Ofattbart

Det som inte får hända har hänt.. Jag har svikit min bästa vän och livskamrat! Kärleken mellan oss är borta.. Mår inga vidare alls nu!

Helgen har vart katastrof! Jag vill baar lägga mig ner och dö..

Ride on

Yes nu är jag färdig för fredagsäventyr =)

Vart inge matlagning, det var mathämtning.. från parma, kycklingsallad.. fast den var inge god.. den var alldeles för salt, jag tycker inte om så mycket salt på mat.. men men den gick ner i alla fall.. var bjuden på tacos hos jessica men jag orkade inte flänga fram och tillbaka..

Har precis vart ute på en promenix med vovvarna, nu väntar jag bara på att de ska somna in så kan jag smita i väg sen fram emot 9 tiden =)

Ska bli sååå roligt att träffa sanna! Hon ska med ut och jennie.. ja det blir kanon!

Anna C ringde i dag också förresten.. en gammal klasskompis från Mediatiden... hon har vart i norge och rensat fisk nästan enda sen dess.. nu berättade hon att hon hade sökt skola och att hon var hemma i gävle igen.. sååå nästa helg ska vi eventuellt ses =) Sist vi sågs var när vi hade fest en gång när vi bodde i gävle.. vi ses typ 1-2 gånger om året.. men när vi väl ses så äre som om vi skulle ha setts varenda dag.. allt är precis som vanligt! Hon är en underbar människa som är hur lätt som helst att umgås med =) SÅ det ska bli jätteskoj =)

nej här har inte jag tid att sitta heller..

fattig

uhuu jag har beställt böcker för 1200 kr och ett stetoskop för 200.. Ruinerad! + att jag ska till tandläkaren och operera ut en visdomstand snart också.. inte billigt! skulle behöva klippa mig med.. usch och fy vad pengarna flyger i väg.. tur man fick lön den här månaden också =) jobbade ju halva augusti =)

Nej nu äre inge synd om mig längre.. nu ska jag laga lite mat och sen börja festfixa mig =)


Snart så..

smäller det till.. känner mig inte så sugen på fest längre.. meeeen.. det var typ hundra år sedan jag var ut, så det är fan på tiden.. sanna skulle komma också så det blir ju skitskoj =) Var upp och köpte en flaska vin åt henne.. hon har ju för sjutton fyllt år !!!

Själv har jag städat undan lite.. dammsugit och torkat golv med en galen nemo hängandes i dammsugaren.. nu ska jag ta å beställa lite böcker som jag vill ha... sen blire duschen och fixa sig lite =) Tommy jobbar e.m men jag ska gå över till jessica lite tidigare runt 9 ungefär.. bara bra för hundarna att få vara ensamma.. vi har börjat lite smått med Nemo nu, lika bra å vänja honom direkt.. en halvtimme har han vart ensam som mest.. 45 min klarar han nog speciellt när challe är med.. så det är nog inga problem =)


Sorgligt

Ja då var det över då.. min tid på opeartaion, men det är inte sista gången jag satt min fot där kan jag säga =) Som tur var hade det itne vart alltför mycket action i går kväll, så jag missade ingenting =) I dag har vi... hmmm.. får se.. jag har ventilerat på mask =) skoj men tröttsamt för armen.. jag är fan väldigt otränad.. eller ovan kanske.. sen har vi haft slutbedömning också =) Fick godkänd och en väldigt gullig kommentar =) KOmmer sakna operatin och min gulliga handledare.. jag skulle kunna vara den eviga eleven... nääää måste bara få lite bättre självförtoende så ska nog det här gå fint också =)

Kom precis hem.. har hämtat busen hos farmor, han hade skött sig som vanligt =) Mor och far är på väg ner till borås för att stänga av vattnet i stugan och förhoppningsvis får de med sig Timo på hemvägen.. han flyttades från uppsala till borås här i veckan.. för eftervård, eftersom han är skriven i borås =/

jag ska nu ta å laga i hop lite mat.. sen ska jag vila en stund och i kväll blire party =) ska hem till jessica för att sedan gå en sväng på blå K för att se henke och dom spela.. sen kanske det blir en depåsväng också =)

Jag och jessica var ute och åkte bil i går till halv 1 i natt.. vi hade massor att prata om.. vi åkte överallt och ingenstanns.. vet egentligen inte vart vi åkte.. men mycket välde upp.. Vi har våra problem både hon och jag just nu.. så vi behövde ventilera lite =) ja det var toppen!

Nej nu vet jag en liten nemo som börjar bli hungrig.. bäst jag ger honom lite mat..

Vilken dag!!

Shit vilken bra dag vi har haft i dag!! Så jäkla glad över att jag inte misade det här seminariet, ta mig fan det bästa sedan jag började på högskolan.. så grymt genomtänkt och bra på alla sätt och vis... vib örjade dagen med attd ela upp oss i 2 grupper där vi fick berätta om hur vi haft det på praktiken och så.. riktigt spännande att höra från alla.. sen gick vi igenom tentan som vi fick tillbaka, fick godkänd =) efter det hade vi lunch sen gick vi igenom patientfallen som vi hade arbetat med och efter det hade vi en prioritetsövning som vi riktigt lärorik! Ja allt var toppen helt enkelt.. sååå sorgligt att kursen är över.. stackars dom som itne valt den här kursen, de missar verkligen den bästa kursen någonsinn.. fattar inte varför den inte finns med i kursplanen för.. det är ju på den här kursen alla bitarna faller på plats och man lär sig mer på de här 5 veckorna än vad man gjort på 2,5 år..

I mån äre sista praktikdagen =/ Känns tråkigt.. vi ska ha slutbedömning också.. spännande! Blir tokig om mattias berättar att det har hänt nåt i dag.. han har nämligen gjort e.m och jag var såååå nära på att åka dit efter skolan.. skulle inte förvåna mig heller omd e haft ett trauma-larm eller hjärt-larm elelr nåt sånt spännande..

jaja.. känns bra att jag klarat kursen utan att hoppa över examinationerna, får betyg i ämnet också.. kommer sluta på 125 poäng i stället för 120, bra om man ska söka vidare sen..

efter skolan åkte vi in till gävle och valbo.. lämnade tillbaka lite böcker, shoppade på byggmax och sen hmtade vi ut tompas teelfon i valbo.. skulle inhandla konsoller till hallen, men de var slut för tillfället =/ dryyygt.. men men..

Nej nu ska vi ta å kila över till jessica, jimmy och miranda.. kolla in idol =)

Äntligen

Nu har jag förberett mig färdigt för i mån, det är ju inget skriftligt som ska in.. men jag måste ha stödord med mig.. Ååhhh vad roligt det ska bli å höra hur alla andra har haft det på sina platser =) Jag vill verkligen inte sluta.. har haft det så sjukt bra! och lärt mig så otroligt mycket!

Känner nu att jag under de här 3 åren har koncentrerat mig alldeles för mycket på det praktiska.. som att sätta nål, ta prover, blodtryck.. det är ju det absolut minsta bekymret nu! kul att behöva komma på det i termin 6 liksom! Jag vill utveckal min kliniska blick och kunna se symtom och koppla i hop det med andra symtom och sjukdomar.. jag har liksom lite sått panik nu näår vi tar examen om mindre än 4 månader.. men men.. hela tiden får jag frösöka intala mig själv att jag alrig kommer bli fullärd.. det är när jag kommer ut som jag kommer lära mig allt jag vill lära mig nu! ser fram emot det sååå himla mycket!! ser fram emot att få jobba på olika platser lära mig nya saker hela tiden och fram för allt att få träffa alla patienter.. få se riktigt sjuka människor och förhoppningsvis kunna hjälpa dom på ett bra vis =))) Det här yrket känns så himla rätt! Jag vet att jag kommer bli en så otroligt bra sjuksköterska! Jag beundrar alla som har jobbat i flera flera år och ser fram emot tills jag själv är där.. en gammal uv som kan hur mycket som helst =)

Nog om det! Jag får ibland bara sådana där överväldiga känslor.. hur himla stolt jag är över mig själv som klarat det =) Som har lyckats valt rätt.. som har tagit tag i mitt liv och skaffat mig en utbildning som gör att jag kommer kunna försörja min framtida familj =) slippa oroa sig.. underbart!

Nu kommer älskling hem med hundarna... han har vart ner till sina föräldrar i torsåker och hämtat en tigersåg, så vi kan sätta in den nya toalettdörren som vi har köpt =) Han hade med sig nemo och challe också så jag skulle få sitta ifred..

Nu i helgen som kommer ska jag bara ägna mig åt rusten.. inget skolarbete som ligger i vägen.. nu ska vi få ordning !! Ska skrapa klart trappen, slipa den och köpa färg och måla.. takena i båda hallarna är målade och panelen är grundad.. så den kan jag måla i helgen också =)

nej nu börjar magen bli hungrig.. i kväll äre idol och greys =) kanon!

hit och dit

Drygt när man måste flänga runt.. i dag har jag vart först på praktik, hann precis med å söva patienten innan jag var tvungen att dra till skolan och sen tillbaka till praktiken =)

Morgonen började bra.. hade en intubation som gick sådär.. har ju sån respekt för tänderna så jag törs inte fullt ut fixa det där med laryngoskåpet själv.. och i dag var det riktigt drygt.. patienten hade såna käkar så jag kunde knappt hålla i sär.. men jag fick pyssla och dona med det mesta.. satte en rosa och en vit nål utan problem, har faktiskt bara bommat en enda vit nål hittills av kanske 6 =) Riktigt stolt är jag.. efter det stack jag direkt till skolan och hade uppsatsträff, det gick kanonbra! Fick itne såå mycket att komplettera ! så skönt nu när praktiken är över så vi kan koncentrera oss bara på uppsatsen.. det är jus å drygt att köra dubbelt.. men nu blire uppsats för hela slanten, den måste jag ju ha om jag ska läsa till narkossyrra ;)
sen tillbaka och var med på en väckning sen hade vi en till sövning på larynxmask.. det går alltid så bra att stoppa ner =) sen mot slutet av opeartionen började patienten att spontanandas så då fick jag stå med blåsa och ventilera.. känna hur patienten tog små små andetag och så fick jag hjälpa till lite med att trycka lite lätt på blåsa.. bra träning att stå sådär.. hålla koll på tidalvolymen så man inte ger för mycket och så att patienten vädrar ut koldioxiden bra och så.. riktigt roligt! stannade över lite så jag fick vara med på väckningen.. allt gick kanon!

