Förkylt mig..

FAaaan! Jag har förkylt mig.. troligtvis för att vi har fönstret öppet på natten =/ skitjobbigt när det rinner ur näsan konstant..
I går vart det att rycka ut och jobba lite extra.. Jobbade kväll och fick agera kordinator! Jättekul... Och det gick bra! KUl att träffa jobbarkompisarna igen och några nya arbetskamrater som jag inte har träffat förut.. Hade lite svårt att varva ner när jag kom hem bara tog mig nästan en timme innan jag somnade.. Och vaknade vid 4 av Alva... Sen hade jag ställt klockan på 06:10 för Sabina skulle komma med hunden halv 7 och gissa vem som tar sovmorgon? Det slår aldrig fel..

I dag har vi alltså besök av Chester.. Sabinas engelska springer.. Vi har vart ute på promenad i 1,5 timme och nu väntar vi på lunch och i eftermiddag ska jag träna... skiter i snornäsan jag SKA träna och så kommer anna och hälsar på med Selina =) Vi ska planera bröllopspresent.. det börjar dra i hop sig =) Vi funderar på att åka hoj ner till småland jag och mange.. men min måste ställas på och besiktigas före.. Letar tider men det är lite tjockt nu såhär på våren.. Hoppas vi får till det för det vore skitkul!

Nej nu ska jag fixa lite lunch till pruttan och mig..

I did it

Jepp ena inlämningsuppgiften är godkänd! Phu.. NU invöäntar jag bara tentaresultatet med spänning, det kommer vilken dag som helst.. Sen är det BARA fördjupningsarbetet kvar... Bara... sen är kurse slut! Yes! Då ska jag vara mamma på heltid ;) Och jobba lite i Juni.. jaja..

I går hade vi en bra dag.. Var bara hemma och pillimasade.. Promenerade... Pysslade med bröllopspresenten.. Mamma och pappa var förbi med en bil åt Alva.. En lära-gå-bil... Hon blev
jätteglad! Vi var runt och kollade in virke.. Vi funderar på att bygga en egen gungställning.. Eller så orkar vi inte och då köper vi en.. Jag vill helst ha en i trä, dom är så fina!

Resten av veckan är inplanerad.. I dag ska vi gå på promenad med Sabina i morgon ska vi vara hundvakt åt Sabinas hund Chester.. På fredag ska vi träffa Gabbe och Novelia i köpis och på em bäbissimma.. På lördag är det sista april och då har vi bjudit hem en massa folk... Vi ska grilla, leka och knalla ner i boulognen och titta på majkasen.. Den är gigantisk!!

I dag ska jag gymma och kanske spring i kväll.. Har lite ont i magen på höger sida... och fortfarande ont i benen efter förra veckans intensiva löpning.. Tror det vart 5 pass eller nåt.. Fan jag är så trött på mina ben.. Kan de inte bara vara bra då.. Jag vill inte ha ont..

Nej nu ska vi göra oss klar för promme... Funderar på milslingan..

Lååång helg!

Ja det var en jäkla lång helg som aldrig tar slut.. I dag kan det väl få vara måndag.. jag knallade ner till willys jag för att handla halv 9 ??? Meeen då öppnade ju dom 10 för det är "söndag" fast det är måndag.. Drygt!

Helgen har vart skön.. I fredags åkte jag och ALva hem till mamma och pappa.. Och så sov vi över till lördagen då kom Mange på motorcyeln.. Vi åt god mat och hade det mysigt.. I går var vi bara hemma och höll på ute.. krattade klart det sista, klippte lite äppelträd.. Städade och oljade in altanen.. I dag ska vi släpa fram alla möbler, till helgen får vi ju gäster så då måste det vara myspys på altan, speciellt om det blir sådant här väder..

Toppenväder men lite halvdrygt för ALva som måste hålla sig i skuggan hela tiden och inte kan hon vara på gräset heller, för blött ännu och på gruset där stoppar hon bara stenar i munnen.. + att dte är himla svårt att veta hur hon ska klä sig.. dte blir alltid för varmt känns det som..

Mer tänder är på gång så just nu blir det tidiga morgnar och gnällig bäbis.. STackars liten.. det rä så syn dom henne men mestadels är hon glad ändå.. 8:e tanden på gång.. Hoppas dte blir lugnt innan kindtänderna börjar ploppa upp..


