Helg

men det känns inte!! Har jobbat f.m i dag.. och jäklar vad vi har jobbat.. jag och johan har slitit som djur.. hade 4 helskötslar som tog tid.. vi hann inte ens med frukost i morse.. halv 11 vart vi klara och då var det ju snart dags för lunch... jaja, det är skönt när det händer nåt också.. gillar att ha saker att göra.. men fikrets ord ekar i huvudet hela tiden.. "Ta det lugnt, inte stressa.. sitt ner och må bra" han har ju så rätt så..

i går var jag ute och sprang.. trodde det skulle bli närmare 2 mil men vart såååå besviken när vi mätte upp och det bara var 13,5 km.. Sprang hela vägen fram till hästbo, men det var inte längre.. i mån ska jag springa 2 mil, helt klart.. gick hur bra som helst i går.. och det var hela vägen på asfalt! Halvmaran kommer gå kanon det!

Senare i kväll ska vi hem till jessica och jimmy.. vi ska laga fajitas i hop =) jag har aldrig käkat det, ska bli skitkul! och så blire väl nån film antar jag! myspys.. i mån blire jobba igen.. först lämna nycklarna =) äntligen!!

var förbi uppe på barn.avd. i dag.. hälsade på tuva.. hade köpt med mig en bamse tidning och lite godis, hon blev så glad så =) hon såg mycket bättre ut i dag! Det hade börjat dra i hop sig nu och vätskade inte lika mycket.. de kanske får åka hem i mån eller på måndag =)

nej nu blire en dusch innan vi ska över till standarn =)

Äntligen !!

NU äre helt tomt i lägenheten =) känns underbart.. på söndag lämnar vi bort nycklarna =) skööööönt!! Åkte hemifrn 9 i dag och har hållt på å plockat i hop det sista, sprungit ut med sopor och städat undan det värsta.. efter det käkade vi lite på max sen åkte jag upp på sjukhuset och hälsade på stina, tuva och pojje.. usch jag var såå nära på att börja böla när jag fick se henne, det var det värsta jag har sett.. helt skinnflådd gumman.. de tror tydligen att det är svinkoppor nu.. håll ut vännen, det blir snatr bra =) Tänker på dom hela tiden ! ska kika upp en sväng i mån med efter jobbet..

efter det stannade vi en snabbis i valbo, shoppade lite nödvändiga grejjer på ikea =) och sen åkte vi hem.. tompa smet från bensinen på statoil, det kom vi på när vi var framme i engelsfors.. bra! Han är ju i sin egen lilla värld mest för jämnan inte så konstigt att han missar bensinen på en hundring då eller... vi ringde så fort vi kom påd et och då var de såååå nära att skicka ut en efterlysning !! vi var nästan brottslingar där för ett tag ;)

nu har tompa åkt ner till torsåker för att hämta hem ved och jag ska snart göra mig i ordning för att kuta efter.. ska försöka springa hela vägen ner till torsåker hade jag tänkt.. det blir närmare 2 mil eller mer kanske.. sen blire hyra film och jäsa..

försöker hitta en tatuerare som har öppet i mån som kan ta sig an mig =) jag har bestämt mig nu och då vill jag att det ska ske NU!!!

Blev bra ändå

trots allt... Blev till å kika på film i korgstolen i "data"skrubben =) material girls, ganska patetisk men underhållande.. efter tog åkte jag upp till mamma och åt grillad lax.. mums och glass.. efteråt inte till laxen.. det satt fint det =) Stina skickade mms, stackars tuva.. hennes eksem har blossat upp nåt så fruktansvärt så nu ligger de på barnavd. på sjuhuset =/ ska hälsa på dem i mån.. stackars lite.. hoppas det blir bra snart!

nu kom darling innanför dörren =)
hörs i mån

Här sitter jag..

i vårat förråd och knaprar på blommkol.. Puckotommy har flyttat in BÄSTA datorn in i vårat egentliga förråd på ö.v! Han har kastat ur alla julprylar och alla kartonger för att ha datorn här ??? vi har ju 2 rum till liksom som står tomma !! eller ett är ju datarum, där vi har databord och hela köret.. men icke! där står i å för sig den andra datorn som är hur sunkig som helst.. det tar hundra år att få fram en sida liksom.. jag är helt förvirrad.. varför älskling? det måste vi ändra på.. såhär kan jag inte sitta och skriva skolarbeten sen eller..

Har tagit en promenad med challe.. det var varmt ute.. 20 grader, men det såg jag inte förrän jag kom tillbaka.. kände de i å för sig i luften å.. inte precis attd et var 20 grader men att det var varmt.. Är så sjuuuukt uttråkad nu! Men jag vill inte rusta.. absolut inte ensam, det är skittråkigt! Jag funderar på om jag ska kolla in slutet på udnerbara älskade PÅ DATORN!!! då har therese trkigt vill jag lova.. om jag till och med överväger att sitta i de här stenhårda korgstolen i ett vindsförråd för att se slutet på en film.. kanske borde jag åka och hyra den i stället? nej absolut inte.. får se jag kanske åker till mamma och fördriver tid.. alla mina vänner jobbar just i kväll! Helt sjukt..

Torsdag

Jag har överlevt dagen som receptionist =) det gick bra.. har lärt mig nåt nytt i alla fall.. massa nya saker egentligen! Synd bara att man missar vad som händer på avdelningen när man sitter där.. man ser bara namn, inga ansikten.. på patienterna alltså.. jaja.. nu är jag eldig i en hel dag sen ska jag jobba helgen!! men i mån blir vi ju inte lediga för det.. då ska vi ju till gävle och plocka ur samt städa av det värsta i lägenheten.. får se vad vi mer hittar på =) tommy har natthelg =/ skittråkigt..

