Skallebank!

Jäklar vad det dundrar i huvudet just nu! Nervös, förväntansfull !! Men snart.. snatr vet vi hur det blir =)

Fick ännu mera skallevärk när jag fick sms från christine i dag! Vi har fått mejl om att på Måndag ska ämne, syfte, frågeställningar och veteskapligt underlag vara med till träffen med handledaren på skolan inför c uppsatsen !!! =(  Vi har inte ens ett ämne ännu !! Vi vet ju vad vi båda vill, men vi har itne bestämts oss än.. Så det ska jag ägna all min tid åt i helgen.. Fundera, fundera och leta vetenskapliga artiklar! Piss.. Ångrar mig lite smått att jag valt att skriva den just nu.. Fast det är ingen ide att göra det sen, för då vet jag att det inte blir av.. Och den måste bli av om jag vill läsa vidare! Sååå det rä lika bra att ta tjuren vid hornen.. Det jobbiga är bara att det måste ske under praktiken, då kommer jag inte att kunan fokusera 100% vilket jag verkligen vill göra nu.. Hallå det är sista terminen!!! Om några månader bara ska JAG vara den som står för alla beslut och har ALLt ansvar.. Buhuuu det känns jätteskrämmande.. Varför och när valde jag att bli sjuksköterska?
Men men.. ibland har jag mina stunder när jag vet att det kommer att bli bra, det kommer att gå utmärkt.. bara jag inte har ihjäl någon så är allt bra! det ska bli spänannde också..

nej nu måste jag sätta fart... och vänta =)

Fredag

I dag kanske det händer grejer.. vi får se =) Förändringar!!

Jag vaknade 8 i morse, skönt att vara tillbaka i samma rutiner.. tycker inte om att sova för länge.. såg färdigt filmen som jag hyrde i går, jakten på lycka.. såååå fin film! STortjöt som vanligt på slutet.. Men nu har jag drabbats av någon konstig handlingsförlamning.. Jag vet fan inte vad jag ska göra?? Jag har massor att göra men ingenting som jag orkar ta mig för.. Har en down-dag i dag.. Jag borde ta tag i fönsterna, trappen, gardinerna! Men samtidigt plugga!!!
Men det är nog nervositeten som gör det såhär.. Dels inför vårt beslut och dels inför loppet i morgon.. Men bara just därför borde jag ta tag i nånting so kan distrahera mig för en stund.. vad får det bli? Inte läsa, då flyger tankarna bara i väg.. det får bli lite fönstermålning!

Aldrig

att jag skulle vilja som narkos uska, gud vilket tråkigt jobb dom har.. har nämligen följt en sådan i dag.. vi har städat, städat, städat och städat.. och för lite omväxlings skull så fyllde vi på i skåpen också, prylar som tar slut under en operation och sådant.. allt från venflon, kanyler, sprutor, droppagg och en massa annat! men nån måste väl ha det som jobb också.. Det har vart skoj också.. De är med och lägger upp patienten på op.boder men sen är de inte med alls under operation, utan väntar tills det rä klart då städar dom! Men nu är de dagarna över, nästa vecka ska jag gå med op. uska och op. ssk! Det blir skoj..
Har övat på lite vita nålar i dag, det gick kanon! Har faktiskt inte bommat en enda nål hittills, känner mig nöjd =) Har pysslat lite med dropp.. Sett 3 st spinalbedövningar.. cooolt var det!

Jaja.. kom nyss hem.. Tommy håller på med taket med hans pappa och en till som också heter tommy.. vet inte hur länge de ska hålla på.. har hållt på sedan 8 i morse.. I mån är jag eldig, de ringde och undrade om jag ville jóbba natt på hjärta, det ville jag men jag orkade inte så jag tackade nej.. Har massor att göra i mån när jag är ledig.. plugga och så har jag massor att göra här hemma.. + att jag ska ladda inför lördag =) spännande!

Nej nu blire nog ryggläge ett tag och lite akutmedicin!

Operation it is

Ja då var första dagen över.. Synd att den inte varade längre =/ Har haft det sååå underbart! Riktigt rörigt i skallen är det på mig, men det ska förhoppningsvis gå över =) Jag är så lycklig! Jag har vart med om ett AKUT KEJSARSNITT!!!!! Det var den absolut häftigaste upplevelsen jag vart med om.. Allt gick lite väl fort så jag hann inte med så som jag skulle ha velat så jag hoppas det blir fler gångner, vilket det troligvis blir =) Det var så grymt häftigt! Jag ska definitivt jobba på operation i någon form.. antingen op syrran eller narkos syrra..

efter den grymma upplevelsen fick jag vara med om att sätta en epiduralbedövning, läkaren var fantastisk gick igenom allt i minste detlaj med mig.. efter det fick jag söva patienten =) JAG fick spruta läkemedlet, skithäftigt! Och så har jag satt lite nålar och 2 sonder, en genom mun och en genom näsan! Jag längtar sååå mycket tills i mån och nästa dag och nästa dag..

I mån ska jag gå med en narkos undersköterska! Nästa vecka sk ajag gå 2 dagar med op usk och 2 dagar med op ssk, då ska jag få vara med och steriltvätta mig och klä mig och säkerligen få assistera vid operation =) Shit vad jag längtar.. Tror jag komemr lära mig så otroligt mycket på den här praktiken.. akutsjukvård borde absolut ingå i grundutbidlningen, jag hade aldrig fått lärt mig det här om jag itne hade valt till det själv på valbara kurser.. Tror jag komemr att ha nytta av den här kursen vart jag än hamnar sen..

SKa lugna ner mig lite nu sen ska jag sätta mig med mina böcker och läsa på lite om diverse saker.. älskling ska bjuda på mat i kväll =)

Jag har en sån skön känsla av tillfredsställelse nu i kroppen, vilket jag itne haft på riktigt länge.. känns underbart =)

Värdelöst

Ja jag sprang en runda i dag.. närmare 1,6 mil ner till tommys föräldrar i torsåker det gick åt helvete! Fick spaghetti ben efter 1 mil hur ska det då gå att springa 2 på lördag? Nu på lördag.. det är helt sjukt.. varför har jag anmält mig till det för? Ännu en av mina impulser.. nej fy fan! Ser inte fram emot det.. ska bli riktigt skönt när det är över.. nu känner jag bara en oändlig press på min när jag springer, det är fan inge kul!

Jaja.. Tommy har gjort färdigt i hallen i dag =) Nu ska jag börja måla taket där och slå på lite lister sen så kan vi grunda och måla... trappen har jag lagt på is ett tag.. orkar fan ingenting nu när skolan börjat igen.. Hur slö som helst! men men.. jag ska ta å rycka upp mig.. så småningom..

Snatr äre läggdags, kommer inte kunna sova mycket i natt eftersom jag ska på praktik i mån !!!!! Och inte vilken praktik som helst, utan OPERATION!!!!! Weiii.. är så himla glad att få vara där.. Hoppas det blir bra.. hoppas jag kan ändra mina fördomar mot falu lasarett nu...

nej jag är faktiskt trött, ska nog krypa ner och läsa lite akutsjukvård

Barnvakt

yes jag är barnvakt åt mammas hund Ilah, hon är som en riktig bäbis.. Nästan lika söt också..

Föreläsningen blev som jag förfarade på engelska.. men det gick bra jag hängde med rätt bra och förstod nästan allt han sa. men det var så segt lite enformigt och det kändes som om vi redan hade pratat om allt det han sa när vi läste kursen förra terminen.. sååå jag gick efter f.m! Tommy kom och hämtade mig så storhandlade vi mat på Maxi.. Och så åt vi en subway sandwich på gobiten, sååå himla god kycklingröra..

Nu ska jag ladda inför praktiken i mån.. ska börja med att dra ut på en springrunda nu när jag skaffat mig plåster =) sen får vi se vad det blir mer..


Jag överlevde

Ja jag överlevde faktiskt första skoldagen i går fast allt gick emot mig.. min skrivare, skolans skrivare, tåget som inte ville komma osv.. Dagen var underbar!!!!! Jag älskar redan akutsjukvård! det är DET jag SKA göra i framtiden, helt klart =) Vi hade en narkosläkare som föreläsate för oss i går, han var toppen! Han föreläste i trauman och vad ett traumateam gör.. åååh jag hoppas verkligen att jag får vara med om nåt sånt nu på praktiken! Jag längtar som bara den, det ska bli den mest intresantaste praktiken hittills!!!!

Efter den bästa förelöäsningen någonsinn hade vi introduktion. Läraren verkar också bra, det är en bra studiehandledning för en gångs skull =) Uppgifterna är inte alltför betungande..

Efter skolan var jag så nöjd så jag gick och spenderade lite pengar på stan.. Köpte en svart/guld adidasoverall till mig själv för 1100 :- det var jag värd alla gånger.. Sen mötte jag jessica på stationen, det är så kul nu när vi kan åka tåg i hop =) Hon hade också haft en bra dag..