EN väldigt låååååångfredag!

Japp i dag är det inte bara långfredag, utan en tidig sådan.. I dag fick jag igen för att ge Alva varmvatten kan jag säga.. Hon lät sig luras två dagar men inte i dag.. Halv 6 vaknade hon då smög jag in och gav henne 150 ml med 1 skopa ersättning, men icke! 20 min vart det tyst men 05:50 var det bara att kliva upp... Frågan är om det är värt det? Jag skiter i vilket bara jag får sova.. 1 timme till är lätt värt en flaska välling.. Så jag ger mig.. I mån ska vi sova.. Hon lär ju inte ska äta välling resten av sitt liv..

I går fick vi hem nya cykelsistsen och så var vi i väg och köpte en hjälm, så i dag hoppas vi på lite finväder så vi kan göra premiärturen =) I går em var vi till sandviken och träffade sara och mille.. Det var bara bra med dom och Mille är så duktig och kan stå helt själv i flera minuter =)

VAr i väg och handlade lite påskgodis också.. eller ja lite och lite.. Det blev 3,5 kg.. Haha.. det kom förbi en påskgubbe och han tappade hakan när han såg mitt ägg =) Det var riktigt billigt på Ica Maxi 2,90 kr hg!!!! Om man handlade övriga varor för 300 kr och det gjorde vi ju.. Jag har aldrig sett så billigt godis.. Och Mange sa att jag inte skulle komma hem med någon löjlig påse som tar slut på en gång.. men 3,5 kg var kanske i värsta laget.. Jag mår redan illa jag vet inte riktigt vad vi ska med allt godis till?

I dag har vi inga planer.. Det blir väl en sån där långfredag när allt är stängt och det finns inget att göra.. I morgon åker vi till mamma och äter påskmat i alla fall.. M jobbar sista em skiftet i dag så skönt dessa veckor är så himla långa..
Nej nu ska vi ha lite frukost!


Klädproblem =löst

Hej
I går var vi i Hofors hela dagen.. Vi hade begravning för min mormor! Det var superfint.. Musiken var kanon, passade perfekt! Sorgligt såklart men efteråt pratade vi om många fina minnen och fick skratta lite.. Så det var en fin begravning, sov gott nu älskade mormor!

Efter fikat var vi ner till familjen tiderman och planerade lite inför kommande bröllop =) Det kommer bli så himla kul och nu har jag löst det med kläder också.. En beige klänning i polyester som slutar under knäna (hm:s nya kollektion) och till det ett par bruna mockaträskor =) låter knepigt, men de är riktigt fina! Nu ska jag bara hitta en kofta att ha över axlarna.. Jag är sååå nöjd!

I dag är det skärtorsdag.. Såg en påskkärring och en påskgubbe nere på stan men hit ut hittar dom nog inte ;) ALva sover fm nu och jag har precis slängt upp lite kycklingar.. EFter lunch ska vi åka och handla in i helvete mycket påskgodis =) MAn får göra undantag vid högtider!
I morse var jag i alla fall och gjorde comeback på gymmet! Skulle värma upp med lite löpband men det gick så himla bra så det vart 30 min i varierande tempo och lutning! Sen körde jag lite olika muskelgrupper det är så himla skoj!

Nu kommer Mange med sallade från waynes.. synd att solen lyser med sin frånvaro =/ Ha en mysig påsk

Tisdag

Japp tisdag i dag.. Alva sov i ett sprut från ca 19:30 i går då det tog lite längre tid att få henne å sova men sen sov hon enda till halv 6 i morse!! Då fick hon utspädd ersättning och somnade om till 7:10... Får se om det funkar det där med att späda ut ersättningen.. Om det ska vara riktigt så ska det vara 7 mått i 210 vatten men för varje natt har vi dragit av ett mått så nu i morse fick hon 4 mått i 210 vatten.. Hon sörpla i sig allt så himla glatt så och sen somnade hon om ?? Hmm det gick visst att lura henne.. Håller tummarna på att det går lika bra i natt

På fm mötte vi upp Ulrika och Lily och så styrde vi våra bugos till jobbet för att hälsa på, vi har likadana vagnar hon svart och jag rosa =) Sen tog vi ett varv runt boulognen på det.. Vi kommer bli grannar förresten =) Huset vi var och kikade på köpte dom! Hur roligt som helst! Äntligen får vi in lite nytt ungt och fräscht folk på området ;) Och bäst av allt, Alva får en lekkamrat..

