Rhodos here we come!

ÄNTLIGEN!! Har jag internet hemma =) Det var verkligen på tiden, ska försöka bli bättre på att uppdatera nu ;)

Om Exakt 6 timmar kommer mina föräldrar och hämtar mig och sanna och skjutsar oss till arlanda =) Fy fan vad skönt det ska bli.. Helt underbart med lite soooool.. Förhoppningsvis ;) Kl 12 i mån kliver vi av på rhodos.. har packat hur mycket som helst i min nya snygga zebra randiga resväska =) Säkert alldeles för mycket..

I går var v ut på heartan också.. Therese blev alldeles för full av någon väldigt konstig anledning.. vet inte hur det gick till =) Men roligt hade vi.. Träffade snyggingen med magmusklerna och en gammal vän som jag träffade mycket förut, men sen försvann han bort.. Det var jättekul.. Han var lika söt som vanligt..

Har vart nere på stan i dag och försökt fördrivit tiden.. såg lite på crusingen sen käkade vi en pizza.. Nej nu ska jag försöka sova nån timme.. Har spelat in Masjävlar på min hårddisk ska se lite utav den =)

Nattinatti alla och ha en underbar vecka..

Rhodos..

På Söndag kl:07:30 åker jag och Sanna till Rhodos!! Det blev bestämt i dag.. 2400 Kr och då är vi garanterade toa och dusch på rummet =) men vi åker Ospec. så vi kan ju hamna var som helst.. Men jäkligt kul blir det!! Köpte biljett i dag och växlat ut pengar.. Nu äre bara väskan som ska packas i princip =) Funderar på att åka ner natten innan och ta in på hotell, får se hur vi gör..

Längtar sååå mycket.. skönt å vara ledig igen..

Semester.. snart

Ja nästa vecka drar vi.. Har ingen aning om vart än, men det visar sig i slutet på¨veckan.. förhoppningsvis =) Vi tar en sista minuten, sanna och jag =) det ska bli så otroligt skönt..

I helgen har jag vart ledig.. var ut i fredags.. mycket trevligt ;) Lördagen befann jag mig i Hofors nästan hela dagen.. åkte lite mc hälsade på lite vänner.. Sen sov jag och sanna där och så åkte vi mc hela söndagen! Vi åkte till sågmyra och jag fyndade skor 2 par för 200 kr! Jättesnygga! sen åkte vi vidare.. stannade och käkade i bjurs, åt glass i torsång.. supermysigt var det..
Sen på e.m var jag och Nemo på hundkurs! Han var jätteduktig!! Helt otroligt.. Och mina kursledare tycker att det är så roligt med en staffe på tävlingslydnad =) Jag hoppas verkligen att vi kommer tävla 28 sep =) de tror så i alla fall, ledarna alltså.. det är så himla kul...

I dag ska jag träna med Nemo och sen ska jag och sanna träna lite också.. gym blir det.. har 3 filmer hemma också som jag ska hinna se innan söndag.. Sen har jag en del att stå i inför resan.. saker som måste handlas, kläder som måste tvättas =)

Mc kort

I torsdags klarade jag Mc-kortet =) Fy fan vad nervös jag var innan, men det gick hur bra som helst! Nöjd med precis allt.. Allting gick kanon! I går var jag ute och körde ensam för första gången.. Anders var med på en sväng han med, då började det regna =/ Men vi åkte i alla fall... Åkte till Monroes och han bjöd på mat..

Fast jag klarat det och det är jättekul så mår jag inget vidare.. Killproblem som vanligt i mitt fall.. Fast den här gången är det inte jag som krånglar..

Är på jobbet nu.. I mån ska jag och Nemo börja på ny kurs, det kommer gå åt helvete.. Jag ser inte alls fram emot det, han är i en omöjlig ålder just nu.. men men.. är väl bara å bita i hop..

Tisdag..

I dag är det tisdag.. Jag är på jobbet.. efter jobbet ska jag hem och laga mat, det blir lax =) sen ska jag i väg på body pump sen hem till sanna och se på snyftar-film =)
Har lite träningsvärk från träningen i går.. Precis som det ska va! Nu ska jag jobba på..

Slut på semester..

Jag har vart på semester! Och jag har fortfarande inte fått hem min dator, så därför har jag ej kunnat uppdatera.. Men här är jag nu! På jobbet.. känns bra! Skönt å vara tillbaka.. men skönt var det ju såklart å vara ledig med.. Ska bara jobba 3 veckor nu sen är jag ledig igen 1 vecka, då ska jag och sanna ta en sista minuten =) Det blir kanon det..

Körningen har gått fantastiskt bra! Har uppkörningen nu på torsdag! Klarar jag den inte då blir jag tokig! men det ska nog gå vägen.. enda fel jag kan göra är slarvfel..

Annars då.. har mest tagit det lugnt och haft det såååå skönt.. I dag börjar ju allvaret därav min träning igen! Fan vad jag måste ågtt upp under sommaren alltså.. Ändring! Har kört 2 pass på worldclass i dag samt en springtur i boulognen ! Nej måste jobba vidare, ska försöka vara bättre på att uppdatera nu..

RSS 2.0