Tisdag

God morgon! Elle förmiddag eller hur ni vill ha det..

I dag äre Tisdag! Jag har vart vaken sedan 8:00, kunde inte sova längre.. jag har tagit en promenad med challe... vi mötte på grannens automatiska gräsklippare, gissa om jag blev förvånad.. har bara sett sådana på tv =) Den pluttra runt där helt ensam och klippte för sig själv.. en sån MÅSTE jag ha!!!

efter vår lilla prommis satte jag fart med spegeln igen, nu är den snart klar =) har bara gulddetaljerna kvar nu =)) har även börjat med ljuskronan också, den sprayar jag i guld, det blir skitsnyggt! SÅ nu får matsalsbordet komma vilken dag som helst! det är ju beräknat att det ska komma i nästa vecka =) weiii.. sen ska vi ha middagsgäster vaaarje kväll..

I går kikade vi på Linas kvällsbok.. oj vad den var bra! Jag skrattade hela tiden.. typisk tonårsfilm, men jag var verkligen på ett sådant humör i går.. pinsam och söt.. ja den var så bra så jag var tvungen att gå över till jessica så hon också fick se den =)

Efter att jag är klar med spegeln och så tänker jag nog bege mig till valbo.. Jag börjar jobba halv 3 men tänkte fynda lite innan =)
nej nu ska jag ut och spraya på det sista!

Min lediga dag =)

Började med att ta en liten sovmorgon till kl 09, efter det åkte jag upp till mamma och pappa och åt nybakade scones =) mmm.. efter det åkte jag och inhandlade konsoller till de fina fönsterbrädorna som jag köpte i går.. sen så kom mamma och pappa ner till mig och vi hjälptes åt med det sista i köket =) Jag och mamma gjorde klar fönstrena och tävttade dom medan pappa satte dit socklar och golvlister och satte upp persiennerna!! det var kanonsnyggt! Samma mörka träfärg som bänkskivan blev det på persinnerna, ska ha sådan i stället för gardiner, det blev riktigt fint! sen började jag med ett fönster ur matsalen.. de får ta den tid det tar, är så himla skittrökigt att fixa fönstrena! Men det är lika bra att göra det nu så slipper vi nästa sommar =) då äre bara fasaden som behöver målas om!

Tommy har jobbat f.m.. när han kom hem bjöds det på pommes fritts och korv i våra fina utemöbler =) Vi har ätit där kanske 3 gånger i sommar.. blir så in i helvete varmt där, men jag ska absolut inte klaga! I dag har det vart kanonväder..

nu på kvällen har jag målat spegeln =) Boston beige hette färgen, det blir sååå himla snuggt! Den ska målas en gång till sen ska jag måla dit gulddetaljerna!! den kommer bli knaonfin i hallen sen =) Mamma blev så avundsjuk så hon ville nästan ha tillbaka spegeln som hon gav till mig här i våras..
efter all målning tog jag en springtur.. det gick åt helvete!! Har aldrig vart med om attdet har vart så jobbigt.. kunde inte förstå att jag har orkat springa 1,6 mil när jag sprang där.. vart väl en 6 km i dag men jag fick verkligen tvinga mig själv runt.. började med jordens värstinghåll! Har aldrig haft sådana håll, höll nästan på att ramla i hop när den satte i gång, sån värk blev det.. var tvungen att gå en bit då.. men runt kom jag till slut och nu ska jag duscha sen slänga mig i soffan.. i mån vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på medan älskling jobbar.. själv börjar jag jobba halv 3!

JAja.. de var de det..

Söndag kväll

Vilken toklugn helg vi har haft på avdelningen! helt otroligt.. Riktigt skönt har det vart att jobba.. Man har ju liksom hunnit med å tänkt efter, reflekterat lite.. Nu är jag ledig i en hel dag igen, underbart! Börjar bli lite trött, en annan är ju van med skolan nu liksom.. inte att jobba såhär! men man kommer rätt snabbt in i det...

Efter jobbet svängde jag in på valbo en stund, där var det kaos! Hur mycket folk som helst.. jag skule köpa fönsterbrädor.. hittade 3 som jag tyckte mycket om, de var klassiska och fina.. men EN enda konsoll fanns det kvar!!! Skit.. får kila förbi byggis i mån och köpa hem ett par styckna.. köpte fönsterfärg också, eftersom pappa backade över den sista färgburken med bilen så var vi i behov av det då.. Vart ingen färg till datarummet, det får vänta lite till =) Tänkte vi skulle måla tak, lister, fönster och runt dörrar och sånt där först.. men nu har vi bestämt oss för hur vi ska inreda det =) ååhhhh det kommer bli såååå fint! det blir ju som sagt riktigt mörkt vinröd, med en schablon i guld.. sen ska vi inhandla ett nytt databord och lite hyllor samt en bokhylla i brunsvart lackserie! Tycker de möblerna är SÅ stilrena.. har haft den serien förut på möbler fast i vitt, det har jag lessnat lite grann på men nu blire en bokhylla och två små hyllplan i den brunsvart och ett nytt databord til det.. det kommer bli gryyyymt till den vinröd färgen.. kanske lite mörkt! men det är precis vad som behövs.. behöver bryta av med nåt galet i vårt vit-beige-ljusa hem! Ska i väg och köpa möblerna i veckan kanske, får ju pengar för lägenheten i mån! Ja vi får väl se =)

Nu på kvällen har jag och älskling lagat tacos och myst med en ny film, evan almighty! den var helt okej.. lite halvrolig mest överdriven.. efter filmen tog vi en promenad genom born och kikade på hus.. inget hus är lika fint som vårat =) när vi är klar med vårt hus kommer det vara finast i hela hofors!!!
det var en hundjävel efter vägen som flög på våran lilla challe.. hann inte med å se den, men tydligen var den lös på gården och ägarna befann sig inomhus.. tur jag hade tommy med mig som röt i åt honom, jag var tvungen att ah koll på challeman! Hatar sådana människor som bara lämnar sina hundar sådär tar inte de minsta ansvar! De kan ju bli påkörda eller vad som helst!

Nu ska jag betala lite räkningar och sen blire nog lugna gatan.. är så himla trött! Tommy börjar jobba i mån igen.. ska försöka dra med mig mor ut på en springtur sen hoppas jag att hon har lsut att hjälpa mig måla fönster, för de är så jävla pisströkigt!

god natt alla

Lördag... eller?

Känns som vardag eftersom jags ka åka och jobba =(((

Gårdagen var underbaaaar! Var ledig.. men vi vart borta hela dagen... första åkte vi till sågmyra till lager 157! det var väl inte så där superimponerande direkt.. hittade ett par cheap monday byxor, vita stuprör och en jacka i samma märke som jag gillade riktigt 4mycket.. en marinblå sån annorak med dragsko i midjan... skitsnygg! Tommy köpte levis jeans för 200 och en paul frank t-shirt.. efter det åkte vi vidare mot borlänge, kupolen! Där inhandlade vi krukor till köket, ljuslyktor till vårt matsalsbord sådana där näckrosor superfina.. en ny dammsugare =) en ny golvmopp, en klocka till köket och säkert en massa mer.. vart ingen takkrona! Ska kolla på den som finns i falun.. efter den shoppingturen åkte vi hem och på kvällen kilade vi över till jessica och jimmy och kikade på the wickerman, helt värdelös!

I dag äre som sagt lördag.. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara ledig en dag till.. men men.. när jag väl kommer dit vet jag att det går fort och jag älskar ju mitt jobb såååå..
Jag och mamma har vart och storhandlat mat på morgonen.. hemma på Hofors.. Fick en massa mat för ynka 600 kr.. arne has the shit! Var även in på systemet och köpte en flaska tequila rose att ha i vitrinskåpet =) Den är sååå supersmarrig, men jag köpte den mest för att den är så snygg!

Jaja.. I dag fick jag min idé till hur datarummet ska se ut =) Jag vart så på så jag var skitnära att dra in å köpa färg.. meeeen jag lyckades hålla mig.. det blir riktigt vinrött och så blire en schablon i guldfärg! KOmmer bli gryyyyymt.. Ska be tommy plocka ur datarummet i dag så jag kan börja måla tak och kanske köpa målarfärg i mån eller på måndag =)
nej nu måste jag göra mig i ordning för jobbet =)

Ledig dag

Självklart ska jag lägga in mer bilder sen.. När vi fått matsalsbordet kanske.. så ni får se helheten liksom med möbler och allt.. det blir superfint!!

NU är brunnsgrabbarna här, de ska lägga rör från hålet in till huset nu, så nästa vecka kommer de och installerar, men de kanske jag sa eller?

Jaja.. i dag äre i alla fall ledig dag.. Jag och älskling ska åka till sågmyra! Till lager 157, bara för att jag inte har vart dit än.. ska bli skoj, sen blire vidare till borlänge och jula! MIn nya favvoaffär =) finns mycket där till allt och så äre ju billigt! Vi ska köpa en ny dammsugare, en takfläkt och fönsterbrädor..

I går lovade älskling mig att vi skulle börja med yttre hallen snart =) det går nog fort, vi ska slänga upp lite högpanel och sätta på lite tapet bara.. måla lite här och där.. det kommer bli kanon!

