Det går bra nu ;)

Ja det känns riktigt bra faktiskt.. Mitt i röran så känns det riktigt bra =)

Har precis gjort klart en uppgift och skickat in.. Gjorde klart min epikris i dag också, en annan uppgift =) känns såååå bra!I mån ska jag börja med en tredje.. Vi ska nämligen på en IVP i mån, så passande =) då kan jag passa på å göra den uppgiften då.. kanon! Efter det är det bara en uppgift kvar.. och det är att läsa en engelsk artikle och skriva ett reflektionsprotokoll, nemas problemas! Tänkte jobba undan så jag kan vara ledig V51 när jag egentligen har studievecka ;) Det låter väl som en smart idé? Vart faktiskt sååå nöjd med epikrisen i dag =) Ska gå igenom den nånd ag med min handledare..

I dag har vi injicerat, tagit stygn och lagt om bensår.. Jag gillar primärvården.. Det lunkar liksom på, inte får mycket att göra inte för lite heller utan lagomt.. I mån IVP och på fredag ska jag vaar med uskorna på lab, det blir kanon! Ska försöka smita lite tidigare eftersom jag åker till örebro..

I dga har jag vart och hämtat mitt julpynt också =) Jag äääälskar ju julen.. är såå ledsen för att jag inte har en egen lägenhet att pynta =/ och inte får jag pynta i staffans heller.. han är lite anti-jul =/ Får väl knöla upp alla mina tomtar på mitt rum då =) hehe.. det skulle se ut det..

Väntar på att mamma och pappa kommer fårn valbo vilken minut som helst.. jag är tokhungrig.. undar vad vi ska hitta på för mat... I dag ska det göras pepparkaksdeg och i mån ska det bakas =) och packas väskor.. och en massa annat..

sa jag att festlokalen är bokad nu förresten? För min examens/födelsedagsfest! det kommer bli kanon.. så om någon har nå bra tips på bål s¨å skriv gärna en kommentar!

Veckorna rullar på..

Ja det gör dom verkligen.. och skönt är väl det, det går ju fortare till helgen dåe =)

Det är massor att stå i och fixa med nu inför examen.. Det ska ansökas om examen, legitimationen, massa saker som ska betalas.. broschen, glömda kåravgifter, festavgifter =) mycket nu.. och mitt i alltihopa har jag praktik med uppgifter som ska göras och c uppsatser som ska examineras.. och nästa vecka på fredag ska jag göra ambulanstestet =) det ska bli jätteskoj! Fick papprena om det i går =) Spännande.. får ni alla hålla tummarna för mig =) Så jag förhoppningsvis kan söka sommarjobb i örebro sen =) kanske.. vi får se..

I dga har jag tagit tag i en del så det är inte så mycket som hänger över mig nu.. är snart klar med nästa uppgift på praktiken också.. bara en kvar efter den... skönt.. ringde MOH i dag också, ska ju dit V50 det blir kul...

MIna inlägg blir itne så många nu och ganska vimsiga känner jag..

Men planen för i dag är att jag ska ta mig ut och springa, hem till jessica för housewives och eventuellt göra klart gynekologiuppgiften.. Har sovmorgon i mån, då ska jag ta mig till skolan och betala brocshen.. sen ska vi ha mottagning på tisken.. har mest haft hembesök nu.. det är också skoj, fast inte lika roligt som mottagning.. På fredag ska jag vara på lab och stickas =) sen efter det åker jag direkt till örebro =) Mmmm underbart..

Nej nu måste jag sknda vidare,,

Im not dead

men nästan.. har mått värdelöst illa i flera dagar och i går blrjade det i magen.. "peppar peppar".. MEN.. i dag känns det lite bättre ;)
Vart ingen utgång i går som jag så länge hade längtta efter.. mitt nya linne som jag skulle ha å allt =/ men det gick ju inte men den magen.. kunde knappt stå rakt upp för det krampade så mycket..

Annars då? Praktiken har vart fantastisk so far.. trivs hur bra som helst! Hoppas bara jag mår bättre nästa vecka så jag kan vara mer koncentrerad =) Staffan kom i fredags.. vi har inte kunnat göra så mycket för min magen igen då.. men if redags var vi ut till hästbo till stefan och kikade på idol som jag hädanefter tänker bojkotta... skitprogram! Alla bra åker ju ut ju.. I går var vi hem till anna-maria och marcus och kollade in deras hus som de har köpt som de håller på å rustar för fullt =) jääättefint blir det! Verkligen.. ska bli sååå roligt å se det när allt är klart =) Sen åkte vi till valbo.. Staffan köpte nya skor, äntligen ;) hehe.. jättefina adidas.. jag orkade inte gå i så många utav mina affärer så jag köpte som vanligt ingenting..

