Nattsuddar..

Ja då är jag på jobbet igen då =) Nattskift som vanligt.. det är endast då jag har långtråkigt och hinner med att blogga.. I natt har det ändå vart en bra natt.. Rätt lagomt att göra.. Lite prover och sådant.. Har ju fortfarande calici (vinterkräksjukan) på avdelningen så jag har bråkat med en läkare under natten.. Som inte förstod att vi har intagningsstopp.. Men han vägrade lyssna och la upp en patient i alla fall.. Så jag tog och skrev en avvikelse på honom.. rätt åt honom..

I går.. sååå var vi ut till valbo jag och mitt hjärta.. Vi fikade och strosade runt i affärer.. var in på nya mio och jäklar vad fint dom har fått det, det var verkligen ett lyft för dom att flytta in i nya köpstaden som det så fint heter ;)
Efter att vi hämtat Junior åkte vi till sanna på flugger och hämtade ut de superduperfina tapeterna till hallen.. Vi köpte även färg som vi ska ha ovanför pärlsponden i trappen.. den går i ton med tapeter som kommer vara uppe i hallen, kanonfint kommer det bli.. OM jag kommer i håg så lägger jag ut bilder här sen.. Nu först äre garderoben som blir klar i morgon =))
I morgon när jag vaknar ska jag ta mig en långpromenad.. Sen kanske vi åker hem till mamma och pappa och käkar, det var så längesen jag träffade dom nu..

Såg också väääärldens bästa film i dag.. "seven Pounds" med Will Smith, jag grät som ett litet barn i slutet.. Fy fan vad bra den bra!!! Jag älskar att se sådana där bra filmer.. Nej nu ska jag ta en massa blodtryck och koka kaffe =)

80 tals tema

Jajamenn! I lördags hade vi fest =) Det vart verkligen lyckat.. Hur roligt som helst hade vi åt varandra.. den ena var fulare än den andre =) hehe... Alla mina vänner är ju såklart underbart vackra... Men förstå mig rätt.. de hade ju spökat ut sig i 80 tals tema.. Vi hade väldigt trevligt, med supergod mat.. Sen vart det spela av.. På nya PS3:an.. vi hade ju köpt guitar hero, och jäklar vad roligt vi hade.. Grabbarna lirade ju mest.. Men jag hann med ett par riff jag med ;) Jag, Mange och Johannes stannade uppe alldeles för länge.. jag kom i säng 6 på morgon och de andra två gick och la sig vid 8 !!!! På söndagmorgon alltså.. Helt galet..
Var inte alls farligt mycket att städa, jag höll undan rätt bra under kvällen..

I dag har jag vart hos frisören.. Jag har klippt mina toppar och gjort en avfärgning, nu är jag på väg till att bli blond igen då =) trivs ju bäst som det.. Sååå drygt att färga den tråkiga utväxten heeeela tiden.. Nu är jag ljusare brun kan man väl säga.. lite gyllenbrun.. rätt nöjd faktiskt..

Och så håller vi på å rustar för fullt där hemma.. Mange har börjat med min walk-in-closet.. den blir nog klar i morgon, vita randiga tapeter.. och så har jag beställt tapeter till hallen uppe nu =) det blir också randigt, fast på bredden.. en ljus, beige, vit, gammelrosa ton.. skitsnyggt kommer det bli... Och så mycket ljusare i den nu lilla mörka hallen.. Längtar tills allt är klart!

I natt jobbar jag extra tur.. Vi har ju magsjuka igen då på avdelningen.. Jag är Syster brun i natt.. Ska även jobba i morgon natt, hoppas jag inte åker på nåt nu.. det har jag verkligen ingen lust med.. inte råd heller för den delen.. Vart ett dyrt besök hos frisören i dag, och har bokat upp ett nytt besök i nästa månad..

Nu har jag i alla fall betalat sista räkningen på lägenheten.. nu är jag av med alla sorters hyror.. Nu ska vi bara bo och njuta av varann jag och Mange..

6 timmar kvar tills jag slutar..


Sambo

Jajamenn, nu har jag flyttat.. Helt och hållet =) Alla mina prylar är på plats nu och adressändringen är gjord =) Känns fantastiskt bra! Magnus gjorde en kraftansträngning här i veckan och städade ur allt gammalt så jag fick plats med allt mitt.. och vi har faktiskt fått det jättefint redan =)

Nu äntligen ska vi ta tag i lite rust också.. våran walk-in-closet ska få sig ett upplyft.. sen ska vi ta tag i trappen upp och hallen uppe.. det kommer bli sååå jättefint =) sen ska vi också köpa ny inredning till badrummet, nytt handfat och sådant.. det blir ett fint avlångt från ikea, lite annorlunda!

I dag har jag haft släkten hemma på besök, eftersom jag fyller år på söndag.. men av någon anledning lagt 3 nätter på mitt schema över min egen födelsedag !!! Fick en massa fint och välbehövligt, mest pengar och presentkort! Ska köpa mig en byrå från ikea, malm heter den.. den stora vita, till sovrummet =) Av syster fick jag presentkort på DUKA.. Kanon!
Nästa helg blire party, 80- talsinspirerat.. Då kommer alla mina vänner och vi ska ha skitkul!

Annars... Nej jag är rätt nöjd med min tillvaro just för närvarande.. Har precis haft en ledig vecka från jobbet, kanon.. och vi planerar en resa till fjälls i april.. Kan faktiskt inte bli så mycket bättre just nu =)

2009

Det här kommer att bli det bäst året ever, jag känner det på mig =)

2008 var också bra men det här kommer verkligenatt slå det..

Ja början på året hade väl kunnat vart bättre, jag har legat hemma i någon form av magsjuka.. 2 dagar låg jag utslagen på soffan helt utan kraft.. Men inte med de riktiga symtomen.. men ändå.. sjuk har jag vart och nu mår jag bättre.. inte helt återställd, fortfarande mycket orkeslös men på bättringsvägen =)

Har börjat städa undan julen.. tack och lov! Ska ut och inhandla nya köksgardiner.. och nya fönsterlampor till vardagsrummet.. det kommer bli kanon ! sen är jag i full gång med att planera min 25 årsfest! Den kommer att bli av i slutet på jan. dte kommer bli kanon det med!
Flytten ligger lite lågt.. har ju till sista feb. på mig, så det är ingen panik med det.. har fått hit det viktigaste.. resten tar vi sen =)

I morgon ska jag ut och göra ett extrapass, tydligen är massvis med patienter, så vi behöver vara extra.. perfekt för mig som vart sjuk i 3 dagar och sjukskriven.. har lite att ta igen.. Sen är jag långledig, en hel vecka! Ska bli riktigt skönt.. har en del att stå i.. dels packa klart i lägenheten och göra klart här hemma.. massa som ska på tippen osv. Sen fyller jag ju år nästa helg och ska ha släktkalas..

Nu i helgen ska vi hem till Hofors på 50 + 50 årskalas, det är minmoster och hennes karl.. ska bli riktigt trevligt att träffa alla.. över 100 pers blir vi!!
Nej nu kommer syster, vi ska ut och köpa gardiner som sagt.. Men jag återkommer mera senare ;)

RSS 2.0