Får se vad som händer till kvällen.. Kanske niklas och karin frn sandviken kommer och hälsar på =) annars kanske de blir en bio eller nåt..
nej nu frulle, sen drar vi!

Älskalde vardagsrum

Här komemr de lite bilder på vardags/matsalsrummet =) Såååå himmla nöjd är jag.. här kommer vi tillbringa riktigt många timmar!

MIn underbara fondvägg =)


Min fina spegel som jag håller på och renoverar


Golvlampan som jag köpte...

Sitter och försöker fynda på nätet.. är inte så duktig på det..

Jag och challeman tog en promenad runt hofors.. mötte anna utanför henne så vi satte oss och pratade i gräset.. tommy och hans pappa håller fortfarande på med tanken, men de är nog färdiga snart.. för 40 min sen var det inte mycket kvar att göra..

ska flörta lite med darling sen och se om vi kan åka till borlänge i mån, vi behöver en ny dammsugare också! nej nu ska jag nog glida ner i soffan kanske och zappa på tv:n =)

Nu äre klart!!

Hålet är borrat =) 155 m rakt ner i jorden.. det blir varmt och skönt det i vinter =) nästa vecka kommer de med skåpet och ska koppla in, då äre hej då pellets! niiiice...

Har jobbat i dag! Har haft massor att göra som vanligt, gillar när det flyter på.. I dag har jag lagt om en halv svart tå, det var lite äckligt.. satt kateter, så nu börjar jag känna mig kunnig på det området! Blev riktigt impad när min ssk kollega smällde in en pvk på typ 30 sek.. jag bara stod och gapade.. Han är liksom nyexaminerad nu i sommar.. jaja... Fick lönebesked i dag också =) satt riktigt fint.. Fortfarande inte så bra som jag skulle vilja att det var men är man van med studiebidrag så blir man riktigt nöjd med nästan 17 000 kr =) Ska lägga undan en hel del och spendera resten !! Vi åker ju till gbg nu i mitten på aug. och så ska jag köpa min efterlängtade takkrona =) sen blire väl en massa till nu när vi börjar bo in oss, ska köpa fina dukar till mitt matsalsbord också =)

I kväll ska tommy och hans pappa ta ut oljetanken, jag ska måla klart spegeln och ett fönster... sen ska jag nog tvätta och sätta upp gardinerna i köket.. eller de blir ju igna gardeiner, det blir stora träpersienner.. ska försöka hinna med och springa lite också..

är så trött, ögonen går nästan i kors.. i mån är jag ledig= sova hur länge som helst.. sen¨kanske vi åker mot borlänge och bränner lönen.. det var en del på jula som vi behövde..

Oj vad det går undan

Redan onsdag.. snart bara två veckor kvar att jobba! Tråkigt men skönt också.. Är ju så intensivt! I dag har jag pillat med sår och dragit suturerJag gillar sår, man kanske skulle bli distrikta i alla fall? =)

efter jobbet svängde jag in på valbo och köpte två presentkort.. ett till mamma och ett till syster.. riktigt dålig fantasi och dåligt med tid också för den delen.. men men.. de kan ju handla vart de vill på hela valbo, såååå.. de blev nog glada! så fort jag kom hem åkte vi upp dit... farmor och timo var där då.. hemma från gbg, trevligt att träffa dom.. syrrans kille var också där.. smällde i mig massor med tårta =)
efter kalset kom gabbe och perra förbi oss, vi beställde kinamta, men jag fick knappt i mig nånting.. fick en hel del över till matlådan i mån =) vi såg en skitkass film och sen åkte de hem.. jag och älskling tog en prommis genom området vårat =) mysigt värre..

Just nu ser det ut som en byggarbetsplats på vår gård, eller det ÄR en byggarbetsplats på vår gård.. de håller på å borrar hålet för bergsvärmen, det är skitmycket maskiner och lastbilar på min fina grästmatta!! jaja.. det blir ju varmt och skönt i alla fall.. nu är jag så trött så jag ska nog glida ner i sängen.. f.m i mån igen sen ledig på fredag!

Förresten, anna Conrad ringde i går.. min gamla mediklasspolare.. vi ska ses till nästa helg =) greaat! Hon är hemma från norge nu, troligtvis för gott.. men just nu befann hon sih i sthlm, men nästa helg när jag är ledig (och nygaddad) ska vi ses =) weiii..

MÅndag igen

Japp 3 veckor kvar att jobba... sen 2 veckor ledigt innan skolan börjar!!! Shit vad den här sommaren har gått fort.. och snart är man inne på sista terminen också.. står inte på förän man är färdig sjuksköterska då! uhuu det lät jobbigt..

jaja.. i dag har jag hunnit med en del.. sprungit 7,5:an med mamma + att vi körde lite backtärning.. hämtat hem min cykel från anna.. tvättat TRE maskiner tvätt.. boaxt på säcken.. lagat mat, diskat och duschat.. inte illa!

Ska snart sätta mig i bilen och fara mot gävle, ska arbeta e.m i dag och i mån.. sen blire 2 f.m innan ledig fredag och sen blire jobb i helgen också.. inte nu i helgen men nästa ska jag tatuera mig =)))) spännande..

På onsdag fyller mamma och syster år.. jobbigt... vet inte vad jag ska köpa.. det blir väl nåt tråkigt presentkort..

Jaja tommy håller på å klipper klart gräsmattan, jag ska borsta håret och tänderna nu

Mysigt värre

har vi haft det här på söndags e.m.. fick med mig darling upp till fjällstugan.. lurade i honom att det bara tar 10 min att knalla upp, annars hade han aaaaldrig följt med =) Egentligen tar det 20-30 min.. men han följde med minsann... däruppe satt vi och njöt av utsikten och pratade om hur glad vi båda är att vi flyttade hem igen.. har alltid trott att jag är en stadsmänniska, men icke!! Jag älskar skogen och naturen..
efter den lilla trippen så följde vi med mamma och pappa och hälsade på hos farmor, det var aslängesen jag träffade henne.. de är ju i stugan i göteborg hela sommrarna.. nu har de kommit hem, för mamma och syster fyller ju på onsdag såååå.. sen åker de ner igen.. vi ska svänga förbi där och säga hej när vi åker ner till gbg och liseberg v.33!

sen efter det följde mamma och pappa med hem till oss och invgide nya tv:n tillsammans med oss.. vi hyrde en film via tv:n.. superskönt! bara å välja så kommer det på tvräkningen sen =) den svarta dahlian blev det, skitbra film!!!

I dag fick vi sms om att resan är beställd nu till feb =) weiiii.. spanien here we come! Underbart ska det bli.. riktigt roligt också!

NU äre sovdags.. ska upp i tid i mån och springa med mami.. de börjar sin semester nu... det blir en kortvända i mån.. var in på hemsidan i dag, det är 41 dagar kvar nu =) och 6 st anmälda ifrån hofors.. till halvmaran alltså!!

Nej Tack och god natt

SÖndag

Jag mår helt okej i dag.. inte det minsta dålig, bara trött.. inte ås konstigt när man är ute och ränner till 2 på natten, dansar en massa disco när kroppen är van vid att lägga sig 10 liksom.. HAde såååå trevligt i går! Måste vi göra om snart tjejer.. Jag ska bjuda hem alla mina vänner sen när vi fått ordning i vardagsrummena.. och fått hem matsalsbordet =) det är ju i stort sett klart nere där.. bara möblerna som fattas.. ska skrapa och måla fönstrena också, men det är det ingen panik med..

I dag har vi inte gjort mycket.. jag, sanna, anna och jessica åt bakismat på rondellen.. efter det åkte vi hem till emma och hälsade på.. sanna hade ju inte sett nova sen hon var nyfödd, det är 9 månader sen nu =) Vi satt där ett tag och pratade om allt sen skulle sanna åka hem till gävle igen på mototcykeln =) så himla coolt med mc... och så har hon ju en HD! såklart och skinnställ och grejjer..

var precis upp till mor och far i engelsfors.. de hade vart på byfest i går.. mamma hade dansat med självaste Tom Fellman, chefen på säters sjukhus, eller vad han nu är.. han har i alla fall vart och föreläst för oss i skolan, han är helt underbar som föreläsare!! Jag visste att han bodde i engelsfors.. så mamma hade dansat med honom i går =) de hade haft trevligt men det hade blivit tidig hemgång..

Nu ska jag och älskling ta en promenad med challe upp till kisoken och hyra en film och sedan inviga nya tv.N och soffan i vårt nya fina vardagsrum =) ÄNTLIGEN!!!

