Dålig uppdatering..

Ja jag vet. jag är skitkass på att uppdatera.. kanske borde lägga ner helt och hållet? NJaa vi får se..

JObbar på gör jag och det går hur bra som helst! Stortrivs på jobbet.. I helgen är jag ledig, vilket ska bli skönt.. I kväl åker jag hem till mina föräldrar, vi ska grilla.. och så ska jag se lets dance finalen med jessica och jimmy.. I morgon kommer gabbe, vi ska shoppa lite.. senare på kvällen ska jag ut och äta med anna och dricka någon öl.. efter det blir det utgång med sanna och tjejerna, troligtvis heartbreak..

På måndag börjar jag och nemo på kurs =) det ska bli jätteroligt! Han är redan duktig tycker jag, men mycket kan förbättras.. Han växer så det knakar.. han väger redan 17 kg !!! De ska väga mellan 17-21 kg som fullvuxen.. men han är nog lite större än vanligt..

Har fortfarande inget internet hemma, för datorn är kass.. ska lämna in den så fort jag får tid.. kanske hinner svänga förbi i dag och slänga in den på on-off..

nej nu ska jag jobba vidare.. slutar 15 i dag =) lyx

Ny dag nya tag

Yes och ny vecka dessutom =)
Helgen har vart bra.. var hem ttill Hoffe.. I fredags var jag på kalas hos jessica.. klippte och färgade håret =) och i lördags var jag och emma ute och fikade och gjorde stan på hofors.. på kvällen kom jenny och vi gjorde tacos och hade det myspys hemma hos emma..
Efter melodifestivalen gick vi hem till Ingela, där vi vart med om en polisra´zzia, de hade fått larm om skottlossning från ingelas lägenhet.. Det var mindre trevligt.. men men..
Sen gick vi på depå och det ska jag aldrig mer göra om.. fyyy vad tråkigt det var.. Bara yngre som man inte kände igen alls.. jaja.. sov över hos jessica och jimmy och var som en död fisk i går.. som vanligt ;)

I går kväll kom Staffan också.. mmmm.. jag vet.. men men.. vad gör man? Blommor hade han med sig å =/ och så gick vi på olearys och åt hamburgare.. hur mysigt som helst... jag känner mig lite splittrad just nu.. och förvirrad! drygt..

I dag är jag på jobbet.. i kväll ska jag träna.. och städa min lägenhet..

ledig helg

Yes sitter i Hofors och kan inte sova längre =/
Var grymt trött i går.. jobbade hela dagen, vilket gick bra.. hade en lugn och skön dag.. åkte direkt till hofors och till Lottas klipperia.. Jenny klippte och färgade mitt hår =) Vart såååå nöjd.. efter det åkte jag ut till jessicas mamma i sibbersbo.. där var hela deras släkt, jessica fyllde år i går och carina fyller på måndag.. väldigt trevligt var det =) men åkte hem vid halv 9 för jag var så trött.. har sovit enda till halv 7 då var jag klarvaken =/

I dag blir det utgång med emma och jenny.. vi ska nog hem till ingela sen, anna ska vara där å.. det blir nog trevligt! Nu gnäller min hund, hN Hr långtråkigt.. han var med mamma på jobbet hela daegn i går.. för hemma hos mig installerade dom bredband, så mamma tog honom med sig redan i torsdags..

nej om man ska överraska med lite frukost kanske?

På jobbet..

Vart annars? hehe.. går hur bra som helst.. är lite trött i dag, men det funkar.. Jobbade e.m i går..
I dag efter jobbet skall jag tvätta och träna.. var på gymmet i går, men det är inte alls lika roligt som gruppträningen.. vill så gärna gå på pumpen i kväll, får se om jag hinner med..
Beställde nya träningsbyxor i går.. ett par Ufos såklart =) olivegröna.. såååå snygga.. Hoppas de hinner komma innan helgen..

