Motorcykel..

I söndags var jag och staffan ute och åkte motorcykel.. 3,4 timme var vi ute.. skiiiitkul!!! Var det verkligen.. Och fort gick det =) 210 som snabbast.. Så nu har jag bestämt mig.. Det blir mc-kort så småningom.. Först köpa mc så jag kan börja övningsköra, beställde övningskörningstillstånd i dag =) kör teorin i vinter och kör upp nästa sommar.. allt är uträknat! Perfekt! Har några på gång faktiskt =)

Annars då? inget nytt.. var ute och sprang i morse.. hänger med sanna på flugger annars inget nytt.. sitter på jobbet nu.. ledig i helgen =)

Ingen magsjuka..

Har jobbat bland calici nu sen i lördags och jag har inte blivit smittad! Helt otroligt.. men peppar peppar.. vill inte bli sjuk inför helgen! Då gäller det ju..

I dag är det torsdag och jag slutar kl 4, då ska det tränas och solas =) var ju ner i solariet som ligger i huset bredvid mitt.. det var ju hur bra som helst ju! Riktigt fräscht och skitbra rör.. där blir det att besöka fler gånger.. Sen ska jag underhålla min hund.. eventuellt lägga ett spår kanske =) får se vad som hittas på..

Världens bästa hund =)

Jaaa det är min Nemo det! I går hade vi avslutning på bruks.. Vi gjorde allmänlydnadstestet! Vi fick mycket väl genomfört på alla moment utom ett, då fick vi bara väl genomfört och att vi kunde träna mer på det =) Han var sååå duktig min älskling.. Så han fick ett märgben av mig när vi kom hem =) Nu sk ajag anmäla mig till tävlingsförberedande kurs till hösten med honom =) och så har vi redan anmält oss till MH-test.. Måste komma mig för och ställa ut honom nu också bara.. det kanske blir till högbo i sommar =)

Annars då.. Jobbar i dag igen.. har ännu inte blivit smittad av magsjuka.. peppar peppar.. Hoppas jag slipper det också.. halva personalstyrkan har åkt på det tyvärr =(

I dag är det vårruset också.. men det blev ju inget av för mig då eftersom jag jobbar.. och så tycker jag att det är lite kort, bara 5 km =) Men i å för sig kanske det skulle räcka åt mig nu.. som är så otränad..

Ja i helgen gäller det!! Jag och Sanna.. heartbreak ;) det blir skitkul det.. Laddar som bara den nu.. kommer säkert bli superbesviken..
nej nu är jag hungrig måste fixa lite frukt..

Avslutning..

I dag har vi avslutning på hundkursen.. Vi ska genomgå ett allmänlydnadtest, det kommer gå kanon!!

Har ju vart på kryssning med jobbet också.. det var hur trevligt somhelst, riktigt skönt att komma bort en stund.. På fredagkväll när jag kom hem fortsatte jag och sanna ut på heartbreak.. Brolle spelade, så det vart en trevlig överraskning för det hade vi ingen aning om.. Och så träffade jag ju honom! Med stort H.. Jag blev blixtförälskad!!!! Sååå himla fin kille.. men feg som man är vågade jag inte säga ett ord.. Men sanna, min kompis känner igen honom.. såååå det är nog inte sista gånger jag ser honom inte ;)

Har magsjuka på avdelningen =/ Inge vidare.. som tur är har jag klarat mig hittills! Har 3 patienter i dag, det tycker jag är alldeles lagomt ;) hehe..

Nej nu ska jag jobba vidare..

Lyckligast..

Så lycklig som jag är nu var det väldigt längesen jag var.. Jag vet egentligen inte vad det beror på.. men skönt är det!

Sålde bilen min i måndags, fick ut 40 000 för den.. Köpte en ny äldre golf för 10 000, så nu har jag 30 över att sätta sprutt på =) hehe.. Har beställt tatueringstid i juni, köpte biljetter till peace and love.. lite sådant där..
I går var jag till staffan i barkhyttan och grillade och badade bastu.. det var väldigt mys.. Nej vi är inte i hop igen, men det är trevligt att träffas och göra roliga saker tillsammans.. Han åker för övrigt till irland i dag med motorcykeln.. 2 veckor, han och stefan.. Hoppas de får skoj..

I dag var jag och Nemo på kurs.. Näst sista gången.. vi var ute i skogen och la spår, han  var huuuuur duktig som helst! Och det var så roligt.. Så nu ska han bli en riktig brukshund.. Min instruktör föreslog att vi skulle gå tävlingsinriktad lydnadskurs nu till höste, så det kanske blir av =) det vore himla skoj..

Sitter på jobbet nu.. nu i veckan på torsdag åker vi på kryssning med jobbet, det ska bli jättekul!
och så hoppas jag på att få hem min dator nu snart också.. den är på lagning, då ska jag äntligen skaffa internet!

Nattskift..

Jajamenn.. Mitt första nattskift ever på 105:an... Hittills har det gått riktigt bra =) Fastän jag trodde när jag kom att det skulle bli en helvetesnatt, men det har gått bra.. Börjar dock känna av tröttheten.. ska ju tillägga att jag jobbade ett f.m skift innan nattskiftet.. sååå jag har hållt igång sen halv 6 i morse.. lyckades somna nån timme här på e.m.. så det ska nog gå bra!

Mor och far kom och hämtade Nemo, så han slapp vara ensam och så jag kan sova ut i mån utan dåligt samvete.. fick ledigt tors och fre eftersom jag tog det här skiftet då.. så det blir mys!
Pappa lämnade in min dator i dag med =) äntligen!! så snart kanske jag kan installera internet också ;) får se.. jag har det ju på hyran så atte... måste ju ordna med virusprog. och så dårå..

JAja annars då.. såg när de tände på kasen utanför högskolan, riiiktigt stor var den.. den brinner nog i mån när jag slutar också.. alldelkes säkert, så stor var den alltså!

Ska bli skönt å sova ut.. när jag vaknar ska jag nog ta mig en långpromenad ensammen innan jag åker mot Hofors och hämtar hem hunden.. sen får vi se vad vi hittar på =)

RSS 2.0