Blev för övrigt tokig på grannen i dag igen.. I dag stod de mitt på vägen och lockade på charlie, jag vet inte om det är deras hund de lockar på hela tiden eller om de lockar på min hund! Jag blev i alla fall tokig för min hund får inte gå ut ¨på vägen hur som helst.. han ska hålla sig på gården.. jag vill kunna ha honom lös.. men han stackarn blir ju helt förvirrad när dom står där och ropar på charlie.. och nu var det inte barnet i familjen utan MAMMAN!! Jag blir galen.. Måste nästan ta och fråga dom hur de har tänkt sig att det här ska fungera.. det blir ju inte bättre för dom heller när vi ropar på våran hund då tror väl deras att det är han vi menar och hit och dit.. ja det är helt sjukt!! Puckon!
nej nu blire en kalldusch och sen promenad

Trevligt

är ordet som beskrvier kvällen.. Ojoj vad roligt vi har haft.. jag och jessica har nog inte vart på depå sen... ?? jaa jag vet inte när.. vi har skrattat så vi gråtit.. jag tycker såååå mycket om mina vänner.. på depån vare också trevligt.. massor med folk som man inte sett på riktigt länge... var ett atg sen man vart där nu.. emma hade inte vart där på över 1 år och 9 månader =) räknade vi ut.. Jag stortrivs här hemma med alla mina underbara vänner.. vill aldrig mer flytta härifrån! nu ska jag nog spela mamma ett spratt.. hon rinde mig härom natten och spelade deras ringon från plingklockan.. (de har lilla sjöjungfrun som plingklocka) underar om jag ska spela in våran och skicka som ett röst mms till henne =) då skulle hon fan få igen =)

nu kommr darling hem.. nu äre nattinatt

Nöjd

JAg har klippt gräset, i alla fall halva tomten =) Så nöjd sååå.. skulle ta tag i spegeln och grunda den men vi hade ingen maskeringstejp hemma, så då gixk det inte.. vägrar göra det på fri hand =)

Snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällens partypartaj.. kl 18 ska jag infinna mig hemma hos anna, där ska det lagas tacos =) mmm.. skitroligt ska det bli att träffa alla tjejerna samtidigt =) undrar vad jag ska ha för kläder?

Nu ska jag söka hotell i sthlm, jag och darling tänkte ta en minisemester nån dag i slutet på sommaren här innan skolan börjar nere i sthlm, så äre nån som har nåt bra tips på billigt och bra boende i stan så hör av er till mig =)

Mår som en apa

Fy faaaaan!! Aldrig mer dricka alkohol.. jag vet! Jag säger det jämt.. jag fattar inte varför jag aldrig lär mig nåt utav det.. skulle ta det lite lugnt i går, cykla upp till edsken och ha det mysigt.. mmm visst.. bara jag tittar på en flaska vin så blir jag dålig dagen efter.. Men vi hade det trevligt i alla fall... Nu ska jag kurera mig inför kvällen.. det blir ju kul.. tror det inte blir nå dricka av alls i kväll.. det går bara inte..
När vi cyklade upp till edsken i går mötte vi ambulansen.. eller de körde om oss och när vi kom fram hade det skett en olycka där framme i edsken alltså.. En kille på cykel hade blivit påkörd... Hemskt! Jag var ju bara tvungen att stanna och kika, vill så gärna jobba på amulansen ju.. Hoppas det gick bra för killen... han som körde är en bekant till oss.. hoppas han mår bra också.. stackars!

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig e stund.. lovade att klippa gräset, men jag känner mig så yr.. jag vet! det är självförvållat =/ Men det hinner jag med i mån =) Haha.. när jag säkert är ännu dåligare!!

Riktigt nöjd

Är jag i dag!! Tommy har gjort såååå himla fint i matsalsrummet.. jag är så grymt nöjd med fondväggen så jag kan stå där och titta på den i flera timmar =) Har knäppt kort, kommer bilder snart.. ska bara orka få dom till datorn.. Det ska bli så himla kul och se hur det blir med matsalsbordet sen och så.. Kanoners tror jag =)

I går jobbade jag e.m, det gick fint.. JObbade med en jättego tjej som heter ania, flamsig och skitkul.. jag skrattade hela kvällen =) Innan jobbet i går var jag ute och shoppade.. köpte rumsmattan till matsalsbordet... trodde verkligen inte att jag skulle få in den i pluttebilen men det gick =) 200x300.. in i lilla persan.. jaja.. sen köpte jag en ursnygg lampa på elkedjan i gammeldags stil.. hittade inga ljuskronor som jag var nöjd med så det fick bli en golvlampa.. med en gammeldags skärm till i vitt såklart =) med guldsömm, kommer även bild på den sen =)

I dag har vi vart torsåker runt.. först till tommy och inger och kollade in deras gamla skitmysiga stuga.. sen var vi hem till monika och S-O och hälsade.. sen vidare ut till poe och köpte strömkabel till rummena och sist ut till nyhyttan och köpte en massa alkohol.. 6 vinflaskor för 200 kr! Nu har jag så det räcker i minst 1 år framöver.. tommy köpte en platta öl till sig och till pappa..

I helgen blire ju tjejträff.. räknade ut häromdagen att vi tjejer som ska ses nu i helgen har inte setts tillsammans på över 2 år.. Först var jessica gravid och sen emma.. Förra sommaren sågs vi ju på kräftskivan men då var emma gravid + att det var en massa mer folk med.. inte samma mysstämmning då =) På lördag ska det tjattras och skvallras och ha roligt =) Kanske kanske blire en depårunda sen å =)) Var ju ett bra tag sedan nu det.. men först ska det jobbas en dag till sen så är jag ledig i 2 dagar... får se vad vi mer hittar på..

HHmmmm

undrar just vart gårdagens inlägg tog vägen?

JAja.. I dag äre onsdag i alla fall.. hade ledig dag i går.. det var underbart! Tog tag i den gamla spegeln som jag fått av mamma som hon fått från sin mormors gamla stuga.. den är säkert över 100 år spegeln och riiiktiiiigt fin =) Skrapade den i går och ska grunda den i dag.. sen ska den målas i nougatvit och med en guldram.. kommer bli skitfint i våran hall sen =)
Tommy tapetserade på, nyberg kom förbi och hjälpte till.. det blir riktigt fint! I dag har han lånat hem ett tapetbord så i dag får vi upp fondväggen =) De andra tapeterna är easy up så då behöver man inget tapetbord.. Ska bli sååå spännande när jag kommer hem i kväll =)

I går fick vi prisförslag på taket också =) det var mycket billigare än vad vi hade räknat med, det känns kul! Får vi lite pengar över sen då.. blir kanon det! SÅ taket sätter vi nog fart med också nån gång i aug.! KÄnns toppen! Får vi ordentligt tak och värme till vintern..

I går kväll sprang jag ner till torsåker också till tommys föräldrar.. det var 1,6 mil på pricken! Det gick lite segt men roligt vare när det var över.. har inte sprungit så långt hittills.. Vi håller på  planerar spanienresa för fullt där hemma =) Tommys pappa fyller 50 år i feb. så allihopa ska åka ner till spaninen, där dom har hyrt ett hus i 2 veckor.. över 30 000 kr kostar det! Riktigt fint var det.. 4 badrum, vet inte hur många rum det var.. alla barnen och deras respektive blir där 1 vecka sedan kommer deras vänner ner andra veckan.. det ska bli gryyymt kul! LIte nervös är jag bara för att det är precis när jag tagit examen.. vi kommer åka precis i min introduktion eller nåt.. det känns lite jobbigt! Men vad fan! En resa är jag fan värd.. har inte kunnat åka på nåt ju när jag har pluggat, har inte haft råd =/

KÄnner mig inte riktigt pigg i dag.. i morse när jag skulle kliva ur sängen blev jag så yr så jag ramlade rakt in i garderoben.. har kännt mig dålig hela natten också.. vaknat av och till och mått illa.. challe var heller inte riktigt som han skulle.. han pep och hade ingen ro i kroppen.. sprang runt och hoppade i och ur sängen hela tiden.. skumt!

nej nu ska jag ta och vila lite innan jag åker till jobbet =)

LIsta

UTSEENDE


[ ] Jag är kortare än 160cm. (Jag är 161 cm...)
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (helst inte! Men om jag blir i behov av det nån gång såååå, kanske)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (På näsan när det är sommar)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar. (Sommarvikariat)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. (mina arbetsbyxor sprack i baken en gång när jag skulle sätta mig på huk)

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort. (En än så länge...)
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.(I skolan)
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift. (Inte än...)
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[ x] Jag svär ofta.
[ x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik. hell no
[ x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ x] Jag är väldigt kittlig.
[x ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Mysigt värre

I går kväll åkte vi till monroes för att äta.. ett ställe utanför sandviken som är marilyn monroe, betty boop och elvis inspirerat skitmysigt är det! Jag och tacubuffé och tommy åt en kebab.. efter det stannade vi på lappens och köpte glass.. sen när vi kom hem så tog jag och emma en svöng runt hammardammen, det var superskönt! Var riktigt längensen vi tog våra promenader nu.. LÅngt innan emma blev gravid tror jag.. kom hem runt halv 10 då kom mor och far förbi och kollade in matsalsrummet som snaaaart är klart, bara fondväggen kvar nu =) sen gick jag och la mig lkäste hjärtats anatomi, som behövde repeteras! Sååå spännande.. specieltl nu när man jobbar med det och ser de på riktigt liksom!

I dag sov vi riktigt länge.. ända till 10, då ringde pappa och väckte mig.. han behövde hundvakt medans han åkte till eskilstuna för att hämta hem en båt =) de sålde sin storbåt i helgen och nu har det köpt en mindre räserbåt.. så nu vet jag vart mina impulser kommer ifrån ;)
Tommy håller på med tapeterna, så det är bäst att hålla sig undan =) jag ska nog gå ut och klippa gräset.. springa ska jag göra senare..