Medan Alva sov fm tog jag en snabb tur på stan.. Spontanköpte en klänning till bröllopet om en månad! Den blev hur fin som helst jag är sååå nöjd ska bara ha skor till den å... Tror ballerina kommer göra sig fint. vita kanske? Ska kolla närmare på det en annan dag..

På em har vi inte gjort så mycket.. vart och handlat lite.. Alva sover i vagnen ute i trädgården nu. Jag har tusen saker som jag BORDE göra men jag känner för att ligga ¨på soffan och zappa lite? Kanske jag gör det... Tänkte göra lite skolarbete i kväll när hon somnat.. Det är ändå bara skit på tv fram tll 21 då det är husfruarna! Och sen Big Brother.. Jaaaa jag veeeet nästan pinsamt å erkänna men jag har fastnat! Tittar man så gör man ju det.. Vilka idioter det är med i år alltså.. Helt sjukt..

I morgon är det begravning av min kära mormor och sen bli jag nog kvar i Hofors hela kvällen..

En bild som jag har tagit och redigerat själv.. Jag är riktigt nöjd!


Då var det Måndag

I går söndag blev ungefär som lördagen.. Promenad på morgonen, fortsatte kratta tomten.. Bakade en pizza på kvällen till Mange kom hem.. Inte så mycket mer..

I dag Måndag har vi precis vart i Hemlingby och sprungit.. Värmde upp med två varv runt 2 km slingan och avslutade med intervaller i slalombacken.. Och jäklar så klen jag vart efteråt.. 4 intervaller blev det i olika etapper upp för backenjävlen! På toppen höll jag på å kräkas.. Hemma fick jag ett blodtrycksfall och var nära att svimma.. Jag var vitare i ansitet än efter kejsarsnittet då jag förlorde nästan 3 l blod... Men efter några minuter med benen i högläge så kom jag tillbaka.. Nu har jag ätit en banan och funderar på om jag ska ta mig till gymmet? Mange och Alva har åkt till köpis för att fika... Eller ska jag kanske ta å göra klart mitt arbete som ska vara inne på onsdag? Alva lyckades trycka på någon knapp i går så det blev nå konstiga markeringar i det.. Hmm undrar hur man får bort de då?
Annars i dag ska jag ner på stan och fixa med lite scrapbooking grejjer till kommande bröllop! Kuuuul... Det är så himla roligt! Nej nu kan jag inte slösa bort denna dyrbara tid.. Måste göra nåt vettigt när jag är "barnledig" någon timme..


Underbara liv...

Fan vad allt är underbart just nu! Har haft en lite låg-period men jag går lätt igenom dom när jag vet att det känns såhär efteråt..
Helgen har ju vart helt underbar! Tyvärr jobbar M 12 timmars helg så han kan inte dela den med oss.. I går hade vi mammas hund Ilah här, de var på hundutställning i Västerås med den andra odågan.. Ilah var ju helt fantastisk! HOn brukar vara jobbig men i går gick allt jättebra! Vi tog en promenad på 1,5 timme och det var inga som helst problem med barnvagnen.. Annars brukar hon dra så hemskt i kopplet.. Men jag tror nästan hon var lite stolt när hon fick gå bredvid vagnen, nästan som hon förstod att det inte är läge att bråka när vagnen ä med.. Hon är ju så mån om Alva, springer efter henne hela tiden och ska hålla koll..
Efter det var vi ute på gården.. Jag krattade undan en hel del och var tvungen att åka i väg och köpa lite penseer för jag fick sådana vårkänslor.. Så nu har jag jättefint på trappen.. SÅ himla nöjd att jag tog tag i landen i höstas, så de är ju nerklippta och jättefina nu.. Så då slapp jag det.. Tvättade och hängde ut premiårtvätten på sträcket så dte fik torka ute... Sen när mamma och pappa kom då tog jag en springtur genom boulognen.. Och så mycket folk det satt där.. Dte var proppfullt och så himla underbart at se alla ha så roligt..
Sen när Mange kom åt vi tacos (obligatoriskt på helgen) och sen var jag helt utslagen i soffan efter att hållt igång..

