jag somnade vi 22 nyheterna och sov enda till halv 12 !!!! jag missade utröstningen.. men vi kollade på text tv och såg att det äntligen vart andreas som åkte =) kul med 2 tjejer i final! Jag hoppas verkligen att marie picasso vinner alltihopa! nu när daniel och christoffer åkt ur =/

Jaja.. i örebro är det 4 grader varmt och regnar ute =/ hade lite ångest när jag åkte hemifrån i går och lämnade all den vackra snön bakom mig.. men men.. här får jag ju kramas med S och det är mycet bättre än lite snö ;)
I dag ska vi gå och bada på gustavsvik och i kväll ska jag äntligen få klä upp mig =) vi ska gå ut och dricka öl på nån mysig pub =) Har varken klätt upp mig eller sminkat mig nu på flera veckor =) det ska bli så roligt..

i mån får vi se vad vi hittar på.. Jo förresten!! vi ska ju ut på stan och kolla in julskyltningen =)

RSS 2.0