Justja! det var en snubbe här och kollade på taket i går också.. troligtvis gör vi om det redan nu i sommar.. när vi ändå ska dra in bergsvärme så behöver vi ett ordentligt tak så värmen inte försvinner på en gång.. ordnar vi taket ordentligt så slipper vi tilläggsisolera senare =)
nej nu ska jag fixa och dona lite här hemma..

Hela Helgen

Har vart heeelt underbar!!

PÅ lördag åkte vi till mamma och pappa... åt supergott och hade det jättetrevligt.. vart ett par glas vin och en massa prat.. spelade lite spel gjorde vi också.. men det vart ändå en tidig kväller, runt 12 tiden ungefär.. vi sov ju över där och på söndagen åt vi frukost i hop.. efter det åkte vi ner till torsåker och tittade in svärföräldrarnas nya bil, en sån som vi har fast nyaste modellen och med 5 dörrar.. den var gryyyyym!! efter det vart det jobb... tommys farfar hamnade på min avdelning under helgen här, men han klarade sig fint =) Han kommer nog hem vilken dag som helst..

I dag har jag också jobbat.. sista dagen utav 4 dagars långhelg.. tålamodet var inte långt kan jag säga.. tjurig personal som gnäller över småsaker.. som om det inte fanns värre saker.. ajaa.. men jag trivs med de flesta arbetskamraterna faktiskt!

i mån har jag ledig dag då blire å hålla på hemma.. hoppas det blir pissväder så jag bara mååååste vara inne och städa =) ingen höjdare om det är 20 grader varmt ute..

Lördag

Sov som ett arsle i natt.. somnade strax efter 12:00 och kvart i 1 skickar tommy medelande, som jag självklart vaknar utav.. låg och vred på mig ända till efter halv 2 sen somnade jag nog nån gång.. vaknade till varenda timme fram till halv 5.. fyyy vilken helvetesnatt! Det bara går inte när jag har jobbat e.m och ska upp på f.m!!

Men det har gått bra ändå.. lite såsig i huvudet har jag vart... men helt okej! I mån jobbar vi e.m igen, det är skööönt det..

KOm hem för ett tag sedan har legat och slappat i sängen.. Snart ska vi åka upp till mor och far där vi ska grilla (Sällan) och dricka viiiiin.. kanske kanske bada badtunnan, om de värmer upp den åt mig.. spela spel och sen ska vi faktiskt sova över där =) ska bli mysigt! Längtar sååå efter ett glas rödvin.. var riktigt längesen nu.. Och så äre ju lördag och det innebär lördagsgodis =) jippiii!

nej nu måste det packas!

Fredag kväll

Har inte hänt så mycket i dag.. med tanke på att det är otursdag.. bara det att jag höll på å komma försent IGEN!!! Jag vet inte vad det är frågan om alltså.. låg i sängen och väntade på att få åka till jobbet när jag kom på att vi för sjutton börjar 14:00 på fredagr.. i vanliga fall börjar vi 14:30 men inte fre, lör, sön.. då var kl redan 13:25 det vart ännu en panikkörning till gävle, och jag tackar för att det inte kom någon polis även denna gång =) Jag som ALLTID passar tider.. och vanligtvis är jag där redan 20 eller 15 min före till och med.. men men.. man kan inte vara duktjävel jämt..

Jaja.. Kvällen har flytit på bra.. Vi har haft det rät lugnt.. skönt med kvällar tycker jag, då hinner man andas.. fast det kan vara körigt på kvällarna också.. men i dag har jag till och med hunnit sitta på sängkanten och lyssnat på en dams livsberättelse, det var mysigt =)

När jag kom hem hade tommy börjat tapetsera =)))) Gissa om det blir fint.. det blir galet fint! I mån ska han fortsätta.. då åker fondväggen upp också, det ska bli riktigt spännande =)
I dag fick vi en varsin stege utav tommys föräldrar =) haha, slår vi i hop dom så når de ända upp till taknocken, kan vara bra å ha =) speciellt i nästa sommar när vi ska måla om hela huset =( Hoppas jag bryter ett ben eller nåt tills dess, så jag kan fortsätta vara arbetsledare =) Jag måste ju säga att jag inte har vart till speciellt mycket hjälp nu på sistonde.. stackars tommy gör det mesta i vardagsrummet =/ Men vad fan, jag orkar inte när jag jobbar så mycket... och de fjuttiga dagar man är ledig vill jag ju träffa mina nära och kära.. jag får gottgöra honom på nå vis =) han är så duktig och det blir sååå fint!

I mån äre lördag och jag ska jobba f.m, bäst jag kryper ner snart så jag kommer upp i tid.. slutar 15:00.. får se vad vi hittar på till kvällen, jag vill grilla =) tommy vill gå på gässle i högbo, det vill inte jag! För han är en tönt tycker jag..

nej nu äre tack och god natt!

Fredag den 13.e

Ja det stämmer.. jag är inte speciellt skrockfull av mig.. sååå jag skiter i det! I morse vaknade jag kl 09:00 bra tid tycker jag.. börjar komma in i min vanliga rytm nu.. tycker inte om att vakna senare än 9, fast de gånger nu som jag sovit till 10 har det vart grymt skönt.. I alla fall.. som vanligt vaknar jag med ont i ryggen, VI MÅSTE köpa ny madrass.. jag blir galen! Har tvättat lite på morgonen och så tog vi bilen jag ochc halle bort till mammas jobb och sprang 2 varv runt hammardammen, 6 km.. de var riktigt skönt.. lånade duschen sen på mammas jobb.. orkade inte börja bråka med våran brännare här hemma.. kom nyss hem därifrån har bara hunit med å hänga en tvätt och slänga in en ny..

Nu ska jag ta å väcke älskling, tänkte att vi skulle luncha ihop innan jag drar och jobbar.. Har långhelg som ni redan vet =/ jaja det får väl gå.. kväll i dag och f.m i mån! Sen kanske de blir lite grilla, vi får se =)

Undrar vad älskling tänker hitta på i dag då.. börja tapetsera kanske? =) hoppas =) I nästa vecka Mååååste det bli klart.. börjar sakna tv och soffa faktiskt.. inte för att det har vart speciellt jobbigt att vara utan nu i snart 3 månader =) men det vore så skönt å bara kunna slänga sig och slappa lite på kvällarna.. sen när vi fått allt i ordning ska jag ta en heldag och baar ligga på soffan och zappa på kanalerna, ta igen allt man missat =) haha.. nej så blire nog inte.. jag är för rastlös för sånt.. då blire nog å sätta fart med hallen och trappen =) det ska bli roligast att göra den.. trappen är nu klädd i nån jäkla plats.. men den ska vi rycka bort och ta fram träet under slipa upp och mörkbetsa trappstegen.. åååå det kommer bli sååå fint =)

nej nu kurrar magen.. har ju inte hunit med nå frukost än.. så det får bli en brunch


Kort kort =)

jajemensann! Var i väg och klippte mig i dag.. det blev riiiktigt kort =) Jag är toknöjd! Superskönt nu till sommaren och sen blire perfekt till hösten för då har det hunit växa ut lite =)


Efter det tog vi en sväng bort till lappens hälsade på tommys syster som jobbade.. sen när vi ändå var ute och åkte tog vi en runda på möbelberget och fyndade antikviteter =) Jag köpte en sån där gammal köksvåg och en mjölkkanna till, superfint, och tommy köpte en snusdosa i metall 340 kr vart det, men tompa han prutade ner det till 300 han gillar att göra sådana saker =) inte för att vi är snåla direkt ;) kommer bli superfint i mitt kök ovanpå köksskåpen! jag älskar sådana där gamla grejjer.. såg även en sån där gammal klocka "tre rosor" som jag fick utav morfar nu, den gick på närmare 2000 kr där... fanns hur mycket fint som helst som sagt!

efter det hämtade vi släpet och körde all skit på tippen.. 2 vändor blev det med det jättesläpet.. skönt å ha de gjort =) NU kan garaget fyllas på nytt =) sen åkte vi hem till mina föräldrar och lämnade tillbaka ilah och så käkade vi pannkaka!
NU på kvällen har jag och jessica tagit en liten runda genom born, sen var jag hem dit och vi pratade en stund.. men nu är jag hemma och det är dags för sängen! myyyys.. tommy jobbar i natt igen =( drygt.. jaja..
nattinatt

hemska saker händer

I morse när tommy kom hem berättade han att en kille som är ifrån hofors kört i hjäl sig på mc här om dagen! Hemskt, jag känner honom inte direkt.. men jag vet vem han är.. Och det som är lika hemskt är att han skulle bli pappa snart och precis köpt ett nytt hus.. stackars människor.. Ibland slår det en hur himla lätt det kan vara.. och att man ska vara jävligt glad för det man har! Vissa har det faktiskt värre..

Natten med hundarna har gått sådär.. charlie har retats och retats så jag blev till slut galen på honom.. han får ju ligga i sängen men de får inte ilah, charlie ville att ilah skulle jaga honom (helst i sängen) till slut gormade jag åt honom att ligga still, det var väl ungefär vid 1 tiden.. då började ilah knapra på en spade, som hon visst hade fått med sig utifrån.. tog de och kasteade ut den ner för trappen.. DÅ hoppar charlie ner och tar ilah säng som vi hade tagit med.. han som aaaallldddrrriiiiggg sover på govlet i onödan.. jäkla knashund! Jaja sen i morse vid 6 när tommy kom hem skulle det ju såklart skällas i kapp men efter det somnade de faktiskt om.. sen blev jag väckt kvart i 9 utav stina, kunde inte somna om efter det..