Väl hemma gjorde vi inte så mycket.. var rätt slut efter första dagen sådär.. hade glömt bort hur jobbigt det är att bara sitta och lyssna... Älskling gjorde ju tatuering i går, den vart grymt snygg! Men den är inte färdig på rätt långa vägar.. han har bara gjort dödskallen än på axeln, skitsnyggt vart det verkligen!

Nej nu ska jag faktiskt in på föreläsning igen.. I dag blire BOb becker och palliativt, eftersom han är här från england bara en gång om året.. det ska bli spännande, hoppas bara inte att det är på engelska för jag orkar inte koncentrera mig så mycket..

Jätte Jättefint

Ja det vart verkligen kanonbra i badrummet med vitt ovanför kaklet! Efter kalasandet hos stina åkte jag hem och satte fart blev alldeles precis färdig.. Jag har målat tak och väggar! Men det måste nog målas på en gång till, i mån.. Sen ska vi sätta upp de nya toamöblerna sen kommer det bilder ;) Fräscht och fint blev det!

Såååå i mån börjar skolan, shit det pirrar faktiskt lite i magen.. Ska bli så kul att träffa alla igen, fast det kommer jag inte att göra eftersom vi har olika kurser nu när vi läser valbara! Och jag längtar som bara den tills på onsdag när jag ska på praktik på Central-open!!!!! Har dock fortfarande inte bestämt mig angånende piercingen, om den ska ut för alltid eller.. ja vi får väl se! I natt kommer jag inte kunna sova en blund, som vanligt när jag är nervös.. Kommer kännas bätre i mån..

Tänkte ta mig en promenad, men mamma är på väg hit hon blev så nyfiken på badrummet.. såååå jag får väl hålla mig inne.. ska kila över till jessica och låna deras skrivare vi har ingen bläck i våran.. måste ha ut åhörarkopior till i mån...

I mån ska älskling in och tatuera sig =) Spännande! Hel överarmstato blir det.. mmmm finns inget snyggare! Hoppas han blir nöjd, det blir han nog =) Nej nu ska jag slå en pling till jessica och smita över innan mamma kommer..

Fattigt

Ja här på morgonkvisten har vi lyckats brännt av näramre 16 000 kr ! Inget vidare.. lätt en utlandsresa det =( Halv 8 klev vi ur sängen kl 9 var vi i krylbo och köpte den där hundburen som vi hade hittat på blcket, den blir kanon åt charlie! Efter det brände vi raka vägen in till valbo där betalade vi matsalsbordet för 14 000 som kommer hemkört till oss kring v 36 =) och så köpte vi färg till badrummet, det blir vitt ovanför det turkosa kaklet och på ikea inhandlade vi lite nya möbler till toan, spegel, lampa och sånt där.. Så fräschar vi till den lite i väntan på rusten där som kanske blir nästa år.. Men blire snyggt så kanske vi behåller den som den är =) Sååå sammanlagt åkte vi runt en 20 mil här på f.m, var ju tvugna eftersom tommy börjar jobba nu kl 13..

Jag ska börja spackla lite i badrummet så jag kan måla där i kväll sen ska jag hem till stina på kalas också!! Får se vart vi börjar

Mysigt värre

Jag har vart på stugsista med mamma och pappa.. Där de bor, i engelsfors, äre mest fritidshus vissa är året-runt-boende.. men till saken! I dag har de haft stugsista! det innebär att alla träffas tänder marsaller vid stugorna och har det mysigt innan alla åker hem till sina riktiga boenden.. Vi har gått tipspromenad, kastat pil och ätit korv =) skitmysigt var det.. Och när vi cyklade hem igen var det tända marsaller överallt i stugorna.. jättefint! de har en himla bra sammanhållning där uppe, de hittar alltid på en massa att göra.. Jag träffade min favorit föreläsare, Tom Fellman.. Han har föreläst inom psykiatrin för oss flera gånger.. han jobbar eller om han till och med är chef nånstanns på säters sjukhus! Han ioch hans gulliga fru bor också i engelsfors!

Nu är jag hemma.. har hyrt en film men jag tror jag ska vänta på älskling med att kika på den.. han slutar ju snart!

I mån ska vi upp tidigt.. vi ska till krylbo och köpa en hundbur! Sen ska vi vidare till ikea och shoppa grejjer till toaletten, jag vart sugen på att få lite ordning på den nu när det vart så fint =) SKa måla våttapeten ovanför kaklet och så.. Sätta upp lite nya skåp och speglar! Ska fixa och dina med det i mån när darling jobbar..

Vilket pucko

Jag kom inte till robertsholm.. Jag kom bara en bit upp på bruket sedan hade jag två riktigt fina skavsår på vardera fot.. Vilket idiot! Hur kan man ta på sig springskor utan strumpor och tro att man ska kunna gå närmare 6 km med det? Och jag som ska springa med mamma i mån.. åhhh.. jaja det är bara till å plåstra om sig då..

Nu ska jag relaxa lite tills jag ska åka hem till mamma.. där ska jag klippa och raka samt bada challeman =)

Ännu mera

Jag fick inte nog utav att städa så jag tog badrummet med =) Har torkat varenda mm av hela badrummet och mosaik golvet har jag knäskurat s varenda liten platta glänser.. det är faktiskt sant! Riktigt fint vart det =) Men jag vill ändå göra om det.. det blir till nästa sommar =)

Ska gäng tvätt ocg plocka ur diskmaskinen ock¨så sen ska jag ta challe och knalla upp till robetrsholm och hämta min cykel.. Senare ska jag hem till mamma och äta vegetariskt, jag hatar att laga mat när jag är ensam.. ja jag hatar att laga mat annars också.. Sebastian spelar på Hofors i kväll, kanske jag ska masa mig dit och kika? Vi får se.. annars verkar tv soffan ganska lockande ;) Helt ensam.. det vore lite skönt..

Städmani

Fick ett rus av städmani i morse.. mina krafter tog precis slut.. hela köket är kliniskt rent nu =) ÄLskling har snickrat panel i hallen.. ni måste tro att vi har en väääldigt stor hall, men det har vi inte! Det tar bara en jäkla tid.. men fint blire, och han är sååå duktig som gör allting själv.. min handyman =)

I går kväll var jag och min syster hos mina föräldrar och åt mat.. det blev grillad fläskfile med rostade grönsaker till, mums supergott! Efter det badade vi tunna allihopa, de hade eldat på den så det var 45 grader varmt.. riiiiktigt nice! Efter familjekvällen gick jag hem till jessica, jimmy och miranda.. Vi såg nyaste beck, den svaga länken.. efter den vatr det såklart en massa prat.. enda fram till 01:30 faktiskt.. Vi har ju sååå mycket att prata om nu.. Jessica har börjat en ny utbildning i Falun en KY hon ska bli behandlingsassistent! Och hon trivs så himla bra, kunde inte ha hittat nån annan utbildning som passade henne bättre =) så himla glad för hennes skull.. Och sen fick ju jag prata av mig om min ångest inför att snart vara färdig examinerad sjuksköterska =/ Förstår ni hur läskigt det känns! Fast samtidigt toppen också, är faktiskt riktigt stolt över mig själv!!

Så i dag vart det lite sovmrogonen efter dessa djupa och välbehövliga samtal.. halv 10 masade vi oss ur sängen, då åkte vi till Ica och inhandlade världens brakfrukost! det vart ciabatta med keso och rödlök, ägg, juice, en halv grape och så kaffe! SÅ nu står jag mig nog ända till middag i kväll... Tommy har precis åkt till jobbet jag hatar när han har em- helg, det blir sååå långsamt då! Fast jag har lite att stå i.. Jag ska tvätta, sy klart gardinerna, springa oc helst hämta min cykeln i robertsholm.. får se vart jag ska börja någonstanns!

Dyraste någonsinn

Ångest!!! Jag har ångest.. Jag har i dag slängt ut 1400 spänn på EN klippning!! Jag har aldrig i hela mitt liv betalat en sådan dyr klippning och heller aldrig någonsinn klippt mig så pass lite! Okej att trixa med löshår gick ju på rätt saftiga priser... men sen dess! Visserligen färgade vi det också.. men aldrig har jag betalat så dyra pengar för klipp + färg.. Och vad klippte vi då? 2 mm på nackhåren.. Nej aldrig mera cityfrisörerna! Bara därför var jag illa tvungen att kompensera det dyra priset med ett par billiga byxor.. vilket jag gjorde 149 kr på ginatricot =) skitsnygga plommonlila stuprör och så köpte jag en grå stickad kofta till.. EFter det kändes det bra igen =) Koftan kommer bli skitmysig i vinter =)
Gjorde mina ärenden på valbo, köpte sytråd, present, nya block till skolan börjar.. sen åkte jag vidare till ögskolan i gävle och lånade böcker.. Min bok som jag har ebställt kom också i dag.. Helt överlycklig är jag att jag valde den här kursen, akutsjukvård det komemr bli gryyyymt! Böckerna verkar skitroliga och jags ka börja läsa i kväll =) efter besöket på HIG åkte jagf röbi sanna på flugger färg..