I dag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på.. Tänkte ta en löptur med vagnen efter frukost.. Ser inte ut att bli lika fint i dag... Men kanske att det spricker igenom.. En tur på stan kanske?


En bild från i vintras.. Jag har inte overallen på henne nu ;)


Fineally it´s friday!

JA fredaaaaag!
I går var det Torsdag.. Vi hade fullt upp.. Glömde hälften.. Löpning före frukost, gick inget bra! Kl 10 var vi på bvc och lillan väger nu 8,2 och är 70 lång.. KLarade alla tester galant, även 9 månaders testet ;) Sen tog vi en promenad i finvädret hem och plockade lite tillbaka till stan till bibblan och fick information om språkutveckling och bra böcker för små bäbisar... Efter det åkte vi direkt till Hofors.. Hem till mamma och pappa och fikade syster och farmor var där..
På kvällen åkte vi till Jessica och där var också Anna så vi köpte kebab och planerade Sannas bröllop som fan! Och jäklar vad roligt det ka bli! Kan ju inte skriva här vad vi gjorde men det kommer bli riktigt lyckat!
Blev sent vi var inte hemma förrän 11 och Alva somnade typ 9 men nog fan skulle hon upp halv 7 ändå? Men okej det gör inte såå mycket..

I dag äre alltså fredag.. Jag hade tänkt göra klart lite skolgrejjer.. Och så ska vi bada i kväll.. Annars vet jag inte.. Kanske bjuda min älskling på lunch?


Första dagen på jobbet

Japp då var den avklarad då! Så himla kul att vara tillbaka och få vara syster Therese för några timmar.. Inte bara mamma på heltid.. Det var såååå ljuvligt att få komma hem till min lilla prinsessa efter dagens slut.. Så himla glad hon blev!
I alla fall.. Det började mindre bra.. När jag kom till kulverten och kulle hämta ut kläder ur Unimaten.. En grej man drar sitt kort i och så väljer man vilken stl på byxor och skjorta man ska ha och ut kommer kläderna farandes på en galge.. Om denna maskin skule krångla så finns det ett akutskåp med om möjligt ännu fulare kläder än dom man måste ha pås ig.. De liknar kläderna som MCdonalds personalen brukar ha.. Vinrött och blårutigt..  Jag har ALDRIG på mina 3 år behövt ta kläder från akutskåpet.. Men såklart.. just i dag.. när jag kliver in till Unimaten så står det STOPP på skärmen och då äre bara att glatt dra på sig de där mc donalds kläderna.. Och om jag har retat min arbetskollegor när de kommer med dom.. Tex "Kan man få beställa en Big mc till lunch".. Haha den repliken fick jag själv 5 gånger i dag.. Tyyyyypiskt! Första dagen på jobbet.. praktikanten! JAja men efter dte så har det bara gått bra! Satte alla pvk:er (flygplan) på första försöket.. Alla prover, så det kändes ju bra.. Man behöver lite självförtroende på sånt när man kommer tillbaka.. Skulle blanda en läkemedelsinfusion och jag dubbelkollade minst 3 gånger.. Men det var roligt! Jag hoppas det blir lite extra nu fram över.. Vore skönt att få in en fot lite långsamt sådär..

Alva hon passade på att ta sovmorgon! HALV NIO!! Slog hon upp sina ögon.. Ja efter en vällingslurk vid kl 6.. helt otroligt! Farmor har vart på besök och faster likaså.. Nu ska hon strax krypa ner i säng efter att ha vart vaken sedan kl 13 i dag... Vart ju helt kaos med våra rutiner när hon väljer sådana sovmorgonar.. Men det gör inget! Vi har världens underbaraste bäbis..
I morgon ska vi till BVC för väg och mät.. det var 2,5 månad sen sist nu.. ska bli spännande! sen ska vi på föräldragrupp till bibblan och sen ska vi hem till Hoffe och planera Sannas bröllop!

Ångest...

Har ångest över mycket just nu.. Skolarbeten! Tentaresultatet har vi inte fått=ångest, ska skriva ett arbete om ICD på 5 sidor=ångest, begravning av mormor på onsdag= missar genuskardiologi= göra skriftlig inlämningsuppgift i stället = ångest.. Kommande bröllop! Hade tänkt mig en långklänning, hittar ingen= ångest, köpt en kort ful tunika i korallfärg som gör att jag ser gravid ut igen=ångest, inge skor=ångest.... Ja skitsamma, ni fattar! 