Har precis vart ute med dom nu och käkat frulle och så.. ringde LOttas för att se om de hade klipptid i dag! och det hade dom =)) Så kvart i 1 ska jag bli av med topparna.. och så ska jag köpa färg och färga om det.. Tommy och nyberg får fixa tippen jag ska ut och springa =) men mami.. kanske att de blir 1,5 mil.. jag hade tänkt springa en kortvända men mamma ville springa långt.. så då hänger jag nog kanske på.. får se..

skönt med ledig dag äre i alla fall! nej nu ska jag leta lite frisyrer som kan tänkas =)

Bra dag

Tycker jag ändå att de har vart i dag =) Hjälpte till lite i vardasgrummet på kvällen.. målade alla lister en gång till på plats tommy tog dörrarna och fönsterfodren, i mån ska vi hämta tapetbord och få upp alla tapeterna =) weiii.. skoj! Då kommer de bilder sen =) och ännu fler när vi har fått in matsalsbordet och alla andra möbler!!!

Var hem till mor och far och kollade på spiderman 3 med dom, den var sådär.. lång och seg! Tog med mig ilah hem, hon ska sova hos oss i natt.. första gången hon sover hemifrån, men det ska nog gå bra! Mamma och pappa jobbade i mån så jag tyckte synd om henne.. då får hon vara med mig och busa med challe..

tror jag ska ta tag i å ringa och boka en tid för klippnign i mån =) det är sällan det sker.. det brukar alltför ofta bli en impulsklippning! Men nu vill jag ju så gärna att lotta klipper mig så därför ska jag nog boka! vad mer ska ske i mån? Springa.. städa ur lite.. jaja det visar sig.. sååå skönt å vara ledig i alla fall! fast jag stortrivs på jobbet.. men det hade gott och väl räckt att jobba 75% eller nåt.. jaja.. inte klaga!

god natt

Stressigt

Har jobbat id ag med.. det är tokstressigt på jobbet! varenda dag känns det som om jag inte hunnit med att göra allt jag ska göra elelr så har jag glömt hälften.. otäck känsla tycker jag.. svårt för att släppa! Men det brukar gå vägen.. än har jag inte vaknat och komit på nåt jag glömt.. fast ältar gör man ju..

efter jobbet vart jag i akut behov av en klipptid! Mitt vanliga impuls.. svängde in i valbo men de hade smockfullt stannade öven i sandviken men där hade de inga drop-ins.. vågade inte riktigt låta samsax ta sig an mitt hår.. ingen i hofors hade tid heller.. så jag fick hålla tillbaka där.. så nu blire väl inget av med det i stället =)
Jaja vidare in på svensk kassaservice för att hämta ut min lön som jag fick när jag jobbade en natt i sandviken.. men kärringen som satt där var inte det minsta hjälpsam, jag blir så trött och skitirriterad på sådana otrevliga tjurskallar som inte förstår att jag inte fattar nånting av det dom pysslar med.. hur fan ska jag kunna veta att de inte samarbetar med handelsbanken så jag inte kan få in pengarna på kontot!!! men som man bemöter blir man bemött, i alla fall på sådana ställen.. Har man ett sånt arbete får man fan se till att gå en charmkurs! Jaja fick i alal fall ut mina pengar efter att betalat 30 spänn för att få dom, det är helt sjukt det!! Jaja.. de 1300 ska jag lägga undan till tatueringen =)

Nu ska jag och darling pyssla lite i vardagsrummet.. snaaaaaart klart =) listerna är på plats, ska målas en sista gång.. i mån kanske vi tapetserar =) ska åka på tippen också med hela garaget som är fullt med sopor..
senare i kväll blire glass på korren =)

Jag blir tooookig

Nu har det blivit stopp i brännaren TRE gånger! NU skiter jag i å duscha.. åker hem till mamma och pappa is tället och gör det där!!! hoppas de här 2 veckorna går skitsnabbt så vi har vår besrgsvärme snart..

och irriterad på grannen är jag också! hur kan man döpa sin hund efter grannens??? I går skulle jag kalla in charlie som sprang lös på våran gård,  vi håller på å försöker lära honom att inte lämna gården..  men hur lätt är det när grannen stor och ropar "charlie" då? Och det värsta av allt var att det var min hund hon ropade på också, för hon ville att han skulle hälsa på deras nya.. det kommer bli ett jäkla rännande över gatan framöver tror jag.. båda hundrana kommer ju bli helt förvirrade när alla ropar charlie !! nej det var riktigt puckad och jag blir så jäkla irriterad att snart kommer jag säga nånting.. idioter!

Har tagit mig en löprunda också.. körde lite backtränign så jag trodde jag skulle spy.. det behövs det mera av känner jag.. måste lägga in ett sådant pass i veckan också.. på hemvägen gick det segt vill jag lova.. gjorde en suverönt god pasta och skinksallad efteråt..

Fuselli fulkornspasta, gurka, röd lök, tomat, färdigskuren rökt skinka, kidneybönor och smulad fetaost! superenkelt och skitogtt gick riktigt snabbt att röra i hop..

nu måste jag åka till engelsfors och duscha också, dryyyygt.. hinner nog inte med att hälsa på jessica i kväll, det får bli i mån!

Tisdag?

Jo det är tisdag i dag, men det känns som måndag.. eftersom jag var ledig i går får jag ingen ordning på dagarna !

Men det ÄR tisdag och jag har jobbat.. det har gått finfint! har haft Karin som sköterska..

Annars mår jag bra.. tommy jobbar e,m så jag ska fixa lite i vardagsrummet/matsalen.. ska måla det sista så det är klart för tapetsering ! Det blir kanske till helgen eller nåt.. Tommy måste skynda sig ut med den gamla oljetanken också för om 2 veckor ska vi borra bergsvärme =))) Underbart! Så han ahr lite å fixa med nu på ledigheten..
Menu nu först sk ajag ut och springa.. ska köra en kortvända i dag men ska köra intervallträning i backe! det behövs.. så jag kan springa fortare!! sen kanske jag glider över till jessica oh hör hur de har haft det på semestern!

Ledigheten lider mot sitt slut

Det har vart riktigt underbart med 3 hela dagar ledigt... behövdes verkligen.. synd bara att darling inte haft nå ledigt med mig =/ men bara för de 3 lediga dagarna så åker man på långhel i helgen då.. fre,lör,sön OCH måndag!! Piss men men..

I dag har jag mest gjort det jag har velat gjort länge nämligen läsa på lite om hjärtat! Har jobbat snart halva perioden och inte hunnit med det.. men när jag läser så känner jag igen det mesta.. och det är ju bra =) då finns det alltså nånstanns där i mitt huvud..

efter det kom mamma och hämtade mig vi tog med oss min cykel och så åkte vi hem till dom i engelsfors.. där tog jag tag i challes päls en gång för alla.. skägget hade växt minst 1,5 cm såg riktigt rolig ut.. nu är han rakad och fin =) nybadad med.. bara klorna och tänderna kvar.. ville inte ge mig på honom med det också.. men han är så snäll och står faktiskt stilla när jag håller på.. efter det åt vi jordens godaste laxsallad med avokadodressing.. såååå himla gott, fick med mig en matlåda till mån =) sen så slappade vi lite i fotöljerna tills min moster och min kusin linah från stockholm kom på besök.. det var supertrevligt.. vi ses ju alltför sällan nu när hon bor i sthlm!  efterd et tog jag cyklen och challe i cykelkorgen och cyklade hem.. det var rikgti skönt och cykla.. luften var så där frisk, älskar det! 1 mil är det därifårn och hem.. jag som är usgen på att göra klassikern börjar ångra mig.. speciellt när det gäller cyklingen.. tror det är 32 mil man cyklar.. jag är less efter 1 och ont i arslet får man ju å.. njaaa vi får väl se hur det blir med det!

nu ska jag ta mig lite vattenmelon och krypa ner i sängen.. är skitstressad över att jag ska sova över i mån med.. måste leta på en väckerklocka till som jag kan ha.. då har jag 3 och så sprider jag ut dom lite varstanns så jag MÅSTE kliva ur sängen.. då borde jag verkligen inte kunna göra det igen.. jaja.. man ska aldrig säga aldrig..

Gott gott gott

Det här slår all chocklad i hela världen!!

Nu ska jag ta min nyttiga godistallrik och mysa ner mig under täcket och titta på en film =) alldeles ensam.. mmm härligt å vara ledig!

Tommy har åkt till jobbet och pappa har vart här och druckit en kopp kaffe med mig och smakat på sockerkakan som jag gjorde.. den ska frysas ner nu så jag har nåt att bjuda på om man skulle få besök =)

senare ska jag cykla upp till mamma och pappa i engelsfors och umgås med dom.. kanske zappa lite på kanalerna på tv.N, det saknar jag som fan !! Måste få upp våran tv nu snart.. inte långt kvar nu eller..