I dag mår jag som sagt bättre så då ska vi åka till gävle och till fjärran och bada =) myspys.. sen svänger vi nog förbi i sandviken och kollar in niklas och karins hus som också rustas för fullt =)

trött...

och jag mår illa.. nästan så man tror jag skulle vara gravid.. men så är icke fallet =)

I dag har jag vart på praktik igen.. lagt om sår, lindat ben, gett insulin, vaccinationer och en massa annat skoj.. justja gett intravenös injektion UTAN att sätta nål innan =) det hade jag aldrig gjort innan, så jag är riktigt nöjd =)

Annars då? Inte så mycket.. lämnade in uppsatsen i dag =) spännande.. 12/12 är det examination =)

Jag vet inte vad det är frågan om riktigt.. men jag är helt slut.. helt tom inuti känns det som.. Jag bara saknar =) åååhhhh jag blir galen!! På fredag kommer han =) äntligen!! Ska bli underbart underbart att han kommer =) det blir bara en massa mys.. och lite annat skoj såklart =)

nej nu ska jag bara inta soffläge tror jag.. orkar itne åka och hälsa på någon.. plugga? neeeej det orkar jag itne heller.. hinner med det ändå..

primärvård

jajamensann, nu var man på distriktet då.. vet inte riktigt vad jag tycker om det.. men jag trivs i alla fall =) Kommer bli jätteroliga vekor att vara där.. har en toppenhandledare och kommer säääkert lära mig massor, men det är nog ingenting jag vill arbeta med if ramtiden.. men jags ka inte säga det nu.. har ju bara vart där en dag =)
I dag har vi vaccinerat på löpande band.. skitkul =) intrmuskulärt rakt in i överarmen bara =) och sen har jag gett lite insulin... annars har det inte hänt så mycket.. kikat runt på verksamheten och lokalerna bara =)
V 49 ska jag mäta magar och träffa småb'bisar =) det blir skoj..

nu ska jag sätta mig med uppsaten.. den ska vara inlämnad i mrogon i papperkopia, så jag måste pallra mig till högskolan i mån med =/ men men, det ska nog gå bra..

jag är helt slut efter dagen.. får återkomma med mer i veckan.. måste bara få det färdiugt nu

borta bra men hemma bäst...

My Ass heller!! det är fan det sämsta ordspråk som finns.. Borta bäst! helt klart!! i alla fall för min del ;)

Resan hem gick bra.. även fast peugeoten helst också ville stanna kvar i örebro.. men men.. körde raka vägen hem.. var hemma strax före 12.. har packat ur mina väskor och kommit i ordning här hemma.. Nemo och ilah hade verkligen saknat varandra.. Nu har de busat i nån timme så nu ligger de utslagna i korgen och myser tillsammans..

Pappa åkte och jobbade precis, så jag är home alone.. mamma ska på häxträff i kväll så jag har hela huset för mig själv =) Ska pilla lite med uppsatsen och min uppgift sen förbereda allt för morgondagens praktik! sen i kväll blire kanske spinning, om jag orkar.. Hoppas emma följer med!

nej nu ska jag ta tag i detta!

underbart...

som vanligt har det varit !! Men nu r det tyvärr slut... Dags att åka hem till Hofors igen =/ Har vart helt fantastiskt att vara i hop i nästan en hel vecka, det kommer inte att inträffa så ofta skulle jag tro.. speciellt inte nu när praktiken sätter i gång =/
Fredagen i frövi var supertrevlig! God mat fick vi och drack gott.. Det pratades en massa och vid 1 tiden la vi oss och sov.. Jag och Staffan delade på deras soffa, det var riktigt trångt men mysigt =) Deras unge är för underbar, på lördagmorgonen skrattade jag åt henne hela tiden..

Jaja.. På lördagen gjorde vi inte så mycket.. både två var helt slut så det blev mest en massa mys bara.. I går söndag tog vi det också lugnt.. Såg en film, gick en promenad med Nemo.. Justja! I lördags var vi ju på bio för sjutton.. vi såg saw 4, den var riktigt bra!!

Men som sagt i dag är det måndag och dags att åka hem.. skönt att åka hem medan det är ljust i alla fall..
Staffan åkte till stockholm i morse på möte.. Senare i kväll ska han väl eventuellt spela badminton.. Till helgen kommer han hem till hofors =) Det blir mys BIG TIME!

I går var det bara 2 månader kvar till examen =/ Och i dag är det 2 dagar kvar till inlämning av uppsats =/ I mån börjar praktiken =) det ska i alla fall bli skoj.. synd att mitt blåöga inte är riktigt borta.. det syns att det är på väg bort men det dröjer nog till helgen skulle jag tro..
nej nu är det dags för frukost sen packa väska och fara hemöver =)


frövi...

blir det i kväll.. vi ska hem till Staffans kompis Andreas, hans tjej Sofia och deras dotter Ebba! Vi ska dit och laga mat och förhoppningsvis titta på idol =)
Staffan var hem på lunchen, det var supermysigt =) efter det har jag och nemo vart i mariebergs köpcentrum.. var där en timme endast, jag har ingen ro att gå i affärer.. inte ensam.. det är tråkigt.. men jag hittade det jag var ute efter =) en svart korsett från HM.. till den köpte jag ett låntg guldhalsband som man kan vira två varv runt nacken och ett par stora guldörhängen till =) Så nu är jag redo för nästa partyyy! När det nu blir =) kanske nästa helg ;)