I dag har han e.m, så jag vet i sjutton vad jag ska hitta på.. orkar inte göra nånting här hemma.. skulle kunna börja med fönstrena men det skiter jag i för jag är trött.. ska jag ta mig och hälsa på nån kanske? eller bara såsa på sängen? nej då blir jag ju tokig.. jag ska nog ta en långpromenad med hunden.. det låter som en kanonidé

God kväller

Ja är halvvägs nere i sängen.. har vart hos jessica.. jennie var också där.. vi har pratat gamla minnen och skrattat hur mycket som helst.. udnerbart! Vi skrattade åt mig.. jag berättade om mina duschbravader.. Fick hoppa in i duschen när det var 40 grader, vanligtvis ska de vara 80 för att det ska vara skönt.. på pannan alltså.. nej den la ju av för mig så jag fick kuta in i 40 grader duscha mig snabbt skynda mig att tvåla in mig och snabbt av med det.. sen fick jag stå utanför badkaret och tvätta håret i isvatten.. Bergvärme tack!! Fy fan vad hemskt det var.. men duschad blev jag =)

I mån äre tosdag, veckorna går alldeles för snabbt! I dag fick jag min t.shirt för sthlm halvmaraton =) gissa om jag blev taggad! På fredag ska de kutas... bara varannan dag, annars ttröttnar man!

Skit

Mår jag just nu! är tokförbannad på våran brännare i källaren, det blir bara stopp i den.. får nog inget varmvatten i dag =( säkert tommy som fuskat med att sota den !! Men snart blire ändringar på det!
Tog en vända i skogen också, en snabbis med challe.. ska springa längre på fredag, om jag hinner.. för då ska vi in till gävle och städa ur lägenheten.. Nu ska det duschas om brännaren kommer i gång käka och sen cykla över till jessica..

Inte min dag

I dag.. Känner stresshormonerna flödar.. höll på att sova över i morse.. som tur var blev det bara 10 min! KLarade mitt bra ändå.. HATAR att sova.. PÅ jobbet var det kaos, hoppas jag kan kalla det kaos för värre än så vill jaga ldrig mer vara med om.. säkert var det bara en 7:a av 10 på kaosskalan men det räckte för mig =) Men det gick vägen i alla fall, hoppas jag.. törs inte tänka på nu i efterhand OM jag har glömt nåt, för det har jag säkert.. I mån ska jag sitta i receptionen, vill inte! men men.. har ju så svårt att säga nej..

KOm precis hem.. har hunit stanna ivalbo och köpt mat åt challeballe också.. nu har jag en del pyssel att fixa med.. ska betala mina räkningar, tvätta, sätta på pannan så jag kan duscha efter att jag har vart ute och sprungit.. tänkte försöka hinna med å hälsa på jessica senare också.. Laga mat med.. oj vad mycket det blev.. I dag har vi haft anticimex här.. man får en gratisgenomgång av dem när man tecknar en hemförsäkring.. Vi hade lite att komplettera, men det visste vi ju eftersom vi har köpt ett gammalt hus.. brunnen på toa tex, så nu funderar vi på om det inte är lika bra ändå att rusta den på en gång.. när vi ändå är i gång så att säga =) vi hade tänkt vänta tills nästa sommar.. men går den sönder nu får vi ju inte ut nåt på försäkringen.. sååååå..  jaja.. vi får väl se..

nej nu har jag inte tid med det här med.. har massor att göra

YES!!

Vi blir av med lägenheten nu till juli månad =) underbart!!! Slipper städningen också.. den skulle de ta hand om + att vi får tusen kr för hyran om de får komma in en hel månad tidigare.. inte mig emot =) bara jag slipper städa så ;) Ska in i dag och lpocka de sista prylarna och städa undan de värsta.. man vill ju inte lämna all skit efter sig direkt !

Annars mår jag bra.. i dag är de varmt, underbart! synd att man ska jobba bara =( i kväll kommer det en kille och ska flytspackla govlet.. så i mån kan vi lägga det klart.. eller om två dagar kanske.. Känns kanon!
är sååå nyfiken på vad jag får för lön i mån =) Får min första lön från psyk, har itne en susning om vad det kan bli för nåt.. blir det bra ska jag och darling tattuera oss =) Jag ska äntligen fortsätta på min arm och han ska börja på en överarmstatto.. snyyyyggt =) nej nu måste jag kila vidare..

Monday MOnday

Jaha.. MÅndag igen.. i dag har jag arbetat! Det gick fint.. Har vart blå undersköterska tillsammans med en alldeles ny sjuksköterska, det gick bra ändå, fast vi båda var nybörjare =) Blev lite körigt emellanåt men det är bara roligt.. att det händer grejjer och att man aldrig behöver sitta still.. Tycker det är skitkul att jag får hjälpa ssk så mycket som möjligt med provtagningar och sådant..

Efter jobbet stack jag och mor ut och sprnga.. vart en mil i dag! de är såååå roligt att springa i hop med någon.. då pratar man bort en massa tid.. prata behöver man! Jag behöver prata mycket.. och ofta! Skönt var det.. nu känner jag mig redo för att springa lite längre.. det blire nästa gång, då blire 1,5 mil.. Nya bh:n sitter som gjutet =) jag älskar den!! Precis när vi kom tillbaka började det spöregna.. lite synd att vi hann in innan, det är sååå skönt å springa i regn.. efter det kom tommys föräldrar och hälsade på, de hade inte sett nya köket ännu.. de tyckte det vart fint =) NU har vi en kille här som ska lösa golvet i vardagsrummet åt oss.. hoppas det går fort.. vill bli klar snart.. nu helst..

I mån äre jobb igen.. e.m då.. skönt det! skönt med sovmorgon! NU börjar jag bli trött.. ska nog ta en prommis med challe först..