KOm precis hem.. ska fixa mig lite inför kvällen, ska hem till mor och far och äta grillat.. tommy stackarn jobbar em =) efter det ska jag hem till jessica och jimmy och hänga..

I går såg vi en skitbra rysare the marsch! Riktigt bra!

Uppdatering av rusten:
Jag har kommit hela 6 trappsteg i trappan och tommy har snart spikat klart panel i hela ytterhallen =) efter det ska han fixa öppningen till vardagsrummet sen ska vi lägga golv.. var och kikade på kakel i går.. det blir svart mosaik under kaminen som också måste fixas snart!

I dga var jag förbi coop också, kräde att få matsalsbordet hemkört utan betalning, det gick igenom =)

Jag längtar lite tills skolan börjar på måndag =) Justja! Fick ju schema i går för praktiken! weiii det komemr bli bäst! Ska få gå några dagar med op ssk på operation !!! sen resten med anestesi ssk.. shit vad kul det ska bli med praktik nu! Får inte ha piercing på avdelningen, så jag våndas i om jag skall avlägsna dem för gott? kan inte bestämma mig..

nej nu måste jag kial vidare

Tandläkaren

Ja jag fick en tid.. I DAG! Skönt hoppas de drar ut den rackarn.. de kommer ju inte operera i dag så därför kan jag äta lunch i lugn och ro med emma och nova efter =) Operation blire en anann dag..
Som sagt först tandläkaren sen lucnh, sen åker jag nog mot gävle emd detsamma.. sååå det vart itne så värst mycket rusta i dag heller =/ Han tagit fram 3,5 trappsetg nu =) I helgen då ska jag sätta en jäkla fart..

Nej nu måste jag åka.. hej svejs

Guten morgen

Jajamensann i dag har vi vart uppe med tuppen jag och challeman! 07:00 ringde klockan, då tog vi oss en runda runt hamma´rn, gick helt åt helvete! Kändes som om jag aldrig sprungit en meter i hela mitt liv.. undrar varför det blir så? Är det nervositet eller? nej jag är ju sällan nervös inför sådant i alla fall! AJaj, bara hoppas på att det släpper..

I går var det inte så mycket göra här hemma, för min del i alla fall! De ringde ut mig så jag fick åka och jobba på psykosen i går e.m, det var skojigt! Har itne jobbat där sen i Juni ju.. Träffade chefen gjorde jag också, i nästa vecka får jag besked! Jag hoppas verkligen att jag får komma och jobba som ssk där nu under hösten, nån helg i alla fall.. Vill ju inte jobba fö rmycket heller, för då blir jag ju återbetalningsskyldig.. det är fan helt sjukt det! men men.. Och när jag var där och jobbade i går kväll så ringer de från 105:an till avdelningen och undrar om jag kan jobba där i kväll, det gäller att ställa om sig snabbt när man är vikarie =) Självklart sa jag ja! Fast jag egentligen hade vart hemma och pysslat med trappen.. men men.. Man måste ju visa sitt intresse också! Ledig kan jag vara när jag blir pensionär! Så därav den tidiga morgonen i dag.. så jag åtminstonde hinner med nånting här hemma! Tänkte sno på med en 3 trappsetg eller nåt.. räknade dom här om dagen.. det är 16 st! Och nu har jag tagit fram 2 och skrapat 1.. sakta med säkert går det framåt.. ska fan bli klar med den till jul i alla fall, annars!

Tommy började spika panelen i hallen i går!!! weiii det var så spännande att komma hem, gissa om det blir snyggt! Kommer bli kanon sen med den gröna färgen som vi har valt =) och min tanke som jag ska bygga sen kommer bli såååå bra! Hoppas han fortsätter med det i dag..

Annars då? I mån SKA jag vara ledig.. på fredag blire klippning, färgning och shopping alldeles ensam =) underbart! LÖrdag och söndag ledigt och på måndag börjar skolan.. går 2 dagar sen äre 4 veckors praktik på IVA i falun, kommer bli kanon! Samtidigt ska vi skriva c-uppsatsen.. det blir jobbigt, men det ska gå! Sen har vi ett antal veckors praktik på primärvården och sen så äre inte mycket kvar =)

Nej nu ska jag sätta fart.. Måste ringa tandläkaren, har en visdomstand på vägg upp som gör in i helvete ont!

Bra dag

Ja det tycker jag! Har bara hunnit med hälften av det jag skulle men men..
Fick tag i en klipptid, på fredag kl 11:00 hos cityfrisörerna i valbo klipp + färg =) äntligen! Ska inhandla en del grejjer också inför skolstart + födelsedagspresenter ;)
Har skrapat fram ett helt trappsteg också !!! Nytt blad på skrapan gjorde susen.. Så i mån ska jag fortsätta med det efter att jag målat klatr fönstrena och börjat skrapa de sista för i år! Känns underbart.. hatar fönster! Skönt å slippa göra det på ett par år nu..
Min träning går det åt hekvete med.. har inte sprungit i dag heller.. i mån är det en hel vecka sedan.. men men.. får väl inbila mig att jag kan vila mig i form då! I mån ska jag verkligen ta tag i den biten.. Nästa vecka kör de igång på stalkahallen också.. tror jag ska köpa mig ett kort där i alla fall.. Tänker nog köra spinning.. de andra passen var inget för mig.. jag tröttnar snabbt på aerobics och sådant.. Speciellt när de tjatar ut i 1,5 timme!!! Vem fan orkar stå ut med det? Saknar worldclass om bara den.. deras halvtimmes pass var perfekt! Då hann man aldrig tröttna.. och det var ju super när man kunde kombinera flera olika halvtimmespass.. Nej här i hofors har man inte fattat den grejjen.. och vem kör core i en hel timme? Nej spinning får det bli, enbart! Och springa såklart... jaja.. nog om det

Tommys mamma har köpt en ny mobil, dem var skitcool! Man kan lyssna på sms:en.. Det rä en inspelad röst som läser upp dom för en om man vill.. Hon lät skittöntig och stakade sig fram.. Hon hade fått en snuskig historia utav nån vännina som lät skitrolig att läsa upp.. ja det är ju såklart mycket roligare i verkligheten!

Nej nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan.. Har precis vart ute med challeman! I mån blire tidig uppgång och så ska jag hålla tummarna på att vi hinner få upp panelen ute i hallen =)

Äntligen

Är vi färdiga på tippen.. det tog oss 4 timmar att rensa ur och köra 3 vändor.. men nu äre snyggt och rent på gården igen =) Alla plåt från taket är också borta.. kanon! Men det lär ju bli fler vändor i framtiden..

I dag fick jag min hemtelefon =) jag är kär, den är rosa och jätefin =) Den gamla denvern ska jag kasta åt helvete.. skittelefon.. bara nån månad gammal men helt värdelös! Nej nu äre Doro som gäller =)
Och papprena från stockholm halvmaraton kom idag =) weiii.. nervöst! Bara 2 veckor kvar nu.. och jag är i min värsta formsvacka nånsinn, men jag kommer igen =)

Har skrivit ut scheman och studiehandledning nu för kursen som startar nästa vecka, akutjuskvård! Weiiii! Skitkul ska det bli, ser verkligen fram emot den kursen.. har även skickat efter en bok, kan vara bra att ha i framtiden! Jag längtar faktiskt till skolan nu, det har jag nog inte gjort tidigare =) Känns lite drygt att vi ska läsa dubbla kurser nu bara.. vi ska både läsa akutsjukvård och skriva c uppsats samtidigt! Jag ska praktisera 4 veckor på IVA i falun, det ser jag fram emot jättemycket!
Tror även att jag kanske har bestämt mig för hur framtiden ska se ut också.. alltså vart jag ska söka jobb när jag är klar =) Tänker inte avslöja nåt här, lite privat måste man vara också.. Men det börjar luta mot det och det börjar kännas rätt =) sååå..

Nej nu ska jag ta och skrapa trapp, har köpt ett nytt blad till skrapan, så nu ska det gå superbra!

Sovmorgon

Ja i dag tog vi lite sovmorgon.. Vi var på bio i går kväll och kom inte hem förrän närmare 12.. Vi såg den nya "På smällen" som hade premiär i fredags.. den var riktigt bra.. jag skrattade så tårarna sprutade, och sen grät man ju en skvätt också, som vanligt! Den handlar om ett par som möts på krogen och så blir hon på smällen och så ska de försöka lära känna varandra och så.. riktigt rolig! Innan bion så åt vi på Roma, sen gick vi upp på söder och handlade lite biogodis.. vi hade det sååå mysigt!