Nemi fyller förresten 4 månader i dag, det har vi inte firat speciellt mycket =) ska hålla i gång honom nu i nån timme till, sen ska iv ta en längre promenad så han är riktigt trött sen när jag och staffan ska åka och spela badminton, för då får han inte följa med.. då får han sussa gott i sin bur.. det bli 45 min badminton, sen bär det av ut til frövi..

nu ska jag försöka underhålla min hund lite..

fredag

jajamänn fredag i dag!! staffan har precis åkt till jobbet =/ Jag ligger i sängen och ska slappa lite.. sen ska jag klia upp och skriva klart mitt arbete, som alldeles snart är klart.. sen vid tolv tiden kommer staffan hem på lunch, då blire lax, ris och hollandiesås =) sen efter det ska jag ta mig ut på stan för lite shopping =)
senare i kväll ska vi spela badminton, om det finns nån bana ledig =) och efter det blire fredagsmys med god mat och idoooool =)

i går kväll var vi ut på pacos och åt mat =) det var mysigt, lite för stark mat för min del.. efter det gick vi hem och jag somnade på soffan =)

Nej nu ska jag kika lite på tv sen rycka upp mig =)

1 timme kvar

Tills Staffan slutar jobbet =)

I dag har jag haft en bra dag.. har inte hänt alltför mycket vilket är bra när man käner sig lite sliten som jag gör just nu.. Blåöga, fortfarande träningsvärk, mensvärk.. You name it! Jag har fan drabbats av allt!
Började morgonen med frukost och fick iväg S i tid till jobbet =) efter det tog jag och Nemo en promenad.. sen satte jag mig med min uppgift, vilket har gått riktigt bra.. Har bara diskussion kvar att skriva och en ref.lista =) sen gjorde jag lunch till S som han kom hem och åt med mig.. det vart ungsomelett med bacon, purjo och tomat uppepå.. sen efter det har jag och Nemo slappat. tittat på en film.. Heartbreak kid, den var sådär.. spårade som vanligt ur totoalt i slutet =)
efter filmen tog vi en långpromenad ut på holmen bakom sjukhuset här.. vilket byggnad alltså.. huuuur stort som helst.. och kom nyss in.. har filat på min uppgift lite till.. men jag känner mig rätt nöjd =) Så i mån ska jag göra klart den på f.m sen ska jag ut på stan på e.m kanske.. får se hur jag känner mig i mån.. i dga har jag inte alls kännt för att gå utanför dörren ens..

Undrar vad vi ska hitta på å göra i kväll då? Kanske går ut och käkar eller nåt.. ska nog hoppa in i duschen nu snart och värma mig lite..


Lyckligast !!!

Lyckligare än vad jag är nu kan ingen vara =) Jooo det går säkert... men.. vad jag vill säga är att jag mår hur bra som helst!! Jag sitter i örebro hemma hos underbara Staffan, han är visserligen på jobbet =/ men gårdagen var heeelt underbar.. Resten av veckan/helgen kommer bli toppen!
MEN det bäst av allt =) Jag har fått en anställning !!! Min chef från 105:an (hjärtavdelnigen) ringde i går när jag satt i bilen på väg ner och talade om att om jag fortfarande var intresserad kunde jag få ett vikariat där =) Gissa om jag blev glad... Känns hur bra som helst! Nu vet jag vad jag ska göra efter den 18 januari (examensdagen) och jag vet att jag kommer tjäna lite pengar så jag kan börja leta lägenhet nu =) weeeeiiiii!!

Så det där blåögat som jag har, det spelar inte så stor roll längre.. för jag har ett jobb =)
På tal om blåöga förresten.. I dag har det svällt upp under ögat, så nu ser det verkligen ut som om jag åkt på en smäll.. Jag tänker inte gå utanför dörren förrän det är borta =)

Nu ska jag ta och sätta mig med min uppgift.. meningen var att den skulle vara inne i mån men fick höra i går att den ska vara inne v 48 i stället =) så det blir ju inge som helst problem.. men jag gör nog dne färdig i dag i alla fall eller i mån... Staffan är ju ändå på jobbet och jag har ingenting att göra.. ska bara göra lunch tills han kommer =) undrar vad det blir.. kanske n omelett?


oh lord..

jag börjar ana ett blåöga nu =/ Har setat med is i över 2 timmar nu, men blåöga verkar vara ett faktum =/ Det gör så jävla ont!!! Så fort jag tar bort isen börjar det banka och värmen sprider sig över hela ansiktet.. tur att jag stannade hemma från skolan och kurerade mig.. kanske får ner svullnaden något mer än vad jag skulle fått om jag gick till skolan..

Men det absolut värsta jag vet är att missa saker.. som  i dag.. när vi har introduktion och allt.. Hade jag inte kunnat prova mina flygkunskaper ner för trappen i går?? När jag ändå var ledig?

Aja.. fick komma 40 min tidigare till ungdoms.mott i alla fall =) Så jag hinner ju en lite bit innan det blir svart ute.. Längtar till örebro nu.. Staffan får pyssla om mig lite nu när jag ser ut såhär.. Känns som om jag inte kommer gå utanflr dörrarna förrän jag åker hem =) hehe.. neeej då.. jag har massor med grejjer med mig.. badkläder, badmintonkläder, gymkläder.. min dator och 5 skittunga böcker (ska skriva arbete) kommer ha fullt upp..

nej nu ska jag packa vidare, sen luncha med syster

stackars mig...