Sitter just nu och ska knåpa ihop en inlämningsuppgift i genuskardiologi på 3 kapitel.. Det går sådär.. Jag är sååå ointresserad! Och för att inte tala om ICD arbetet.. 5 fjuttiga sidor.. ?? Vad är dte med mig... Jag vill vara ute med Alva och mysa i solen.. Inte skriva skoareten.. men men.. bara det allra sista nu sen är kurse över... 

I dag fick vi sovmorgon igen.. Halv 8 =) Helt underbart! Vi har vart i valbo och köpt en kostym åt M... ojojoj så snygg han blev! Lite kläder till ALva, Anton och en cykelhjälm till mig själv.. Nya mysbrallor.. 

I morgon ska jag jobba! Spännande.. Ska bli sjukt kul att komma tillbaka.. Ja nu har jag ju bara i morgon än så länge, men jag hoppas på fler dagar så jag får in lite extra koooosing och spar lite av mina föräldradagar!
Mange och ALva är och handlar så jag kan skriva arbete ifred..  Hade tänkt gymma i dag får se om det hinns med.. Vi ska på husvisning senare i dag.. SPännande! Det är ett hus i samma område fast större.. Men dock är läget sämre så det blir nog inget mer än en visning.. Nej nu sk ajag fortsätta på mitt arbete så jag kan gå på begravning i lugn och ro.


Succé

Ja det bästa som hänt är att Alva fick ett eget sovrum.. Gud så bra hon sover nu! Ingen blir störd.. Så vi sover lika bra som hon.. I natt sov hon mellan 19-04, käkade sov till 7.. Helt okej! Nu ska vi bara vänja henne av med nattmålet.. Det blir nog inga problem..
I dag har vi vart på stan.. Satt in pengar på banken som vi fick för golfen.. Jag och Alva lunchade på flanör och så har jag köpt nya skor till henne.. hihi vad snopen hon blev när hon fick dom på sig.. Hon vill absolut inte gå i dom och det tar emot när hon kryper, så just nu är hon inte så glad över dom.. Men hon lär sig väl.. Det måste ju vara enklare att gå i skor än att gå på tå hela tiden =) Hittade ingenting åt mig själv dock =/

I em kommer mamma/mormor och hälsar på.. Pappa/morfar jobbar em så hon har tråkigt.. Vi hoppas syster/moster/gudmor följer med också.. Många titlar på henne nu ;)

Mange är ute och byter sommardäck och tvättar bilar.. Undra vad vi ska hitta på tills mamma kommer? Baka nåt gott kanske?


Dagen efter..

Uhu! I går var man bra klen.. Inte min grej det där med alkohol! En flaska vin gör att jag får ligga i fosterställning hela dagen efter... Jaja och inte kan jag säga att det var värt det heller.. För någon september det såg vi inte! Det var alldeles för mycket folk! Rummet där scenen ligger är alldeles för litet vi kom precis innanför dörrarna sen kom vi inte längre och det var värre än i en bastu så vi såg eller ja hörde halva låten Satelit sen stod vi inte ut.. Så det var himla synd! Men vi skakade lite rumpa till annan musik och det var skoj! Träffade 3 arbetskollegor och två tjejer fårn Hofors sen kände jag inte en kotte =/ Det är inte som förr inte.. Strax innan 1 gick jag till bussen.. I går fick jag sovmorgon men vaknade ändå kl 7 !! Men lyckades somna om sen till 10..
Sen gjorde vi inte mycket.. Det var superfint väder så v åkte ut till Mattias stuga vid storjsön och kollade läget.. Men det blåste som aldrig förr så där blev vi inte långvariga.. Vi var till ToysRus och köpte en gåvagn åt lillan.. Den uppskattades verkligen!
Efter det kom Wall och Camilla och mina föräldrar på kaffe.. På kvällen stratade vi grillen och sålde golfen =) Det var lite roligt för det visade sig vara en av Manges bästa kompisar som kom och kikade på bilen.. Han och hans fru Lina.. Så vi hade mer eller mindre halva bekantskapskretsen här i går.. Det är roligt med spontanbesök och jag tycker om att ha huset fullt av folk.. Skulle bara haft det lite större, då blir det roligare med bjudningar.. På tisdag kanske det löser sig ;)

I dag är det söndag! Vi har inget planerat.. ALva drog till med en sovmorgon ända till tio över 8 !! Kors i taket.. Så dte blev en sen frukost här hemma... Men nu så är alla vakna och vi ska ta och sparka igång här hemma.. Storstädning? Långpromenad?