En liten lista

NOW YOU KNOW ME
Namn: Ulla Therese Arvidsson R
Smeknamn: Tessa, TEss
Födelsedag: 18 Januari
Ögonfärg: blågrå
Hårfärg: mörkblond

FAVORITER
3 bästa: Tommy, djuren, huset
Färg: brunt, guld, rosa, turkost mfl
Plats: hemma helst
Land: Sverige pga naturen
Författare: ingen speciell faktiskt..
Spel: just nu tetris på mobilen =)
Drog: usch och fy
Film / serie: the holiday / Desperate housewives
Affär: gina tricot
Tidning: fitness magazine, veckans nu
Café: waynes

BRUKAR DU..
Gnälla: Ja på min kära sambo
Skrika: ja de händer
Sova: Ja minst 6 timmar per natt
Ha ångest: alldles för ofta
Skada dig själv med flit: Absolut inte
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: nej det var längesen nu
Ta droger: ja alkohol räknas väl som en drog, fast inte för ofta
Försöka vara annorlunda: Nej
Klä dig i svart: ja det händer
Röka: absolut inte
Hata folk: nej
Lita på folk: nej

HAR DU..
För många vänner: nej
Tvångstankar: nej
Skada: skada vad? eller nej
Färgat håret: ja det gör jag med jämna mellanrum
Brutit några ben: nej
Några piercings: 5 st
Gjort bort dig rejält: ja de har hänt
Bra självförtroende: ja, tillräckligt
Kysst någon: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej det har jag not inte.. inte i dag
Varit kär: ja
Dumpat någon: ja
Blivit dumpad: ja
Varit otrogen: ja
Rymt hemifrån: ja när jag var liten rymde jag ut på altanen, sen vågade jag inge längre hade packat en väska också
Gjort något olagligt: ja

ÄR DU..
Förstående: ja de tycker jag
Osäker: Ja rätt så..
Intressant: det vet ifan
Hungrig: inte just nu
Barnslig: ja
Skoltrött: lagomt..
Rolig: det tycker jag inte
Pratglad: nej inte direkt
Frågvis: njaaa
Organiserad: J A absolut
Hälsosam: ja det tycker jag
Uttråkad lätt: ja verkligen
Ansvarsfull: ja
Besatt: Ja av att träna..
Arg: sällan
Laglig: nej
Svår: kanske
Bra på att ge komplimanger: jag försöker vara det
Bra på att få komplimanger: nej

VEM..
Saknar du: tommy
Kramade du sist: tommy
Vill du slå: ingen
Kysste du sist: tommy
Skrek du på sist: tommy
Vill du vara som: ingen, bara mig själv
Sårade dig sist: tommy
Vill du bli galet full med: ingen speicell.. jessica kanske
Gjorde dig glad senast: tommy
Fick du sms från senast: tommy
Ringde dig senast: mamma

HUR..
Går du: snabbt
Svarar du i telefonen: hej det är tessa
Fördriver du tiden: sitter vida datorn, går ut och går
Mycket pengar har du: typ 4000 kvar resten av månaden =/
Bäddar: just nu bäddas det inte så ofta.. vi bor i en flyttkartong fortfarande
Många stör du dig på: en del

Måndag

Jajamensann! Jag och älskling har vart och storshoppat mat här på morgonkvisten.. 5 kassar för 700 kr det tycker jag är billigt! Vi fick en massa goda grejjer.. senare i dag ska jag göra en pasta och skinksallad.. mmm.. och så ska jag baka en sockerkaka hade jag tänkt =)

Nu först ska vi röjja undan här hemma och få upp sista golvlisterna och måla klart så det bara är att tapetsera nån dag här framöver, sååå spännande =) måste göra en storsanering sen också.. det står ju prylar överallt och vi går fortfarande med skorna på oss inne, inte kul !

sovartajm

Det vart en kycklingsallad och en film hos gabbe och per nu på kvällen.. shooter, kan jag varmt rekomendera.. lite krigsastuk och lite döda och en del blod, men helt klart godkänd! Me no like sådana filmer gentligen.. men den var helt okej! Kycklingsalladen var supergod.. speciellt deras bröd till som de har ostpå i ugnen så det smälter i hop med brödet, skitgott!

Nu är klockan 22 och det är dags för att sova.. snart i alla fall.. krypa ner under täcket duger =) Tommy är ute med challe nu.. i mån är jag ledig igen! Börjar faktiskt lägnta tillbaka till jobbet nu.. blir så rastlös av att vara ledig såhär många dagar.. och vad ska jag ta mig för i morgon??? Tommy jobbar ju e.m !! Ska i alla fall ta en lång promenad när jag vaknar och sen kanske måla en gång till.. sen eventuellt att jag åker in till falun och köper den superfina takkronan =) får se vad som hittas på..

SEgt

Vare nu.. Har såååå tråkigt så ni fattar inte.. tommy kom precis hem från torsåker.. han har hämtat hem den sista veden.. jag är på bristningsgränsen nu.. hungrig som en varg och uttråkad!! Väntar på att pannjäveln ska bli varm så jag kan ta en dusch, ska bli grymt skönt med bergsvärme snart!! då kan jag duscha precis när jag vill!! och slippe vänta en hel timme innan jag kan göra det.. efter det ska vi hämta upp lite mat och åka hem till gabbe och per för filmtittning =) myyyys.. blir nog en kycklingsallad för mi skulle jag tro.. kanske från rappe, där finns de supergott vitlöksbröd! mmm... nej nu får fan vattnet bli varmt snart så jag kan duscha!

ännu mera

Fem SKULLE.

1. Skulle du vilja vara längre? nej..
2. Skulle du vilja väga mer? Nej
3. Skulle du bli arg om din flickvän/pojkvän gjorde slut? inte arg men ledsen
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? nej
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej inte full.. men nåt glas vin skulel jag vilja ha, fast inte på en söndag


Nio KAN.

1. Kan du röra på öronen? Ja
2. Kan du slicka dig på näsan? Kunde innan jag piercade den
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja nu för tiden!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Tror itne det.. säger säkert nåntign till charlie
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja absolut
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Been there done that
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Inga problem


Femton HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja
4. Har dina föräldrar ljugit för dig? de vet jag inte.. tror inte de
5. Har du varit full den här månaden? Nej
6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej
7. Har du borstat tänderna den senast timmen? Nej
8. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
9. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? ja
11. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nej absolut inte
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft de? Ja
13. Har du haft sex med mer än tre personer? Ja, men inte samtidigt =)
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej 


Tjugo VEM.
1.   Vem är din bäste vän? Jessica och stina..
2. vem älskar du? Tommy, min familj och mian vänner
3. vem hade du senast sex med? Tommy
4. vem vill du bli full med? konstig fråga..
5. vem är den bästa artisten? shakira, beyonce mfl.
6. vem pratade du senast i telefon med? tommy
7. Vem har du en liten crush i? En stor crush i tommy min =)
8. vem är snyggast i hela världen? MIn tommy såklart =) och delad 2.a kommer fan brad pitt och aston kutcher
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? Barncancerfonden
10. Vem är snällast i världen? Min tommy..
11. Vem är din bästa kompis? Samma fråga igen?
12. Vem vill du prata med? ingen speciellt just nu.. jessica kanske och höra hur semestern har vart
13. Vem sov du senast med? Tommy
14. Vem såg du senast full? Tommys kusiner i fredags på patriks 18 års kalas
15. Vem såg dig senast full? Tommy och Nyberg på midsommarafton
16. Vem vet allt om dig? Precis allt vet bara jag..
17. Vem kysste du senast? tommy
18. Vem Kramade du senast? tommy
19. Vem kan berätta allt för dig? Mina närmaste vänner
20. Vem kan du berätta allt för? tommy och mina vänner mina föräldrar


Härliga söndag

I dag är jag på toppenhumör, endorfinerna rusar i kroppen =) Jag och mamma har precis vart ute på en riktigt uppfriskande lång springtur.. 1,5 mil vart det.. hur undebrart som helst! Älskar när regnet hänger i luften det blir så himla friskt då =) Vi sprang i skogen till långshyttan, hemifrn dem alltså.. å vilken uppförsbacke.. fy den allra värsta jag nånsinn vart med om, sen blev de bättre. pappa kom och hämtade oss framme i långshyttan så vi åkte samma väg tillbaka och mätte upp.. kändes som mycket längre, men det gör det ju alltid =) nästa gång vi ska springa långt blire 2 mil..

Gårdagen var mysig.. vi käkade fajitas hos mor och far, syster och hennes nya pojkvän sedan ett par månader tillbaka var med, hade inte träffat honom tidigare.. Sen åkte vi till falun och gick på bio.. jag, tommy, mamma och pappa.. nya die hard filmen, den var faktiskt riktigt bra! Såg en lampa i ett skyltfönster som jag bara mååååste ha!! precis en sådan som jag har föreställt mig.. en svart takkrona med svarta prismor, ska ha den i sovrummet =) kommer bli så läckert! Ska definitivt köpa den nästa gång jag åker till falun =) kosta vad den kosta vill =)

Nu ska jag ta tag i mig själv och måla lite i vardagsrummet.. runt fönster och så.. tommy åkte till torsåker och ska hämta hem sista veden.. i veckan blire väl till å åka ner och klyva skiten.. senare vet i sjutton vad som händer.. jag vill hitta på nåt skoj! får se vad det blir.. nej nu blire måla av =)

mera bilder

haha sitter och kollar igenom bilder vi har på datorn =)

Det här är mammas hund ilah, såhär kan det se ut hemma om hon varit ensam =)

Här var vi på picknick alldeles innan vi flyttade hem i från gävle.. vi är vid havsbaden..