I går fick jag en bula mitt i pannen i dag kommer jag få bula + blåöga på mitt vänstra öga =/

Vaknade i morse och var så ivrig för jag skulle hinna packa in i bilen det som jag skulle ha med mig till örebro så det bara var att hämta hunden efter skolan.. upp och ner för trappen med nemo och hans bur + min träningsvärk.. ingen bra kombination.. när man har sådan tärnignsvärk ska man helst hålla i sig i handtaget på trappen.. och absolut inte ha en stor bur i famnen.. i alla fall.. det är kanske den brantaste trappen upp till loftet på mamma och pappas hus.. och ut för de sista 5-6 trappstegen flyger jag.. landar på huvudet, som tur var hann jag vrida huvudet på sidan så jag slapp bryta näsa och hela köret... men en fin bula poppade upp på ögonbrynet ganska så snart.. och svullen över hela kindbenet är jag också.. såååå det blir nog ett fint blåöga där så småningom =/
Jag får börja ha sån där mjuk hjälm som småbarnen har.. mitt stackars huvud, är mycket utsatt nu tycker jag.. Sitter och kyler med frysta grönsaker, har gjort det i någon timme nu men jag får nog inte ner svullnaden så mycket mer.. men det är skönt, för det bränner så hemskt bakom ögat =/

Tänker inte gå till skolan i dag... Vill helst inte ha praktik nästa vecka heller... vilken bra förtroendegivande man får med jordens blåöga.. "MMmm ramlat i trappen, jaaa vissst" kommer säkert varenda en å tänka.. aja, då lär de väl göra det då..
Har mejlat min lärare, hoppas hon ringer sen och svarar på alla min frågor som jag har ställt i det mejlet..

Ska försöka få en tid tidigare på ungdoms.mott också så jag kan åka tidigare till örebro, känner inte för att köra i mörker, men det lär väl bli så ändå antar jag!

jaaa så jag ska väl försöka läsa lite prmiärvård i dag då och packa det sista... hålla tummarna riktigt hårt så jag slipper blåöga =/

Vilken dag..

Helt sjukt att jag har fått den att gå över huvudet taget =)

Var ner till mammas jobb en sväng och hälsade på.. lyckades skaffa mig jordens bula i pannan.. carinas hund var där en rätt stor fochter tror jag det är.. han knockade mig totalt så det vart alldeles svart för en liten stund.. sen gick det över.. tänderna small i också, men nu är det bra förutom bulan då =/
efter det åkte jag hem till emma och hälsade på.. av henne fick jag 4 par jeans som hon inte kunde ha längre =) riktigt snygga jeans, disel, lee och fornarina! Ska ge henne en slant för dem sen..
sen efter det åkte jag hem till tommy och hälsade på.. lånade en film som jag och syster ska se på sen..

i mån far vi mot örebro =) har redan packat väskan =) drar så fort jag slutar skolan i mån =) sen kommer vi aldrig mera hem... =) hehe.. nej då söndag eller måndag får se.. om vi inte åker hem tillsammans på lördagen, om det var nånting staffan skulle på.. kommer inte i håg !!

nu kommer sis, nu blire film och kladdkaka =)

Crap

Hemmastudier är fan skit.. jag skulle aldrig klara av en distansutbildning! Jag har NOLL diciplin =/ Klockan är redan 10 och jag har inte ens börjat och jag vet att jag definitivt inte kommer att hålla på till 4 i eftermiddag.. men men..

hittills har jag vaknat, ätit frukost, vart ute och gåtränat med nemo och sprungit en runda med ilah, duschat och laddat min mp3.. nu ska jag sitta här i några minuter och kolla alla olika mejler, facebooken, lunarn, lägenheter osv... sååå framåt en halv 12 kanske jag börjar läsa lite.. men jag har i alla fall hittat bra med material till min uppgift.. Hela 3 böcker och info på nätet, det borde absolut räcka till 2 sidor info.

I går kväll var jag på pump.. fan vad skönt det var efteråt.. inte i dag.. det var väl minst 6 månader sen jag var på pump sist och jag trodde ju att jag klarade av samma vikter nu som då.. det borde jag ju veta bättre..men men.. i dag känns det i hela kroppen, det är skönt.. man blir ju lite för bortskämd när man gått på pumpen på ett större gym.. musiken, instruktörerna allt är så mycket bättre.. men men.. man får väl hålla ut det är ju enda lilla hofors och de gör ju det gratis såååå... fast gratis veti fan.. det var sjukt dyrt! 400 kr för 10 gånger..

aja.. I dag ska jag som sagt försöka läsa lite, packa inför örebrotrippen i mån.. hälsa på farmor.. och i kväll äre ju housewvies kväll som vanligt hos jessica =)

Yes i mån efter föreläsninge åker jag till örebro =) är ju ledig tors och fredag så då passar jag på.. kommer ju itne al skunna ses lika mycket nu när jag börjar min praktik på måndag =/

Bilder...