Bildregn...

Äntligen har jag laddat över lite ilder till datorn från kameran..


Nyligen lärt sig krypa.. Snart 7 månader här..


Prickiga korven


Här matar vi ankorna i Boulognen.. Vårjackan är på..


Nakenfisen har lärt sig krypa på knäna..


Ackrobaten våran..


Bakom mina solglasögon... sover jag ;)


Mys med kusin Ella 6 år..


Jag och bästa polarn Mille
exakt 1 månad äldre än mig..


Såhär duktig är jag..


Så fin bild, mitt nya visningsprogram på datorn vill inte rotera bilderna.. Måste lösas!

Nej nu får det räcka för i dag.. Ska kila i väg på bäbissimmet nu

Inte så konstigt..

Stackars lilla Alva som har så korkade föräldrar.. I dag hittade jag på en femte tand! Då äre väl inte så konstigt att man inte kan sova heller.. med jordens tandvärk! Den kommer i nedre käken bredvid de andra två, jag som har väntat mig en i överkäken..

I dag vaknade lillhjärtat kl 6 men då klev M upp så jag fick sovmorgon till kvart i 9.. Så länge har jag inte sovit på 8 månader... Riktigt skönt.. Sen har vi vart ut till valbo och fyllt på kylskåpet och jag kikade runt på nån snygg topp att ha till kvällen då jag och sara och några fler tjejer ska slå klackarna i taket till september i kväll.. Meeeen som vanligt så hittade jag inget.. Får bli nåt som finns i garderoben redan..

Innan det ska vi hinna med babysim och jag ska ta en springtur och äta tacos med familjen.. M håller på å polerar min fina golf, den ska säljas nu när M har köpt en skoda.. Och så fin den blir.. Alldeles klarröd.. Den är himla fin för att vara 20 år gammal..


Borta bra men hemma bäst...

NU är vi hemma på ett blåsigt blåsåsen.. Det blåser nog mest överallt nu.. På vägen hem mötte vi säkert 10 träd som hade blåst omkull.. Ett över riks 80 vid sandviken, rätt över vägen låg det.. Tur vi var på väg hem och inte mot Hofors..
Vi har i alla fall haft en otroligt skön vecka.. I går vart det ju finväder men det struntde vi i vi åkte till experium i alla fall och badade.. Alva älskade det! Hon älskar ju att bada i övrigt ocks¨å men där fanns det ju en liten plaskdam som hon kunde sitta på rumpan i och även krypa runt i, hon var helnöjd.. Och en liten rutschkana fanns det åt henne också.. Ja jätteroligt var det.. 2 riktigt stor kanor med en åkte man luftmadrass i.. Och så hade de inomhussurfing.. Skithäftigt att titta på! De var jätteduktiga grabbarna som höll på med det..
På kvällen tog jag en springtur.. Det hela slutade på 9 km hälften i absolut uppförsbacke! Jäklar vad det sög i benen till slut, men så nöjd att jag gjorde det hela på 1 timme utan att gå en endaste gång. Tog det försiktigt upp för backen så hjärtat inte behövde jobba ihjäl sig.. På kvällen åt vi lax..
I dag gjorde vi inget annat än städade ur stugan och började åka vid 10, alva sov till mora sen stannade vi i rättvik och käkade hamburgare.. Kom hem för 1,5 timme sen.. Har precis plockat ur väskorna..

Nu ska jag inte göra någonting! Tittar på kardiologiböckerna och är så jäkla nöjd att tentan är gjord ;) Ska beställa en lära-gå-vagn åt Alva som knappt vill sitta i gåstolen längre utan ska bara gå själv.. Hon vill inte ens att man håller i henne, hon förstår ju inte att hon inte kan gå själv.. Sötnöten..

I morgon väntar party i sandviken med Sara och några andra tjejer, vi ska gå och se september! Jag är inte alltför sugen just  dag men det kommer nog i morgon ;)


Sälen!