I dag är det måndag, jag har en del ärende att fixa med.. ringa chefen, boka klipptid, kolla upp min timpenning på kommun (tyckte den var alldeles för låg) sen så ska jag ta tag i mina fönster och sen ska vi på tippen! Garaget är fullt IGEN av en massa skräp, det blir väl så när man river väggar och har sig.. men nu flörst ska jag tvätta lite sen såå..

It´s not going to happend

Herre min gud! Vad har vi gett oss in på egentligen? Jag har setat nu i kanske 2 timmar och skrapat trapp.. Det är ett helvetesjobb.. Om 100 år kanske det trappen är färdig.. så känns det i alla fall! men envis som jag är ska jag fortsätta tills händerna blöder på mig.. Har redan fått en blåsa på handloven, så det lär väl hända snart.. Jaja men fint blire ;) Man måste vara possitiv också! Det blir gryyyyymt fint när det blir klart.. Sitter med värmepickan och sen skrapar jag och sist slipar med nya slipmaskinen som jag köpte i borås =) Det är synd att trappen är litet skadad här och där under men men.. får väl försöka laga så gott det går..
Självklatr kommer det bilder sen =)

Annars då? Joo min bakfylla från helvetet gav med sig när jag fick i mig lite mat.. då vart det tommys tur i stället.. han blev dålig utav maten han.. konstigt! Så han har inte fått så mycket gjort i dag.. Själv har jag ju som sagt gjort lite på trappen och målat fönster.. Efter de här 2 fönstrena ska jag nog göra ett par till sen skiter jag i fönster för i år.. resten får jag ta nästa sommar..

I mån ska vi på tippen med en massa skrot och så ska vi fortsätta riva vägg, jag ska fixa trapp och måla.. sen kanske kanske om vi hinner börjar spika panel i hallen.. känns som om vi har att göra ändå.. och panelen ligger ju i matsalsrummet oc har det bra.. ju längre vi väntar desto torrare blir träet och då slipper vi sprickor i den sen.. Tur att matsalsbordet inte har kommit än och att det dröjer 2 veckor till innan det kommer.. då kanske vi hinner få någorlunda rent tills dess.. Längtar så otroligt efter det.. så man kan börja bjuda hem folk nån gång!

Nej nu blire duschen, sen ska vi knalla upp till robban och hämta cyklarna..

Varför?

Lär jag mig aldrig att alkohol och jag inte går i hop längre.. Det är helt omöjligt att ens ta ett glas vin utan att det blir fosterställning dagen efter.. Och jag har sagt det tusen gånger att jag aldriiiiig meeer ska dricka.. Men vad fan? Jag vet att det är skitlöjligt, det är väl fan bara att strunta i det.. men på nåt vis tycks jag alltid glömma bort det där varneda gång jag blir lite sugen på vin.. Så därför ska jag fan inte klaga heller.. Så nu slutar jag och skvier om det..

Gårdagen var toppen! Vi cyklade upp till gabbe och perra, hade med oss den godaste salladen som jag någonsinn har gjort... Det var en helt vanlig pasta och skinksallad med de vanliga grönsakerna i + bönor, kikärter, pumpafrön, valnötter och fetaost! LIte rödlök och ruccola var det med också.. huuuur gott som helst! Och så gjorde jag en avokadodressing till.. supergott! Gabbe hade köpt vitlöksbröd till.. sen satt vi och pratade och hade det jättetrevligt.. runt 1 tiden tyckte vi att vi skulle gå på depå, så det gjorde vi.. bara jag och tommy.. de andra orkade inte.. så vi gick! Men det var ingen höjdare så vi gick hem igen! Och i dag mår jag som jag mår.. som jag förtjäner helt enkelt!

Tommy är och hämtar mat nu, sen ska jag försöka mig på att måla nåt fönster.. vi ska fortsätta riva på väggen också, spännande! Vi har itne riktigt bestämt oss än om vi ska ha kvar en pelare eller om vi ska göra helöppning.. mmm vi får väl se.. nej nu ska jag vänta på maten.. hej svejs

Nu kan vi...

snacka öppna planlösningar =) Shit vad fint det blir!!! Vi har rivit väggen nu från hallen till vardagsrummet.. vi får ett sååå mycket större vardagsrum och skimysig hall med halv braskamin i =) Vi var jut vugna att ta ner väggen om vi skulle ha kvar kaminen så det är det vi pysslat med nu på e.m! Det vart kanon! Men vi är inte helt klara, det dök ju upp en el ledning mitt i som vi inte hade räknat med, så den lär ju dras om.. Men det är så himla spännande och kul att göra allting själva, vi är riktigt stolta över oss =) Vi hittade ett meddelande mellan alla väggar också.. det stod: 27/4 1941 Sven Wallberg! Lite cooolt.. Nej det kommer bli så himla bra! Vi kommer lätt att ha det finaste huset nånsinn efter den här rusten =) Åååhhh jag lägntar tills vi får upp tapeter och allting..

Nu håller vi på å gör oss i ordning för lite party, jag har gjort en supernyttig sallad som ska med hem till gabbe och per.. vi ska cykla upp och ta med oss lite vin och öl och ha det trevligt.. I mån blire å fortsätta med trappen efter målningen av fönster såklart ;)

Har man inge jobb...

så skaffar man sig.. eller hur? Mmmm vi började ta fram trappen i dag.. DÄR under har vi jobb kan jag lova! Fy fan hur det ser ut.. men jag provade med skrapan och det gick relativt smidigt att få bort det såååå.. det är bara å hugga in =)
Jag har pysslat med fönster hela dagen.. Skrapat, målat, kittat.. det blir kanon! Riktigt roligt att hålla på när det är finväder och man kan stå i bikini.. Så i dag har det gått riktigt bra, annars spyr jag snart på de där fönstrena.. ignet kul i vanliga fall! men men.. tommy har inte kommit så långt.. han har tagit bort listerna i trappen och börjat riva runt.. han fick avbryta och hjälpa pappa med nåt skåp smo han skulle ta hem.. sen har han kittat mina fönster och lagat mat =) men vi har ju ingen brådska med hallen direkt.. får ta den tid det tar! Trappen lär ju ta en jäva tid i alla fall..
Har stått och pratat bort en timme med grannarna också somh ar köpt ny husbil, såååå fin )= men absolut inte min grej..

Nu ska jag fortsätta med mitt, först slänga i mig lite mat sen så.. Nu komemr svärmor också i nya bilen och glider =) måste kila ner hej hej

Crusing

ja i går var det crusing på stan.. Tidningen wheels var här och gjorde reportage om en massa bilar och knäppte kort och grejjade.. men eftersom jag inte är någon bilnörd så var jag heller ej ute i farten.. Vi tog en kvällsprommis med challe upp över rondellen bara.. TRäffade på lite kompisar och sådär.. Nej vi tog det bara lugnt i går och hade det mysigt.. såg en värdelös skräckis som hade ett ännu mer värdelöst slut.. efter den kollade vi in nya beck, den svaga länken.. vi såg den på bio men det var ju längesen nu.. lika bra som vanligt! Me like beck! sen var det sovdags..

I dag har jag vart effektiv på morgonen.. cyklade upp och köpte mer hårfärg åt tommy som vägrar gå ut innan det blir perfekt =) inhandlade en massa annat också.. Har precis ätit frukost och nu ska jag ut och måla fönster i solen =) bikini on! Tommys mamma kommer upp senare och hjälper till! Henne var det längesen vi träffade nu..
senare i kväll kanske det blir mat och vin hos Hedlund/forsberg i robban! det beror på om gabbs skulle in till gävle eller inte..
I dag ska älskling lägga golvet i hallen =) weiii vad spännande.. och jag kanske börjar med trappen!! ÅP måndag ska vi spika panel.. åååhhh vad jag längtar!

blir aldrig som man har tänkt sig

I dag hade jag massor med planer.. mmm vilka blev av då? inte ens hälften.. Har tvättat fönstrena i datarummet och satt upp gardinstång, började att fålla upp gardiner tills jag insåg att jag inte hade nån orange tråd, mamma skrek rakt ut när jag tänkte ta vit.. sååå jag lär väl inhandla lite orage tråd.. så inga gardiner blev uppsatta.. Vi var i väg och köpte pärlspond till hallen, men vi har inte börjat med trappen =) Sen har vi nog inte gjort så mycket mer.. vart till långshyttan och handlat mat, de hade svinbillig fläskfile..

I kväll blire fajitas och frossa godis =) det är ju helg.. Håller på å bleker tompas hår nu.. får se om det räcker med en tokblondering.. jag tippar på att vi lär ha en förpackning till..

I mån äre lördag.. då ska vi nog börja riva i hallen så vi kan börja spika panel på måndag.. träet måste torka lite först.. sååå.. men nu sk ajag börja med maten!

Vart ska jag börja?