I mån äre examinationsseminarium.. trodde först inte jag skulle kunna vara med för vi hittade ingen hundvakt, men snälla farmor ställde upp så nu kan jag åka in och vara med.. vill inte missa för nåt i världen! kommer bli så spännande och lärorikt!
sen åp fredag äre sista praktikedagen =/ med mattias.. vi ska ha slutbedömning och så... hoppas det händer nåt riktigt urakut och spännande =) Slår vad om att det händer grejjer i mån e.m när han jobbar och jag inte är där.. det skulle vara så himla typiskt..

nej nu ska jag göra klart seminarieuppgiften så det blir kväller nån gång =)

Ångest

Sista veckan.. en dag mindre kvar =/ Skolarbeten som måste göras.. ingen fritid =/ SYnd om mig.. inte.. jag får ju skylla mig själv.. som dels läser två kurser och dels som inte gjorde ett skit i helgen som var.. låg bara på soffan och tyckte synd om mig själv som vanligt.. ajaa..

I dag har vi haft en spänannde dag, som vanligt =) Har vart på dagkirurgiska ortopeden! vi har gjort 4 handoperationer av olika slag... olika narkoser också.. en vaken, en sovande på larynx och en intuberad.. jag fixade nästa intuberingen själv id ag.. nääästan.. det är det där med epiglottis som jag inte fixar.. och så får jag panik när det tar för lång tid, eftersom patienten inte får nå luft förrän jag är klar så då kastar jag över till mattias i stället.. I dag fick jag blåmärken på tummen för patienten hade så in i helvete vassa tänder =/ jaja men jag SKA fixa det innan jag slutar..

nu sitter jag här, nyss hemkommen.. ska dra ut alla uppsatsutkast och gå igenom.. patientfallen får vänta tills i mån.. I mån har vi ju uppsatsträff.. ska smita en stund från praktiken.. nej bäst jag sätter fart om det ska bli nån tv-kväll för mig =)


Sista veckan

mmm går in på sista veckan nu på opeartion =/ Känns skittråkigt.. jag har verkligen haft skitkul denna placering! I dag har jag haft en annan handledare än mattias, för han skulle sitta i receptionen.. inte så givande för mig =) Men han hann ju däremot berätta att jag SOM VANLIGT missade nåt vääääldigt spännande i fredags.. de hade fått in ett subduralhematom som var tvungen att borras.. man borrar alltså ett hål i skallbenet för att släppa på det tryck som blödning orsakar mot hjärnan.. liiiite spännande! Det är ju sånt som jag vill se =) men men.. jag håller tummarna för att det händer nåt spännande nu på fredag när jag ska vara med =) första och sista fredagen.. säkert enda fredagen som det itne händer nåt också.. typiskt..

Jaja.. i dag har jag i alla fall intuberat! nästan alldeles ensam =) Jag höll i laryngoskåpet och allting.. krossade itne en enda tand =) skitstolt är jag! Men jag såg dock baar ett stämband så narkosläkaren fick ta över och leta på det andra åt mig ! Sen fick jag stoppa ner tuben också =) det avr så roligt sååå =) men det är det mest dramatiska som har hänt i dag också.. sen hade vi bara lokalbedövningar och en som sov på larynxmask.. I mån hoppas jag på mera action =)

Nu ska jag sätta mig med min seminarieuppgift som vi har tills på torsdag.. får skylla mgi själv som inte gjorde den i går, börjar ångra mig nu.. men det är försent =/ jaja.. bara å bita i hop! Efter det ska vi nog över till jessica oh jimmy och se en film.. om det hinns med.. bäst att sätta fart med en gång dårå..

Bättre..

ja jag mår lite bättre nu.. men har en fruktansvärd huvudvärk.. undrar om det är brist på kofein eller vad det kan vara.. ska nog ta mig en kopp innan.. orkar inte ha huvudvärk när vi ska träffas allihopa..

I valbo vart det inte så mycket handlat.. hyllplnanen som jag skulle ha var slut för tillfället =/ och så kunde jag inte betsämma mig för konsoller.. men men.. köpte två paket med spotlights så nu har jag 4 styckan, har ju 2 hemma redan i reserv om det skulle behövas.. och så köpte jag lösa krokar som jag ska skruva fast i hyllplanen sen så det blir hatthylla utav det =)  träffade op.uskan som jag gick med i början på praktiken.. hon och hennes väninna hade dragit till ikea =) en supegullig tjej..
efter det gick jag i klädaffärerna men hittade inget.. så jag åkte över till jennys hund och katt.. där träffade jag en staffe som inte var helt fullvuxen, men jag frågade aldrig hur gammal han var.. han såg precis ut som nemo fast han var helsvart med vit fläck på bröstet.. men lika ivrig och glad och skulle pussas hela tiden =) På jennys beställde jag en matskål som Nemo ska ha när han är färdigvuxen.. Han måste ju ha nån sorts upphöjning eftersom han inte får så mycket nacke sen.. och jag vill inte att han ska behöva huka sig så hemskt.. så de skulle ringa när den har kommit =)

Ingen skolarbete har det blivit gjort heller.. nu fr jag verkligen skylla mig själv.. får jobba som tusan i veckan i stället.. jaja..
Nu ska jag göra mig klar för middagen..

MIndre trevlig söndag

I dag mår jag piss.. Jag känner mig trött och ledsen på det mesta.. Tur jag har vänner som känner mig utan och innan.. som förstår! som tröstar..

Jag tänker inte göra nåt skolarbeta i dag.. det får mig att må ännu mer piss.. så jag tänker åka till valbo och ikea och shoppa loss! Ska inhandla möbler till hallen.. ska ju köpa hyllplan som ska målas och göras om.. men mest känner jag för att komma bort en stund, vara ensam och bara vara..

Gårdagen var trevlig.. stannade dock itne så länge var hur trött som helst och så hade vi glömt att ta med mat åt Nemo.. Vi ska ju ses i kväll igen.. Tommys föräldrar ska bjuda alla på KIna.. verkligen alla.. alla 4 barnen med deras respektive + respektives föräldrar! Jag vet inte riktigt vad det har tagit åt dom.. tyvärr kunde inte mina föräldrar vara med.. de ska åka ner till uppsala igen och hälsa på Timo.. han flyttas ju eventuellt till göteborg nu i veckan..

nej nu ska jag åka så jag får nånting gjrot..

UNderbar

 Livet på en pinne =)

Världskrig

Jaa.. att vara sambos och köpa rustojbekt är ingen bra kombination =) I dag har vi haft jordens världskrig här hemma.. saker har flugit genom rummena.. tummstockar har brutits sönder.. och jag har avreagerat mig med kofoten kan man säga =) men vi fick en del gjort i alla fall..

Vid lunch åkte vi till falun och byggmax för att inköpa dörr! och vi hade ju hoppats på attd et skulle vara så enkelt som att bara köpa en ny dörr och hänga på.. så var inte fallet.. självklart var vi tvugna att köpa ny karm och hela skiten.. men men snyggt blire ju! efter det hann vi precis in till byggcompaniet och köpte en bräda till som saknades i hallen nu är all panel på plats och kvistlackad och klar! jag har rivit panelen som gick hela vägen upp i trappen och så har vi tillsammans (faktiskt) skrapat två trappsteg =)Men nu är i alla fall halva trappan gjord =) Känns kanon! åhhh det kommer bli sååå fitn när det blir klart!

Vilken dag som helst nu ska väl tommy lägga golvet.. sen kommer det gå undan =) SKa nog måla taket i båda hallarna i kväll.. och kanske grunda panelen.. måste göra ett ryck nu så det blir klart ån gång..

pappa retades i går och sa att det inte kommer vara klart till jul.. så enbart därför måste vi göra ett ryck nu =)

men nu äre paus.. ska hem till gabbe och perra och visa upp underverket Nemo och äta lite mat och umgås..

Äntligen helg =)

ååå i kväll kan jag vara ledig med gott samvete =) Jag och christine träffades i skolan vid 12 i dag trodde aldrig vi skulle komma i gång med arbetet.. vi hade ju sååå mycket att prata om från praktiken =) vi började med att äta sen fikade vi och runt 2 började vi arbeta med uppsatsen =) satt ända fram till halv 5 sen var bibblan tvungen att stänga igen så vi fick inte vara kvar =/ men vi fick så mycket gjort så vi hade bara lite ltie grann att göra klart hemma.. jag är precis klar med mitt.. väntar på att christine ska skicka sitt så jag kan lägga till mina referenser bara sen så skickar vi in det =) kanon känns det!!