Kvällning

Ja den lediga helgen börjar lida mot sitt slut.. framför mig har jag en tuff men mycket rolig arbetsvecka! Ska bli skoj att komma tillbaka efter helgens vila.. får se om de är några patienter kvar som man"känner" =)
Annars dÅ? Tommy börjar också jobba i mån.. sen ska han åka till bodås och hämta hem ved så vi klarar oss hela vintern.. sen ska han nog grejja med golvet i vardagsrummet.. ni måste tycka att det tar en väldans tid för oss =) men vi har inte så bråttom.. vi gör lite då och då.. nu är ungeför halva golvet lagt i vardagsrummet.. men det börjar krångla lite.. det sviktar nåt så hemskt.. får se vad vi hittar på åt det.. sen så äre inte så mycket kvar.. bara golvlister och vanilga tapeterna.. men det är ju ingen brådska.. kan i alla fall inte köpa matsalsbordet förrän i aug. inte så snyggt att ha ena rummet helt tomt =/ äh det löser sig på nåt vis.. ska bli skönt med tv i alla fall, fast man klarar sig rätt bra utan också...

har tagit en promenad med challe nu på kvällen.. var så seg så det blev aldrig nån springtur.. provade bh:n på promenaden i stället, den är heeelt underbar! stay in place heter märket.. och det är precis vad dom gör det =)

nej nu blire en dusch sen blire sova.. är trött nu.. och kommer vara ännu mer trött i mån

Regniga söndag

Yes i dga äre söndag och jag är ledig =) i mån börjas det igen.. jobba hela veckan + helgen =/ I dag har vi gjort min favoritsysselsättning =) shopping!!! Var såååå längesen jag var i kupolen nu.. har säkert inte vart där på över ett år, eftersom vi har bott i gävle.. så dit åkte vi i dag =) Hade med oss mammas hund så vi kunde inte stanna så länge som jag hade velat.. men vi hann igenom ett par affärer i alla fall och en hel del pengar hann vi göra av med också =) Bejbie köpte en ny munkjacka och ett par skor.. Själv köpte jag en ny sportbh, kanonbra och dyyyyyr =/ och lite underkläder.. hittade inte så mycket annat.. på jula köpte vi en ny hemteleofn, eftersom den andra dog utav åskan och så köpte vi en trädgårdsslang och lite annat smått =) har köpt en ny blomlåda och lite blommor som jag ska sätta nu och ställa ut... fint! Ska även ut och prova ny bh:n på en liten springtur =) I mån blire längre tror jag.. i dag blire en kortis bara..
Har hyrt en film till kvällen och köpt lite godis.. naturgodis is da shit!!

trötter

Åhhhh vad fint det var.. bröllopet alltså =) Snyftade som en galning inne kappelet.. det gifte sig i kratte masugn var såååå himla fint!! Vilken klänning =) ah helt underbart var det.. jennie ich jessica sjöng, jag ryste för de var så himla fint =) Älsklingsvännen var också så fin i sin klänning.. och lilla Miranda sprang omkring där och var huuuuur söt som helst..
efter det åkte vi och inhandlade grejjer till tacoskvällen som vi hade hos mor och far =) gott, har inte ätit tacos sedan vi invigde vårat kök med det =) det var supergott.. kikade på en film som vi hade hyrt och sen åkte vi hem.. nu sitter vi här.. ska snart krypa till sängs.. är lite småseg och trött i dag.. I mån ska jag och mamma springa 1,5 mil, det ska bli skoj.. Har hittills bara sperungit 1,2 mil, så vi får väl se hur det går =) det går nog fint..
nej nu äre läggdags!

Midsommarfest

Yes.. supertrevligt och urmysigt hade vi det i går =) envisades med att sitta ute hela kvllen, enda till klockan 23 höll vi ut sen var det istappar till ben.. då gick vi in..
Åt jättegod mat och lekte en massa lekar.. 4 kamp vart det till slut, vet inte vart den femte grenen tog vägen =) hehe.. jag höll mig lite i bakgrunden.. gillar inte att göra bort mig sådär =) fast det är sååå roligt att kika på.. Skrattade en massa.. efter det åkte jag och tommy ner till torsåker och gästis med nyberg.. var inte alls meningen att vi skulle dit men det blev så.. som vanligt var det knökfullt med folk.. det är ju traditionen i hofors det.. ALLA är där.. men det var inge vidare skojk så vi åkte hem igen och sov..

I dag är det lite segare =) Har vart uppe hos gabbe och perra och käkat pizza.. vart hamburgare för mig.. ska snart i väg på bröllop =))) min bästa väns mamma gifter sig även min mammas arbetskamrat.. så vi ska dit och kika på cermonin i kyrkan sen ska vi hem =) de ska ha fest för släkten bara.. men cermonin fick vem som helst kika på =) det ska bli så roligt!!

senare i kväll kanske vi åker ner en sväng till hammarby och kollar in läget där.. det är ju också en del i traditionen att man festar där på midsommardagen.. inte jag! Jag har fått nog =)

Jag är inte död...

Jag bara jobbar ihjäl mig =)

Vi har även vart utan internet i över en vecka.. Åskan slog ner och tog vårat modem + hemtelen! GISSA om veckan har vart låååång.. inget internet, ingen hemtele och ingen tv !! Jag undrar hur jag har klarat mig ?? Nej då det har rullat på.. jobbar och jobbar och jobbar! ÄR aldrig ledig känns det som.. men jag stortrivs! hur bra som helst.. helt unerbara arbetskamrater och patienter =) I dag var de en som sa att hon skulle sakna mig i helgen, åååhhh vart lite rörd.. jag är ju hyperkäsnlig så jag kan ju börja böla åt sånt jag =)

Nej nu har jag inte tid med de här! Måste duscha och göra mig i ordning, midsommarafton ska firas nere hos gabbes föräldrar.. med tipspromenad och 5-kamp.. förresten så har de förlovat sig i dag!! Grattis till er =)

Ha en trevlig midsommar alla

PLaner

Sitter och planerar och surfar runt lite på sidor.. Senare ska vi hem till gabbe och per och planera inför sommarens minisemester ner till göteborg =) Funderar på att sova över på lisebergscampingen, nära och bra =) men så jävla dyrt! Billigast är ju att sova i tält, det hade man ju kunnat räkna ut !! men jag vet fan inte om jag pallar det.. Jaja vi får väl se vad vi kommer fram till senare..

Maten var supergod!! är proppmätt, funderar på om jag ska ge mig ut på en springtur, men då får jag väl håll.. tommy la sig en stund, han är helt slut efter f.m passen =/ stackarn.. nej jag måste hitta på nåt.. jag har tråkigt

LÅng dag på hjärtat!