Ja nu när jag är ledig har jag 1000 saker att ta för mig.. men vet bara inte i vilken ände jag ska börja! Ska jag börja riva i hallen? Ska jag börja riva i trappen? Ska jag göra färdigt i datarummet med att tvätta fönster och hänga upp gardiner? Ska jag fortsätta med fönstrena i vardagsrummet? Nu har vi kommit dit vi INTE skulle komma.. börja med lite överallt! Vi skulle göra färdigt en sak innan vi började med en annan, det värsta jag vet är halvfärdiga saker.. men men... när man är ivrig som ett litet barn på julafton då blire ofta såhär.. Sååå.. Jag tror jag ska åka och hämta mammas symaksin och fålla upp mina gardiner och få upp dom i datarummet först..

Tommy ligger och sover, när han vaknar ska vi åka och köpa pärlspond till hallen och golvlister till datarummet.. sen ska vi nog börja riva och slipa i trappen =) weiii det ska bli sååå spännande.. det är ju nån ful gammal plats där nu som säkert var toppmodern på 70 talet.. den ska väck och fram ska trät under =) KOmmer bli knaonsnyggt!
Hallen har jag fått en idé från hus och hem tidningen, det kommer också bli kanonsnyggt! synd bara att den är i minsta lget.. men men.. Det är så himla kul att lösa det på andra sätt med förvaring och så..

I går kväll var jag hos jessica oh jimmy och kikade på se upp för dårarna, den är gryyymt bra! Såg ju den på bio men det var ett tag sedan nu.. kom hem halv 12 tror jag..
I dag ska älsklings hår få sig en omgång.. vi ska klippa och färga =) vi ska prova bleka och se hur det blir =) åååhh så spännande... kanske drar en bio i kväll, vi får se =) NU ska jag sätta fart med nånting, här har jag då inte tid att sitta

Semester

Väl behövligt kan jag lova!!

Slutade jobba i söndags.. Var helt underbart! Hade med mig lite smågodis och alla blev sååå glada.. De önskade mig lycka till och hoppades få se mig igen =) Väl hemma på söndagkvällen satte jag fart och packade.. gissa om jag kunde sova nåt den natten..

Måndagmorgon åkte vi hem till mina föräldrar och åt frukost sen åkte vi mot götet! Vi åkte alla 4 + 2 hundar i deras bil, det gick superbra.. fick bra med plats också.. Vi gjorde några stopp på vägen innan vi var nere i borås hos min farmor och hennes karls stuga.. När vi kom fram gjorde vi inget speciellt tog det bara lugnt, packade upp och bastade såklart! Efter bastun blev det självklart ett dopp i sjön.. första gången jag badade för i år, och troligtvis den sista.. Det rä sååå skönt å hoppa i sjön när man bastar.. de har ungefär 30 m ner till vattnet... efter bastun somnade vi riktigt gott..

TIsdag åkte vi in till stan och gick på Liseberg.. jag och tompa köpte åkband.. Vi åkte alla karusellerna som vi ville åka.. de allra värsta också =) hade en toppendag på liseberg, jag älskar den parken.. sååå mycket finare och större än grönan.. Vi tog ett sådant där gammeldags foto också.. jag fick ha finklänning och storhatt, tommy blev revolverman =) riktigt fint vart det, ram och allt fick vi med för bara 395 kr! det var ju på våran förlovningsdag så vi skrev ett litet meddelande på baksidan =) Mina föräldrar har också ett s¨ådant foto hemma som de tog för 25 år sedan.. det tog mig 14 år innan jag såg att det var de på det kortet.. det hade ju baar hängt där hemma hos oss och jag hade trott att det var nån gammal släkting eller så.. får se om jag lägger upp en bild på det sen så ni fåt se vad det är jag menar =)

På onsdagen var det meningen att vi skulle åka in till stan igen och knalla i affärer men vi åkte till ullared i stället ! Mamma, pappa och tommy hade ju aldrig vart där.. de var tokmycket folk precis som förr gången! Gjorde en del fynd.. Jag köpte en stooor kristallkrona som jag ska ha ovanför matsalsbordet.. en ny plattskärm till nya datarummet köpte vi också.. och en massa annat skit.. efter ullared åkte vi vidare mot knalleland i borås.. där hittade jag en tröja som jag köpte, faktiskt det enda klädesplagg som jag har köpt på den här resan =) senare på kvällen grillade vi sen tog vi det lugnt.. och i morse åkte vi hemåt vid 9 tiden..

Det var ungefär den semestern det =) Har haft det helt undebrart och det var riktigt v'älbehövligt.. när jag kom hem fick jag världens tokrus och började städa som en galning! Gjorde kliniskt rent i hela sovrummet och gick i gång i källaren med.. mina krafter tog nyss slut, men jag ska ladda om till i mån igen.. JUst det ja! Jag köpte en slipmaskin också.. så nu ska jag nog sätta fart med trappen vilken dag som helst nu =) Är ju ledig i en vecka nu.. sååå jag tänkte ta tag i det då..

nej nu ska jag joina min älskling i soffan..

Cityfest

Ja vi masade oss till gävle i alla fall.. Vart sjukt sugen på langos juh! Jag och älskling åkte in efter att jag försökt sätta i hop databordet (det saknades en del!!! som jag hoppas få byta ut utan kvitto, skulle inte tro det) Ajaa. men i alla fall.. åkte in till gävle.. tog en langos det första vi gjorde.. sen gick vi ett varv runt gävle stad.. Köpte godisremmar, 12 par strumpor för 100 kr och köpte alldeles för många lotter.. kom hem med 4 st gosedjur som vi inte har en aning om vart vi ska göra av! Mamma tycker vi ska spara dom till våra barn.. mmm som om vi inte vill köpa nya dårå.. Hon är barnbarnssjuk nu mamma, det enda hon pratar om nu för tiden tycker både jag och tommy..

efter gävle cityfest åkte vi hem och kikade på en film Disturbia, riktigt bra film! den rekomenderar jag absolut! Grymt spänannde.. Har druckit 2 glas vin också så nu är jag trött.. sängdags! Ska packa lite inför göteborg.. eller så gör jag det i mån.. måste komma i håg att köpa godis till i mån, jag har lovat dem på jobbet.. sista dagen ju! Ska hinna med valbo också, och springa... hmm.. bäst jag går och lägger mig på en gång..

Sista dagen

Är de på jobbet i morgon.. Känns sådär.. Riktigt skönt att bli ledig och gå tillbaka till skolan.. men samtidigt tråkigt för jag trivs så bra och all kunskap jag går miste om.. har lärt mig mer den här sommaren än de 2,5 år jag gått i skolan.. känns det som i alla fall =) Dagen har flutit på bra.. Har pysslat med både det ena och andra.. lagt om sår, satt nålar (vilket jag börjar känna mig riktigt duktig på nu) Tagit prover, ordinerat prover och lite annat.. fick så mycket beröm i dag av ssk som jag jobbade med.. Jag blir superglad av det men ändå känns det som omj ag inte kan ta åt mig.. Jag känner mig inte alls så duktig som de säger.. Jag känner mig riktigt osäker på min kliniska blick, allt det praktiska känner jag mig relativt säker på.. men det är det kliniska jag är orolig över.. Kommer jag nånsinn att lära mig? Usch och fy.. vill verkligen inte gå ur skolan.. inte på flera år.. kommer aldrig känna mig riktigt redo.. men så säger alla! Samtidigt som jag längtar efter examensdagen så jag får skynda mig ut och prova mina kunskaper.. Våndas nästa varje dag i vad jag ska ägna mig åt också.. Är jättesugen på psykiatrin, men det känns som om jag kommer tappa en massa då.. Nej men det är 6 månader kvar tills dess.. Jag hoppas verkligen att jag får schema nu som ssk på psykosen så jag får öva mig lite =) det vore superskoj.. Ska ringa chefen där så fort jag kommit hem frn gbg...

Kom nyss hem.. tommy är med pappa och hämtar öl i torsåker. jag ska börja skruva i hop databordet.. sen kanske vi åker in till gävle i kväll och kikar runt lite på cityfesten.. Får se vad som hände roch sker.. hej så länge

Galet tidigt

ja jag vet att klockan bara är halv 6, men jag är på väg till jobbet !

Var bara tvungen att skriva om vårt nya daatrum som vart sååå snyggt! Tommy la golvet där i går när jag jobbade och när jag kom hem kl 22:30 så var jag bara tvungen att bygga i hop bokhyllan =) och det vart kanonsnyggt! I dag bygger vi i hop databordet och sätter upp gardiner =) sen kommer det bilder.. ska vänta lite med schablonen tills jag vet hur jag vill ha de och hur jags ka göra.. tror det kommer bli riktigt nsyggt med guld mot den röda färgen..

