Vad hände?

Varför började det snöa igen för? Fy fan jag som precis fått lite vårfeeling! Jävla skit nu kan vi inte cykla till dagis mera :/
Igår hade vi en underbar dag! Jag började med 4 km löpning och sen direkt till gymmet vilket kag inte vart i på veckor! Känner det på tajtheten i kroppen också :/ men i går körde jag tungt tungt tungt som fan och det blev rygg, axlat och mage! Mina absoluta favoritmuskelgrupper! Efter det tog jag en promenad i högt tempo med vagnen medan Alva sov.. Jag gick ner på stan och shoppade lite medan hon sov :) lite nya tröjor till vardags och nya träninhskläder! Jag får ny inspiration med nya kläder och nu ska jag köra järnet i 3 månader! Manges en kompis har precis böivit klar personlig tränare så han ska få mäta muskel och fettmassa med caliper på mig nu och om 3 månader så nu jäklar! Från och med nu ska jag lägga upp veckoplanering för min träning och se till att få med allt och bra variation!
Efter stan mötte jag och Alva upp syster i Valbo på Ikea och sedan följde hon med hem hit och vi åt tacos..
Idag har jag precis kommit hem från 55 minuters spinning! Jag är så stolt över att jag fixade att köra hela 55 minuter!! Nu ska jag duscha medan Alva sover middag sedan ska vi till sandviens badhus med Magnus och anton! I morgon åker vi hem till Hofors en vända vi ska på barnklädparty :)
Det är härligt att leva!


Usch

Känner mig nedstämd! Med allt som pågår på jobbet just nu! Jag hoppas det snart leder till något bra!! Jag brukar trivas på mitt jobb och älskar det jag gör.. Men nu vill jag bara ha ledigt så ofta det går! Aja idg träffade jag en patient där det känns att allt slit man står ut med är helt klart värt det när man får möta sådana underbara människor!
Min nedstämdhet börjar märkas och kännas av på andra sätt också. Jag äter mer skit och rör ute lika mycket på mig. Förkylningar och Manges jobb som krockar spelar såklart också en roll.. Men nu ska jag göra ett ryck och komma igång med gymmet igen och få tillbaka lite muskler. Får ont i ryggen direkt när jag inte tränar och det märks på vågen också.. Men i morgon blir det löpning och gym! Jag och Alva är ledig fre, lör och söndag! I morgon tänkte jag cykla till boulognen och leka i parken på söndag ska vi till Hofors!


Tröttare

Jag är så trött! Börjar tycka att det det ordet känns uttjatat nu :/ idag har jag i alla fall ringt hc fick en läkartid i april jag hoppas att de kan hitta någon orsak till min överdrivna trötthet och seghet i skallen. Jag funderar mer och mer på om jag kan hypothyreos precis som pappa äh vi får se!
Idag har vi haft en bra dag på jobbet bättre än igår! Jag och Alva cyklade hem och sedan tog vi en tur med bilen till dollarstore. Hittade just ingenting! Väl hemma har vi lagat torsk i äggsås och badat lilla Alva. Nu sover hon och jag ska försöka hålla mig vaken en stund till..


Hemma igen

Två semestrar på samma vecka, jag börjar bli bortskämd!
På lördag morgon kom pillan i sin röda fara och hämtade mig och Linda och så for vi mot Grisslehamn, efter 10 minuters felkörning kom vi fram till båten i god tid! På båten åt vi räkmacka och köpte lite vin! Sabina mötte upp oss på Åland och så åkte vi hem till henne och Mattias! Jättefin lägenhet med annorlunda planlösning! Vi åkte ut till en strand som ligger mitt i Mariehamn och promenerade över 1 timme, vi tittade på fina hus och pratade en massa ! På lördag kväll gick vi ut och åt på resturang helt fantastiskt god mat och vin. Såhär års på Åland var det just inget drag och trötta utarbetade som vi var åkte vi hem och fortsatte myspratandet till halv 2 på natten!
På söndagen hade Sabina bokat relaxen på mariebad! Vi bubblade och bastade och åkte vattenruschkana!! Tjejerna badade i havet 1+ var det i vattnet! Man kunde simma ut i utomhuspoolen och där kunde man gå upp på bryggan och kila ut till havet! Jag fegade ur såklart men de andra doppade sig! Imponerande! På em var vi på stan och lunchade och sedan tog vi kvällsbåten hem på söndag kväll. Det gick lite vågor så både jag och Linda blev grön av illamående :/ som tur är tar båten bara 2 timmar så vi stod ut!
Idag var det dags för jobb igen. 4 dagturer sedan är jag ledig fre lör och sön. Hoppas på finväder så jag och Alva kan vara ute. Gud så jag saknat henne under helgen! Var helt fantastiskt att få hämta hem henne idag efter dagis :) i kväll tog vi en springtur tillsammans med henne i vagn pappan jobbat em men det gick riktigt skapligt! Hemma tränade jag lite bodyrock med min kettlebell och gymbossen! Börjar kännas i kroppen att det var längesen den fick träna nu, skulle behöva gå på gymmet och lyfta ur mig ordentligt! Känner mig slö och slapp och sladdrig efter allt gott man proppat i dog under veckan! Det får bli till nästa vecka ;)


