Jag är sååå dålig..

¨på att uppdatera! Jag borde inte få ha blogg..

Senste veckan! Har jobbat och tränat.. Inte så mycket mer.. Löning i går.. Vi gjorde stan jag och sanna.. Var först på ikea.. Inhandlade 2 barstolar, bordet kommer v42 =/ och en tavla föreställande audrey hepburn!.. lite värmeljus kommer man aldrig undan ifrån =) efter det klippte jag mig på stan, bara toppade eftersom jag håller på å spra ut.. Sen handlade jag nya träningskläder och ett par nya stövlar... Hittade inte så mycket mer, men brände nog med pengar =/ Träffade anna och lasse, fikade med dom..
Senare på kvällen hyrde vi film, köpte massor med godis och gjorde tacos =) Det var suveränt gott! Skönt med en helg utan party! Jobbar ju i kväll och i morgon, kände att det inte var någon ide..

Och så har jag träffat någon =) fast det är alldeles för nytt för att vara någonting.. Har träffats på internet!! Har sms:at och pratat i telefon.. Sågs första gången i går =) hur trevligt som helst.. SKa ses i kväll efter jobbet =) Såå spännande.. Det känns kanon =) och jag är såå himla glad =)


Nattpass nr 3

Ja då var det sista natten av tre nu då, äntligen =) Men det har faktiskt gått bra.. Har inte vart speciellt trött någon utav nätterna.. Får se hur jag mår i morgon.. Ska gå direkt och träna med Sanna på SATS och äta frukost på kanel innan jag går och lägger mig =) hehe.. får se hur det går.. Men men är ju ledig hela helgen så det borde inte vara några problem =)

I dag har jag och Nemo vart på kurs, det gick inte så bra.. Han är numera gratis.. Han var helt väck på träningen.. Ångrar lite att jag börjat så tidigt.. eller tidigt.. Just nu är han fläng.. men men.. vi får väl gå klart den här kursen då.. Den 5 okt, blir i alla fall mentalbeskrivning... skulle bli jätteglad om de sa att han var mentalt galen, det skulle ge svar på mycket.. men men..

I morgon ska vi på after work.. Eller jag ska.. med sanna och henne sjobbarkompisar =) ingen riktig afterwork.. vi bara kallar det så =) en ursäkt till å dricka vin... usch det där lät hemskt.. men men.. nej nu ska jag göra nåt annat..

Nattpass nr 2

Jaha då var jag inne på mitt andra av tre nattpass.. Det går bra.. I Natt jobbar jag med Karin Brinkman, det är roligt.. vi är jämngamla! Hittills har vi haft det lugnt.. peppar, peppar! Men man vet aldrig när det slår till..

I dag sov vi till halv 1 jag och Nemo, sen tyckte han att det var nog.. Jag försökte muta honom med att få ligga en stund i sängen om vi sov en halvtimme till.. Men jag fick rätt snart ångest.. Han får ju egentligen inte ligga i sängen, dumt att lära honom det då.. Såå jag klev upp.. Gjorde en fantastiskt god omelett.. Med korv, rödlök, bladspenat och fetaost! Efter det gick vi en promenad genom boulognen.. Sen slappade jag nån timme på soffan och på kvällen var jag och tränade 45 min spinning, det var jätteroligt och skönt.. Var ett tag sen jag gick på ett spinningpass nu så det var verkligen en nystart.. Bra musik och bra instruktör.. Det är ju A-O med passen.. Att musiken och instruktörerna är bra..

I morgon får vi se om Jessica och Jimpa kommer förbi.. Jag ska tvätta och gå på kurs med Nemo.. Jag hoppas jag hinner träna en sväng där också..
Nu ska jag uppehålla min vakenhet med någonting annat..

Nattpass...