Från mysigaste helgen =) Superfint väder.. Nemo badar fötterna =/

I dag har jag fått massvis gjort =) Såg föreläsningen i morse, vilket gick rätt bra.. för bra ämne för att stänga av =) sen drog jag och pappa till gävle.. jag hämtade 2 böcker på högskolan där till min kurs.. har valt ämne, ska läsa om det i mån och börja skriva på torsdag.. är endast 2 sidor så jag måste välja ut det bästa =)

Var och köpte foder på jennys och ett nytt halsband.. halvstryp, nu sk ajag lära min hund att gå fint i koppel =)

nej nu ska jag kila vidare.. tänkte gå på lite body pump i kväll =)

Bästa helgen ever!


mmmm vilken helg det har vart =) Började hur bra som helst i fredags med tacos hos jessica och jimmy.. Staffan kom lite senare, det var sådant busväder att köra i så han fick äta ensam efter oss.. Miranda kan ju inte äta hur sent som helst och vi andra var vrålhungriga =) Vi stannade och tittade på hela idol där.. kan fortfarande inte förstå att christoffer åkte ut ???!!! Trodde att både andreas och mattias skulle åka låååångt före honom, men men..
Efter idol åkte vi till barkhyttan och sov..

På lördag packade vi ryggsäcken full med ved, korv, korvbröd och klädde oss varma och åkte ut till edske masugn och grillade korv i solskenet.. Nemo var också med.. det var huuuur mysigt som helst.. vi stannade i nån timme innan det blev alldeles för kallt för tårna.. har bilder som jag ska lägga ut sen..
På lördag kväll åkte vi till storvik och lyssnade på christines och jennies konsert.. De är sååå duktiga.. all möjlig blandning var det på musiken.. och min bästa vän jessica var med och sjöng på 4 låtar.. sanna kom också och lyssnade.. efter det åkte vi hem till staffans kompisar och satt och umgicks lite..
i går söndag tog vi en liten roadtrip med bilen.. åkte småvägar ut i dalarna och vidare tilll sågmyra.. staffan hade inte sett lager 157 så vi åkte dit.. Jag hittade som vanligt ingenting men han däremot hittade både byxor och tröja =) han blev sååå fin i nya tröjan sååå.. efter det åkte vi till bjurs och åt pizza..
meningen var att han skulle åka hem till örebro i går kväll men han stannade i natt också och åkte direkt till jobbet i morse =) vilken otroligt gullig kille va =) Och jag försökte vara världens bästa flickvän och bjöd på frukost på sängne i morse, fjäsk... ja visst ;) Men det var han värd alla gånger.. 

 Har gjort en lista på alla grejjer som jag ska fixa och trixa med under veckan.. har redan bockat av en hel del.. som ringa till min praktikplats, skriva ut alla möjliga studiehandledningar, letat böcker och viktigast av allt: skickat i väg min ansökan om ambulanstestena =) 3 veckor kvar bara =) I dag börjar ny kurs.. ska snart sätta mig till rätta och kolla in en förinspelad föreläsning.. sen ska jag börja skriva på ett litet arbete som ska vara inne på fredag.. endast 2 sidor, det kommer gå skitbra! Har redan valt ämne, infertilitet! senare i dag ska jag nog åka till gävle.. köpa hundmat, hämta böcker och lämna min jacka på kemtvätt!!

Har rätt mycket hemmastudier den här veckan så vi får väl se om det blir hemmastudier hos staffan i örebro framåt onsdag kanske ;) kan ju lika gärna sitta där och plugga..eller hur?

nej nu ska jag ta tag i nåt och börja här.. ha de fint alla

Äntligen Fredag!!

I dag kommer han =))

Sitter i skolan med C vi ska göra det absolut sista på uppsatsen, förhoppningsvis =)

I dag ska jag fortsätta bråka om det där jäkla simintyget, berättar mer sen !

I kväll blire idol och en massa mys.. vi ska hem till jessica, jimmy och miranda och äta tacos och titta på idol med dom..

Ambulans.. here I come

Jaaa jag har bestämt mig =) jag ska ta å göra ambulanstestena v. 49 =))))) Om jag klarar dom så blire kanske till å sommarjobba på ambulansen !!!! Hoppas.. Testerna innebär att man först och främst ska skicka in sina betyg, ett simintyg, kopia på körkort.. efter det när man blir uttagen till själva testet får man genomgå en intjervju, ett medicinskt prov, ett körtest och ett lyfttest som innebär att man ska bära en bår med 90 kg människa på upp och ner för 2 trappor.. Shiiiit vad jag längtar!! ansökningen går ut nu på måndag så jag måste skynda mig att simma.. kanske drar ner och gör det redan i kväll =)

Seminariet gick bra, som vanligt =) våran uppsats är näst intillperfekt, vi ska ses i mån och ändra lite sen ska den skickas in till vår handledare för en sista granskning innan den ska in till examinatorn =) spännande.. Så i mån blire halvdag med har itne så mycket ändringar.. Christine skulle bort på e.m och jag får ju besök sååååå =)

Nu ska jag fixa det sista med ansökningen, sen ska jag fixa lite ändringar, sen kanske simma, och sist ta reda på alla mina skor =) nej nu måste jag jobba vidare... hörs sen

Verkar som om..

snön tänker ligga kvar i alla fall =) underbart tycker jag.. jag älskar vinter och snö! I går när vi åkte hem till engelsofrs var det så vackert så man nästan ville gråta en skvätt.. Hur fint som helst med snö på grenarna, precis som ett vykort.. ajaa..