Ja, det var liiiite svårt att somna i går.. en massa som snurrade.. men men lyckades till slut och upp kl 05:00 i morse =/ Vad är det jag har gett mig in på egentligen? varför inte nöja mig med att jobba på nattpatrullen, eller som lillsyrra på hesselgrenska? Neeeej då inte klaga, det är fruktansvärt roligt också =) känner att jag kommer lära mig massor den här sommaren..
MIn f.d handledare på 105:an berättade i går att hon precis underkänt 2 st studenter som gick i T6, då tänkte jag såhär.. shit undrar när dom ska komma på att jag inte kan nånting heller =/ men nånting måste jag ju uknna eftersom jag klarat mig igenom 5 terminer.. jaja sluta tänk sådär nu!!

I kväll ska jag och darling inviga grillen =) Tänkte springa, men jag orkar inte.. skjuter på det till i mån =) Sen ska jag plugga på lite om hjärtat.. på måndag ska jag gå en HLR kurs, kan behövas =) Men nu ska jag kolla in potatisgratängen =)

Över nu

Första dagen är över =) det känns bra! Riktigt bra, det kommer ordna sig.. lite nervös över hur jag ska hinna lära mig allting, det rä inte lite som ska in... det är ju skillnad att gå som sskelev och jobba som uska, det har jag ju aldrig gjrot typ.. vbt på ett ålderdomshem räknas knappt =) nej men det ska nog gå bra.. jag är ju inte ensam, det finns alltid nån jag kan fråga =) men det ska bli roligt! Kvällen har gått i raketfart! i mån ska jag göra f.m så det är bäst jag går och försöker sova snart..

Tommy har satt en jäkla fart här hemma.. nu är täcktapeterna klar, i mån blire måla tak och börja lägga golv.. sen äre bara lister och riktiga tapeter kvar =) sen har vi äntligen ett tv-rum, längtar sååå efter tv =) har inte sett på tv på över 2 månader snart =)

uh det ser ut att bli oväder, bara det inte blir som i natt.. blixtrar och åskar som jag vaknade utav.. inge vidare.. skiträdd var jag cokså.. speciellt nu när man bort i hus, mycket mer säkrare att bo i lägenhet
nej nu äre tack och god natt

Pirrigt

Uhuuu i dag börjar jag på hjärta =) de ska bli sååå roligt, hoppas jag kommer att trivas.. har ju vart där förut, men då var det som sjuksköterskestudent! Nu blire som undersköterska =) ska åka snart för jag har en del ärenden att fixa.. ska till gamla lägenheten och hämta kryddor, köksknivar och diskställ =) har bara vart där en gång sedan vi flyttade och vi har lite småprylar kvar där.. åhh, kommer nog känna lite saknad ändå när jag kommer dit =) Bara lite..

I går kväll sprang jag som jag sa att jag skulle =) Är sååå riktigt nöjd.. 1,2 mil vart det.. mätte upp med bilen efteråt =) Så nu behöver jag bara plussa på en mil till på det så har vi halvmaran hemma =) hehe.. det ska nog gå bra..

I dags ka tommy fixa klart matsalen.. täcktapeten räckte inte riktigt.. sknades ungefär 2 m och nu måste vi köpa 10 bara för att de finns på sådana rullar.. sen nån dag här ska vi lägga govlet =) ååhh de blir sååå fint..

Nej nu ska jag ha lite frukost i magen sen drar jag.. önska mig lycka till =)

Svettigt

men jag klagar inte =) Har precis klippt hela gräsmattan igen =) Det behövs göras en gång i veckan !! Fast sen i somamr växer den inte lika snabbt, så då kanske det räcker med 1-2 gånger i månaden!

Tommy och togga håller på med matsalsrummet, det är snart klart =) med täcktapet alltså.. sen ska vi lägga golv, slå dit lister och sätta upp vanliga tapeter =) men det står inte på förrän det är klart =) det kommer för och efterbilder på det med sen..

nu ska jag svalka av mig i kallt vatten sen åka upp till mamma en sväng... i kväll ska jag ut och springa! måste låna mammas mp3 och föra över lite ny musik, min usb sladd är borta =/ har haft samma gamla musik i flera månader nu.. skittråkigt!
Börjar pirra lite i magen inför morgondagen.. tänk om jag inte kommr trivas?

åååååhhhhhh

Vad trött jag är =/ Känns som om någon slagit nåt riktigt hårt i skallen på mig.. har sovit nonstop frn 8 till nu, trodde aldrig att jag skulle sova så länge.. men men, gick ju miste om ett par timmars sömn i helgen, så det var väl behövligt..

Tommy har vart och skjutsat sin far till avesta.. Han var till min farmor innan och hämtade ilah som vi ska ha på e.m! Han och togga ska fixa klart täcktapeten i matsalsrummet nu och jag ska klippa gräset..

I mån börjar jag jobba !! det ska bli spännande =) Nej nu ska jag glida vidare..

DÅså

Nu vare gjort =) anmälningen till stockholm HALVmaraton !! Ah det känns grymt kul.. härligt att äntligen ha ett mål med springningen, det måste man nästan ha för att det ska vara kul.. nästa mål blir riktiga maran, om nåt år.. inte nästa.. men nästa ändå kanske =)

Sitter på jobbet nu.. är så himla trött, ska snart kila upp och dricka lite kaffe.. Hoppas det blir lite sämre väder i mån, så man kan vara inne och hålla på utan att dö av svett och må dåligt över att man inte kan vara i solen =/ jaja, det löser sig.. Vi ska fortsätta med vardagsrummet i alla fall, har ju inte blivit nånting jort i helgen =/

Äntligen !!

KOmmer det lite bilder på huset, köket och från skansen =)

Var inte alls meningen att jag skulle bli med i fönstret.. men men
image3
Här rivs det för fullt =)


Såhär fint blev det =)

Inte riktigt klart och heller inte städat =)


Skansen!


