God JUL och Gott Nytt 2009

Nuså har jag endast 35 min innan hemgång =) Å jäklar vad jag ska njuuuuta av den underbara julen.. mmmm.. nu ska jag hem och pussa min älskling i nacken =)  Sen sussa några timmar.. Sen ska jag stå i hårfärgning och väskpackning å hej å hå =) Bestämma kläder för dagen... MMMmm... Nattinatt

Julenissa på 105;an

Ja då var det dan före dopparedan då =)
Dagen har vart fylld med julstress! Vi har flängt överallt.. Var ner på stan och inhandlade de sista julklapparna, var ut till valbo och köpte mat åt hunden och den allra sista julklappen.. Hem och hämtade resterande familjen och var upp till maxi och köpte det sista inför grötkalaset och så köpte vi en gran.. Hem och klädde granen och städade undan, slog in julklappar..
Vid 5 kom min familj, mamma, pappa och syster och alla hundar.. Vi drack glögg och tittade på cirkus.. Sen öppnade vi julklappar och åt gröt med skinksmörgås =) Superdupergod skinka hade vi =) Magnus gjorde i ordning den i går.. så vi hade ju redan tjuvsmakat den =)

Och i morse ringde de från jobbet och gav mig en riktigt bra deal.. Om jag jobbar som i natt så blir jag ledig julafton och juldagen, det sa jag ja till direkt utan att tveka =) så nu sitter jag här.. Jag har endast 2 patienter att ha hand om, eftersom calicin spritt sig igen.. och tur hade jag som klarade mig från att bli "skitsyster".. men ädnå! Hur segt kommer inte den här natten att gå? men det är det värt tusen gånger om.. för nu är jag ledig över hela julen =) jag älskar julen..

I morgon medan jag sover kommer Magnus och Anton att åka ut till Hedesunda, till Magnus släkt och mysa lite med dom.. vid 2 ska Anton hem till sin mormor och morfar för att fira med sin mamma och hennes släkt.. Jag och Magnus åker hem till Hofors för att fira med min släkt.. Ska bli jätteroligt verkligen! Ska bli så himla kul att visa upp honom =) för hela släkten som i å för sig är rätt liten.. Men fan så mysigt vi ska ha det.. Ingen stress.. bara ta det lugnt och ha det bra.. Sover över hos mamma och sen på juldagen kommer vi att träffas hemma hos emma och emil för att sedan gå på julfest hos jonas och camilla och sen inta folkan =)
MIn klänning som jag beställde här om dagen kom i dag =) perfekt, eftersom jag inte visste vad jag skulle ha på mig på folkan.. den kommer bli kanon, skulle haft en storlek mindre.. men jag tror den funkar =)

Nej nu ska jag fördriva tiden med nåt annat.. endast 7,5 timme kvar =/

Vill hem och sova..

I morse vaknade jag kl 11 !!! Slutade jobbar 7, kanske inte så jättebra.. endast 4 timmars sömn och skulle ut och jobba en natt till.. KUnde i vilket fall inte somna om.. Tog med mig Sanna och åkte ut till Valbo och trängdes bland folket.. Köpte nya strumpbyxor och underkläder.. Har beställt 3 klänningar fårn nätet som borde komma före nyårsafton.. en jättesöt klänning som jag ska ha på nyår...
Efter valbo lyckades jag somna i ytterliggare 2 timmar.. det var välbehövligt och skönt..

I morgon har jag ingenting inplanerat.. Träna och mysa med mina favoritkillar.. På tisdag är jag ledig, då får jag också lön.. ska ut och se mig efter en topp till min favoritkjol.. som jag planerar att ha på julafton och juldagen..

I natt äre jag och brinkman.. Vi har det rätt lugnt.. vinterkräksjukan har tagit om på vissa salar, men vi har en undersköterska med oss som sköter dessa.. Skönt det.. Vägrar att bli sjuk nu inför jul !

Extra tur på 105:an

Ja egentligen skulle jag vara ledig som i dag, lördag.. Meeeen de ringde mig på e.m och undrade om jag ville ta ett extra pass... Kval. övertid säger man inte nej till ;) Och Magnus jobbar ju ändå 12 i morgon, så då kan jag lika gärna sova bort lite tid..