Jag hade verkligen en slappardag i går.. såg 12 avsnitt av vänner, de allra första =) sen tog jag en paus och hämtade mamma, vi gick en runda på bruket med hundarna.. sen hem och gjorde världens godaste omelett.. efter det somnade både jag och mor på soffan i 1,5 timme.. sen vart det greys =) efter det kom syrran hem och vi började vårt vännermaraton, som jag redan var i full gång med.. jag såg 2,5 avsnitt sen sov jag som ett litet barn igen.. vet inte vad det är för fel.. måste bero på mörkret.. vi skyller på det ;)

I dag är det torsdag, uppsatseminarium.. slutar 12 då ska jag skynda mig hem till min bäbis.. har inga speciella plnaer direkt.. kanske åker till sandviken och hälsar på niklas och karin i nya huset.. får se.. eller så kanske jag ska gå och träna med syster om man får droppa in på medic, vilket jag inte tror.. kanske ska dra med mig morsan ner i styrkehallen då? Ja jag är lite sugen på att träna lite muskler faktiskt.. ja vi får se.. Jag ska i alla fall ta reda på alla skor som jag har släpat hemn ifrån jessicas garage =)

Ja jag har nog lite att pyssla med trots allt.. nu ska vi ha seminarium..

effektiv

ja det kan man verkligen säga om mig och christine =) Vi körde igenom de där 2 uppsatserna lite snabbt så jag hann med 12:38 tåget hem =) ja nu var det ju bara diskussionen som vi skulle gå igneom så atte..

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar.. Jag ska om nån timme ta bilen och båda hundarna med mig ner på bruket, jag och mamma ska gå en sväng med dom och socialisera dom lite.. här ute i ingenstanns möter de aldrig andra människor eller bilar såååå det behövs.. Nemo är ju mer van än vad ilah är, eftersom han och jag åker runt en massa och hälsar på och så hos olika människor.. så han får möta allt =)

I kväll kommer syrran igen.. Vi ska ha vänner-maraton! och äta alldeles för mycket godis =) Ja jag vet att jag har slutat.. i dag ska jag bara sympatiäta lite med syrran =) itne så mycket.. kanske till och med köper nyttigt godis, som frukt =) Ja vi får väl se.. det lutar åt lite chokclad.. men men..

Annars då? ätnkte ta dte rätt lugnt i dag.. är lite trött, vet inte varför.. i mån ska vi ha examination igen.. hoppas det går vägen.. Vår handledare har fått fnatt, hon tycker att vi ska leta mera artiklar till vår sista frågeställning.. schysst å komma med det nu när hela uppsatsen är klar!!! Vi har ju redan försvarat oss om det i vår metoddiskussion, så vi får väl se hur vi gör med det..

Nu får det bli helg! Man blir så bortskämd när man är ledig hela tiden.. Men jag vill verkligen träffa S igen =) Fats jag såg honom senast i går morse =/ usch lite skrämmande tycker jag.. hur kan man sakna någon så mycket redan? Aja.. det går väl över får jag hoppas.. Fast det är skönt också =) lite halvmysigt pirr i magen sådär..

På fredag kommer han i alla fall, det är snart.. då ska vi hem till mina vänner, jessica och jimmy och kika in idol.. de har inte träffat S ännu =) sen på lördagen ska vi ju på christines och jennies konsert.. det blir skitbra det!

nej nu ska jag slänga mig på soffan nån timme och bara slappa lite..

Snö

Ja det snöar.. Jag vill ha min vinterjacka.. tog hem den från tommy i går, men den måste tävttas.. kemtvättas.. jag törs inte göra det själv hemma, tänk om pälsen eller nåt blir förstört.. jaja.. får väl ta tag i det då..

I går la jag mig på soffan OCH SOMNADE! sov en hel halvtimme, jätteskönt var det.. när jag vaknade vid 3 tiden när pappa kom hem med posten så hade min telefon komit.. jag satte mig direkt i bilen och körde till långshyttan för att hämta ut den.. åååhhh den var sååå fiiin =) efter det åkte jag ner till anna och väntade på att mamma skulle sluta.. När hon slutade gick vi och simmade ett par längder, bubblade och solade.. jätteskönt var det! efter det åkte jag hem till min syster, hon och killen sin hade strul så hon behövde prata lite..

efter den vanliga housewiveskvällen hos tiderman åkte vi hem till mamma och pappa och sov.. syster med! Vi sov skavfötters och tittade på gamla vänneravsnitt =) underbart mysigt var det =) Hoppas hon sover hos mig i kväll igen =) men då får hon nog ta madrassen, kunde knappt röra mig i min 105 säng =)

I morse fick jag sljuts till skolan med christine, hon hade vart i sandviken.. Innan hon kom satt jag och pappa och strulade med min nya telefon.. jag ville ju så gärna ha över mina gamla mobilbilder till min nya.. och vi fick till slut ordning på det hela =)

I dag ska vi gå igenom de andras uppsatser och pyssla lite.. vi har fått tid för examinatioon nu.. 12/12 smäller det =)
I dag är det onsdag, har itne så mycket till planer.. hoppas jag hinner med å springa en vända innan det blir kolsvart.. Planera lite för helgen kanske då S kommer =)))

nej nu måste vi arbeta lite..


