Mår hur bra som helst...

Hej! Har vart på en underbar semester.. eller det var väl i å ta i.. Har vart på skitig festival i 4 dagar nu.. Men roligt var det! Åkte i onsdags och kom hem i går.. Har skrattat, supit, och sett en jävla massa bra band =) KOmmer kanske bilder inom kort.. nu när jag äntligen fått internet, men inte kopplat in det ännu ;)

Mc körningen går också framåt.. I går kväll körde vi för första gången på landsväg =))) Jag var skitnervös hela tiden.. men det gick skitbra.. och i dag körde vi på motortrafikled.. Gick av bara helvete! Det är såååå himla kul.. V. 31 börjar ju närma sig =)

Nu i veckan ska jag mest återhämta mig.. jessica kommer in i morgon och vi ska äta och gå på bio.. sen blire lugnt..

Peace and love

Here I come.. åååhh det ska bli så jävla skönt å komma i väg! Jag är så arg.. men egentligen så är det inte värt det.. så jag ska svälja det och få det ur världen!!

Trevlig midsommar på er

JAja.. Midsommarafton i dag.. jag jobbar.. men bara till 3, sen börjar festen =) Ska till jenny i barkhyttan i kväll och i mån ska vi till bjurs i dalarna.. blir nog trevligt.. Nemo ska bo hos mina föräldrar!

ANnars då.. händer inte så mycket.. känner mig i en down-period just nu igen.. men det ändras nog snart.. Har inte kört nå mer mc, vilket är tråkigt.. vill bara köra hela tiden.. men nu blire ju ett uppehåll igen då.. Nästa vecka drar vi på festival!!

Nej nu får de här timmarna gå lite snabbare tack!

Snart är det midsommar..

Jajmenn och jag är ledig.. JObbar afton, men bara till kl 15 =)

I går var jag ute och körde mc, jag vickade omkull för första gången.. hehe.. rakt ner i ett dike.. Vi kör ju på gamla faluvägen och den är rätt smal.. i alla fall om man ska göra garagevändning.. jag råkade luta för mycket åt ena håller och där fanns ingenting att ta emot sig med så det vart en kullerbytta rakt ner i dikt =/ gjorde inte illa mig som tur var.. det var ju mjukt och jag hann undan med benet.. motorcykeln klarade sig också =) inte en repa.. den landade ju också mjukt i mossan.. men jäklar vd roligt det måste ha sett ut =) sen skjutsade jag mamma också.. det gick bra.. vi körde och ilah sprang bredvid som en galning.. hon till och med blödde på tassarna när vi kom hem =/

Annars så har jag inte gjort så mycket.. storstädat min lilla lägenhet =) det var jättefint.. nu håller vi på å planerar inför midsommar.. vad fan ska man hitta på?

Nej nu är jag hungrig, dags för mat..

Äntligen fredag..

Ja då var det näääästan helg =) I morgon är jag ledig, men jobbar på söndag..
I dag ska jag ut och åka motorcykel med Anders.. jag får sitta bakom =/ men men.. det är minst lika kul som att köra själv..
Är sugen på en bio i kväll, någon som har nåt förslag? Nån som sett den nya the happening?

JAja.. i går var jag i hofors, far min fyllde 49 år.. Vi åt gott och fikade.. kom hem sent..

I morgon är det MH test på bruks som jag hoppas kunna kika på.. min bil är ju trasig så jag får väl ta cykeln dit då.. senare ska jag och farsan övningsköra här i gävle.. i går gjorde jag ett körkortstest på datorn.. 55 av 70, inte så illa tyckte jag för att inte ens ha läst ut boken än =) men det är ju bara 6 år sedan man tog B kortet, så det borde ju sitta kvar en del..

Skinnställ

I går var jag och far min i Uppsala på Lelles och köpte MC kläder =) jag brännde 11 500 kr på prylar.. men fick riktigt fina grejjer =) Skitsnygg skinnjacka i svart, silver och blått ( Matchar cyklen vett du) och svarta byxor.. bra och snygga skor i svart, svart hjälp och blåsvarta handskar.. och så en ryggplatta till såklart =) Riktigt tuff blev jag i mina nya kläder.. lite ovant var det ju såklart att köra i dem.. Gled mest omkring i byxorna.. Gick inte lika bra att köra i går.. fick sladd på bakhjulet och blev lite småskraj.. men men.. nästa gång ska det gå bättre..
I mån fyller fargsgubben år.. har köpt 2 t-shirtar åt honom.. efter kalaset ska vi köra igen =) Det är så himla kul.. Pluggar för fullt gör jag också.. uppskrivning om några veckor.. det är hårdträning nu må ni tro ;)

Helgens slut..

Ja då har man gjort en långhelg igen då..
Övningskörningen går bara fint =) I går gick det riktigt bra.. tyckte vi skulle ta en sväng på bruket jag, men det tyckte inte pappa =/ men men.. lär väl få hem övningskörningstillståndet först.. Men det är så jäkla kul! På tisdag ska jag till uppsala och inhandla mc-kläder =)

Övningsköra..

Yes i onsdag blev det affär =) Världens finaste hoj köpte jag =) En kawasaki gpz 500.. Som ny fast den var från 95. Gav 26 000 för den.. otroligt nöjd är jag =)
Var ut och körde första gången i torsdags.. och det gick ju rätt så bra =) Lite nervös vart jag ju över att jag har anmält mig till en intensivkurs redan om  några veckor.. men men.. det är bara till å ligga i då vett du =) Jobbar i helgen och efter det ska jag hem till Hofors och köra så det ryker..

Mc..

I morgon ska jag och pappa åka och titta på en mc åt mig =)))) Har bokat in mig på en intensivkurs under mina 2 veckors semester i dag.. så nu är det bara att hålla tummarna..

RSS 2.0