Uppladdningen =)

varmt, varmt, varmt

men jag klagar inte =) älskar solen och värmen.. men i går var det lite väl =/

Slutade 07:00 då kom tommy och hämtade upp mig, han hade redan hämtat mamma och titti.. vi åkte direkt ner till torsåker och lämnade challe.. först hade vi tänkt ha honom med till sthlm, men tack och lov att vi inte gjorde det.. han hade dött stackarn.. i alla fall efter det började vi åka mot sthlm.. jag lyckades sova en timme ungefär i bilen.. såååå men endå var jag inte så trött faktiskt.. i alla fall... när vi äntligen kom fram och hittat en supoerbra parkering, efter att mamma och titti fått oss vilse ute på odenplan så satte vi oss framför sophiahemmet och åt en skitgod kycklingsallad som mamma hade gjort.. sophiahemmet är sveriges första sjuksköterskeskola, där skulle man ha gått =)
sen lämnade vi mamma och titti och skulle ta en promenad ner till skansen.. efter en sådär 1 km hade jag redan fått skavsår.. jag får det i mina springskor när jag går, inte när jags pringer ! så vi vek av mot ett apotek för att inhandla skavsårsplåster, därefter bestämde vi oss för att inte gå till skansen utan ta tunnelbanan.. vi tog den ut till gamla stan strosade genom den och tog djurgårdsfärjan över till skansen sen.. det var tokmycket folk, alla skulle till gröna lund.. det var inte alls så mycket folk på skansen, det var skönt.. Vi tittade på alla djuren och gick genom alla stugorna och vi hade det skitmysigt.. synd att det var så otroligt varmt.. hade velat ha en pool så man hade kunnat svalka av sig i.. jaja efter skansne tog vi färjan tillbaka till gamla stan och där genom gick maraton sen! så vi ställdes oss på bron över till slussen och räknade ut att mamma och titti inte hade kunnat passera där än.. eftersom det är 1 mil fram till slusen ungefär och de startade lite efter 2.. vi stod där i kanske 20 min sen kom dom =) det var riktigt roligt att vi såg dom och de såg oss med =) efter det gick vi en sv'ng till genom gamla stan och sen ut på drottningg. men det var ingen höjdare att gå i affärer så vi tog tunneln tillbaka till stadion.. när vi kom dit hade det gått 3 timmar utav maraton.. vinnaren sprang på 2:20 det var synd att vi missade det..
vi satt där i solen och höll på att dö.. satt i enbart bikini men ändå var det tokvarmt, just inga vindar som fläktade heller.. men det var skitkul att se alla som sprang.. en del spexade en del kröp nästan och en del sprang som galningar.. vi satt ju precis vid målgången.. såg min kusin linah springa i mål, hon gjorde det riktigt bvra på lite över 4 timmar.. det vällde in folk hela tiden, det var aldrig glest liksom.. utan jämt med folk hela tiden och mycket folk! När vi kom hade 200 passerat och vips så hade 10 000 passerat! precis när vi började tro att de hade brutit kom titti springandes på 5:30, trodde på en gång att mamma hade brutit eftersom de skulle springa tillsammans hela vägen.. så vi knallade direkt bort till bilen och trodde att hon skulle stå där och vänta men det gjorde hon inte.. sen ringde hon strax därefter och det visade sig att hon troligen hade sprungit förbi medans vi fortfarande satt där.. Så vi missade henne =/ det var himla tråkigt, men men.. fick ju se henne vid slussen i alla fall.. hon hade fått kramp efter 3 mil så hon hade lämnat titti.. men hon kom i mål i alla fall =) träffade linah cokså, för henne hade det gått skitbra!

halv 9 ungefär åkte vi hem mot hofors igen.. var hemma vid halv 11.. hoppade in i en svinkall dusch och stack i väg och mötte jessica och dom som var på väg upp till öltälten.. väl där träffade jag emma som jag hängde med hela kvällen, kändes som gamla goda tiden när vi ALLTID gick ut tillsammans.. men nu har hon ju inte vart ut på 1,5 ¨år eftersom hon fått barn och sådär.. så det var riktigt roligt att ses igen =) vi strosade runt hälsade på folk som kommit hem och så.. dansade lite... kl 2 gick jag opch tommy hem tillsammans.. ingen langos blev det heller.. de hade fått slut på gräddfil !

jaja.. så i dag mår man inge vidare... drack inte så mycket men jag har ju just inte sovit nånting.. sov en timme till på vägen hem.. men 2 timmar, det är inte mycket det.. och så ska jag ut i natt igen !!! ska upp till mamma en sväng nu sen hem och sova igen..

Det kommer...

absolut bilder på huset =) snart.. har inte haft batterin i kameran, men vi laddar dom nu.. så på söndag ska jag försöka knäppa lite bilder och lägga upp =) men det är ju några smååå saker kvar att göra i köket.. men det är inget som syns på bilderna.. jaja.. men jag lovar! snart finns de här =)

Nattugglan

det måste vara jag det.. usch å fy så trött jag är.. Tror jag skulle behöva lite kaffe.. intravenöst helst... känns som om de här timmarna kommer gå låååååångsammt.. men men.. LÄngtar så otroligt mycket tills i mån.. lite sugen man kommer bli på att springa själv då.. har vart dålig på att springa på sistonde, hoppas morgondagen ger mig lite inspiration, det vet jag att den kommer göra..

nu ska jag nog gå in på skansens hemsida och planera vad vi ska hitta på för skoj där i mån =) Nån annan som har nåt tips på vad man kan göra i sthlm i mån?

Stekning och grillning

Yes i dag har jag stekt mig själv i solen, helt underbart! har stått ute i bikini hela dagen och målat fönster... var upp en sväng på bessemerfesten.. det var inte så mycket att se.. tommy köpte ett par foppa-kopior för 150 kr, helt överkomligt själv köpte jag 3 st remmar.. efter det kom togga förbi och hjälpte tompa med tapeterna.. han är vegetarian så vi bjöd på bönomelett i solen.. det var supergott!
KL 5 åkte vi hem till mamma och pappa och grillade, det smakade fantastiskt.. nu sitter jag på jobbet.. har precis städat av hela avdelning.. alla sover, än så länge.. "peppar, peppar" hoppas de fortsätter så.. om nån timme ska vi gå upp och fika på nästa avdelning.. moster jobbar ute på patrullen, hoppas vi hinner ses..