Idiot!

Ja jag är en idiot!!! Jag trodde inte als att jag var svartsjuk över huvudet taget.. men så var det visst =) Åhhh vad jag ångrar att gårdagens diskussion aldrig hade ägt rum.. men men.. går inte att göra ogjort, synd!! Det har alltid vart tvärom i mina tidiga förhållanden.. att mina pojkvänner vart svartsjuk och itne jag.. Nu får jag själv känna på det, intressant! men men.. Nu ska jag lägga det bakom mig och se framåt i stället.. Jag är kär, lycklig!

Och kolla in den här bilden då =)
 Nästan så man får gåshud =)... eller hur? Det där var nåt år sedan numera ser han ut såhär:  han är såååå fin =)

Kom alldeles nyss hem från örebro.. Åkte i morse så jag slapp mörkret.. Tisdag i dag, på fredag kommer han hit igen =) såååå jag borde nog klara mig tills dess ;) Nästa vecka börjar ny kurs också, då kommer jag inte alls att vaar lika mycket ledig som denna kurs.. alltså, vi kommer att ses mer sällan =/ men men.. det ska väl gå det med..

I går kväll var vi och spelade badminton med 2 utav hans arbetskamrater, det var jätteroligt!! efter det åkte vi hem till S och duschade och åt mat som jag hade förberett.. Sedan efter det låg vi i sängen i flera timmar och pratade.. En udnerbar natt och  nu är man tillbaka i verkligheten igen =) skönt det med faktiskt..

Ilah blev jätteglad när vi kom hem.. Hon saknar nog Nemo när han är borta.. Nu ska jag inte göra så mycket.. har precis packat ur min väska, trodde att min nya teelfon skulle ha kommit men den hade inte det.. den kommer nog i mån.. ska ner och bada med mamma efter 16 och sen blire ju housewives hos jessica =) Ska nog åka ner till tommy en sväng och hälsa på också.. Hälsa på nya katten och kolla in hur hallen blev =)

vad är det nu för fel?

Å när man precis trodde att det hade lugnat ner sig och lagt sig någorlunda, då börjar det igen.. tankarna går i 180 och jag har ingen aning om vad jag ska göra.. eller inte göra.. jag som trodde än en gång att jag hade koll på saker och ting.. just nu vet jag inte vad jag känner.. tomhet bara..

Har precis vart och ätit lunch med S och 2 av hans jobbarkompisar.. pannbiff vart det.. i kväll ska vi spela badminton, det blir skoj.. få tankarna på annat, förhoppningsvis.. ååhh jag skulle helst vilja vara hemma nu när jag käner såhär.. kanske ska försöka sova nån timme?

måndag i örebro

ja då var det måndag då, S är på jobbet..

I går kväll var vi på bio, vi såg den nya solstorm! den var väl helt okej.. Kanske lite väl mycket gud för min del me helt okej.. den påminde ju lite om knutby, det var väl det som var meningen också... Persbrandt var lika snygg som vanligt, även som präst =) Den var nästan två timmar lång så vi var hemma efter 23.. Nemo var ensam hela tiden, och det gick jättebra.. tror jag i alla fall... han fick vara i sin bur och han sov så gott när vi kom hem.. Som tur är så är han ju kvällstrött av sig...

Har precis ätit frukost och diskat efter den.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Duscha, gå en sväng med Nemo.. plugga lite.. ja nåt hittar vi nog på =)

underbart

Att vara här är helt underbart =)

I dag har vi inte gjort så mycket... jag hade med mig nybakat bröd i morse när jag kom efter frukosten tog vi en promenad genom staden.. en del folk ute fast det var rätt tidig söndag.. efter promenaden åkte vi ut till coop och handlade mat för några dagar.. jag åker ju hem på tisdag.. nu har vi precis lagat mat.. det blev kyckling, klyftpotatis och en jättegod sås som S gjorde på creme fraise, enbär, timjan..

Har bokat biljetter till nya filmen solstorm i kväll, det ska bli spännande =) hoppas den är bra..

har tagit med mig skolböckerna hit.. tänkte plugga lite inför tentan.. har ju anmält mig till klinisk slutexamination FRIVILLIGT!! det ni ;) så jag tänkte försöka plugga lite till den..

nej nu blire mys ett tag innan bion börjar =) ha det underbart alla..