Borta bra men hemma bäst

Hemma i halmen! Vi har haft jättebra dagar i Sälen med fint väder och god mat! Jätteskönt att få komma i väg och inte göra någonting! Alva har vart fantastiskt duktig! Sovit bra och inte gnällt någonting! Hon har sovit middag i skidpulkan utan krångel.. Hon somnade nästan på en gång man stoppade ner henne, detgungade bra och fjälluften gör väl sitt ;)
Mycket skidåkning har det blivit en del löpning med. Tyvärr ingen brädåkning då det bara var jag som hade med mig sådana grejjer! Syrran skulle med men fick stanna hemma i sista sekund då hennes chef missat att hon skulle vara ledig :/
Idag stannade vi till på lager 157 jag hittade en Svea t-shirt åt mig själv men mest åt Alva :) jag har hunnit tvätt och sprungit 7,5 km inklusive intervaller nu sitter jag hos Mange vi har precis ätit kesella med blåbärs proteinpulver! Supergott och sötsugsdämpande!
I morgon ska jag jobba ska bli spännande att höra hur allt är på vfelnibgen med tanke på all mediauppståndelse som vart! Till och med självaste Markus birro har skrivit en krönika om vårt löneuppror! Aftonbladet expressen och självaste tv 4 nyheterna har uppmärksammat oss! Härligt! Hoppas bara det ger utdelning nu också!
I morgon packar jag om och drar med tjejkompisarna till Åland och hälsar på Sabina! Ska bli såååå roligt har inte sett henne sen januari! Ska bli så skönt med kvalitetstid med tjejerna och bara prata strunt!

Mitt hjärta


Vi har det bra

Idag önskar jag att jag vart på hemmaplan och stöttat mina kolleger i vårt löneuppror! Först var vi med på radion P4 och sedan senare i debatt på radion angående våra låga löner att nyexade får högre län än vissa av oss! Skandal! Arbetarbladet, vårdfokus och fler tidningar har gjort intervjuer med oss! Skönt att vi är på gång nu!
Men jag sitter ju i Sälen och har det bara bra! Idag började vi dagen med 7 km löpning sedan har vi åkt skidor i två omgångar totalt 3 timmar tror jag det blev! Underbart väder men blåsigt! Stugan är fin tros att vi fick byta då pappa bokade oss förra veckan! Som tur var gick det att ordna fram en stuga åt oss :)
I morgon kör vi löpning igen och mera skidor hoppas det ute blåser lika mycket för då tar vi liften upp och åker på fjlltopparna!
Nu ska kag luta mig tillbaka i soffan med ett glas rött och läsa min bok :)


Back in the game

Ja jag har sakta börjat mobiliserats! Här om dagen sprang jag för första hågen på 2 veckor det gick trögt, höll på att hosta lungorna ur mig. I går var jag på 60 min FT och 60 min bodycombat! Jag trodde jag skulle avlida för så jobbigt var det! Försvann min kondis med febern eller? Har ju tyckt att jag vart tränad.. Men men det ska vi snart ändra på.. Idag har jag inte kunnat röra mig ur fläcken pga Träningsvärken! Vi gjorde dynamiska utfallshopp! Ja precis lika jobbigt som det låter! Och sen har det vart ny release på combat och den innehöll sjukt mycket sparkar! Så mina ben är döda idag!
I morgon tänkte jag springa innan jag ska jobba em. På lördag ska här packas för på söndag drar vi till fjällen! Grymt skönt ska det bli. Åka skidor bräda läsa böcker träna och njuta! Och hänga med världens bästa Alva :)