Har apckat i hop de prylar som jag ska ha med mig till sthlm, åker direkt i mån från jobbet.. känns lite halvdrygt.. får försöka sova i bilen.. det ska bli grymt kul och mysigt att gå på skansen med min älskling.. hoppas vi inte flyter bort bara.. kanske det blir en picknik ute på djurgården också... mmmm.. ja vi får väl se =) om vi kommer hem i skaplig tid i mån kväll så är vi bjudna hem till jessica och jimmy på träfgårsfest, det skulle vara superkul att gå dit, det kommer massor med folk som det var jättelängesen jag träffade ! Hoppas.. sen blire väl å kika ut i nåt öltält i alal fall och hälsa på gamla vänner som kommer hem =) och langos, det är givet det! OM jag så ska släpa mig själv upp på bruket så ska jag ha en langos =) fick ju ingen på falukalaset, eftersom vi aldirg åkte in =/

nej nu ska jag väl arbeta vidare här..

Stekande hett

är det i dag med =/ Jag ska kasta på mig bikinin snart och ställa mig i solen och måla fönster =)

I går kväll blev jag kortkort i håret =) vart faktiuskt riktigt nöjd, hade inte tänkt mig såhär kort.. men oj vad fint det blev =) kommer kort sen när jag bytt batteri i kameran =) tog ett glas vin nere hos jessica.. runt tiotiden skulle jag och tommy cykla hem, men vi var inte så trötta så vi cyklade upp till stina och pojje och blev kvar där halva natten.. halv 2 var klockan när vi kom hem =) Stackars stina skulle ju upp och jobba till 6, hoppas det gick bra =)

I natt blire jobb och i mån direkt efter jobbet far vi =) mamma och titti ska ju springa maraton och vi ska skjutsa och följa med å kika =) först ska vi gå en sväng på skansen, sist jag var där var jag så liten så det minns jag knappt.. det ska bli skitkul tycker jag =) hoppas bara jag kan sova nåt i bilen ner så jag håller mig pigg =)

Badkruka

nummer 1, det är jag! Tror du jag kunde bada i dag då? aldrig.. det var som om benen blev till is på en halv sekund.. fy satan vad kallt det var.. Challe däremot han simmade som fisken i vattnet.. vi doppade i honom =) han var så söt när han simmade.. hade aldrig sett honom simma förut, var ju tvungen att kolla om han ens kunde, det kunde han =) Nej så det vart inget premiärbad för mig.. kanske framåt en augusti eller nåt..

Var in på systembolaget på vägen hem.. i kväll ska det firas lite till =) hehe.. nej men jag var såååå sugen på vitt vin.. köpte även en flaks åt jessica eftersom hon ska klippa mig =) gräsö hette vinet, klockrent juh! hon älskar gräsö, de har åkt dit varenda sommar sen hon var liten.. så jag vet att hon kommer dö när hon ser den flaskan, om hon inte redan gjort det.. Hoppas hon ringer snart, för jag har lite tråkigt.. tommy ligger under bilen och pillar..

I helgen äre bessemerfest här i hofors.. som flukalaset, cityfesten fast i betydligt mindre storlek om man jämför med dom.. men det är skoj, alla i hofors samlas i nåt öltält.. för min del får det lika gärna va.. tycker inte om att trängas och frysa i ett öltält, så för vårand el blir det lugna gatan.. ska ju till sthlm på lördag också och enligt mamma kommer vi komma hem seeeeent.. hon och titti ska ju springa maran, de räknar på en 7,8 timmar för att vara på den säkra sidan =) haha.. så lång tid komemr det inte ta!
nej nu ska jag ringa och kolla vad jessie gör

Sommarlov!!

Åh vad underbart! Hade sista seminariet i dag, det gick kanon.. varade bara i 2 timmar.. efter det skulle jag och christine välja handledare inför höstterminens c uppstas.. det fanns 2 kvar att välja på =/ Försata gången vi kikade på den där listan var det ingen som hade skrivit upp sig.. nu fanns det TVÅ! Vi tog den som vi inte kände igen, hoppas hon är bätre än den som kände igen =) Jaja.. det löser sig nog !

Efter skolan åkte jag ner på stan.. inhandlade en jättefin skjorta åt min far.. ahn fyller år på tisdag, men då är han i finland så han fick den i dag =) För efter stan åkte jag direkt hem till mamma och pappa, dom bor ju efter vägen in till falun nu.. där åt jag lite jordgbbar som jag hade köpt på stan.. svenska =) mmmm.. pappa blev glad åt sljortan också, tur det.. den var ritkigt fin.. tänkte köpa en till tommy med, men gjorde inte det..

efter det så åkte jag hem till stina och pojje ett tag.. tommy sov ju fortfarande, ville inte väcka honom.. där var det full rulle.. fredrik och kevin var också där.. senare när det var dags att väcka tompa åkte jag hem =) Halv 2 var klockan då.. vi åkte direkt upp till hofors och firade mitt sommarlov med en kebab.. sen åkte vi till färghuset och inhandlade tapeter! Riktigt fint kommer vardagsrummet att bli.. köpte vita med någon beige blanding i, kommer passa kanon till fonden vi köpte tidigare... på söndag lägger vi eventuellt govl sen så! Äre bara tapetseringen kvar.. weiiii!! det kommer bli så himla kul !! sen så.. lägger vi nog ner rustningsprojektet för ett tag och fortsätter i höst.. har inte riktigt bestämt mig för hur hallen ska se ut, så det tåls att tänka på.. + att det är alldeles för varmt att hålla på nu i den här värmen och så kommer jag jobba så pass mycket att vi heller inte kommer orka pga det..

Nu ska vi åka upp till mamma och pappa och ta ett premiärdopp i badtunnan =) inge badplats för mig inte.. sen ska jag hem till jessica och få håret avklipp,t udnerbart!

såg förresten nya beck i går.. den var underbar!