Sååå i kväll ska jag bara äta gott och njuta se på idol =)

pappa och ilah är här nu.. de håller på med hallen.. mamma och de andra häxorna har ju möhippa för sussi käll som gick och gifte sig här i sommras =) För er som inte vet det är träffas min och en del andra 84:ors mammor fortfarande sedan vi föddes.. alltså våran mammagrupp finns fortfarande kvar! Fast nu för tiden kallar de själva sig för häxgruppen =) Vi har vart med i tidningen om det 2 gågner.. först när vi alla fyllde 14 och sen igen när vi alla var 18.. får se hur länge de tänker hålla i hop =) det är lite roligt faktiskt.. de har träffats en gång i månaden sen vi föddes.. i 23 år nu.. cooolt! aja.. i alal fall så ska de hålla till hos mamma, bada badtunna och sånt mys..

Under helgen ska jag plugga lite med mina patientfall.. men jag tänker itne jobba i hjäl mig.. ska njuta också! Och längta tills praktiken på måndag =)

Yeeees

Har vart och köpt färg till hallen nu =) åååhhhh så underbart fint det kommer bli !! Måste få upp lite hatthyllor och klädhängare snart.. så tråkigt att behöva hänga av sig jackan på en stol i köket =/ Och så vill jag ha upp lite gardiner och blommbrädor så man kan ställa nån trevlig lampa där så det lyser lite mysigt.. för nu äre ju faktiskt mörkt på kvällarna och det ser så tråkigt ut när det bara är helt svart överallt.. + att det är rätt tråkigt inne att behöva tända värsta ljuset i taket bara för att man ska se nånting.. det kommer bli så sjukt fint när allt är klart =) Måste bara ta oss i kragen och få det gjort.. Vi måste ju ha dörrfoder till dörrarna och foder till fönstert och helst en ny dörr till toaletten och golvet ska läggas så det är itne bara ett som ska göras =) sen när det är klart måste vi inhandla inredning till hallen.. hatthyllor, klädhängare skoställ har vi redan.. men jag ska ju bygga mig en egen hatthylla =) ni ska få se sen vad snyggt det blir =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fara in till falun.. i kväll hoppas jag på lite ledigt så jag kan måla just hallen =) medan pappa och tommy fixar dörröppningen..
I helgen äre 5 patientfall som skall göras =) men det är så sjukt roligt så det gör mig ingenting.. har redan kikat på dom tillsammansmed min handledare och han tyckte också det var superspännande så vi diskuterade lite grann vad de olika fallen kunde vara för nånting, så jag har ju hälften gjort redan =) + att jag och christine ska jobba lite med det i dag också..

åhhh jag längtar tills på måndag.. saknar praktiken så jättemycket! tyckte nyss det var helg och jag längtade redan då tills måndagen.. och svisch så har hela veckan gått igen =) Jag är helt säker nu på att det är narkossköterska jag ska bli =) helt klart!

Good morning everyone!

I dag är jag utvilad och lyckligare än nånsinn =) Lyckades få Nemo att somna om i morse vid 6 tiden så vi slummrade ända till 8 !!! Skönt.. Ska poa lite med mina sökningar på artiklar, eftersom vi har bytt årtal =/ ska träffa christine på skolan kl 12!

I kväll kommer pappa hit.. han och tommy ska dricka öl och rusta hall =) hehe.. Vi har ju öppnat en vägg (jag vet för många veckor sedan) men vi måste ju ha nånting brärande där eftersom det är en bärande vägg.. så då har morfar vart så snäll och gjort en sån där limmträbalk åt oss som de ska sätta upp i kväll.. själv tänker jag nog ge mig på att måla i ytterhallen.. ni vet där vi har slagit upp panel.. det har ju liksom stått lite stilla nu när vi har en bäbis att ta hand om =) men i kväll då ska jag måla taket och grundmåla väggarna.. hoppas vi hinner upp och köpa färgen som vi har bestämt oss för.. det kommer bli kanonsnyggt! Skulle vart ut till storvik och köpt kaklet som vi hittade där.. får se om vi hinner.. Det är så mycket att göra men det är så himla kul =) Trappen ligger däremot långt ner på priolistan nu =/ Måste göra klart praktiken först.. sen när det blir lite lugnrare när vi bara har uppsatsen att arbeta med då ska jag nog sätta lite fart där med.. vi har tänkt göra klart hallarna, trappen upp och hallen uppe innan vi tar en paus.. sovrummet ska vi göra lite senare i vinter.. sen är ju faktiskt allting klart =) näääästan.. eller klart blire ju aldrig.. men alla rummena förutom lilrummet innanför är rustade! LIllrummet innanför datarummet får vi vänta med det tills det blir kid på gång =) Vilket dröjer ett tag till !!

Nej nu har jag ett mycket viktigt samtal att ringa och så ska jag säta lite fart här så jag kommer i väg till flaun till 12 =)

ha en underbar dag alla mina vänner!

Narkos it is

Jag har ändrat mig.. det är Narkossköterska jag SKA bli =) hehe.. ojojoj vad upp och ner det går för mig =) I dga har vi haft en sååå sjukt intressant dag och spännade! På morgonen var vi på gyn och sövde patienter på löpande band.. Ingreppena tog bara runt 20 min så vi sövde, höll fria luftvägar, ventilerade vid behov tills de spontanandades sen var det bara å väcka och snabbt in på nästa sal och göra samma sak.. vi hade 2 salar som vi sprang emellan.. 4 patienter hade vi.. det var riktigt skoj och spännande! det gäller ju att de vaknar annars är schemat kört och gynläkaren blir galen!
På eftermiddagen fick vi in ett akutfall och jag var bara tvungen att stanna kvar, hade inte sett operationen förut och så ville jag så gärna vara med och väcka ! Och tur var väl det att jag inte gick hem när jag slutade kl 5 för patienten var svårväckt.. i 40 min försökte vi väcka honom.. det var intressant! Min handledare hade dock lite ångest! Men det var ingentign som var fel eller så han var bara svårväckt =) Troligtvis för han var så bra smärtlindrad och hellre svårväckt men smärtlindrad i stället för lättväckt och inte tillräckligt smätrlindrad! men i det stora hela har det vart en riktigt bra dag! Och det lutar mycket mot att det kanske blir en narkosvub i framtiden =)

KOm precis hem då från praktiken... i mån äre ledig dag då ska jag träffa christine för att göra klart lite på uppsatsen.. och så ska vi gå igenom lite patientfall som vi har till nästa torsdag =)

nu ska vi åka hem till gabbs och per en stund..

Onsdag

Jaha.. dagarna rusar förbi! I dag har vi vart på ÖNH.. vi har sövt 3 patienter det var skoj som vanligt.. jag törs itne riktigt använda laryngoskåpet, ännu kommer det en patient med löständer då kan jag tänka mig att prova =) men väcker, det gör jag! och ventilerar och stoppar ner tuben och larynxmask, det går finfint =) kanske skulle kunna tänka mig att bli narkossyrra ändå.. det är ju skoj när operationerna går undan.. de som är flera timmar långa är ju inte så speciellt roliga.. Nu har jag snart bara en vecka kvar =( känns inge skoj.. men fruktansvärt skönt för uppsatsskrivandets del =) efter uppsatsen ska vi ha en veckas katastrof-medicin och sen ska jag ut på primärvård!
Har vart och fått min första vaccination i dag också.. Hepatit A och B! det gjorde ont som faaaan.. jag är skitlöjlig med sprutor.. tatuera mig och pierca mig går hur enkelt som helst men sprutor är inge roliga =/ självklart gör jag ju det utan gnäll, men helst utan att titta på =) sticka andra, det är däremot skitkul =)

Nu ska jag sätta mig en stund med uppsatsen.. senare ska jag hem till jessica och kika på idol och greys.. De har haft studiedagar i fjällstugan i 3 dagar, så hon har ju massor att berätta nu =)

Sådär ja

Nu tror jag att Pm är klart! Jag har pillat det sista på det just nu.. hoppas christine också blir nöjd så vi kan skicka in det och bli klar med det.. nu äre bara å börja på riktiga introduktionen till uppsatsen =/ jag känner verkligen inte för det.. men måste, eftersom intro och metod skall skickas till läraren på torsdag =/ det är så sjukt stressigt att läsa dubbla kurser, skulle jag aldrig göra om jag visste att det skulle bli såhär.. + en valp hemma som kräver mycket tid =/ Jaja bara å bita i hop och se glad ut.. i dag är det exakt 4 månader kvar till examen =) weiiii.. måste börja söka jobb snart.. men jag vill ju bara vara på ett ställe =) och det är 105:an.. möjligtvis 27:an i falun, men då äre ju så mycket nytt man måste lära sig.. skulle vara toppen att få komma till 105:an där man kan en del rutiner redan.. men men.. vi får väl se =) ser i alla fall mer och mer fram emot det.. fast det är med skräckblandad förtjusning såklart..

I dag har vi haft en bra dag.. har gått med en jätteduktig sköterska som vart narkossyrra i 18 år.. har fått ventilera och stoppat ner larynxmask alldeles ensam =)

I mån äre ÖNH so gäller, skoj.. synd bara att jag fick tid för vaccination i mån också så jag måste kila i från en stund =/ men jag har redan avbokat den tiden en gång kan inte göra det igen.. vi ska få hepatit B från skola! Kanon!

nej nu ska jag laga mig lite mat innan jag fortsätter med uppsatsen!

Ilah är här och river huset tillsammans med challe och Nemo.. mamma, pappa och farmor åkte ner till uppsala och hälsade på Timo som ligger där nu.. eventuellt skall ha skickas vidare till göteborg, eftersom han är skriven där =/ jobbigt.. men men.. sådana är reglerna om inte gbg vill betala..

Vilken dag

Fan vad Måndagar påminner en om att man lever!