Härliga helg

Vilken helg! Synd att en annan vart inomhus och jobbat, ja någon lär ju göra det också ;) i går åkte vi till Hofors jag och Alva Mange skulle bli överraskad med fest eftersom han fyllt år och jag jobbade ju i morse med så Alva har sovit hos mormor och morfar och blivit bortskämd! Vi blev bjuden på mat där igår men sen åkte jag hem och såg på mello ensam! Rätt låt som vann? Joo det tycker jag nog!
Idag hämtade vi lilla A hon hade haft det så bra så. Vi har bara hunnit med att laga mat bada och nu sover hon sedan 5 minuter.. Mija mija ropade hon efter badet det betyder Mumin! Så det slutade med att hon tjatade till sig att sova i sin nya muminklänning i natt, och jag ville inte avsluta en sån fin dag med bråk så det fick hon :)
Nu ska jag själv hoppa in i duschen oxiden mysa ner mig i soffan med en godispåse ;) i morgon väntar jobb och sedan 2 dagars ledighet! Om 1 vecka sitter jag i lindvallen ! Underbart ska det bli!


Mer eller mindre död

Ojojoj vad jag har vart sliten senaste dagarna! Nära döden upplevelse skulle jag kalla det! Det började i söndags när jag arbetade dubbelpass. På em fick vi en dålig patient och vi slet som fan och jag kände mig slut i hela kroppen och då började ett halsont smyga sig på :/ på måndagen när jag vaknade var jag riktigt risig i magen och hade diarré omöjligt att jobba men sen på tisdagen kom febern 39 grader och jag frossa och yrade, helt utslagen oförmögen att göra någonting! Men så igår släppte febern och nu har jag bara en dryg hosta kvar som sitter och brinner långt mer i bröstet :/ jaha så vart det med den träningen! Jag som hade sett fram emot en riktig träningshelg/vecka men nu kommer det ta lång tid.. Aja bara att vänta ut det.. Vill inte vara sjuk när vi åker till Sälen om en vecka..
Har inte gjort så mycket spännande mest sovit och tagit igen mig. Idag först har jag storstädat lägenheten i em ska jag jobba, orkar inte ligga hemma längre. Är ledig fredag och så jobbar jag i helgen! Inga fler dubbelpass ;)
Nej dags att göra sig i ordning för jobb! I kväll kommer gullungen i morgon är vi lediga tillsammans :) ska bli underbart!


Utbildning

Fredag idag jag har haft måndag eftersom jag var ledig igår så känns det som måndag och det är ju bra när man ska jobba hela helgen ;)
Idag har vi haft en bra dag avslutade dagen med mobimed utbildning! Vi får delegering att granska EKG som ambulansen skickar till oss först granskade vi 40 st och avslutade med en skrivning jag fick 10/10 ! Så nu äre bara att skicka EKG mina vänner ;)
Efter jobbet hämtade jag Alva och sen har vi inte gjort så mycket tänkte åka till obo marknad men det blev så sent vi har busat och käkat Max mat! Nu sover pruttan och jag med snart! I morgon ska jag till tandläkaren springa och jobba!
Alvas första teckning :)


Underbart

Herregud för en sån härlig dag! Jag var helt säker på att det skulle bli regn och skitväder idag eftersom jag var ledig! Och mycket riktigt visst började det med regn! När jag skulle ut och springa milen så regnade det på mig heeela vägen och när jag kliver in genom dörren då skiner solen upp! Efter min löptur åkte vi till valbo och lunchade med pappa M och köpte lite kläder till ALva. Sen åkte vi hem och promenerade runt i det fina vädret. ALva sov i vagnen och jag gick runt i sätra och kikade på hus.
Efter promenaden och när pruttan vaknat var vi inne. ALva har inte vart så superpigg! Hon kräktes i går kväll och har vart risig i magen innan.. Men idag har det blivit bättre och inga symtom förutom att hon vart trött. Vi låg inne och kikade på bamse och läste böcker, sen fick vi ett ryck och bakade mockarutor eller kärleksmums som de också heter. ALva är ju inte van vid godis eller fikabröd men nu fick hon smaka men hon ville inte ha!
Nu ligger pruttan och sover och jag väntar också på att få gå och sova, är riktigt trött! Nu ska jag jobba 4 dagar framöver inklusive helgen! Alva ska vara hos Mange så jag hoppas på mycket bra träning under helgen!
2 veckor kvar till sälen nu och åland =) SOm jag längtar!!!!


RSS 2.0