I går gick de kanonbra på jobbet! Körde som vanligt i 120 tiden går snabbast då.. De hade ett hjärtstopp på f.m som inte gick nå bra så det var lite låg stämningen på avdelningen när vi e.m personal kom... Men det är ju sånt som händer.. det finns en mening med allt!

Har inte hunnit med cityfesten en enda dag i år.. får se om vi åker in en sväng i kväll.. eller så blire lugna puckar.. måste ju packa inför gbg resan.. Nej nu ska jag åka mot jobbet.. ha enbra dag alla

JObba hela helgen

ska jag ägna mig åt =) Det blir roligt det..

I går kväll var vi över till jessica, jimmy och miranda och kikade på en rysare.. den var inte så ryslig och itne så bra heller, men den gick att se..

Datarummet vart färdigmålat i går.. I dag ska jag rensa ur det och kasta allt skit samt dammsuga av så tommy kan lägga golv i kväll =) spännande! I mån e.m när jag slutar ska jag skruva i hop alla möblerna och sätta upp gardiner !

Pappa och Taktommy är på taket och fixar.. min tommy jobbar, men kommer hem till 11, då kommer sotaren och kikar på hur vi ska göra med kaminen.. sen ska det byggas tak som bara den.. halva taket blir klart i dag!

PÅ måndag drar vi på semester.. bara för 4 dagar men ändå.. det ska bli udnerbart skööööönt! Meningen var att vi skulle åka med gabbe och per, men eftersom de håller på å klär om huset och bygger garage så kände de att de inte hade tid.. så vi åker ner till farmors stuga och bor med dom där.. mamma och pappa kommer också ner! Det blir grymt! Tommy har aldrig vart i göteborg så vi måste göra allt det som man baar måste göra.. Åka på liseberg, shoppa på Nordstan, åka paddan, kika in i feskekyrkan och en massa annat.. hur ska vi hinna det på 4 dagar? =) hopaps bara det blir finväder, åtminstonde så dugligt så man kan åka karuseller =)

nej nu kommer mamam snart, vi ska ut och springa..

Shoppingen

Yes jag och mamma drog till ikea.. matsalsborde hade INTE kommit, så vi tog lilla släpet och drog i väg =) Vi åkte först till owes i valbo, där köpte vi likadana lyktor det var vita, slarvigt målade skitsnygga! Och så köpte jag en ängel i guld.. ute på parkeringen fick jag vittna till en krock =) tihi.. ingen värre krock, utan de var en dam som backade med en himla fart in i en annan bil med två damer i.. Trodde de skulle rusa ut och börja skälla på varandra men det gick lugnt till..

Efter owes åkte vi mot köpis och ikea.. eftersom varken jag eller mamma är vana bilförare med släp så var vi bara tugna att ha en bra parkering så vi slapp backa och härja.. vi hittade två rutor som vi skulle få plats på.. när vi väl börjat köra in kommer det en bil på parkeringen mitt emot.. mamma fick panik och skrek och viftade vilket den andra bilföraren såg.. hahah.. han fattade vinken och tog en annan plats =) gulligt..

På ikea hittade vi det vi skulle ha.. Jag köpte en bokhylla i brunsvart och en vägghylla till det.. bordskiva + ben i samma färg som ska bli till databord.. sen köpte jag gardiner till datarummet, det blir knalloranga i lite skimmrande tyg och så lite ljushållare och ljus till det.. det komemr bli SÅ snyggt i vårt datarum, nu kommer det verkligen bli slagsmål om vem som ska sitta där..

efter ikea stannade vi på jysk, mamma hade hittat ett bord som hon skulle ha på deras utealtan..

Nu är jag hemma.. snart om en halvtimme ska vi till banken och skriva papper på lånet till bergsvärmen.. Kanon! På måndag blire klart =) underbart, fast då är vi inte hemma.. men vi får avnjuta det i veckan i stället.. Pappa, tommy och min tommy håller på uppe på taket.. har gjort sen 8 i morse.. det blir riktigt snyggt!

Undrar vad jag ska hitta på i kväll? synd att jag itne kan lägga golv, då hade jag gjort det direkt så jag hade fått ordning i datarummet.. kanske ska måla på det en sväng till.. såg att det lyste igenom på vissa ställen.. eller så kanske jag glider över till jessica och jimmy och slappar lite.. får se vad det blir..

Ledig dag

Ja i dag är jag ledig.. tänkte sova ut i morse.. mmmm gick inge vidare.. 05:00 var jag klarvaken.. Gick på toa drack lite vatten öppnade fönsret.. kunde inte somna om.. Började tänka på pengar.. eftersom skattepengarna våra kom i går.. vi fick inte vid midsommar bara för att vi sålde lägenheten förra året och tommy har deklarerat resor, därför får vi dom nu.. I alla fall Tommy fick 20 000 !!! Vi hade räknat med att han skulle få 16 000 men nu vart det 20 000 och då började jag räkna i hop att sammanlagt denna månad med skattepnegarna har vi haft 62 000 kr !! Kan ni förstå, då fick jag ju ännu mera ångest och kunde inte alls sova!! Men men efter många om och med somnade jag om och då kommer VVS grabbarna hit 07:00 i stället och kör i gång.. Ja de var bara att kliva upp det.. de skulle ju stänga av vattnet för oss, så vi var tvugna att förbereda..

I dag hoppas jag verkligen att matsalsbordet kommer, gör det inte det så skiter jag i det och åker till ikea i alla fall.. Det är shoppingväder som pappa brukar säga.. Jag har fått mitt shoppingbeteende från honom.. likså detta impulsbeteende!

Nej nu ringde mamma och är sugen på att sticka.. måste få tag i coop..

GRYMT nöjd!

Är jag med färgen på datarummet alltså... riktigt blodröd är den! Perfekt, vet inte hur jag ska kunna tacka sanna för det här.. och för all rabatt! Hon är guld värd..

Har sedan sist jag skrev.. målat fönstret en gång till och målat hela datarummet en gång.. tänkte när jag började att jag kör en eller två väggar, men det flöt på så jäkla bra så jag gjorde hela alltihopa =) Kanonsnyggt blir det! Synd bara att jag glömde knäppa före bilder =/ men men..

Stina och tuva var förbi på en blixtvisit =) Jag vet inte riktigt om stina gillade färgen =) Meeeeen jag är så nöjd så..

Nu börjar jag bli riktigt vimsig i huvudet och hungig.. känns inte som om jag tönker ställa mig vid nån spis nu inte.. det blir hämtmat! Tommy och dom är fortfarande på taket och härjar..

Och nu kommer mina föräldrar med rökt aborre =) mmmm.. de har vart i karlholm hela dagen och fiskat med pappas farbror, de hade fått massor med fisk! Och jag ska få rökt.. älskar!

Här går det undan

När jag kom hem i dag från jobbet var de i full gång med att bygga nytt tak =) STällningen var redan byggd och klar.. nu ska de börja riva tak =) Spännande.. blir nog lätt klar tills på söndag! Åååå vad fint det kommer bli med nytt tak, svart is tället för de fula gröna som vi har nu.. som för övrigt har setat på kåken sen den byggdes.. nämligen 1936! Det kommer bli kanon! Och på måndag har vi varmvatten för jämnen med bergsvärmen =) weiii.. kan inte bli bättre! Eller jo.. det kan det visst å för sig =) men vi tar de som det kommer.. inte allting på en gång, fast just nu känns det ju som det =) Men vi har sååå mycket planer.. men som sagt.. att köpa hus är ett framtidsprojekt.. Men det är så himla kul.. och med alla vänner som är så possitiva och peppar oss =) värsta är ju de som bara gnäller och ser alla nackdelar.. men men, det rä deras problem!!

I dag har jag jobbat.. Gick bra som vanligt.. hade ju med mig en sommarelev, men det gick bra det å! Hon var lite blyg gick i årskurs 8.. hon sa inte så mycket.. men hon fick då vara med och göra lite grejjer.. hon fick ta blodsocker, ptova ta blodtryck på mig osv. Det var roligt att ha någon med sig tycker jag också.. Har flutit på bra i dag.. hade ett hjärtlarm i morse men det vart inget..

Efter jobbet åkte jag till sandviken och shoppade lite på dollars och rusta.. en träkorg som vi ska ha vedträn i.. en ljusstake till nya datarummet. lite hundkex och lite annat praktiskt...

De har fortfarande inte ringt från coop och sagt att matsalsbordet har kommit !!! Vi MÅSTE ha hem det innan vi åker till gbg, jag ska ringa i mån och tjata.. Vill så gärna ha hem det.. och gå på ikea och inhandla möblerna till datarummet.. åååå.. det rä såå mycket jag vill göra!
Nu rivs det för fullt.. baar bankar och slamrar ovanför mig.. jag ska nog ta och måla datarummet en vända till.. eller så fönstret.. hmm.. får se vilket jag börjar med!