I dag har vi haft en bra dag på opeartion.. Vi har haft 2 st knäproteser som har gått utmärkt.. På e.m har jag övat på att intubera.. på en docka såklart! det var inte det lättaste kan jag lova.. knäckte tänderna på den stackarn två gånger =/ tur attd et itne var på riktigt! Sådant som bara inte får hända.. min handledare tröstade mig dock med att det är mycket lättare att intubera på riktiga människor.. dockan är tydligen skitsvår för tungan är helt anorlunda och så.. Han skrattade lite åt mig också när jag sa att pateiten både hinner dö och skjutsas ner till kylrummet innan jag är färdig med intubationen.. det blir nog aldrig någon narkossyrra av mig inte =) hehe.. nej då men det var roligt.. fast jag vill nog verkligen inte göra det på riktigt.. stoppa ner tuben har jag gjort, men det är det där med att kika ner med laryngoskåpet som är det värsta! Men det är i alla fall skitkul och jag lär mg sååå mycket..

I mån ska jag inte gå med min handledare utan med en annan.. på onsdag igen ska jag och mattias gå på ÖNH och söva öronop och tonsillsop! Skoj!
Och självklart var det action i fredags när jag var ledig.. både hjärtlarm OCH traumalarm hade det blivit.. typiskt..

väl hemma har jag setat med uppsatsen i stort sett hela kvällen.. det skiter sig med våran intro. men men.. det löser sig nog det med ska ni se =) snart är akutkursen över, då kan vi fokusera enbart på uppsats! BRA!

Nu äre tack och god natt

Äntligen kväller

Det är tufft att vara småbarnsförälder =) har ju vart vaken sedan 6 i morse nu.. så nu börjar jag bli trött =)

Tog en promenad på eftermiddagen i nya jackan, den satt perfekt =) Hade paraplyt med mig å, eftersom det regnade lite.. tror inte att den är helt vattentät.. när jag kom hem baby gjort i ordning tacos åt oss =) supergott var det.. var ett tag sedan nu.. flrut åt vi det minst en gång i veckan =) sen kom soffa över en sväng också.. hon ville kolla in valpen och kika hur långt vi hade kommit på huset ! det var trevligt, vi ses ju inte så ofta..

nu försöker vi hålla i gång Nemo så han sover gott i natt.. i går sov han hela kvällen för han hade hållt i gång på e,m och då vaknade han mycket tidigare på natten och ville ut.. snart måste han ju börja sova hela nätter, det vore underbart.. men då gäller det ju att han är trött också! han måste sova mindre på dagarna..

men nu äre sängdags för en annan i alla fall =) tidig uppgång i mån..

Snart slut

på söndagen =/
Jag och älskling har vart i valbo på en snabbvisit.. Hämtade ut de 1400 kr som vi fick tillbaka av coop eftersom bordet är så försenat.. Handlade upp dom på coop igen =) vi köpte ett elementskydd till köket.. hade tänkt göra det ändå så nu passade det ju bra då =) och så skulle vi köpa fix till murstocken, men de hade inget värmetåligt, så vi får handla det i mån i stället på byggcompaniet.. var in på stadium också.. jag köpte en vindjacka från everest, huuuur skön som helst och dyyyyyyr =( men den var värd varenda krona.. svart och rosa! Lite lättare menändå varm med fleecefoder.. som jag kan ha på mina promenader.. enda jackan jag har är ju goosen och den är ju alldeles för varm nu.. och så har jag ju skinnjackan, men den tar man ju gärna inga promenader i =/ jaja..

Har precis skickat in min tenta nu =/ kom ju på att jag lräa lägga till referenser, som jag gjorde nu innan jag skickade den! Så nu finns ingen återvändo.. man kunde ju ändå bara få Godkänd på den så varför lägga ner så himla mycket energi?

I mån äre praktik igen, fan vad skoj! Undrar vad vi ska ha för oss då? Onsdag tror jag det var som vi skulle befinna oss på ÖNH och söva barn =) spännande!

För övrigt så ringde pappa i dag.. Timo som jag skrev om i går, min farmors karl hade fått åka till uppsala i dag.. det visade sig visst vara härnblödning.. vet inte vilken sorts eller i vilken grad! Hoppas bara det löser sig för honom.. Han är inte gammal bara strax över 70! Hemskt!

Våndas

Ska jag eller ska jag inte skicka in den nu? åååhhh håller på med tentan.. Jag törs inte skicka in den, tänk om jag kommer på nånting i kväll som jag inte skrivit med??? äh då får det väl vara så då.. det är ju bara att komplettar om det skulle vara så... Jag känner mig färdig.. den hamnade till slut på 10,5 sida.. det borde räcka till! Jag skickar nog in den nu, så kan jag slappna av sen!

Emma och emil var precis här.. vi drack lite kaffe och pratade lite.. de tyckte köket blev superfint och allt annat också för den delen =) de är själva i tankar på att förnya köket, men de skulle vänta och göra altanen först.. Lilla Nova var också med, de hade vart på babysim men hon sov mest i vagnen för hon var så trött... Goungen, som ska börja på dagis snart =) stora tjejen!!
Tittade på idolreprsien, eftersom jag missade tomas i onsdags.. gud vad duktig han var, synd att han inte går vidare =/ men vem vet.. han kanske blir juryns triumpkort sen när finalen drar i gång =)

Vildjuret sover.. han har spexat som fan när emma och emil var här.. jag ska passa på att duscha nu vi åker så fort tompa kommer hem..

nu skickar jag in tentan =

Söndag

KOlla in sovstilen =)

Ja då var det söndag då.. slut på helgen ! I mån äre praktik, underbart =) Trivs så himla bra och det är sååå roligt och lärorikt =) Ångrar inte en sekund att jag läser den här kursen, det är den bästa på hela utbildningen!

I går på marknaden hittade vi ingenting.. men det var nyttigt för hundarna att få vara med och träffa människor.. det kom fram en utvecklingsstörd kille till mig och nemo och ville klappa honom.. jag höll fram honom och Nemo pussade honom i ansiktet och rätt som det var fick jag också en puss, av killen =)
efter det åkte vi hem till farmor och hälsade på.. hon hade pratat med sjukhuset och det var ingen större fara med Timo, troligtvis hjärnskakning.. Får se när han får komma hem...

och efter det åkte vi ner till torsåker och hälsade på.. Nemo bjöd på enmansshow.. var helt slut i går kväll och yr, mitt blodtryck måste ha legat på noll... så fort jag skulle resa mig svischade de till i huvudet och jag höll på å ramla.. I dag känns det bättre tack och lov.. Hade ju ätit och druckit dåligt i går också..

I dag var vi vakna halv 7 jag har legat på soffan och brännt av 2 beck filmer på raken.. Nemo och challe har röjt järnet så nu sover båda två..
Nu ska jag göra klart det allra sista på tentan och sen skicka in den.. klockan 2 i dag när tommy slutar ska vi åka in till coop och köpa fix till väggen och så ska vi ordna den och ta bort dörrkarmen och kanske sätta upp den där balken som morfar har fixat.. måla på väggen bakom kaminen också.. sen kan vi faktiskt lägga golvet, får se vad som hinns med.. själv tänkte jag ta ett trappsteg eller två =) Vill ha klart hallen nu !!! Så vi kan börja bo ordentligt, sätta upp gardiner och sådant trevligt =)

nej bäst att sätta lite fart innan han vaknar och måste ut..

Mera bilder

KOm på att jag nog inte har lagt upp nå bilder sen vi var i GBG =) Hittade en del roilga bilder som jag lägger upp nu..
 Jag och Tommy bastar i stugan
 Ner och ta ett dopp efter batsun
 En trött liten mamma på väg ner till Borås
 Här ska det åkas karusell
 Spegelhuset
 Här rivs väggen mot vardagsrummet
 Och jag sliter med trappen

Bilder på lilla busHär är några bilder som jag lyckats ta på lilla busen =) Han är såååå fiiiint =)

Oj vad synd

Var precis upp till bibblan.. skulle hämta böcker som jag behöver till intron på uppsatsen.. gissa... bibblanhelvete är stängd på lördagar !!!! skit! Nu kan jag itne göra så mycket som jag hade velat på uppsatsen juuuuu.. men inte blir jag så ledsen för det eller =) Då blir jag ju ledig i helgen ;) Men får jobba asset av mig i veckan i stället.. piss..

Såg en ambulans utanför min farmors trappuppgång när jag åkte förbi.. blev lite orolig och ringde mamma.. hon ringde farmor och det visade sig att Timo, farmors karl (inte min farfar) hade slagit i huvudet och fått åka in.. usch otäckt! Hoppas det inte är någon fara med honom..

JAha.. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med.. börja läsa nån atriklen kanske? mjjjaaa.. får se.. ska underhålla hundarna lite först.. sen blire ju marknad också =)


LÖrdag

ja då var det lördag då.. vi har varit vakna sedan 06:30.. I natt sov han ända fram till halv 3 innan det var dags för pinken.. Jag är helt väck på nätterna.. kommer knappt i håg om han kissade eller inte när jag vaknat till liv.. konstigt att jag ens får med mig honom i igen =) hoppas det är slut på nattpinken snart.. det är drygast av allt..

I går skulle jag ta mig i kragen och ladda över bilderna från mobilen till datorn, men det funkade inte !!! Ska ta och rensa lite bilder på digitalen och knäppa lite med den i stället.. Jag måste ju få upp lite bilder snart!

Nya beck filmen var fantastisk som vanligt ! Somnade direkt efter att den var slut vid 23 tiden..

Dagen i dag är planerad så här:
1. Skriva klart det allra sista på hemtentan.
2. Söka artiklar till uppsatsen
3. Hämta böcker på bibblan till uppsatsen och skriva lite på introduktionen.
4. Göra nå käk till Tommy slutar
5. Åka på Myckelby marknad med Tommy och dogsen
6. Eventuell utgång med tjejerna...