Tentan i måndags gick sådär.. Den var mycket svårare än vad jag hade förväntat mig! Och de tyckte de andra tjejerna också... Men jag svarade på allt och efteråt när vi pratade om den tillsammans så hade vi svarat ungefär lika så då kändes det bättre! Jag hoppas det räcker till ett godkänd för någon omtenta har jag ingen lust med!
Efter tentan åkte vi direkt, strax efter 11.. Vi trodde alva skulle sova större delen av resan eftersom hon endast hade sovit 30 min sen 7.. men absolut inte! Vi stannade i hofors och matade henne och sen var hon trött från falun till mora.. där somnade hon runt halv 3 och sov 1 !! timme.. helt sjukt.. 4 timmars resa med gnällig bäbis var inte kul..

Väl framme tog vi en promenad och åt god mat som mamma gjort..

I går tog oss till backen och körde lite bräda och slalom.. Hela dagen var vi ute och gissa om det känns i mina  ben i dag ? Just det vi blörjade morgonen med att spring 7 km i enbart uppförsbacke så det + en dag med brädåkning... Behöver jag säga att jag har träningsvärk i dag... Men roligt var det! Jättebra backar men det var sämre med vädret.. Högst upp på toppen var det sådan dimma så man såg inte korgen framför och solen lyste med sin frånvaro =/ Mamma och pappa hade alva hela dagen vid lunch kom de upp till backen så åt vi våfflor tillsammans och Alva fick åka lite pulka.. På kvällen tog jag och Mange en biltur för att se till att allt var bra med Mattias stuga som ligger alldeles i krokarna här..

I dag får vi se vad dagen bjuder på.. Inge mer brädåka för mig i alla fall i dag vill jag vara med Alva.. Beror lite på vädret blir det dåligt åker vi till experia i Lindvallen och badar allihopa.. annars ska Mange och Anton köra lite slalom..
Får se om vi tar en löptur först.. Men mina ben lär nog vila sig lite..

Nu är det ju slut?

Fan fan fan! Jag såg sista avsnittet av samcro i går =/ Men det ick ju inte att sluta titta.. Jag såg 4 avsnitt i går... och nu är det slut? Men gud för en bra serie! Helt otroligt! Som tur var slutade det helt okej så jag kommer längta men inte längta ihjäl mig efter säsong 4... Åh jag är så avundsjuk på M som inte hár sett sista säsongen ens.. Jag drog ifrån honom kan man säga nu på nattveckan.. Han ligger låååångt bakom.. Men han kommer nog kolla ikapp nu i fjällen..

Alva sov i sitt rum i natt igen.. Det gick inte lika bra som natten innan hon strulade desto mer.. Hon somnade igen på mage och det ser så sött ut (den här gången tog jag kort) men jag törs ju inte ha henne sova sådär med trynet rakt ner i kudden så jag vänder på henne och lägger henne tillrätta men då vaknar hon till och har svårt att somna in så där djupt igen.. Så mellan 21 och 23 sprang jag flera gånger.. Sen i natt också.. Vid 4 orkade jag inte mer då fick hon en flaska ersättning och sov till 7 i morse.. Så jag är ändå nöjd.. Hoppas inte det blir lika i natt för i mån måste jag vara skärpt när jag ska skriva tenta, jag var riktigt trött i morse.. Det går bara inte i morgon! Mange får ta natten.. Om han ens är vid medvetande efter 7 jobbnätter i rad!

I dag ska det packas! Har inte ens börjat.. har skrivit en lista och tvättat tomt i källaren.. Så det är bara att sätta fart! Och så ska jag trycka in det sista info. om kardiologi i min redan överfyllda trötta hjärna..

Jag har ont i benen också =/ Det känns som om jag skulle ha blåmärke längst hela smalbenen.. Vet inte varför det gör så ont.. Om det beror på att muskelfästena är lite inflammerade kanske? Jag smörjer med liniment så det känns som om jag ska bli skinnflådd.. Jag får nog vila några dagar till.. Men jag vill ju så gärna! Kanske tar en repa på gymmet när M vaknar.. Hur ska jag hinna allt? Jaja i mån är det semester i alla fall, gud så skönt!

Lycklig!