Myspys

Var det verkligen.. gud så god smörgåstårta vi fick =) de vart jätteglad över den gigantiska buketten =)

Nu vet jag inte alls jag vad jag ska hitta på.. riktigt tråkig kväll.. tommy ska i väg och jobba natt, så vi kan inte dra i väg på nånting.. Finns inget för mig att göra här.. ska måla mera fönster i mån, gör jag det nu hinner de inte torka =/ Funderar på om jag ska gå ut och springa, eller bara ta en promenad? Vet inte.. får se.. måste ragga upp en skrivare också.. våran har slut¨på bläck, IGEN! måste skriva ut arbetena inför morgondagens seminarium, så det ser ut som om jag är förberedd i alla fall =)

Finfrämmande

I dag har det vart ännu en udnerbar dag! Började dagen med att sova ut, riktigt länge.. enda till 10 =) sen åt vi frukost ute på garageuppfarten faktiskt, för det var enda stället som det var skugga på =) var så otroligt varmt att sitta i solen.. efter det har vi poat och donat.. jag har lagty om stenarna i mitt bliviande land och sen har jag målat insidan på fönstrena.. Var upp en sväng till mor och far och åt lite matjesill.. sen när vi kom hem fick vi finfrämmande av våran granne.. hon hade med sig damen som har bott hela sitt liv i det här huset =) det var så roligt.. de följde med in och vi visade dem runt.. de tyckte köket vart superfint =) hon berättade om allt de hade gjort.. de har grävt ut och byggt hela källaren själv!! Alltså i efterhand, när huset redan stod på plats =) nästa gång skulle hon ta med sig gamla kort =) guuud vad roligt det skulle vara =) Min moster har ju även haft i hop det med deras äldsta son, så de visste vilka vi arvidssons var =) det var i alla fall väldigt trevligt och spännande att hon kom hit =)

Nu är vi snart på väg ner till torsåker.. tommys föräldrar firar 20 årig bröllopsdag =) vi har köpt en jättestor och fin bukett =) hoppas de blir glada.. senare i kväll ska jag bli av med håret =/ hihi, det ska bli spännande det med!

I morogn har vi slutseminarium, sen är det sommarlov!! helt otroligt vad tiden går fort..

Balen

Var ju så klart hur fint som helst =) Alla var såååå fina.. såg inte min klänning på själv balen, men hann se henne i den innan.. jessica fixade smink och hår och då fick jag en skymt utav den =) Massor med folk.. och röda mattan hade de rullat ut också, den har dom inte haft förut.. Ja det var så fint så.. och varmt! Vilken otrolig tur dom har haft med vädret då..
Hade challeman med mig, han var så duktig.. träffade en massa folk som kommit hem för sommaren.. Linnea tex, hon pluggar biomedicin i sthlm. Hon skulle vara hemma över sommaren och jobba på ovako! Elin pluggar journalistik i örebro. cooolt! Tänk om en annan hade nåt å komma med då.. nej jag pluggar i falun och har precis flyttat hem till Hofors igen =) men dte är absolut inget fel med det heller.. trivs superbra här! Alla mina nära och kära runt om mig..

Nej nu äre nog dags för en dusch.. sen över till bästa grannen =)

LIstigt

Vad heter du?
Therese

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Har klänning och vita tights på mig

Vad lyssnar du på just nu?
Ingenting.. datorsn surr

Vad gjorde du igår kväll?
JObbade eftermiddag på psykosen

Vad var det sista du åt?
Paj och greksallad till lunch

Hur är vädret hos dig just nu?

Jättehärligt, varmt och klarblå himmel

Den sista personen du pratade i telefon med?
Mamma

Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Utseendet såklart! fina ögon

Hur mår du idag?
Sådär, har många konstigt känslor i kroppen

Vilken är din favoritdryck?
H2O

Favoritalkoholiserad dryck?
Vin

Favoritsport?

hhhmmm.. löpning?

Hårfärg?

Blondt

Ögonfärg?
gråblå

Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång

Syskon?

Lillasyster

Favoritmånad?
ohh, tycker lika mycket om alla.. därför säger jag janurai (då fyller jag år)

Favoritmat?
Tacos..

Favoritdag i veckan?

Fredag, speciellt när man har ledig helg

Är du för blyg för att bjuda ut någon?

Ja det tror jag nog, har aldrig provat

Favoritlåt(ar)?
Lyssnar sällan på musik.. gillar rnb, soul

Hur ser din musmatta ut?
Svart och fyrkantig

Favoritspel?

Sällskapsspel

Kan du nudda din näsa med tungan?

Kunde förut, nu är piercingen i vägen

Kan du korsa ett öga åt gången?

Nej


Är du romantisk?

Ja det tycker jag

Skulle du själv säga att du är lycklig?

Ja jag är lycklig!

Hade du något favoritgosedjur när du var liten?

en brun björn

Är du lik dina syskon?

absolut inte.. men folk tycker att vi är lik till utseendet

Vad ska du rösta på i valet?

Absolut inte högern!! Vänstern såklart

Har du varit på festival?
Ja hultsfred

När skrattade du senast så att du grät?

KOmmer inte i håg, skrattade på jobbet i dag, men inte så jag grät

Bästa konserten?
vet inte.. manson var rätt bra.. häftig konsert men numera gillar jag inte hans musik så mycket..

Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
difflucan hämmar nedbrytningen av fentanyl vilket kan leda till förgiftníng.

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
nääästan fram till fönstret

Vad var det senaste du såg på TV?
Nyheterna i morse, på jobbet

Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18:50 (19:24)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Fortfarande ingenting..

När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
För 15 min sedan.. vi var och kikade på balen i hofors, sen cyklade vi hem

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
www.saramira.blogg.se

Vad har du på dig?
KLänning, tights och t.shirt

Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
I
går drömmde jag mycket, men har glömt bort det i dag.. kom i håg det i går morse..

När skrattade du senast?
För nån timme sen, när en utav raggarbilarna fick rullas av röda mattan =) för att den inte startade

Är du kär?
JA!!!!!!

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Absolut ingenting, har int ehunnit satt upp nåt på väggarna.. det satt ett skötbord här förut, men det har vi tagit ner =)

Har du sett något konstigt på sistone?

Inte vad jag lagt märke till

Vad tycker du om den här utmaningen?
Skojjig, men lite långdragen =)

Vilken var den senaste film du såg?

Göta kanal 2

Var du kär i ditt ex?
jag trodde nog det då..

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Skulle betala av en massa lån, ta mc-kort, köpa mc och en ny bil.. betela nån som rustade åt oss =) resa och en massa annat

Berätta något om dig själv som folk inte känner till

Har beslutsångest

George Bush?