Det sista får vi se hru det blir med det.. Känns som om jag inte kommer vara vid mina sinnens fulla bruk i mån bitti 06:30 när jag ska ta hand om en liten valp. Kanske att jag går dit en liten sväng och bara umgås lite.. fast det var ju länge sen man skakade rumpan på depå nu =)

Nej nu har jag itne tid att sitta här och svamla.. LIka bra jag sätter fart om mitt schema ska hålla =) Inte det lättaste när Nemo sitter fastklamrad runt benet och kräver uppmärksamhet hela tiden.. ska busa av honom lite så jag kan få honom att sova nån timme =)

Snart klaaaaar

Yes! Jag är alldeles strax klar med hemtentan =) den har vart sååå otroligt roliga att göra =) glad att jag inte hoppade över den som jag tänkte göra i början =)
Tog en liten paus vi 13 tiden för att åka och handla lite till lunchen.. svängde förbi mammas jobb sen med hundarna och visade upp dom =) de tyckte valpen var såååå söt.. vem tycker inte det ;) Var upp till min mormor och visade honom också.. Hon har alzheimers sjukdom så hon kände absolut inte igen mig men jag tror att hon uppskattade att jag hade med mig hunden jättemycket! Hon älskar djur och speciellt valpar.. hon klappade honom lite och tyckte han var mjuk och fin =) sen var det inte så mycket mer.. tycker att det är jobbigt att gå dit.. men det känns bra efteråt..
När jag kom hem gjorde jag stuvade morötter och falukorv till min älskling som slutade jobbet kl 14 =) Han vart så glad så.. nu ligger han på soffan tillsammans med challe och vilar, nemo ligger under korgstolen och sover och här sitter jag.. snart klar med min tenta som för övrigt kommer att hamna på 11 sidor !!!! weiii.. sen tänkte jag inte göra ett skit mer i dag.. I mån ska jag satsa lite på uppsatsen.. sen kanske det blir utgång med tjejerna på kvällen =) om jag orkar..
Får hem nya beck-filmen i kväll =) äntligen!!! ÄLskar beck!

Det går bra nu..

Jajamensann.. är inne på mitt andra patientfall nu och sidantalet ligger på hela 5 sidor redan =) Jag hoppas jag blir klar med den här tentan i dag.. den är så himla rolig att göra! Man får en patient med olika symtom så får man leka akutsyrra och redovisa för hur man tänker och vilka åtgärder man skulle ha gjort =)

Lillbus ligger bredvid mig och sover.. vi har busat en svöng och vart ute en sväng.. pappa var förbi han med en snabbis..

Börjar bli hungrig, har itne ens ätit frukost än =/ Tommy slutar jobbet snart.. det blir väl lunch då

Tuff match

med en liten bebis i huset.. vet inte vad det är med honom men han bajsar alltså 4 gånger på en morgon!! Han måste superhålla sig hela eftermiddagr och kvällar för att göra sig av med allt på morgonen =) sötis, tur vi har nära ut.. tänk om vi hade bott i lägenhet och skulle upp och ner för alla trappor.. nej det är ju kanon med hus när man har en valpish! Han är i alla fall huuuur go som helst.. han har bråkat runt hela morgonen här och nu tyckte jag att han kunde sova en stund så jag får koncentrera mig på skoljobb så jag tog hit hans kartong och la honom i.. han stortjöt och ylade tills han efter 5 min somnade =) så nu sover han så sött så =)

Jag har pillat lite med vårt Pm och nu ska jag satsa på hemtentan som jag för övrigt känner mig rätt nöjd med.. jag kommer lätt komma upp runt 10 sidor, sjukt att man mäter det i sidor för övrigt.. det är väl innehållet som räknas? Nog för att det är en hel del innehåll.. Skulle ha behövt min handledare här nu, han är både IVA och narkossköterska.. det är en fråga om IVA som jag inte hittar något svar i böckerna om.. men men.. det ska nog gå!

I kväll ska vi hem till mina förädrar och käka mat.. annars blire lugna gatan hela helgen.. har ju en hel del att göra.. bäst jag sätter fart nu på en gång


Sorry

Har inte kunnat blogg på nån dga, har haft sjuuuukt mycket att göra!
Har gått två e.m på anestesin nu.. spännande värre! Har haft beredskap, men det hände inte så mycket.. en akut höftled som vi gjorde i går.. och då fick jag ensam eller ja nästan ensam i alla fall ha koll på patienten.. min dåvarande handledare stod på andra sidan opsalen och kikade på internet.. så jag fick sitta där ensam och kontrollera bltr, puls, sat och så fick jag dutta på med lite sömnmedel när jag såg att hon var på väg att vakna till =) det var riktigt roligt.. känna att man gör nåt vettigt.. annars känner jag mig mest som kalle bakom.. går bakom min handledare hela tiden typ.. har ju bara gått med honom nu i 2 dagar och inte kommit in i det hela ännu.. Men jag sätter lite nålar och kopplar upp och sånt.. Har faktiskt inte bommat en enda nål ännu, inte ens dom vita =) så nu kan ni ringa till mig snart när ni behöver stickhjälp ;)
Nästa vecka ska vi gå på öra-näsa-hals och söva barn =) det ska bli skoj..
I dag har vi haft carotisplastik och varicier! grymt häftig var första open.

Jaja.. är hela trött och slut... Har en hemtena som ska vara inne på söndag, jag ska jobba utav helvete med den i helgen! Och så ska jag pilla med uppsatsen.. dethör ska nog lösa sig =)

och Nemo han bara växer och växer, skäms för att jag itne fått upp nå bilder på honom ön, mne det kommer!

NU ska jag göra nåt att käka... sen blire idol med jessica

Sjukling

Typiskt! Jag är aldrig sjuk! I dag är jag megasjuk.. Har till och med vart hemma fårn praktiken, det är inte ofta det händer! Skittråkigt, för i dag skulle jag börja gå med min handledare.. men men.. i mån SKA jag gå om jag så ska släpa mig runt.. Har ont i halsen täppt i näsan och toligtvis feber, känns som så.. har dock ingen termometer =/
Men har ju inte lidit så hemskt mycket för det fick ju vara hemma med Nemo i stället =) Vi har myst hela dagen.. I natt var han superduktig, var bara ut och pinkade en gång vid två och sen vid 5 men då hade jag ju planerat att kliva upp..
Har sen itne gjort så mycket i dag.. vi fick i väg Pm:et, det var ju skönt =) Nu ska jag skriva lite på min hemtenta sen läsa igenom de andra tjejernas pm och se om jag kan hitta nåt att ge konstruktiv kritik på =)

På söndag ska tentan vara inne.. det jobbiga med hemtentor är att man kan skriva exakt hur mycket som helst!! Och ju mer mans kriver desto mer kommer man på att skriva..

Har tappat smaken.. det är pissigt, jag som har köpt chocklad till kvällen, helt bortkastat!

Bilder!!!

Här är Nemos mamma Nova
 
Och nemos mormor Laila

Här är några av Nemos syskon


Som vanligt och det som bara inte får hända!!! Var ju att batterina i kameran tog slut =/ Så några bilder på nemo hann vi inte få med kameran, men jag har fullt med bilder på mobilen såklart =) ska bara hitta usb kabeln till den så ska jag föra över några därifårn =)

Nu sover grabben bredvid mig i sin kartong.. bäst å passa på medans han sover.. Har pratat med MOnica och berättat att allt gått bra =) fick hennes mejladress så vi ska kunan hålla kontakt och så kan jag skicka bilder och så.. superkul känns det!

Har även skolarbetat en del letat lite artiklar och så.. massor med folk har ringt och vill komma och hälsa på =) Synd bara att jag inte blir hemma dåe =/
nej nu ska jag pussas lite med min tomy som har vaknat till liv..

UNderbara

Allt har gått kanonbra!
Körde liiiite fel när vi skulle hämta honom, så himla dåligt skyltat ut till färingsö.. men men fram kom vi utan att behöva ringa en enda gång =) Alla valparna hade vuxit jättemycket !!!
Bilresan hem gick hur bra som helst.. gnällde just ingenting och sov mestadels av vägen, så resan hem gick fort! Väl hemma fick han träffa challe och stella.. det gick jättebra! Nästan bättre än förväntat.. challe vart alldeles lycklig som vanligt och de lekte jättelänge.. Till slut tröttnade challe och då sa han ifrån och Nemo lyssnade så snällt och lät honom faktiskt vara =)
Natten har också gått bra.. han vaknade ca varannan timme och gnällde till och då kilade vi ut och han kissade så snällt =) Enda fram till 6 i morse då hade han tröttnat på att sova.. så nu försöker jag underhålla honom så gott det går så vi kan krypa ner en stund till sen =)

Ska ringa Monika uppfödaren sen och berätta hur allt har gått =) han äter jättebra också och är huuuuur söt som helst!
Har lnäppt massor med kort som jag ska lägga upp under dagen.. men nu börjar han bli lite rastlös här vid datorn.. tror vi måste gå ner och leka lite med hans leksaker =)
skriver mera sen

Snart så

Äre dags att åka =) Har faktiskt sovit någorlunda i natt.. gick och la mig halv 10 bara för att det fortare skulle bli lördag.. det var i å för sig lite dumt.. vaknade ju halv 5 och var superpigg, hundarna med för den delen =) Gick upp åp toa och släppte ut dom så de kunde pinka.. och då vart det ju cirkus.. de hoppade och flög över gamla takåplåtar och röjde runt som om de var höga på nånting... efter att säkerligen ha väckt halva grannskapet fick jag äntligen in dom.. Så sov vi en stund till... Har vatr ute på promenad i värsta regnvädret någonsinn, ilah är så himla starkt så hon höll på å dra omkull mig i det våta gräset.. fick in dom och fick challe i badkaret.. skönt med ilahs päls, den kan man bara torak av =) det kommer ju bli lika med Nemos =)

Nu väntar jag bara på att pappa ska vakna så jag kan åka hem med deras illbatting och kanske få en frukost för besväret =) sen ska jag ta ut pengar och duscha göra mig i ornding..