Måndag och tisdag

Har de vart superfint väder och jag har bara varit inne =/ jobbat.. när jag vart ledig har jag stått i skuggan och målat fönster..
Gårdagen på jobbet gick bra som vanligt.. i dag har det gått ännu bättre! Har haft en superbra sköterska med mig som vet att jag snart går ut så jag får göra nääästan allt hennes jobb med =) Eller.. dela läkemedel, sätta nål, blanda dropp lite sånt.. jag tycker bara att det är roligt.. hade det rätt lugnt själv så jag hann med både och =) I mån ska jag ha en elev med mig, tror det är första gången jag har elev =) det är en sommarelev, så det är inte gravallvar! men det ska bli roligt..

I går var jag till sanna och inhandlade färg.. vilket fynd! Tur man har vänner som jobbar på flugger färg, fick nästan 50% rabatt, helt sjukt.. fick precis den färgen som jag ville ha och en massa mer förs bara 500 kr.. köpte golv gjorde jag också på byggmax.. Älskling håller på å målar datarummet nu, det blir knaon! det blir oxblodsrött.. rikigt snyggt! Själv håller jag på å målar fönster..
I dag kom dom med taket också.. så nu ska vi börja med det.. samtidigt som dom kommer och drar in bergsvärmen åt oss och på fredag kommer sotaren! Allt på en gång ba.. likaså bra det =) Hoppas bara vi komemr i väg till göteborg nästa vecka =) Annars tar vi det senare.. en annan har ju 2 veckors ledighet nu efter den här veckan!

Nej nu ska jag hjälpa darling så det blir klart nån gång.. sen ska vi hem till mamma och äta köttfärspaj och sen hem till gabbs och per en sväng senare i kväll och höra hru de har haft det på öland!

Så himla TYpiskt

Att de ska bli finväder nu när jag 1: Har tatuerat mig. 2: Ska jobba eftermiddag =(
Jaja.. så kan det vara ibland!

Skickade ett sms till älskling i natt och bad honom väcka mig med frukost på sängen i dag så lovade jag att jag skulle kliva ur sängen och arbeta med fönstrena.. Mmmm.. Han kom faktiskt med frukost, det brukar han göra min darling.. men inte klev jag upp ur sängen för det eller.. Just i dag kände jag mig riktigt ihjälslagen... Ställde kl på 8 för att kliva upp då men det gick itne då heller.. tjugo i NIO kom jag äntligen ur den.. Får så ont i ryggen när jag bara kan sova på ena armen..

Jaja.. tog en snabb promenad med challe sen satte jag fart med fönstret, det ligger på tork nu.. Challe har legat i solen och jäst jag har mest stått i skuggan.. Skulle vilja åka till ens trand och ligga kvar där hela dagen.. meeeen de går ju itne =/

Kl 12 ska jag åka mot gävle.. ska först till byggmax och inhandla mera golv sen vidare till sanna på flugger och köpa färg till datarummet.. hennes första dag på jobbet, undrar hur de känns =/

Nej nu ska jag söka runt lite på göteborgspasset! Nästa vecka bär det av =) weiii

Nya tag

I mån är det måndag.. då äre dags för nya tag! Finalvecka på 105:an! Har nog redan skrivit att jag jobbar 6 av 7 dagar !! Men men.. jag är inte bitter!

Vi var in till gävle en sväng.. åkte ut mot bönan i fina vädret och drägglade över fina husen där ute =) Var tokfint väder och mycket folk ute.. efter det åkte vi tillbaka till valbo och IKEA =) Gick och kikade på allt som vi ska köpa nu i veckan, åkte ju peugeot (då får man inte plats med så mycket) så vi sparade det mesta till veckan.. då blire nytt databord, bokhylla och lite annat smått.. Vi köpte nytt sofföverdrag i dag till soffan.. har lessnat ur på det vita tyget som inte ens blir vitt längr enär man tvättar... Nu har vi beiget igen =) mmmm.. allt annat är ju så vitt så det blir kanon.. och så passar ju den så bra till våra rumsmmattor.. nu kommer vi ju ha en likadan fast större till matsalsbordet också.. det kommer bli SÅ perfekt!

På kvällningen här har vi skrapat och slipat ett fönster, grundat och kittat det.. så i mån ska jag börja måla det så får älskling göra klart det =) det blir sååå bra..
Först var jag tvungen att åka upp till mamma och kolla in hennes nya mobil.. Hon har köpt en ny.. en gul sony ericsson superfin var den! Hann bara hem så kom de förbi hos mig, de skulle till morfar så jag hängde med..

Nu har tommy åkt och jobbat.. jag funderar på om jag ska ta och dammsuga källaren.. eller om jag ska vänta tills nyberg har vart här och hämtat pelletsen så det är helt tomt.. det låter ju som en bättre ide.. kanske ska bädda ner mig själv i soffan och kika in en film kanske?


Sista lediga dagen

Ja söndag var de i dag.. I mån börjar sista veckan =) Jobbar 6 av 7 dagar.. Blir kanon det! Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan men tråkigt att sluta jobba också.. trivs ju sååå bra på avdelningen.. Det har gått så himla fort! Tyckte jag nyss gick intro. Jag trivs superbra på hjärta så kanske att jag söker mig ditåt när jag är färdig.. finns ingen annan avdelning som jag skulle kunna tänka mig på sjukhuset.. aja. det rä låååångt tills dess =) fast det står nog inte på.. ajaa..

Jag och mor har precis vart ute och sprungit.. ekller precis och precis jag var där 9 i morse och då sprang vi var väl tillbaka vid halv 11 då åt vi frukost och jag kom nyss hem därifrån.. det var roligt att springa i dag.. vi tog en ny väg.. såg en huggormsbäbis.. som tur var var det död, de är ju riktigt giftiga när de är bäbisar.. uhuu ryser i hela kroppen när jag ser sådana där.. Frukosten var härlig pratade massor.. så skönt med mamma, vi kan prata om allt! I dag erkände hon också att hon tyckte tatueringen var fin =) Fast jag vet att hon tycker att det börjar bli för mycket nu..

JAja.. vad ska man hitta på denna söndag då? Typiskt att finvädret skulle komma nu, nu när jag itne får sola! Funderar på om vi ska åka på en shopping runda =) Jag ska i alla fall bjuda älskling på nån fin resturang i dag.. för i dag är det nämligen ett år sedan vi bytte ringar =) Men vi har ett litet dilemma.. Vi har ristat in den 14: e i ringarna bara för att det blir lättare att komma i håg, eftersom det är vårt datum.. den 14:e aug. har vi vart i hop i 2,5 år och den 14: feb äre jämna år! sååå därför ristade vi in det så det ska vaar lätt att komma i håg i framtiden, men vi var ju så ivirga så vi bytte dom den 5:e förra året.. såå nu vet vi inte riktigt vad vi ska fira =) Knasigt va.. men men.. Vi får se vad vi kommer fram till..

Nu ska jag surfa efter en plattskärm till datorn..

Tatuering

yes! I dag var det dags.. 4 augusti som jag har längtat =) Var i falun i god tid så jag hann med de affärer som finns där inann.. hittade dock inget.. Var i god tid i studion också, kikadelite i pärmar.. det var en mycket fin studio.. de flesta jag har vart i hittills har alltid vart så små och dåligt med utrymme.. I å för sig vard et litet själva tatuerarrummet men ändå..
Såhär blev resultatet!
 
Är riktigt nöjd med motiviet.. men inte helt hundra på skuggorna.. kommer troligtvis åka in igen och justera lite =) Men jag är absolut nöjd med storleken.. den är inte så stor att den går ner under skjortärmen på arbetskläderna! Det är viktigt.. men riktigt roligt var det ju såklart.. Är så himla skönt så jag skulle kunna göra hela kroppen bara för spänningens skull.. meeeeen.. Nån måtta får det vara.. Nu får de fakttiskt vara bra.. nu ska jag inte göra nå mer nya tatueringar nu är det dags att göra om de som jag redan har =) hehe.. räknade ut att de var 7 år sedan min första.. och de är jag väl inte sådär supernöjd med.. som tur är går det att justera =) Jag ångrar absolut inte en enda, jag älskar allihopa!

Nog om det.. kom hem runt halv 4 tiden då käkade vi lite snabbt sen åkte vi direkt ner till tommys farmor och farfar.. farmor fyllde år i går.. så vi grattade henne och fikade lite.. sen åkte vi hem och intog soffan.. mamma och pappa var förbi och lånade filmen som jag såg i går.. de tyckte inte alls att min nya tatuering var fin =) Mamma gillar det inte.. men vad ska jag göra åt det?
när tommy åkte till jobbet så åkte jag hem till stina och patrik.. där var stian och sandra och jessica och hedlund.. de hade grillat.. vart kvar där ett bra tag, tills nyss faktiskt.. vi satt ute och pratade en massa och hade de mysigt..