Såhär såg det ut hos oss för ca 3 månader sen när vi inte hade nåt kök =)

Mamma och tommy målar taket i köket

Här skruvas det skåp

Nej nu orkar jag inte ladda upp fler.. tog sån himla tid =) Det kommer mera sen..

segisdag

Nästan så jag längtar tillbaka till jobbet =/ nää inte riktigt.. men jag är så seg orkar itne ta mig för nånting typ.. sen sist har jag åkt bort och köpt en pensel, grundat dörrfodrena till öppningen och sen inget mer =) Jag och djuren har bäddat ner oss i sängen i stället och kikar på time out 2 =)

Snart kommer darling hem också.. vi ska åka ner tillmorfar i torsåker och lämna tillbaka lite verktyg som vi har lånat.. skruvdragare och grejjer.. sen vidare till engelsfors och käka fajitas.. mmm.. får se om jag orkar springa.. är så trött i kroppen..

Hittade förresten en gammal bild på challe när han var bäbis..  Kan man vara sötare än så? För övrigt hittade jag bilder på mig själv sen förra sommaren.. jäklar vad stooor jag var då.. ser det inte själv men oj vad jag måste ha gått ner i vikt.. det är väl en 15 kg som jag har gått ner nu snart.. men lite till ska jag väl gå ner..

nej nu måste jag ta å rycka upp mig..

tröttare..

Gud så trött jag är i dag.. sov ända till 10:00 i dag! Mitt rekord tror jag.. + att vi gick och la oss skittidigt i går kväll också.. var väl 22 när vi släckte lyset =) hihi.. kvällen hos tommys kusiner blev inte så långvarig.. vi satt ute i kylan och åt supergod smörgåstårta, tog ett glas vin och åkte sedan hem igen vid 20 tiden.. hemma kikade vi på en romantisk dramathriller den var kass! sen somnade vi.. spännande fredag va? Vi var båda såååå trötta..

I dag äre lördag tommy jobbar =/ när han slutar kommer det en vvs kille hit och ska ge oss en offert på hur mycekt det kommer kosta att borra in bergsvärme.. vi har redan en på 130 000.. får se om de här är billigare anars tar vi det första )= ååhh det ska bli underbart skönt att få det.. slippa den där jävla pelletsbrännaren.. som vi måste tända på varje gång vi ska duscha..  riktigt värdelöst.. men men..
efter att han vart här ska vi hem till mor och far och äta.. jag ska nog springa upp dit, omd et inte börjar ösregna.. fast det är ju skönt det å i å för sig..
Hade tänkt jag skulle måla på nu men jag är så himla trött så jag tror jag skiter i det! Tar det i mån i stället.. Jag är ju ledig!!!

det var längesen =)


1. När gick du upp idag?  06:55  =/

2. Diamanter eller pärlor? Diamanter
 
3. Senaste filmen du såg på bio? gangster  
 

4. Favorit-TV-program? Desperate Homewives

5. Vad åt du till frukost? Kaffe, fredagsbrödet med ägg
 


6. Vad är ditt mellannamn? Ulla

 
7. Vad är din favorit mat? Tacos

8. Vilken mat gillar du inte? pölsa
 

9 Favoritchips? sourcream, äter sällan chips.. är en chockladmännisa 

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?  lyssnar inte på cd

11. Vilken bil kör du? Peugeot 206
 
12 Favoritmacka? Riktigt mörkt bröd med ägg

 
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? dryga egoistiska karlar oftast =)
 
14. Vilka är dina favoritkläder? myskläderna =) 

 
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Thailand 

 
16 Favoritklädmärke? just nu puma

 
17. Var vill du dra dig tillbaka? sängen just nu

 
18. Favorittid på dagen? morgonen

19. Var är du född? Gävle
 
20. Vilken är din favoritsport att se på?  innebandy
 
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks? skickar inte till nån, vem som helst får kopiera
 
22. Vem tror du skickar tillbaks först?
23. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola

 
24. Fotboll eller ishockey?  Fotboll

25. Är du en morronmänniska eller nattuggla? MORGONmänniskaaaa

26. Pedikyr eller manikyr? manikyr

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?  neeeej.. det är bara hemlisar

28. Vad ville du bli när du var liten?  advokat =)

29. Bästa barndomsminnet?  har inte så många..

30. Varit i Afrika ?  Nje, men skulle gärna åka dit
31. Nånsin rullat in nån i toapapper? Nej

 
32. Varit med om en bilolycka? nej..
33. Favoritdag i veckan? helgerna 
 

34. Favoritrestaurant? Churh street

35. Favoritblommor? rosor, tulpaner och solroser
 

37. Favorit-snabbmatsrestaurant? max hamburagre

 
38. Äger du en cykel? Ja en mycket fin en

39. Vem fick du senaste mailet från? Lena, klasskompis

 
40. På vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Använder inte kreditkort
 

41. Läggdags? runt 22 tiden

 
42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till? Allas.

 
43. Senaste personen du delade en middag med? tommy

 
44. Vad lyssnar du till just nu? grävmaskinen hos grannen

45. Favoritfärg? guld, brunt, rosa

46. Hur många tatueringar har du? 7 typ..
 
47. Hur många sänder du det här mailet till? ingen.. som sagt, alla får kopiera =)

inte bra..

I dag har min dag blivit helt knas.. började morgonen med att sova över! JAG sover ALDRIG över!! men det var egentligen bara en tidsfråga när jag skulle göra det.. för de håller inte att jobba e.m och sen f.m på det.. ochs peciellt itne när jag komemr hem närmare 23 och måste kliva upp 05.. i natt somnade jag inte förrän efter 01.. vaknade kvart i fem men måste ha stängt av klockan på någe vis.. 06:55 vaknar jag is tället.. 10 min efter att jag har börjat jobba.. PAaaaniiiiik fick jag då.. och bilen har aldrig gått så fort någonsinn.. åkte till gävel på 20 min, inte bra men men.. och i sandviken då börjar bensinlampan lysa.. inte nu!! tänkte jag.. men det höll hela vägen till jobbet och tillbaka till hagaström efter jobbet.. så nu äre full tank igen =) Nej fy då vilken dålig dag.. Men jag lyckades sätta en nål i alla fall =) då vart jag superglad! Självförtroendet höjdes liiite liiiite =)

Nu är jag hemma och jag är ledig i 3 hela dagar =) underbart! Ska sova ut ordentligtn i mån och bara at de lugnt.. måla lite i vardagsrummet ska jag göra också =) I kväll blire fest.. tommsy kusion fyller 18 så vi ska dit på smörgåstårta och lite vin hoppas jag det blir å =) men blir nog tidig kväller, tommy har f.m i mån =/  egentligen är jag mest sugen på att ha ett filmmaraton och köpa skitmycket godis.. det är sånt väder.. men men.. min klänning kom i dag i alla fall =) då vart jag lite mer gladare.. sååå egentligen gör det inte att jag sov över i morse.. om jag tänekr efter.. det kan hända den bästa =) nej nu måste jag duscha och göra mig i ordning för kalas

FAaaaaan

Vilket pissdåligt humör jag är på just nu!! Blir sååå irriterad för minsta lilla grej hela tide.. i dag är det min kära livskamrat som fått stå ut med mycket... Men ibland funderar man ju.. Det är ingen bra kombination att vara sambos i nyköpt hus som är i behov av rust! det tär lite på vårt förhållande kan man väl säga.. jaja..

JObba har gått bra.. trivs sååå himla bra =) I mån äre f.m som gäller, sen ledigt i 3 hela dagar =) underbart! Längsta ledigheten på den här sommaren =) men jag klagar inte.. trivs underbart bra! Skulle bara vilja klaga lite på lönen bara.. men men.. får ju skylla mig själv också..

nej nu ska jag gå och sova och hoppas att jag är på bättre humör i mån när jag vaknar..

Så kan det vara,...

Fy vad jag är trött.. i mån ska det sovas =)
Fick tid för tatuering i dag =) weiii.. 4:e aug. då jäklar! Då blire en överarmstatto sen så.. ska inte säga att jag är nöjd då men tror det får räcka efter det.. då ska jag börja om med mina gamla och göra om en del ;)

Monika var förbi i dag.. på fredag blire fest.. Tommys kusin fyller 18, jag har lovat att komma.. även om tommy jobbar.. det blir trevligt! Sedan åkte vi ner dit och tog med oss lite mat.. kanske den vidrigaste kycklingsallad jag nånsinn ätit.. fy då, aldrig mera gästis! pratade en massa.. om framtida jobb.. jag börjar få ångest nu!! Vad ska jag göra om ett halvår? Vad vill jag arbeta med?? Uhuuu.. tror inte jag skulle palla med att arbeta som ssk på 105, det är alldels för mycket! nääj jag måste försöka att inte tänka på det ännu.. Har alldeels för mycekt i huvet som det är..

nu blire kvällsprommis sen krypa till kojs.. e.m jobb i mån!