Är lite bättre i halsen i dag men det är fortfarande tjockt.. skulle behöva en svalgtub för att hålla luftvägarna fria =) man får verkligen panik av att inte kunna andas normalt =) einstein kom på det nu...

nej nu sk ajag göra ett otalettbesök sen ringa och tracka pappa =) han har också jobbat natt fast han kom hem 3 i natt så han har nog gjort sina timmar snart

Underbart!

Livet är riktigt underbart just nu! Har inte mått såhär bra på jag vet inte huuuuur länge =) Det som hände för nån vecka sen var verkligen välbehövligt! Känner mig riktigt lycklig!
Och det roligaste av allt är att nya vänner har börjat höra av sig =) eller gamla nya vänner kanske jag ska säga.. Anna, min barndomskamrat har tagit kontakt och nu i kväll fick jag sms från heidi också en gammal barndomskamrat som jättegärna ville träffas, hur kul som helst ju! Anna har också en staffordshire och en till på väg så vi ska träffas senare när valparna vuxit på sig lite =) Och Jessica från Järbo som har en amerikans staffe ska vi också träffa sen när Nemo har växt lite grann, fått sin vaccination och lite sånt där.. Känns hur kul som helst! Älskar att träffa nya människor =)

Kvällen har vart fin.. Vi har myst framför brasan, till slut vart det så varmt som 30 grader i vardagsrummet =) i har ätit hemmagjorda hamburgare och underhållit ilah och challe =)
Fick så himla ont i halsen nu på kvällen, inte bra! Vill absolut itne bli sjuk nu.. har inte tid med det heller för den delen.. då missar jag supermycket på praktiken!

Tommy har åkt till jobbet för en liten stund sen.. jag håller på att gå i taket av tristess nu, hur ska jag nånsinn kunna somna? Ska ta ut hundarna snart och sen krypa ner med en film kanske hoppas på att jag somnar och sover hela natten.. Jag är faktiskt riktigt trött.. åååhhhh i mån ska jag hämta ut pengar så vi kan betala den lille =) göra frukost åt darling tills han vaknar.. packa vattenskålen och vatten till resan och lite annat =) gissa om jag längtar!!!!!!

Väntans tider

Verkligen... den här dagen kunde inte gå långsammare!! Jag har provat allt, men den går verkligen itne snabbare!
MOnika ringde mig och talade om att alla papprena var färdiga och jag talade om att vi åker 12: 00 härifrån =) Längtar!!!!

Jag och Tommy åkte till sandviken för att fördriva lite tid på dollars och rusta.. hittade ingenting förutom sköljmedel och 3 diskborstar.. Var förb en kille på peugeot som scannade av våran bil, det är ju nå fel på dne.. så nu ska vi byta tomgångsmotor för det var det som var felet..

Håller på å småstädar lite inför Nemos ankomst =) mycket man ska tänka på.. onödiga sladdar som ligger framme och sånt.. hoppas han inte är nån sladdbitare bara... då blir jag sur!

Började på min hemtenta också.. känns bra! Men det jobbiga med hemtenor är att man aldrig vet hur mycket man ska skriva... hur ingående ska man vara? Jag känner mig halvnöjd med mina svar =/ HIttar ingenting i böckerna om hur man förbereder sig på ambulansen och sådana grejjer.. måste fråga christine, hon har ju ändå praktik där =) Ska nog fortsätta med den en stund till.. snart kommer ju pappa med ilah också.. då blire kanske nlångprommis i kväll när tommy åkt till jobbet..

Jävla coop

Nu är vårt matsalsbord försenat i 9 jävla veckor!!!! Och så ringde vi dag och gissa vad dom säger.. det är försent till v 41 nu!! Och jag kan inte ens räka ut hur många veckor försenat det blir då.. jo 14 veckor försenat!!! Jäkla skitcoop! Så arga som bin ringde vi och skällde på de stackarna där.. jag vet ju attd et inte är deras fel.. men nu ska de i alla fall stå för hemkörningen + att vi får tillbaka 10% på det.. och det kostade 14 000 så det blir 1 400 till oss.. Så det var ju bra i alla fall.. då lugnade vi ner oss lite.. annars hade vi åkt dit på direkten och tagit tillbaka våra pengar och köpt ett annat bord.. fast jag vill ju inte h anåt annat bord.. sååå vi får vänta 5 veckor till =/

Pirrigt värre

UNgefär vid den här tiden i mån kommer jag att vara alldeles ifrån mig =) Eller det är jag vlä redan nu också.. men i mån vid den här tiden kommer vi snart att vara på väg för att hämta hem lilla nemo =) Vi åker väl vid 12-13 tiden!! Tommy ska jobba i natt så han lär väl få sova ut lite grann i alla fall... Ska ringa till Monika, uppfödaren i dag och prata lite om när vi tänker åka och så..

Har ringt och fixat försäkring i dag =) Den kommer att gälla från och med i mån.. sååå nu är väl allt fixat och klart inför lillen.. hämtade hem en kartong från mamma i går som jag ska ha honom i den första tiden tills han blir rumsren.. matskålarna står på plats =) nästan så jag ringer och bokar tid för vaccination om 4 veckor =) hihi.. nej nån måtta får det vara..

Har hunnit med en massa annat här på morgonkulan också.. vaknade först kl 06, men lyckades somna om.. gick upp vid 8 fixade som sagt försäkring, tvättade en maskin, sprang en runda med challe, tvättat en till maskin och så har jag börjat skriva på vår intro. till c uppsatsen! det kommer bli sååå bra.. Har letat info om fibormyalgi kanske vart lite för mycket, men sådana fall får vi banta ner det.. hellre för mycket än för lite =/ På söndag ska vi ses i falun och skriva i hop det sista på Pm och sen skicka in.. Ska leta lite artiklar nu och sen ska jag faktiskt kika på hemtentan...

I kväll ska jag vara barnvakt igen. Ilah ska sova här.. mamma är i nåns stuga med sina jobbarkompisar och pappa jobbar natt.. så det passar sig bra.. det gäller att ställa upp nu för vi lär ju behöva en massa hjälp sen med våran lille =)

Ser att grannen ligger i rabatten nu, det borde jag också göra.. men det skiter jag i för tillfället! Har en massa annat som måste göras först..
nu ska jag väcka liv i darling..

leka op syrra

yes i dag fick jag äntligen vara med !! Gick med en otroligt gullig tjej! Hon var operations assistent, hon hade gått en tråring utbildning för det i tyskland! Det är skitmycket det! Läser vi vidare så får vi ETT år bara! Hon var superduktig och jättemysig =) Har vart med på två styckna plastikkirurgier.. en trycksårs och en häng buk, skithäftigt var det! Har lärt mig allt om hur man tävttar händerna, det är en konst bara det =) och sen klä sig och duka upp har jag fått vart med om =) osterliade mig en gång på tummen när jag skulle tvätta patienten och en gång när jag skulle byta handksar =/ men annars gick det bra .. Faaaaaast jag vet inte jag om det är min grej riktigt.. stå timmar ut och timmar in i samma ställnig, inte kunna klia sig i huvudet ingenting.. men häftigt äre ju att få vara så nära! Jag har känt inuti en mage liksom!

jaja.. såg min blivande handledare i dag också, han verkar gullig! Men han var för långt ifrån för att kunna heja och presentera mig.. han var visst på öron och hade nåt för sig =)

Grattis till jessica i dag också som klarade körkortet!!!! Gumman.. som hon har väntat =) Jag visste hela tiden att hon skulle klara det! Ska hem dit senare och kika på en film.. perfect stranger!

Men först ska jag hem till mor och far och käka tacos med dom.. tommy jobbar e,m, då gör jag typ aldrig mat för det är så tråkigt..

I mån äre fredag och då äre bara en dag kvar =) Då ska jag ut och springa, tvätta, helst måla fönster, göra skolarbete! hhmm ser ni att det kom längst ner på listan.. igen =/ OM det går bra med uppsatsarbetet ska jag även försöka göra lite på hemtentan så jag får den ur världen också! den ska inte vara inne förrän nästa söndag så det är över en vecka kvar..

Nej nu ska jag ta å fara i väg till engelsfors !

Halva veckan

har faktiskt gått och jag som trodde den skulle bli den lägngsta någonsinn =)

I dag har vi haft två axel och en knä op med laproskopi! titthål alltså.. skithäftigt! Helt coolt hur de kan sy i hop en muskel genom att göra 3 hål i armen bara..
skulle ha gått med op ssk i dag men han själv gick intro. så jag gick bredvid i dag med... men i mån =) Åhh vad jag längtar!
Är nästan mer inne på narkos ssk nu än op =) Kanske både och.. går jag op utbildningen så får man ju den betald, det skulle vara fint =) Men jag skulle nog inte vilja jobba med det resten av mitt liv.. det blir för enformigt tror jag.. narkosen gör ju ändå en massa annat.. de springer på olika larm och åker med i transporter.. njaaa vi får väl se =) ska jobba först såklart så jag känner mig hemma som ssk först och främst =) LÄngtar mer och mer för varje dag..

efter praktiken var jag hem till christine, fick träffa deras rottis Nova, superfin var hon =) full med liv.. hon är lite över året nu..
uppsats arbetandet gick bra! Det enda vi har kvar att göra nu är typ introduktionen =) det ska jag pilla med på fredag när jag är ledig, sen åker jag in till christine på söndag och så skriver vi i hop nåt =) nu till pm:et behöver ju intron bara vara typ 1-2 sidor.. det fixar vi lätt!

