Vad är det för fel?

Det är minst 3 inlägg nu som jag skrivit som inte läggs upp??? skitblogg!

JAja.. Jag lever fortfarande ska jag väl säga.. fast något konstigt är det över mig just nu.. Den senaste veckan har jag vart med om så mycket konstigt så jag tror nästan att det vilar en förbannelse över mig! Men vi tar det från början..

Jag är klar med skolan nu, tog examen i fredags =) en hel vecka sedan nu.. Vi hade världens bästa avslutningsfest med klassen onsdagen före.. Det var en grupp som tog på sig och ordnade allt, de hyrde kåren och vi åt trerätters där.. det var helt perfekt! Och roligt! De spexade och hade sig.. Lite sorgligt kändes det ju att det skulle ta slut nu..
På fredagen var vi i kyrkan och det var så fint.. Jennie och christine sjöng och vi fick broscher och allt var perfekt.. Jag fyllde ju år samma dag, hade inte kunnat få bättre present..
På kvällen var det fest! Jag hade hyrt en lokal hemma i hofors där hela min släkt och alla mina vänner kom och åt och drack.. supertrevligt! Fick en MASSA fina presenter.. bland annat en hel del pengar, en gästrikering i guld, ett nytt sköterskeur =) blommor, mera pengar, en resa utav min underbara Staffan, halsband, en sköterskedräkt utav mina vänner, en tavla och en massa annat fint.. och fina kort.. Min mamma hade skriit ett sååå fint rim på ett utav korten... Festen blev otroligt lyckad! Avslutade med ett depåbesök..

Lördagen däremot var inte lika skoj.. då fick jag en riktig rivstart i min sköterskekarriär kan man säga.. Staffan har diabetes typ 1 och fick en sockerkänning som heter duga... Vi låg och småsumrade på min säng och jag vaknade av att han var dyblöt i svett och låg och skakade, fick endast ögonkontakt med honom han kunde inte svara eller göra nånting ja bad honom.. Så jag pulade honom full med dextrosol men skakningarna blev värre och till slut började han krampa.. han slutade andas och andades inte på över en minut.. han blev alldeles grå i ansiktet och jag var helt säker på att han skulle dö.. Han bände ihop munnen så jag kunde inte göra några inblåsningar heller.. men nr vi såväl fick honom i stabilt sidoläge och när jag ruskade på honom och slog honom i ryggen så kom han till slut i gång med andingen igen.. Vet inte om han satte i halsen eller om han krampade så hemskt.. fick i honom mera honung och till slut kom ambulansen och sprutade glukos på honom.. Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv, men som tur var gick dte ju bra.. Enda gångnen jag fick panik var när han inte andades, men ändå på nåt vis behöll jag lugnet.. sedan låg vi på akuten till halv 2 på natten.. Min stackars älskling. tyckte så himla synd om honom.. Dagen innan när han var på väg till min fest krockade han sin bil, han skade sig inte men bilen vart inte så fin.. så det var verkligen inte hans helg..

Började jobba i måndags och det går jättebra! Älskar mitt nya jobb.. dagarna går i raketfart och det är så mycket jag ska lära mig.. I går när jag var på väg till jobbet halv 6 på morgonen krockade jag med min bil! Jag är otursförföljd!!! Den här gången gick det också bra men det hade kunnat gå riktigt illa.. snurrade runt och kraschade in i vägräcket.. Hamnade på fel körbana, hade det kommit en bil då.. då hade jag nog inte varit hel i dag.. Nä usch och fy. jag borde nog hålla mig inne ett tag nu framöver..

Är i örebro i dag.. åkte med staffan och andreas ner i går, de hade vart på möte i hofors.. i kväll åker vi hem igen eftersom jag ska jobba i helgen.. sitter och ringer runt och pysslar lite med adressändringar, a-kasseanmälningar och en massa annat.. ska ta en promenad med min vovve snart sen göra lunch till min man och efter det ska jag ut och göra stan =)

avklarat!

Då var det sista seminariet avklarat! Och det käns såååå braaaa.. Nu ska vi bara ner på sjukhuset och presentera våran c uppsats som vi för övrigt fick VG på =)))) Sen äre bara festen kvar!! Weiiihoooo!

I kväll blire 3 rätters på kåren med sång och musik, skitkul ska det bli.. Men på fredag smäller det ordentligt! Då blire min egna examens/födelsedagsfest =)

nej nu måste jag kila ner till sjukhuset..