I dag gick jag på mitt första av tre nattpass i rad.. Det känns bra.. Är därefter ledig fre, lör, sön =) På lördag kommer Emma hit och vi ska gå med Sanna, det blir nog heartbreak som vanligt ;)

I går var jag ledig, då låg jag mest på soffan hela dagen hyrde 6 filmer, hann inte se alla.. I dag har jag vart lite effektivare.. Har tagit långpromenad med hunden, tränat, lagat mat bakat blåbärspaj till mina föräldrar som kom och hälsade på i eftermiddags, vi var först och käkade på los sombreros.. det var jättetrevligt!

Som sagt nu sitter jag på jobbet.. Slutar kl 7 i morgon bitti, ska bli skönt å sova då.. när jag vaknar ska jag ta nemo på en långprommis och sen gå och träna med sanna... Nej nu ska jag dela lite tabletter till morgondagens pass..

Helgjobb..

Jajamenn.. Då var det lööööördag då =) Jag jobbar e.m, det är skönt.. lugnt på avdelningen.. vi i personalen har beställt kina-mat som kommer om en timme =)

I går var vi ut en sväng jag och sanna, det var trevligt.. Det var lite folk, det var synd.. Hade gärna fått vara lite mer.. Men det blev tidig hemgång.. I dag har jag vart pigg och mått bra.. Jag och Nemo tog en riktig långrunda runt hela boulognen! Så himla skönt.. Jag älskar hösten.. Så lycklig när man får ta på sig jackan och varma kläder, hade till och med fingervantar på mig i dag =)

Annars händer det inte så mycket i helgen.. Jobba och i morgon träna och sedan hem till sanna för att fika lite.. Hon fyllde ju i veckan.. Sen bara ta det lugnt.. Nästa vecka har jag 3 nätter, så det blir mycket ledig tid.. då ska jag bara njuuuta av den underbara hösten =) Bar det inte regnar så..

Årets sista MC tur?

Jag vet inte om det är så, men det var jäääääkligt kallt i dag när vi åkte.. Jag och Pappa.. åkte till Leksand och över rexbo/falun hem.. Mycket trevligt och hur kul som helst! Skittråkigt nu när man snart inte kan åka mera =/

Har vart ledig i dag, ska jobba i helgen.. I kväll ska jag och sanna ut och göra stan.. Lite försiktigt hade vi tänkt, eftersom jag jobbar! Vi får väl se..
Jag har fått en student med mig på jobbet !! Det är skitkul.. Känns liiiite konstigt eftersom jag nyss själv vrt student, men riktigt roligt.. Hon går i andra termin, så nivån ligger rätt lågt.. Men jag tror nog att jag bidrar med nåt i alla fall =)

Nu sitter jag vid min dator i vardagsrummet och äter Dark pistchio och dricker pisang ambon med apelsinjuice =) Det är alldeles grön och ser rätt giftig ut, men riktigt god var den.. Köpte den bland andra i rhodos.. Vi köpte också likör 43 som vi ska dricka i kväll =) Bara EN drink..
Nej duschdags för mig.. Sanna slutar om en timme...

Borta bra.. men hemma bäst..

Jaaa det var den veckans semester det.. Men jäklar vad nice vi har haft det.. Massa sol och massa bad och ingenting mera.. Ätit gott och sovit mycket.. Tagt det såååå lugnt.. Fick det jättebra i rhodos stad, 150 m till vattnet mitt i smeten bodde vi.. Jättemycket fina resturager.. Ingenting var billigt, förutom spriten.. Vi köpte med oss en heeeel del hem.. Hade ordentligt med övervikt på vägen hem.. vi vägde tillsammans 30 kg ne och 42 kg på vägen hem =)

När jag kom hem åkte jag och hämtade nemo på en gång.. Han har ju vart hos mina föräldrar.. Det hade gått jättebra.. Sen efter det hem och packade upp.. I dag har jag vart ledig.. Har vart i uppsala och köpt en cykel, byggt i hop den och nu bakar jag blåbärspaj =)
I kväll kommer Magnus..

RSS 2.0