Sammanfattning av helgen..

Ja i fredags var det meningen att vi skulle ta en after work i solen nere på stan.. det blev en seeeen after work.. KOm inte i väg förrän efter 22 tror jag.. då gick vi till helt enkelt och tog mer än en öl.. men trevligt var det! Massa folk.. Fick även ragg.. tyvärr av en 38 årig 3 barnsfar =/ inte intresserad sa jag och gick därifrån..
På lördag f.m mådde man som man förtjänade.. skulle inte ha tagit den sista ölen inte den näst sista heller.. Jag släpade mig i alla fall ner på stan med anna och sanna som jag hade lovat.. Men efter lite fetmat var man ju på topp igen då.. På lördag e,m styrde vi peugoten mot Hofors.. det var ju orkhandboll!! ANna C skulle följa med.. vi käkade med mina föräldrar och gjorde oss i ordning där för att sedan träffa resten av tjejerna hos emma.. det var hur mysigt och trevligt som helst.. det var jag, anna, sanna, emma, jessica och jenny.. sen kom även madde och min kusin emma dit.. efter några glas vin gick vi upp till kolargatan där det var fest.. Det ångrar vi ju efteråt, för där var det ingen höjdare! men men.. efter 23 gick vi i alla fall till folkan.. massa trevligt folk.. riktigt bra musik.. när vi dansat oss trötta och efter att anna fått ordentliga skavsår tog vi vårt pick och pack och knallade hem till anna där jag, anna c och sanna sov..
Tog en pizza med tjejerna i går på söndagen innan vi åkte hem.. Skitbra helg! Förutom att det gick för snabbt..

aja.. I dag är det måndag, ny vecka nya tag.. sitter på jobbet och har det bra.. i e.m ska jag träna och gå med hundan, hoppas jag hinner handla mat också.. Och så ska jag se hur det har gått med min nya dagmatte.. hennes första dag i dag =) men det borde inte vara några problem...

Nej nu ska jag fortsätta..

Trötter..

Det är jag i dag =) Jag och syster var ut på partaj i går.. ingen bra idé när man jobbar dagen efter, man blir så trött.. seg.. tur att det är lugnt och skönt på jobbet.. i kväll ska vi i personalen beställa pizza =) mmmm..

I går var vi hem till hofors en sväng och åt tacos med mor och far.. Var förbi jessica och jimmys nya hus.. huuuur fint som helst! Det kommer bli skitbra när de rustat klart och så.. sen efter det skjutsade David in oss till mig och så drack vi lite vin, pratade lite skit och gick sedan ut på heartbreak! det var riktigt trevligt..

I morgon är jag ledig, gissa om jag ska sova då ;) hoppas på att det blir lika fint väder som i dag.. Det tog emot att cykla till jobbet i dag alltså.. usch.. Blir det finväder ska jag och Nemo ut och promenera i timmar.. just det och så ska vi ju på hundkurs =)

Helg jobb igen..

Hehe sist jag uppdaterade jag jobbade jag helg.. det gör jag nu med =)

Meeeen det har ju inte hänt så mycket i mitt not så händelserika liv.. Börjat träna igen efter en veckas förkylning.. Var på nytt corepass i morse, sååå bra var det.. sen joggade jag en runda i boulognen innan jag började jobba.. Syster är barnvakt åt min hund.. Hon ville ha sällskap och jag behövde vara ifred från honom, ibland gå han mig på nerverna.. och nu när jag jobbar såp intensivt blir han så mycket ensam så det är bara bra! Måste erkänn att jag saknar honom lite i alla fall =) I mån kväll ska jag hämta hem honom.. han åkte i går..

Annars då? I helgen blir det inte så mycket av... Jag och sanna ska promenera i mån e.m och så ska jag tvätta.. Min bästa vän håller på å byter hus, kanske jag åker mot hofors för att inspektera =)

Nej nu äre kvällsfika på gång..

LÅnghelg..

Ja jag jobbar riktigt långhelg kan man säga.. från fredag till och med nu på onsdag!!! Men sen är jag ledig i 4 dagar.. Då ska jag ta det sååå lugnt.. ska till falun för min sista vaccination bara... Sen blir det väl träna och städa och lite sånt..

I går var jag hem till Hoffe en sväng.. orkade inte följa med ut på nå galej utan åkte hem rätt tidigt.. bäddade ner mig själv i soffan tände ljus och hade det supermysigt.. såg att det skulle bli när lammen tystnar, min favoritfilm! Såg 5 min av den sen sov jag som ett litet barn.. vaknade mycket senare och masade mig in till sängen..

I dag har jag varit effektiv.. Var och styrketränade i morse och sprang en vända med nemo innan jobbet.. känns bra.. I mån ska vi på nästa hundkurs =) spännande.. har tränat med honom en massa i veckan, han är så duktig såååå..

Nej nu ska jag jobba på..

RSS 2.0