I dag har jag haft en bra dag.. Var ute med Nemo i morse, var och tränade på gymmet.. hem och duscha, sen mötte jag upp anna conradsson på stan.. riktigt roligt å se henne igen =) Hon pluggar nu i Östersund till socionom, träffade henne senast i sommras någon gång.. Vi tog ett varv på stan.. Sen gick jag hem och la mig på vår nya underbara soffa som vi hämtade i veckan.. En diva-soffa som vi besällt ifrån Smaksak.. Såg två disneyfilmer och sen somnade jag =)

När Magnus kom hem åkte vi och handlade två kycklingsallader, som smakade otroligt gott.. sen var det bara å pallra sig iväg till jobbet =) Ska även jobba i mån natt, men det är mitt ordinarie schema..

Är ledig måndag och tisdag, skömt det.. då ska det sista ordnas inför jul =) Måste inhandla nått nytt å ha på mig.. Är bortbjuda på nyår till Magnus vänner i sandviken och sen äre ju 50 årsfest i januari =)

Calicisyster

Jajmenn.. det är calici på avdelningen och jag har dragit nitlott kan man säga.. Har uppfunnit ett nytt vårdlag.. Brunt vårdlag =) Syster brun.. trevligt.. Som tur är har ingen kräkits eller haft diarré under hela kvällen.. och nu är jag ledig i 2 dagar framöver, måtte det vara över när jag kommer tillbaka.. Och fan om jag smittas! Vill verkligen inte ligga sjuk hemma över jul =/

Annars flyter det på riktigt bra.. Tränar och står i..

Jag och min älskling planerar en resa.. en SPA-resa till Mora =) nån gång när jag fyller år.. ska bli underbart!

långtråkigt mitt i natten =)

Det var inte i går man skrev en lista eller.. så jag gör det nu för att fördriva lite tid ;)

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Nej
Titta på dig själv i spegeln: Ja alltid innan jag går utanför dörren.
Gnälla: Ja jag tror tyvärr det..
Skrika: Nej det är sällan nu för tiden
Ha ångest: Hade mycket ångest förut, nu mår jag så mycket bättre
Skada dig själv med flit: Aldrig!
Ta mediciner du inte borde ta: Nej, äter som tur är inga mediciner...
Vilja dö: Nej verkligen inte
Drömma mardrömmar: Det var väldigt längesen nu.. peppar peppar..
Drömma sexdrömmar: Ja det har nog hänt ;)
Ta droger: Nej aldrig!
Försöka vara annorlunda: Absolut inte
Klä dig i svart: Ja, emellanåt..
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Jag hoppas vara klar med skola nu.. ska det vara nåt så blire en specialistutbildning inom anestesi
Röka: Absolut inte..
Ljuga: Nej man kommer så långt på att tala sanning
Hata folk: Nej det har jag varklen tid eller ork till
Lita på folk: Ytterst få människor..

VEM:

Saknar du:  Just nu min Magnus som jag vet ligger hemma under täcket och myser..
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: EN patient som nöp mig i armen =/
Vill du slå: ingen
Kramade du sist: Magnus, min darling..
Vill du prata med: Det var längesen jag pratade med min vän Jessica..
Skrek du på sist: Troligtvis Nemo..
Vill du vara som: Ingen annan än mig själv.
Sårade dig sist: Riktigt ordentligt, mitt X
Vill du bli galet full med: Brinkman på hjärtfesten ;)
Gjorde dig riktigt glad senast: Min Magnus..
Fick du sms från senast: Magnus som skrev god natt..
Ringde dig senast: Mamma

HAR DU:
För många vänner:
Nej, verkligen inte
Förföljelsemani: nooo
Tvångstankar: Nej Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, inte vad jag vet.
Någon fysisk sjukdom: Nepp
Någon skada: träningsvärk ;) som heter duga.. Kan knappt gå
Färgat håret: Ja alldeles för mycket
Brutit några ben: Nej aldrig
Några piercings: Ja ett par styckna, men försöker avveckla ett par.
Egen dator: Japp, en lappis
Bra självförtroende: Periodvis
Kysst någon: Ja
Köpt kondomer: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja =)
Bjudit ut någon: Nej
Varit kär: Jo
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: inte vad jag vet
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Ja, men oftast värmeljus..
Gjort något olagligt: Jag kör nästan jämt för fort.