Onsdag

Yes.. har inte sovi t speciellt mycket i natt.. sov ju i sanas lägenhet och det är svårt att sova borta =/ och speciellt när man bor mitt i stan som sanna gör.. det åker bilar utanför exakt hela natten!! Jag sov kanske 3 timmar sammanlagt.. och varmt var det också.. jaja.. men det har gått bra å jobba i alla fall.. satte en kad i går utan problem =) försökte med pvk också, men det gick åt helvete! Sköterskan försökte trösta mig med att de har nya PVK:er som är lite krångliga.. får väl skylla på det då =)

KOm nyss hem.. vi ska snart i väg och handla mat, det blir på sparköp den här gången.. orkar inte åka bil nå mera.. tycker inte att jag gör någe annat!

I går var jag in och beställde matsalsbord =) weiii.. får vänta ända till mitten på aug. =/ surt.. men men.. det komemr bli sååå snyggt.. svart skinnstolar blev det till =) Kanon!

Nej nu ska jag ringa mina vänner som jag inte har hunnit prata så mycket med..

Kväller..

Då var ännu en dag förbi.. sommarlovet går snabbt =/
Kalaset var mysigt =) fast det är alltid lika jobbigt att träffa mormor.. fast jag har jobbat med dementa i många år så äre ändå konstigt att ens egen mormor blir så... jaja..
efter kalaset åkte vi in till falun, min kusin åkte med så slapp hon ta tåget.. hon bor ju där numera med sin karl kristian! Första drog vi förbi byggmax och köpte 2 lådor till med golv.. det sakades typ några plankor så vi var tvugna att inhandla lite mer.. så nu är golvet klart, bara en rad kvar in mot väggen sen så =) i mån ska det inhandlas golvlister som ska målas och sättas på plats.. sen så!! kommer våra supersnygga tapeter upp =) bilder kommer sen.. I promise! ska in och beställa bord nån dag här också =) weiii.. vi kom på att vi har 50 000 som vi kan låna utav tills aug. =)

I mån äre dags för jobb igen.. ska låna sannas lägenhet igen så jag slipper åka hem.. GULD värt! eftersom jag har f.m dagen efter..
tror grannen har skaffat hund, undra vad det är för ras =) såg att tommy stannade till där nu när han skulle ta challe på kvällsprommisen =) deras äldsta dotter var mycket här i början när vi flyttat in och tjatade om att hon ville ha hund.. spännande =)

Tog en springrunda nu på kvällen också.. vart en kortare sträcka.. runt 8 km, superskönt vard et! Går bara bättre och bättre för varje gång.. så underbart härligt! Anmälde mammsen i dag också till halvmaran.. 61 dagar kvar stod det på hemsidan =) weiii.. jag är laddad till tusen =)

nu ska vi krypa ner och kika på efter bröllopet med lassgård =)

Mmmm

Vädret är inte lika fint som i morse, men det duger =)

Jag jessica miranda och challe tog en promenad upp till kiosken och köpte lite glass, det var guld! Efter det tog vi en sväng förbi hemma hos emma och Nova.. Nova blir sååå stor.. nu kan hon resa sig själv också, står inte på förrän hon knallar och går också =) Stora tjejen och bara 7 månader =) Vi bestämde oss för att ha en tjejekväll i slutet av månaden, guuud så roligt.. var superlängesen vi hade det allihopa! grilla och spela spel, gud så roligt det ska bli..
Nu till helgen ska jag och älskling åka på minisemester.. behöver komma bort från all rust och hus.. vi börjar gå varann lite på nerverna! men det blir över dagen för han jobbar f.m.. Men vi ska åka ner till öregrund och strosa runt lite.. sen hälsar vi väl på jessica och jimmy som campar ute på gräsö, när vi ändå är där =)

Nu håller han på och klipper gräsmattan min karl och jag ska laga mat.. sen ska vi lägga klart golvet.. efter kalaset i dag ska vi åka och köpa lister.. om vi inte måste bränna in till flaun och köpa mera golv, hoppas inte.. jag orkar inte! vill ha de klart nuuuuu.. då kan vi börja tapetsera sen =) väggen vid kaminen kan vi faktiskt lösa senare..

Vilken underbar dag

Åhhh vilket väder =) Hoppas det håller i sig.. åh jag är ledig =)) Underbart!

07:00 var jag på plats i morse, det var inte erik, men emil var det )= de är tvillingar och sjuuuukt lika varann så jag var inte helt säker.. men det var emil! Emil är för övrigt en utav mina bästa vänners pojkvän sedan snart 3 år tillbaka.. så jag borde känna igen honom, men brorsan är ju så in i helvete lik.. så jag vet faktiskt inte vem som är vem när de står bredvid varandra! Därför äre lika bra å hejja lika glatt när man möter någon utav dem, för de kan ju faksikt vara emmas emil =) aja nog om det.. var så himla trött efter det så jag la mig faktiskt igen och somnade om =) Enda till nu kvart över 9 när jessica väckte mig med ett sms.. vi ska ta en promenad upp till kiosken och inhandla en glass så småningom.. det var lika bra å kliva upp då tyckte jag..

I går mejlade jag jocke om min tatuering.. har inte fått svar ännu... det var i å för sig halv 12 i natt och de öppnar väl inte förrän 10 så jag hoppas jag får svar under dagen =)

I kväll gäller det, jag och mamma ska göra 2 mil om det inte blir för drygt i värmen.. skoooj!
nej detta duger inte.. ska göra mig klar.. mår för övrigt lite bättre i dag.. enbart pga vädret =)

Söndagen

Börjar lida mot sitt slut.. I dag har vi haft en halvbra dag.. mår inget vidare bra just nu.. Men jag vet att de är på väg upp snart.. brukar inte vara deppig nå längre perioder.. Men det är lite motgång just nu.. men det ordnar sig!

det löste sig jättefint med lägenheten i alla fall.. Känns hur skönt som helst att den är borta, ett bekymmer mindre =) och att vi slapp flyttstäden, det är helt underbart! efter det åkte jag upp och hälsade på Tuva en svöng.. Hon mår så mycket bättre nu =) NU börjar man känna igen den gamla tuva igen! I dag var det full fart.. Stina var inte där så jag pratade lite med pojje, eventuellt hem i mån eller på tisdag =) Längtar efter er!! Sen vart det jobb... det gick riktigt smidigt för oss i kväll.. vi jobbade på bra jag och johan.. Så skönt med e.m då hinner man andas, speciellt på helgen.. då äre så lugnt och skönt..

I mån är jag ledig då! lite segt, trivs ju så bra på jobbet =) men det ska väl hinnas med lite här hemma också =) Ska i vög med fönstret i mån bitti 07:00! Sen har vi lite pyssel att fixa med.. mormor och morfar fyller, ja på samma dag =) Så vi ska upp till hesselgrenska och fira mormor där.. efter det ska jag och mamma springa 2 mil =) känns bra!

Ska ringa och boka tid för tatton också =) äntligen! sen äre nog inge mer planerat! Tommy jobbar sista natten i natt, nu jäklar ska det jobbas på i vardagsrummet så de blir klart nån gång.. har liksom ingen ork när man jobbar så mycket heller.. men det blir roligt näre blir klart =) SNart i aug. ska vi köpa matsalsbord också =) när skattepengarna kommer.. 14 000 kr kostar det =) tommy får tillbaka 16000 den jäkeln =) en anna får typ 5 000, men jag ska inte klaga.. det finns ju dom som får betala också =/

nej nu ska jag och challeman krypa ner i sängen.. myyyyys
nattinatt alla

Vaken

Ja det är jag.. vaknade 06 första gången utav tommy som ringde på mobilen, han hade blivit utelåst =) av mig.. somande om till 10.. har vart ute med challe nu och käkat frulle, snart drar jag till gävle och lämnar av nycklarna till lägenheten.. underbart!!! Sen jobba.. mindre underbart, men men.. pengar blire!

I mån är jag ledig igen.. då ska fönstret lämnas in och sen ska jag tävtta de i köket och sätta upp persiennerna som jag har köpt.. ska ha de i stället för gardiner.. det blir knaon! nej nu ska jag åka.. hej svejs

Mysigaste ever

ååhh vilken myskväll vi har haft =) kommer precis från jessica och jimmy, det blev riktigt sent =)
åH vad gott vi åt.. fajitas, hade aldrig provat det förut.. jag som är tacos-fantast.. supergott, det blire fler gånger.. eller hur älskling? efter det åt vi lite godis och kikade på sommarkrysset! vid 9 åkte min tommy till jobbet, stackarn.. vi fortsatte prata om allt.. allt mellan himmel och jord, älskar att prata av mig med dig mitt hjärta =) JImmy tröttnade snabbt och gick ner till datorn =) Lilla miranda hade sovit länge på eftermiddagen så hon var superpigg.. ända till halv 10 höll hon ut sen kom hon upp en sväng till vid halv 11, övertrött !! Gullungen.. En sådan lugn och härlig unge vill jag också ha sen.. nån gång.. i framtiden !

Har fått nummer och adress till en superbra tatuerare i falun, dit ska jag ringa på måndag!! Nu har jag äntligen bestämt mig =) känns bra..

nu ska jag sova.. i mnå har jag sovmorgon!!! Lovelie!! Åker nog rätt tidigt till gävle ändå.. ska ju ge ifrån mig nycklarna !! weiii.. hörs då. heeeej

RSS 2.0