Vart en lång dag.. trött som bara den.. men jag ska över till jessica nu och kika på idol i alla fall.. mycket roligare att se det i hop med någon =) Challe får följa med han å, tompa jobbar ju!

Snart äre lördag =) Fantastiskt!

endast 4 dagar kvar...

Tills vi får hämta hem lille nemo =) Åååhh vad jag längtar!!

Idol var bra.. en del pinsamheter och en del otroligt duktiga människor =) Nästa år ska jag nog lämna in ett sånt där tips som man kan göra på jessica =) Hon och hennes syster jennie sjunger otroligt bra! Längtar tills de blir ifrån borlänge, då är Tomas med! De har till och med gjort reportage om honom här i hofors.. cooolt!

Jaja.. snart ska jag och min man krypa ner under täcket och kika på en rysare tillsammans, gissar på att jag kommer sova som en stock inom en halvtimme =/ I mån äre praktik som gäller igen.. hoppas jag får vara med om nåt nytt.. nu har jag ju sett en del.. 2 knä op. i dag bara.. och så ska jag ju assistera =) Spännande! Hoppas jag itne ostreliar nånting bara ;)
efter praktiken ska jag hem till christine! Vi ska diskutera c uppsats! Troligt att vi komemr byta ämne =/ Känns som om vi tar oss vatten över huvudet IGEN med det här ämnet.. finns för lite vetenskapligt och så äre så svårt att hålla sig till enbart omvårdnaden.. för det måste vi ju. eftersom det är vi som är omvårdnadsexperter! My ass! det är det uskorna som är!

I dag ringde niklas också.. det blev en lite LOve tror jag han skulle heta.. ingen emil! Det vart 10 dagar för tidigt men allt hade gått fint ändå =) Hoppas de får komma hem snart och installera sig där =) Vi ska åka in och hälsa på sen nån dag när de fått det lite lugnt!

usch vad trött jag är... men lycklig =)

Panik

ja jag börjar känna lite smått panik! På måndag ska vårt pm vara klart och inskickat till handledaren.. bra när vi båda har praktik! Jag har dock börjat lite grann, så snart är väl halva gjord.. nu äre bara å fylla på med lite intro. tidsplan och referenser och lite annat.. Men nu börjar handledaren bli tveksam om det är ett ämne som vi kan ro hem.. åhhh! Blir tokig.. allt man är intresserad av är svårt att skriva! Vad ska det bli om då? trycksår =/
nej vi ska ge oss fan på att det funkar, det gjorde vi med vår förra uppsats =)

Men nu tänker jag ge mig för i dag.. ska hoppa ner i mysdressen och kila över till jessica!

Och dagarna går så fort så jag hinner knappt med å tänka på att vi ska hämta valp i helgen =) det trodde jag verkligen inte.. men det är bara bra!

NU kommer gabbe och ska låna en film också.. på smällen!

Knä op. x2

Ja i dag har jag sett två styckna knäoperationer! Det var en upplevelse i sig.. värsta snickarverkstaden =) Till andra open frågade kirurgern mig om jag ville assistera honom, det ville jag men jag vågade inte!! Jag visste att han var stressad och hade jag assisterat då hade vi stått där fortfarande kan jag lova !! Ska ju gå med op ssk nu 2 dagar så jag hinner nog med att assistera också! men roilgt och lärorikt såklart har det vart!

Slutade som sagt lite tidigare så jessica åkte med i bilen hem.. Hennes utbildning låter så himla spännande och hon är alltid lika entusiastisk över den! Hon passar perfekt för det! Ska över dit och kolla in Idol i kväll =) Först ska jag söka lite vetenskapliga artiklar!
Älskling håller på å gör våfflor åt oss =) Mums.. nej nu måste jag ringa christine!

Nöjd

Ja jag börjar känna mig nöjd med den här dagen.. dags för sängen snart!

Sen jag kom hem har jag klurat på syfte och frågeställningar fixade i hop hela 3 styckna =) vi kanske får formulera om dom lite.. sen lagade vi mat tillsammans.. det blev hemmagjord potatismos och ugnsstekt falukorv med grönsaker till.. supergott! Mamms och papps var här en snabbis och kollade in nya taket som blev kanonsnyggt! Ska knäppa ett kort så ska jag lägga upp den nya bilden bredvid den gamla med det gamla fula görna taket.. det blev en stoooor skillnad! Nu har vi svart plåttak som ser ut som takpanner..
Har kikat på sjukhuset och top model och the dogwhisperer! Han är så jävla bra! Där får man mycket tips, även om man inte törs prova allt han gör.. men för det mesta äre ju bara lite sunt förnuft som man har tappat på vägen bara för man tokfokuserar på helt andra grejjer..
Åhhh jag blir påmind hela tiden om hundar hit och hundar dit.. Våran lilla bäbis kommer ju på lööööördag! Fast i dag har dagen gått rätt fort ändå.. så det står nog inte på förrän vi är på väg ner för att hämta honom =) LIlla challe ska bli storebror =) UNdrar vad han kommer tycka egentligen.. han som tycker ilah är jobbig.. men det där får de sköta själv, det blir bäst så! Han är ju faktiskt 1,5 år äldre han får uppfostra honom på sitt vis.. det kommer att bli kanon, det vet jag!

I mån börjar idol.. ska bli spännande å se tomas som gick så långt.. synd att han itne fick stanna hela tiden.. han är ju duktig han!
Först blire lite praktik med lite operation!
men nu äre nattinatt


My godh!

Var precis in och kikade på fotona från halvmaran.. gissa om man ser ut som en tönt.. ser ju skitflummigt ut när de knäpper i farten sådär det ser ju ut som om man står helt still =) Jag och mamma springer i hop på vartenda kort och gapskrattar! Vi har ett foto hemma hos mina föräldrar på oss när vi springer tjejmilen i hop, min första tjejmil.. var nog en 16 år då =) Sååå kanske att vi köper ett nu också när jag springer min första halvmara =) hehe..

I dag har vi haft handledarträff, jag fick ångest direkt! Vårt pm ska vara klart NÄSTA vecka! mindre kul... det blir till å jobba asset av sig alltså.. Funderar starkt på om jag ska skita i å tenta av den här akutkursen också så har jag ett moment mindre att fokusera på.. eftersom jag ändå inte går miste om några poäng.. men det är ju kul att ha ett betyg i den kursen också och framför allt om jag ska söka till nån VUB sen.. sååå jag ska nog försöka kämpa på med hemtentan ändå.. är ju 2 veckor tills den ska vara inne.. det löser sig !

I dag har jag också vart med på 2 grymt intressanta operationer, har ju gått med en sådan gullig op.uska riktigt spännande har det vart.. i mån ska jag g med henne igen sen ska jag gå två dagar med op.ssk! Då ska jag vara sterilklädd och assistera !!!! Hur coolt blir inte det.. i mån ska vi vara med på ortoped op.

Har försökt fått tag i folksam nu på e.m men självklart stänger de igen kl 17!! Idioter... men men.. det är ju ingen panik vi får ju inte hem honom förrän till helgen.. men jag vill ha allting sådant klart =) Nu ska jag ordna med matskålarna och sovplatsen =) sen ska jag nog ut å springa en runda innan jag sätter mig med uppsatsarbetet =/

Grattis!!!

Till Niklas och Karin som har fått en liten son =)

Good morning

En underbar dag kommer det att bli i dag känner jag på mig =) Solen lyser och jag mår toppen!! I dag äre praktik som gäller + handledarträff inför c uppsatsen ! Spännande.. Det ska bli så roligt i dag å få höra om christine fått vart med om nåt prio 1 larm i helgen nu när hon har haft sin praktik på ambulansen =)
Undrar vad jag får vara med om i dag då.. ska i alla fall gå med op.uskerna ! Så det blir väl till å vara med på någon operation i alla fall å få vara med å duka upp sterilt =) sååååå spännande!! Kommer toligtvis att utbilda mig vidare till op.ssk! helt säkert.. kommer nog dock itne att jobba med det resten av mitt liv.. det finns ju så många VUB:ar man kan gå.. de flesta är ju bara på ett år =)

Tommy jobbar f.m sen ska han ta tag i de sista fönstrena har han lovat innan det blir för sent =) Vi låg i går och planerade våran rust lite granna =) ska göra klart yterhallen nu så fort som möjligt sen får vi ta innerhallen och trappen upp i den mån vi orkar..
den här veckan kommer matsalsbiordet också =) Kommer det före onsdag så vi hem det nu annars lär vi vänta tills nästa onsdag då dom kör ut till hofors..
Och faktiskt så har jag sovit riktigt gott i natt, har legat och tänkt på lilla nemo hur mycket som helst.. jag längtar så jag döööör nu! I e.m ska jag ställa i ordning hans matskålar bredvid charlies =) I går bäddade jag sängen.. måstein och leta bland våra flyttkartonger om vi har någon lämplig som han kan sova i på nätterna tills han blivit rumsren !!

Nej nu måste jag göra mig ordning och åka snart.. =)

Over

Äntligen är den här dagen förbi..
Jag har hittat en del vetenskapligt underlag för våran c uppsats, det verkar funka med det ämne vi valt =) Känns kanon! Har även klurat ut 3 st frågeställningar tills i mån när vi ska ha handledarträff! mitt i praktiken =/ men men.. det är väl så det lär bli nu när vi valt att göra dubbla kurser!