Varför?

Mina 2 senaste inlägg dyker aldrig upp?? Vad gör jag för fel?

Ajaa.. har haft en hel del att göra sedan sist.. Planeringen inför examenfesten/födelsedagsfesten.. flytten.. nya jobbet är i full gång!!

Sista veckan nu och det är massor att göra.. På måndag börjarj jag jobba =) 1 feb flyttar jag till gävle, villastad! Enda nu som jag saknar är en dagmatte åt min hund!! Men jag har nog kanske någon på G..

2008

åren går.. nu är det redan 2008.. tyckte det nyss var 2000!
Jaja.. år 2007 har vart helt okej men jag hoppas verkligen att 2008 blir ett mycket mer händelserikare år.. det tror jag också.. det är i alla fall förändringarnas år, det är ett som är säkert! Om exakt 16 dagar tar jag examen från min sjuksköterskeutbildning så då är jag färdig sjuksköterska och jag har ett jobb!!!.. det ska bli otroligt spännande att börja jobba på riktigt! och tjäna pengar och kunna resa runt lite mer än vad man har kunnat göra med studielånet.. Jag och Nemo flyttar tillbaka till gävle =) Ska bli underbart skönt att få bo ensam igen.. me like! Sen kanske.. kanske till sommaren får vi se om det eventuellt kan bli en flytt ner till örebro? ;) Jag vet att det kommer bli ett bra år =)

Nyår då.. var huuur mysigt som helst! Vi började dagen jag och staffan med att gå på bäversafari här ute i engelsfors.. Några dagar tidigare när vi var ute i skogen och undersökte en bäck så kom vi på alldeles färska bäverspår.. så vi tog och packade några väskor och gav oss ut.. var ute i ett par timmar men såg då fan ingen bäver för det.. men vi såg deras hyddor och allt arbete som de lagt ner runt hela sjön.. överallt hade de försökt dämmt upp ån.. riktigt häftigt! Vilka otroliga djur..
efter safarit och korvgrillning gjorde vi oss i ordning för kvällen.. vi blev bjudna hem till anna-maria och marcus. Det var jag, staffan, anna-maria, marcus, marcus bror mattias och andreas! Vi åt tacos och drack en massa gott.. supertrevligt var det och tiden bara flög i väg.. jag och staffan hade köpt med oss raketer.. vi köpte en sådan där stor bomb för 700 kr där man tänder en gång och så sköter sig resten själv.. 49 raketer var det i den,, men såklart var det väl bara en 10 st som sköts i väg.. vet inte vad det vart för fel på den men nåt vare.. vi kan inte ha missat 49 raketer.. det tog typ 10 sek sen var alltihopa över.. men men.. vi fick se mycket fina raketer ändå =) sen var det dags att äta lite till, så vid 3 tiden var vi hemma.. men det var en bra nyårsafton!

I morse åkte staffan hem, i hela 2 veckor har jag fått rått om honom nu =) det har vart helt fantastiskt.. nästan lite bortskämd.. I helgen ska vi inte ses =/ första helgen sen vi träffades för ungefär 3 månader sen som vi inte ska ses =/ jag har varken tid eller råd att åka ner och han har ju precis vart här i 2 veckor såååå... men nästa vecka kommer han hem igen =) Jag har ju en examensfest som jag måste börja planera inför =)

I går var jag förresten och kikade på en lägenhet.. en andrahands ute på brynäs.. heeeelt underbar var den! Vill ha !!!! brynäs är ju liiite långt från sjukhuset men det är bättre för nemos del att bo där.. och så himla långt är det ju inte.. man kan ju absolut cykla! så det blir nog kanon det.. OM jag får den vill säga.. det var nån mer tjej som hade vart och kikat på den sååå.. men sådana fall kan jag flytta in samtidigt som jag börjar jobba och det är ju verkligen kanon!

I dag ska jag egentligen på praktik, men jag är hemma för jag tror att jag kan ha åkt på magsjuka =/ inte ås bra att dra med sig den smittan ¨på en vårdcentral direkt.. Så jag skall vara hemma och plugga i stället, göra klart lite uppgifter och ta igen mig.. meeeen jag återkommer nog under dagen.. sååå ha en underbar dag alla! och ett supergott nytt 2008

RSS 2.0