Uuuusch

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

nej jag tror inte det

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Hej och välkommen..

Vem är din bloggidol och varför?
hmmmm? vet ej..

Vad ska du göra när du har skrivit färdigt?
duscha och sen smita över till jessica och titta på desperata hemmafruar

Vem utmanar du att svara på dessa frågor?

Alla som känner för det ;)

Sommar och sol

Underbart väder!! Ta inte slut nu bara för att jag är ledig i mån..

Dagen har vart underbar.. trivs så otroligt bra! I dag har jag fått agera lillsköterska igen =) det är så roligt.. dela mediciner, ta prover, ge injektioner, dokumenatera.. bra å träna inför kommande yrkesrollen.. Har setat ute och blivit bränd på axlarna =/ det svider lite grann.. men jag brukar sällan vara röd länge, det blir brunt ganska snabbt.. Smet lite tidigare i dag.. ska tvätta av mig lite och sen kila bort till konserthuset och kika på alla fina balklänningar, min kommer ju också vara där =) åhh den är sååå fiiin, jag kommer bli toksugen att gå.. som alltid när man är där och kikar.. Jag borde vara nöjd, har faktiskt fått gå 2 gånger på bal =)

i mån är jag som sagt ledig! Jessica ska klippa mig =) weiii.. spännande! Jag låter sällan någon röra mitt hår, men jag litar helt och hållet på jessica =) det blir lite sluttande frmatill, men ingen riktig bobbnacke, det törs jag inte =) Funderar på om jag ska göra nåt radikalt, kanske färga lite också =) Skulle vara riktigt snyggt att göra det tokblondt som jag har haft förut.. men det är så svårt att komma ifrån sen.. jaja vi får väl se hur det blir..

nej nu kommer mamma och hälsar på, måste vara lite social..

Det blir aldrig som man tänkt sig

Ja i går hade jag bestämt mig för att ha en utedag i trädgården.. Vi började med att hämta stenarna hos grannen som vi hade blivit lovade att ta.. de hade grävt upp en jäkla massa sten när de skulle sätta häck mot den andre grannen.. så de stenarna skulle vi få, jag ska ha dom till att göra ett blomland utav =) vi konkade och bar.. tror det blev 6 vändor med skottkärran =) fint blev det i alla fall.. sen skulle jag sitta ute i solen och jäsa... haha! Trodde jag ! Halv 2 ringde de från psykosen och då vare bara att sätta sig i bilen och åka in.. fick även ett skift i dag, morgonpass! SJälvklart tackar jag ja, behöver alla pengar jag kan få just nu. vill ju hitta på nåt kul i sommar med =)
Det gick bra att jobba i går.. det var 3 sköterskor och jag + en sskstud. Vanligtvis brukar det bara vara en sköterska på kvällarna.. det var kul.. det var malins sista dag innan hon går över helt och hållet till akuten! Jättemysig och superduktig tjej.. Bara ett år äldre än mig..
I går fick jag sommarschemat också, eller i  alla fall en början. Ska börja gå intro. redan nästa vecka.. 3 ynka dagar, sen så! Ska man kunna hela avd. 105 =) tur är jag inte ensam, det finns alltid folk att fråga =) men det ska också bli kul! sedan jobbar jag varenda helg hela sommaren.. fick det bra över midsommar i alla fall.. jobbar f.m och resten av helgen ledigt.. det känns underbart! Har fan jobbat varenda midsommar sen jag vet inte när.. I år bara måste vi vara med på brännbollsturneringen nere hos westrinarna, det är en tradition nere i torsåker.. först mat och grejjer hos tommys föräldrar sen bort till westrins och spela brännboll.. för 2 år sedan åkte vi släpvagnsflak runt hela torsåker.. dels för att stämpla in oss på gästis och sen runt till halva befolkningen.. jaja.. men nå gästis, det blire inte i år! Precis HELA hofors och torsåker kommer dit.. och det blir bara trångt och tråkigt..
nej nu kan jag inte sitta här och babbla på, nu måste jag åka och arbeta!
JO förresten! i kväll äre bal, min balklänning ska gå, så jag mååååste dit och kika =)

Grillfest...

... Blire hos oss till helgen =) weihooo !! vilka snygga trädgårdsmöbler vi har köpt =) Mörkgröna plaststolar med hög rygg och ett stor ovalt bord i samma färg.. riktigt snyggt med de beiga dynorna vi köpte på owes =) Nu måste vi bara ha ett beiget parasoll sen så äre kanon! Köpte inget mer.. jo en sorts plast på ikea som man ska lägga i lådorna så grejjerna i dom inte flyger omkring varenda gång man öppnar en... i köket alltså... MAn har samlat en hel del vuxenpoäng på sistonde lär jag säga =)

Nu är jag helt slut i huvudet igen.. så himla trött.. funderar på att ta mig en dusch och sen lägga mig på sängen.. har inte ätit nåt än heller, det kan vara det också =) tror det blir en pizza i kväll.. tommy och togga håller på å tapetserar, det låter som det inte går så bra..

Ny dag nya tag

Har vart så otroligt trött i helgen, finns ju en förklaringe till det också.. har man jobat natt och sovit 4 timmar för att sedan gå ut och jobba 10 timmar till så kan det hända att man är lite trött... I dag mår jag bättre, känner mig inte helt utvilad men jag känner att jag kan ta mig för och göra saker åtminstonde.. Men det är så svårt att veta vad man ska hitta på när man är själv.. det är ju inte direkt så att jag kan dra i gång och tapetsera vardagsrummet direkt.. sitter mest och tittar i taket typ.. Men i dag har det gått bra! Har klippt hela gräsmattan igen =) så stolt! gick så mycket bättre i dga än förra gången.. men då var ju gräset en halvmeter högt också =) Det blev så fint..

Nu ska jag åka in till valbo och inhandla utemöbler till våran uteplats =) kanske det blir invigning av grillen i kväll dåe ;)


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, är det dags att överge lunarstorm nu? det enda jag gör där är i å för sig bara å skriver blogg, såååå.. vi får väl se!

RSS 2.0