Gabbe och perra var hit, vi bjöd på fajitas de hade aldrig ätit det så det var ju lite kul! Efter maten tog jag och Gabbs med oss challe på en promenad genom silverdalen.. Det är roligt att gå runt och kika på hus man får många idér om hur man kan göra med balkongräcken och färg på panelen osv.
pratade precis med tommys mormor, vi har inte setts på hela sommaren =/ Har ju vart en del att göra.. men de skulle komma föbi nån dag och kolla på vårat vackra hus =)
I mån kommer förresten elektrikern och kikar på hur vi ska göra med elen i hallen.. sen kommer morfar och sätter upp den där limträbalken som han har ordnat åt oss =) Gulligaste morfarn =) Hoppas vi hinner få någorlunda ordning i hallen innan bäbis kommer =)

Pratar med mamma hela tiden, förstår inte hur jag ska få den här veckan att gå =) det är så himla kul att de verkligen är med oss... mamma har ju vart lite emot att vi ska skaffa oss den här rasen, men nu tycker hon också att det är skitkul.. hon skulle gå och låna böcker på bibblan och läsa på om just staffen =) Världens bästa mamma!

Nej nu är jag helt slut i kroppen.. ska krypa ner och läsa lite akutmedicin nu!
Ha det underbart alla

Supertack

För alla goa kommentarer =) det värmer vill jag lova =)
Självklart blire fortsättning följer, kommer nog bara skriva om det den närmaste tiden, allt kommer kretsa runt detta lilla liv =)

Bilder =)

Här kommer det bilder på lilla Nemo !!

 

Såhär ser han ut vår prins ingen linslus direkt =)

SVävar

på små små rosa moln =) Längtar som bara den tils nästa lördag.. ringde i dag igen och pratade med uppfödaren tog reda på vilket foder de använde och vilket foderschema jag bör ha =) Sen hörde jag mig lite för vart de andra valparna kommer att hamna och de flesta hamnar i sthlm området men en skulle till västerås och en till ludvika faktiskt =) Och så berättade hon att de brukar träffas för valpträffar och sådant.. allt låter hur toppen som helst! inte som med challes uppfödare som inte ringt en enda gång ! Det känns kanon! Så jag och baby var in till valbo nu på e.m och köpte foder, halsband, en ny leksak och en fäll till sovplatsen.. som han inte kommer att kunna använda i början för då kommer vi att ha honom i en låda bredvid sängen men sen förhoppningsvis när han har blivit rumsren =) Challe har använt den sängen endast 1 gång, han trynar ju i sängen annars.. men det hoppas vi kunna vänja den här från så silpper det bli för trångt =) Challe som är så liten tar redan upp alldeles för stor plats! Pappa håller på å mejlar över bilder så förhoppningsvis har jag dom till kvällen =)

Har bråkat med en vän i dag.. det känns sådär! Men 1 års frustration behövde väl få ventileras nu! Nån gång får det faktiskt vara nog, man kan inte svälja hur mycket som helst! Men bara för att jag avstått en del val i mitt liv betyder inte att jag inte har någon egen personlighet som vänder kappan efter vinden, för det handlar verkligen inte om det! Jag vet precis vem jag är och vad jag står för.. Och jag vill bara inte vara en del av det där längre.. So I´m finnshed!

Känns bara drygt att behöva tappa fokus på det jag tycker är viktigt! Min familj och mina vänner och framförallt praktiken nu och skolan som är otroligt viktigt för mig! Men jag ska kämpa på.. Har ju de som stöttar mig så himla mycket och inte ifrågasätter allting hela tiden på ett negativt sätt...

Jaja nog om detta! Nu ska jag sätta mig och försöka hitta de vetenskapliga atriklarna som vi ska ha med oss till handledarträffen i mån, det känns sådär just nu.. Vid 19 tiden kommer gabbe och perra förbi och käkar fajitas med oss och kikar in en film som heter "hata göteborg" Får se vad det kan vara för nånting =)

I did it !!!

hihi här kommer uppdateringen =)

11:00 åkte vi mot sthlm vi tig ett snabb stopp vid Heby för diverse kisspauser och kaffe! Där ringde min kusin som bor i stockholm och som också skulle springa, vi bestömde oss för att åka hem till henne och parkera bilen där, på Kungsholmen! Mamma hade ju aldrig sett deras lägenhet och jagde hade inte sett den sen den var färdigrustad! Ååååhhh så fin den var.. Helt i min smak.. men nu ska dom släja den igen =/ de ska köpa nåt större den här är ju bara på 45 kvm.. Nu när JOhan är färdig med sin utbildning som civilekonom och fått jobb så sk de skaffa sig nåt större.. I alla fal nog om detta!

Strax efter två var vi på området, man var tvungen att hämta ut strartnumemr före 15! Så det gjorde vi sen satt vi där i kungsträdgården och laddade med vatten och lyssnade på härlig musik! Svenska favoriter hade en scen där Danny, shirley clamp, jessica andersson och en masssa andra artister uppträdde!
Strax innan 16 tog vi oss bort mot vårat startfält, jag och mamma stratade i sista startfältet och LInah i 2 före oss.. Halv 5 gick starten och vi kom i väg bra, det gick riktigt bra! Vi tog det lugnt i början så vi inte skulle ta ut oss.. det gick hur bra som helst! Och vid 15 km stod tiden på 1:40 shit tänkte jag det är ju skitbra tid det vi komemr lätt vara inne på 2 och 10! Men det tog jag snabbt tillbaka efter det.. för det var just där vid 15 km som det tog stopp! Mina ben ville bara dö jag ville också bara dö... Men med mamma 5 m framför var det bara att springa! Så det gjorde jag... Så jag sprang hela vägen och det är jag mest stolt över !! Vi kom in på 2:25 vilket är bättre än 2 och 30 som jag hade hoppats på =) Så jag är huuuur nöjd som helst! Vi sprang med varandra hela vägen.. LInah hon hade sprungit på 1 och 45 ! det är hur bra som helst det! Men då är hon lång och smal med långa ben... En annan har ju lite mer att bära runt på.. i alla fall så är jag hur nöjd som helst! väl i mål så får man ju sådana där påsar fulla med grejjer som banan, russin, kexchoxklad, vatten, en bull och lite mer.. jag var så hungrig då så jag hällde i mig en sån där gainomax och åt bananen och kexchockladen men det fick jag ju ångra bittert i bilen, började spy som en gris!Det vard et värsta jag vatr med om.. men det var den där jäkla gainomaxen som gjorde det.. jag och vaniljsmak vi går inte i hop! men efter det mådde jag toppen! Lite stel i benen bara =)

men det bästa av allt!!! Som jag bara sprang och täntke på hela kvällen var ju... Att jag och Tommy ska bli FÖRÄLDRAR!!!!! Vi ska få en liten bäbis =) Om exakt en vecka ska vi hämta hem en liten staffevalp =) Jag är lyckligast i hela världen!! Det var den bästa målpresenten nånsinn.. Direkt efter loppet i går åkte vi ut till drottningholm för att välja valp =) Tommy var ju tyvärr inte med, eftersom de fick lägga taket.. men jag hade ju fåt välja i vilket fall =) Det fanns två kvar röd/brun färgade, precis som jag ville ha =) Och jag fastnade för den ena på en gång! Han var lite svartare över nosen än vad den andra var och så hade han en vit fläck på bröstet! Han var sååå underbar! De hade 7 st små yrväder.. alla var tingade utom 2.. alla var röd/bruna utom en som var brindle! Men de här röd/bruna är ju inte sååå vanliga så därför ville jag verkligen ha en sådan! Nästa helg får vi hem honom, gissa om jag längtar =) Tror vi har bestämt oss för att han ska heta Nemo..
Jag har alltid velat ha en staffordshire bullterrier, men jag har inte riktigt vågat som första hund eftersom jag vet att det krävs riktigt mycket från ledaren! Men nu känner jag mig mer redo än någonsinn! det ska bli såå himla kul att gå på kurs och sedan ha en hund med sig när man är ute och springer tex! Ja jag längtar så jag håller på å dööööör!
Självklart kommer det bild på gobiten sen =) hade ju bara pappas kamera, så han får skcka över bilderna till mig!
Nu ska jag ringa och prata med uppfödaren.. det vart ju lite sent i går så vi hann inte prata så mycket!

Nervositet!

Ja i dag gäller det! 2,1 mil ska springas.. på mindre än 2 timmar och 45 minuter för sen släpper dom inte in en i mål längre.. såååå.. jag tänker satsa på 2 och 30 tänkte jag! Mamma vill springa på 2 och 15 men jag vet inte om jag pallar.. kanske, kanske inte.. vi får se.. roligt ska det bli i alla fall känner mig taggad nu! Nervositeten för vårt andra beslut som jag skrev om i går har lagt sig.. för nu har vi bestämt oss =) Jag återkommer nog med mer information i kväll för då vet vi helt säkert =)

I går var christine hit också och hälsade på, kollade in nya huset och vi bestämde ämne för c uppsatsen! Vi kommer att skriva om sjuksköterskors upplevelser och handlande kring hotfulla och våldsamma patienter på akutmottagningen! Spännande va.. det ska bli riktigt roligt att sätta fart med skrivandet =)

Om 1,5 timme åker vi mot sthlm! Måste ringa mamma och höra hur hon mår =) Pappa ska också med.. tommy kan tyvärr inte följa med de måste göra klart taket i dag.. och i dag blir det klart för i går började de att lägga på plåt, det blir så himla snyggt! Som ett helt annat hus alltså..

Nej nu ska jag fortsätta drömma och hålla tummarna..

Önska mig lycka till för i dag nu =)

RSS 2.0