Världens bästa bäbis sov hela natten i sitt egna rum =) Så stooor och sååå duktig! I går kväll när jag var upp och kollade till henne låg hon lika igen och sov sådär på mage med knäna under sig och rumpan i vädret.. Var tvungen att ropa på Mange så han också fick se.. Glömde helt bort att knäppa kort, men sover hon så igen måste jag komma ihåg att knäppa ;) Vid 4 ropade hon, då stod hon och vinglade vid spjälorna fast med stängda ögon, så då var det bara att lägga ner henne och stoppa in nappen så sov hon vidare.. Enda till kl 6 !!! Misstänker att hon kanske vaknade av att Mange kom hem då.. Men det gjorde ju inget för då var jag så utvilad så.. Vi myste lite i vår säng och nu har vi precis ätit frukost =)
I dag värker det i mina ben =/ Jag är lite nervös, men jag hoppas att det har med massagen att göra.. Vill inte ha tillbaka den där hemska benvärken.. Ska vara noga med liniment och stretch i dag.. Kanske ska hoppa springturen som jag tänkte mig till em? Hmmm vi får se.. Var längesen jag besökte gymmet nu också...

Snart ska pruttan sova, då blire intensiv plugg..

I går såg jag sista avsnittet av samcro =/ Satan så spännande det var.. M MÅSTE ladda hem det näst senaste för sen spelade jag in avsnittet som gick på tv i går och då är vi i fas igen.. Det är kanske den bästa serie på länge.. Inte riktigt min stil på serie men jag har fastnat..
Kriminella MC gäng handlar det om..,

Nej nu ska jag städa undan lite här.. Fan vi drar ju på semester på måndag också..

Utsövd och med nya ben

Gud för en skön natt vi haft! Lite svårt var det att söva gumman i går kväll eftersom hon somnade i bilen på väg hem från Hofors i går.. Men runt 20 somnade hon snurrade några gånger.. När jag kom upp för att lägga mig låg hon på mage på knäna med rumpan rakt upp i vädret, guuud så söt hon var och jag kunde inte hålla mig för skratt.. Men det var enkelt att lägga henne till rätta hon vaknade inte.. Men sen måste ju jag titta på tv innan jag kan sova, det går inte utan.. Och då blev ju lillan störd såklart vaknade x flera och jag vet inte riktigt när vi somnade.. Kl 5 vaknade jag och flög upp som en raket (hade ungefär samma känsla som när man sovit över) sprang fram till Alvas säng men där låg hon och sov så sött, tvärs över sängen och nu vågade jag inte flytta henne med risk för att hon skulle vakna.. Drog en filt över henne bara och somnade om.. HALV SJU! Vaknade hon.. DÅ har hon sovit Nästan hela natten... Hur underbart som helst!

På fm busade vi som vanligt och hon sov på trappen och jag fick plugga lite, har inte tagit en promenad på snart 2 veckor.. Men bara tentan är över så ska det bli som vanligt igen på fm promenaderna.. Sen fick jag en akut tid hos Annette, Antons mamma för att massera ut mina vader.. Och som det hjälpte! Helt otroligt skönt att kunna springa igen.. Och som jag sprang! Åkte direkt upp till hemlingby efter massagen och kutade två varv runt 2 km slingan på 23! minuter.. och då bör tilläggas att det är en låååång seeeeg backe på slutet, som jag tog TVÅ gånger i en jäkla fart.. Jag är såååå tacksam över massagen.. Men ont gjorde det! Mina vadmuskler var hårda som bowlingklot och det var i muskelfästen bakom smalbenet som jag haft så sjukt ont.. Men nu är det över och jag ska bättra mig med stretch, massera med liniment så ska nog det där gå över..

På em har vi vart på babysim, och Alva skötte sig som vanligt superbra! Vi har dykt, åkt kana och sjungit.. Nu väntar vi på pappa som är på friskis och träna sen ska vi äta kyckling.. Jag ska lyxa till det lite med nötter i kväll.. Och se sista avsnittet av sons of anarchy!
Alva ska sova i eget rum i natt förresten! Hoppas det går bättre så slipper vi störa henne med våran tv.. Jag kommer dock ha babyvakten på utifall jag inte hör henne ropa genom väggen =)

Oj vilken dag det blev.. Mycket har vi hunnit med.. I morgon ska jag trycka in det si´sta oi huvudet inför tentan och packa en massa inför fjällen..

RSS 2.0