I helgen blire Hoforsvisit igen då.. På fredag fyller min vän jessica år, då ska jag hem dit på middag =) och på lördag ska jag och emma ut och svänga våra lurviga.. det var sååå längesen vi gjorde det nu =) Ska bli så skoj..

På torsdag blir det bio ;) Det blir en jättebra film, svensk thriller.. me like.. Annars då? Mår bara bra.. tränar och står i.. Leker med hunden..

Nej nu ska jag jobba på lite..

Ledig helg..

Jajamenn!! I helgen är jag ledig.. och singel ;) Det kan bli farligt det..

aja.. Har i alla fall vart och tränat.. var på pump i går.. var ju ett BRA tag sedan sist så jag tog det lugnt.. minst vikter av alla.. och kan knappt gå i dag!!! Är så sjukt stel i hela kroppen.. ont gör det när jag ska sätta mig ned.. I morse var jag på core, den är så himla bra.. sen vart det frukost på kafe canel, så jäkla gott.. efter det åkte jag hem och myste lite med nemo.. sen tog vi en lång skön promenad i vårvädret.. Helt underbart! Var så värt att byta bort min f.m mot daniels e.m =) UNdrar bara vad jag ska hitta på.. åka till hofors? Eller stanna i gävle? hmm.. svårt val.. I mån ska jag i alla fall gå på gymmet och efter det ska jag bestämma mig..

De här dagarna har jag funderat en massa.. och jag orkar inte vara arg längre.. jag har kommit till insikt =) Jag är sååå nöjd med min tillvaro.. Jag mår riktigt bra just nu.. Jag behövde verkligen göra slut med Staffan, han var inge bra för mig.. Jag behöver trygghet.. Nu ska jag bara finna den tryggheten i mig själv.. känner mig stark nu..

Nej nu ska jag jobba vidare..

Bättre...

Mmm jag mår så mycket bättre, och känner mig redan så mycket starkare! Jag klarar mig så himla mycket bättre utan honom.. Stor respektlös egoist orkar jag bara inte med.. Nej tack!

I går var jag på stan.. tecknade ett nytt medlemsskap i worldclass =) mitt fawogym.. Fick ett par nya träningspjucks, riktigt fina.. Var där i morse.. körde core och spinning.. guuuud vad jag har saknat!!!! Ska dit i mån med då ska jag köra core och booty.. på fredagmorgon blire nog lite gym och sen gratis frukost på cafe kanel =) Världens bästa gym..

efter det tog jag och nemo en långpromenad genom boulognen..

Köpte mig en ny klocka i går =) Som jag suktat efter sen i dec. Nu tyckte jag definitivt att jag var värd den, så den köpte jag.. 1300 kr fattigare =/
och så har jag och nemo anmält oss på kurs =) 31 mars ska det bli pli på hund.. I dag åt han upp mina finaste converseskor.. men posten, den kommer han inte åt längre.. för nu har jag satt upp en korg under brevinkastet ;)

I helgen är jag ledig.. bytte fredagen med daniel.. jag ska jobba e.m och han min f.m.. Har ju ändå inget för mig så det spelar ingen roll.. åker nog hem till Hofors en sväng kanske.. får se.. Nej nu ska jag jobba vidare...

Karlar är svin...

ja då var man singel igen då!! I morse bad jag min så kallade pojkvän fara å flyga åt helvete! Jag vill aldrig mera se honom..
Finns det någon tjej som tycker att det är okej att ens kille har gamla porrbilder på en bekant till mig i sin dator? Eller att han har spart gamla porr sms som är över ett år gamla i sin telefon? Fast han har ny tjej? Nej sjukt störd är vad han är.. Jag mår så illa när jag tänker på honom.. och jag som trodde jag var lycklig? Nej fy fan..

Nu jäklar ska jag leva livet!!! Ingen att ta hänsyn till.. respektlösa svin!! Hoppas du dör ensam och olycklig..

RSS 2.0