Nu rä jag trött och ska sova.. ska vara hos mamma 09:00 i mån bitti, vi ska springa en runda.. sen hoppas jag på att kunna övertala tommy till en ikea tripp.. känns dumt eftersom vi ändå ska in i veckan.. meeeen.. vi får väl se.. kanske håller på hemma också.. Aja.. nu äre i alal fall god natt

Fredag kväll

jah! Löpningen gick kanon.. Pappa kom hit med mamams MP3 och usb så jag fick lite ny musik i öronen när jag kutade.. det gick bar.. till slut.. var helt slut i början och kändes som om jag sprang i slow motion, men sen så fick jag upp farten.. Minst en mil hem till mor och far härifrn.. känns bra att vara i gång igen.. nu får jag itne tappa.. mindre än en månad kvar till loppet.. har fortfarande inte sprunigt 2,1 mil men jag trir jag kirrar det ändå..

Hos mamma åt vi jordens godaste sallad till min grillade kyckling.. drack ett glas vin men åkte hem tidigt eftersom älskling skulle jobba.. Själv bäddade jag ner mig i soffan och tittade på den bästaste filmen ever.. because I said so.. riktigt bra film! storbölade som vanligt.. den tog precis slut och jag ska ta kvällsprommen med challe..

I dag när jag var ute och sprang och tommy tvättade bilen var damen som bott här innan förbi igen =) hon hade med sig kort på hur huset såg ut förut.. hon har alltså bott här sen hon var 9 år med sina föräldrar sen ett tag flyttade hon härifrån för att sedan flytta tillbaka med sin man.. vet inte hur gammal hon är men säkert 70 år nu i alla fall.. De har liksom gjort ALLT med det här huset.. de har grävt ut källare ensamma och byggt ut farstun med en toalett.. fick se ett kort på hru det såg ut innan den utbygnaden fanns och gissa om det var mycket finare då!! då var det en sådana där farstukvist som var sååå fin.. torpargrund såklart! ååhhh jättefint.. och trädgården ska vi itne ens prata om.. ni kan bara tänka er hur den ser ut nu.. 10 års ungkarls stil typ.. Han som vi köpte av har inte gjort nånting! inte ås konstigt heller när han blev lämnade med små barn och allt.. ska scanna in korten sen och lägga ut så får ni se =) helt underbart ! Skitroligt är det att hon är så nyfiken.. Hont yckte köket blev sååå fint =) och vardagsrummet med.. det är ju typ samma tapeter som hon hade som vi använder nu fast modernare såklart.. det är ju de där medaljongerna som kommer tillbaka =) ja vi ska nog får ordning på torpet vi också.. nån gång.. Nästa vecka ska vi köpa pärlspond att klä in hallen med..

nej nu måste jag ut med challeman sen sova.. åker till flaun i mån vid 11 tiden.. =) spännande

Thank God it´s friday!

yeeeess!! Och jag är ledig i TVÅ dagar =) underbart!!

Dagen i dag har gått jättebra.. Har flytit på i jämn takt utan att behövt stressa.. skönt.. Smet i väg en kvart tidigare.. de ville att jag skulle stanna kvar och jobba e.m också, vi har så dåligt med folk mycket sjukskrivningar nu =/ Men icke! Hade lätt gjort det om det hade vart vanlig vardag men inteeee när jag är ledig på en helg inte !

Senare ska vi hem till mina föräldrar för grillning såklart, det börjar bli som en tradition nu det på fredagar.. Älskar grillad mat.. i dag blire kyckling och lax.. mmm.. täntke jag skulle springa upp om jag får nån ny musik i lurarna vill säga.. Har fortfarande inte hittat min usb-kabel =/
Mamma hade vart och inhandlat en ny soffa i dag till deras loft.. myspys! Nästa vecka kommer vårat bord samtidigt som vi hämtar det ska vi dra en ikea-sväng och köpa allt som vi behöver nu.. Nya möbler till datarummet.. sååå om det är nån som är i behov av ett databord så har vi ett till salu =) träfärgat mikael, skitbra tycker jag men det är ju i fel färg!

Efter grillningen ska jag ha myskväll med mig själv.. tommy jobbar ju natt! Jag ska ha film-maraton med mig själv.. underbart! I dag har jag en sån dag där jag känner för att vara ensam, det händer inte för ofta kan jag säga..

Nej nu ska jag ladda inför springning..

Brakfrukost

God dag!
Tommy försökte övertala mig till att baka scones i morse.. men jag tyckte det räckte med husmorsfjäkset från i går.. När jag kl 21:00 ställer mig och lagar middag åt honom tills han kommer från jobbet.. så efter en timmes mys i sängen pallrade vi oss upp på centrum och inhandlade färskt bröd från hanssons och åkte hem och gjorde i ordning en sån himla god frukost.. Nybkata mörkt bröd med mycket frön i med sallad, tomat, gurka, kyckling och ett glas jucie.. åt ett ägg gjorde jag också och lite kaffe.. så nu kommer jag nog hålla mig tills middagen i kväll på jobbet som består av en mexikansk tacopaj från findus =) Bar grejjer det!

På stan inhandlade jag även de där skosulorna som jag är i behov av.. Skulle ju ha köpt dom samtidigt som skorna med tyckte det vart för dyrt.. i dag gjorde jag mig råd med dom =) så nu kommer det gå ÄNNU lättare att springa! Har ju på nåt vis lagt av mig lite på detpå senaste tiden.. så jag behövde nånting som kan rycka upp mig: ett par nya skosulor =) ska ut och prova dom i mån efter jobbet ;) Nu äre ju bara 1 månad kvar till loppet =) gryyymt..
I mån äre sista dagen innan ledigheten =) weii! Tyvärr så jobbar ju tommy natthelg så det är ju itne så skoj.. I mån ska vi kolla in bästa filmen i alla fall.. because I said so! den är nog skitbra tror jag..

Nu ska jag åka hem till mamma och lämna challe där.. eftersom vi båda jobbar e.m.. såååå hej så länge

Blev riktigt bra

min down-onsdag blev riktigt bra till slut.. Gick över till jessica och miranda och fick komma på andra tankar.. Ibland kommer det över mig bara.. Mår dåligt och ältar en massa gammalt som jag VET att jag bara borde skita i, men det är inte så lätt.. Inte när man är som mig.. det är mer sällan nu än förut, men ibland blir man baar påmind helt enkelt.. Och att situationen är som den är nu gör det hela inte bättre heller.. jag mår helt enkelt dåligt lite då och då..
Men som sagt Lilla toksöta Miranda fick ju en att le så tränignsvärken sätter in typ.. Hon är såååå söt! Vilken gounge.. Och min underbara vän jessica.. att vi kunde komma varann så långt ifrån ett tag? aja.. huvudsaken är att vi hittat tillbaka.. Vi åkte och handlade tacos, jag fick köra Citroenen =) skitskön bil.. supergott var det med tacos.. efter det åt vi glass ! Och tittade på americas funniest home videos, vi skrattade så vi grinade.. sen slökikade vi lite på tv bara.. gick hem runt 8 tiden.. då tog jag ut challe på en riktigt lång promenad.. det var underbart skönt!

Snart är älskling hemma.. jag har överraskat honom med kyckling och krocketter med bea.. hans favorit.. jag äter inte bea längre inte krocketter heller för den delen, så han får äta ensam.. det gör nog inte så mycket..

I mån ska det jobbas eftermiddag! skönt.. behöver sova.. ska springa en runda i mån bitti med.. MÅSTE! sen får vi se vad som händer.. bara 2 dagar kvar nu till tatooo =) weeiiiihooooo

Onsdag

Har jobbat f.m i dag! Vart riktigt jäktigt där ett tag.. fick agera kordinator och sticka en massa patienter =) det var superkul.. Bommade inte en enda =) Har även satt en kateter all by myself =) Sen har jag mest gått i dimman tror jag.. är såååå trött, behöver vara ledig nu! Skulle vara perfekt att jobba 75% bara.. nu jobbar jag 100% och det är jobbigt det! Man är aldrig ledig.. men jag trivs hur bra som helst!

Onsdag i dag.. jag mår sådär.. jag känner mig så rastlös och ensam.. tommy jobbar ju e.m, det är det värsta! Ibland är det skönt att vara ensam men oftast inte.. inte i dag! Funderar på vad jag skall hitta på? Springa? Promenera? Städa? Tvätta? Rusta? neeeej ingenting känns lockande.. Men jag måste väl ta tag i nåt.. Längtar bara sååå efter matsalsbordet, det kommer nästa vecka =) Jag köpte dukar åt det i går =) fyra löpare i svart som ska gå tvärs över bordet.. och så de vita näckrosljusen med guldkant på! det kommer bli kanon! Kanske jag skulle mysa ner mig i soffan i kväll och sen en film? alldeles ensam? Det skulle jag behöva.. Kanske ta ett glas vin också?

nej nu ska jag snurra vidare.. tror det blir en promenad faktiskt..

RSS 2.0