HUR:
Går du: Normalt, hoppas jag?
Svarar du i telefonen: Hej det är therese
Fördriver du tiden: JObbar, tränar umgås med Magnus och med vänner.
Mycket pengar har du: Just nu pank.. Annars är jag bara en fattig sjuksköterska..
Tjänar du pengar: Genom att arbeta.. heltid som sjuksköterska på hjärtavdelningen..
Ofta diskar du: nästan varje dag, diska är terapi..
Ofta städar du: Mer sällan..
Många stör du dig på: De som inte förstår att vårt yrke är värt mer i lön..
Ofta träffar du din familj: Någon gång i månaden..

TROR DU:

Att du kommer bli något: Rik och berömd? Nej det tror jag inte.. förhoppningsvis narkossköterska..
På gud: Nej
På rymdvarelser: Ja, eller jag tror att det finns liv på andra planeter
Att folk tycker om dig: Ja de som känner mig tycker nog om mig
På ett liv efter detta: Absolut varför skulle det annars vara värt nåt?
Att fiskar kan tänka: njaaaa..
Att du kommer leva länge: Jag hoppas på det då..

Nattugglor..

Det är jag och en tjej som heter Lillemor.. Andra natten som vi gör i hop nu.. Jag har precis samma patienter som i går, riktigt skönt.. Och vi har det rätt så lugnt.. Har mina sysslor utspridda över natten.. hehe.. typ två antibiotikan som skall ges.. en halv 1 och en annan kl 2 =) sen äre bara till å hålla ställningarna.. sååå segt..

I dag sov jag riktigt bra.. Halv 3 var klockan när jag kom ur sängen.. men då hade jag vaknat ett par gånger redan.. Det var en galen motorsåg utanför fönstret.. men somnade om några gånger.. Magnus var och hjälpte en kille som heter Ronny att tapetsera deras lägenhet.. Han vart borta nästan hela dagen.. Vid 4 hämtade jag upp honom, då hämtade vi anton på skolan och sen tog jag och magnus en långprommis innan jag skulle ut och jobba igen..

I morgon kommer min syster på besök.. De skulle på nåt studiebesök med skolan upp på sörbygården.. Det blir mysigt.. får se vad vi hittar på..

I dag flyttade jag in alla mina kläder i vår garderob, fick en massa plats över =) perfekt.. Längtar nu efter att vi skall göra i ordningen den.. Vi har en walk in closet, som skall rustas.. det blir vitt med andra nyanser av vitt i linjer.. jättefint!

2 veckor kvar till jul nu.. jag längtar som bara den =) Jag måste vara värsta julfreaken som finns.. Värre än småbarnen ;)

På fredag ska vi ha julfest här på hjärt =) spännande.. har inte vart med på nån av de beryktade festerna än =) det ska bli jättekul.. och vi är över 60 pers tror jag som ska gå =) Måste bara försöka hitta nåt nytt att ha på mig =/

Nej nu ska jag fortsätta att fördriva tiden =)

Ruskigt lycklig..

Ja jag är hur lycklig som helst just nu =) Kan det verkligen gå såhär bra? Det känns som om nåt kommer att rasa snart.. Mitt liv är för bra för att vara sant nu.. men men.. jag tänker njuta så länge det varar..

Jag och Magnus ska flytta i hop nu =) jag vet inte om jag skrivit om det tidigare.. men så äre! Har börjat flytta lite smått.. fick över alla mina kläder dit i dag.. Har typ bott där i 2 månader nu i samma kläder.. dags att få dit resterande.. Slängde två fulla sopsäckar till UFF också, kändes bra =) skönt å bli av med lite överflöd, som jag ändå aldrig använder..

Annars händer det inte så mycket.. Förutom att jag fått en fast tjänst på jobbet =) Känns jätteroligt! Fortsätter att gå upp i vikt, mindre roligt.. skärpning nu! Nästan så jag måste avge ett nytt nyårslöfte, som förra året.. då rasade jag nästan 10 kilo direkt..

LÄngtar sååå efter jul nu.. Älskar varenda helg.. så mysigt å tända ljus.. I lördags bakade jag pepparkakor och satte i hop ett pepparkakshus och i söndags bakade jag och magnus lussekatter =) Myspys..

I helgen är ja ledig och vi ska till Miranda på barnkalas..

RSS 2.0