örebro ;)

Ja ni kan ju alla gissa vad det blev =) Strax efter hlv 9 åkte jag.. nu är jag här =) Har precis käkat frukost.. nu ska vi ta en promenad..

beslutsångest =)

MMm jag sitter här och saknar S så jag håller på å döööö.. jag funderar på om jag ska åka ner till örebro eller int? Jag är ju ledig till och med onsdag.. hmmm.. ska jag eller ska jag inte?

Gårdagen var helt okej.. jag och mamma var till borlänge kupolen.. jag handlade 2 trosor och en nagelborste.. senare på e.m ringde anna F, en gammal barndomskamrat till mig.. hon har ju också en engstaff i samma ålder som nemo, det visade sig att det bara skillde 10 dagar mellan dom.. hon har en liten LOtta, supersöt.. samma färg som nemo fast med mer vita tecken och lite plattare nos.. Nemo har rätt avlång nos för sin ras.. hon var jättefin och tuff !! I början så skulle Nemo moppsa upp sig och visa att han var störst.. men hon var minst lika tuff så till slut lekte dom riktigt bra.. jätteroligt var det att träffa anna igen, jag hoppas det blir fler gånger.. knäppte lite bilder som ag lägger upp sen..

Nemo har vant sig vid snön också, precis när den ska itll och försvinna igen =) de röjde runt som galningar i går..

vad gjorde jag mer så? Hyrde en film som jag somnade till 2 gånger.. så jag tänker nog itne ens ge den en trejde chans.. vi badade tunna i går kväll också.. huuur skönt som helst.. 40 grader varmt vart det i den.. man fick skynda sig ur och i den för det var ju svinkallt ute.. men men, det gick det med.. nej nu blire frukost sen kanske jag åker.. eller inte =)

Suprise!!

Ja det kan man verkligen säga =) I torsdagskväll när jag satt och hade det som tråkigst här hemma och funderade på att krypa ner och lägga mig kl 21 så ringer S och vi pratar lite, några minuter senare kliver han in genom dörren här hemma !!!! Gissa om jag vart överraskad.. Vart hur glad som helst, det var verkligen inget jag trodde om honom =) Vi åkte ut till barkhyttan till hans föräldrar så han fick äta lite och duscha sen åkte vi hem hit igen och sov..

Fredagen i går var ju helt underbar.. morgonpigg som man är vaknade jag första gången 7 men somnade om till 8.. kunde inte sova mera då så jag tog ilah och sprang en vända så S fick sova lite till.. efter frukosten hjälpte han mig och bytte till mina vinterdäck och sedan åkte vi till barkhyttan och bytte hans vinterdäck =) det var faktiskt till och med roligt att byta däck för en gångs skull =) vi käkade lite där hemma och sedan åkte vi en sväng med hans bil, det var toppenväder i går.. hela dagen..

I går kväll åkte jag till sanna i gävle för lite fredagsmys.. hämtade henne på jobbet och så åkte vi och handlade lite.. ingen utav oss kände för nån utgång så det vart en lugn hemma kväll.. vi beställde kinamat och kollade på idol.. Therese tog en powernap på soffan mellan halv tio och tio =) efter idol åkte jag och nemo hem.. eller vi åkte till barkhyttan =) S har precis åkt hem till örebro igen.. de skulle ju ha killkväll i kväll =) hehe.. de var 17 styckna tror jag som skulle ses, först skulle de göra nånting som de inte vet om, men de tror att det blir paintball.. sen har dom bokat bord och så blire väl utgång på det =) jättespännande och roligt.. hoppas det blir en kanondag! ska bli spännande i mån och höra vad det var för en överraskning!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. är sugen på shopping id ag, det är tråkväder ute.. snöigt och blött.. i kväll är jag sugen på utgång, får se om jag får någon med mig =)

Nemo gillade inte första snön =) han fick lite problem med vart han skulle kissa.. han kissar ju på bara på gräs =) hehe.. det var jätteroligt ig år kväll när han fick sätta sig tätt intill husväggen för att kunna kissa.. och minen i morse på honom när han såg att snön låg kvar.. jättebesviken vart han.. hehe.. men förhoppningsvis går det över.. Han får väl ta å växa i täcket som jag har köpt åt honom, inte så långt kvar =)

Lyckat..

ja i dag har det vart en bra dag.. seg men skön..

uppsatsen är äntligen klar =) känns hur bra som helst.. men lite tomt, vad ska vi nu pyssla med? Joooo vi ska ju ha praktiiiik juuuu.. det ska lbi skitkul! Hc here i come!

aja.. i alla fall.. vart klar tidigt så jag hann med halv 1 tåget hem.. åkte direkt och hämtade nemo hos anna, han hade skött sig som vanligt =) efter det åkte vi ner till tommy och hämtade upp mian vinterdäck.. kikade in på hallen som han hade målat också.. vart riiiiktigt snyggt, jag har bra smak jag =) de skulle knacka in lite golv i dag.. får kika in sen och se hur det blev =) jag saknar det itne ett dugg.. bara själva inredningsgrejjen, det är fan skitkul och verkligen min grej! Längtar tills jag är redo för hus på riktigt och hittat den man som jag förhoppningsvis ska leva resten av mitt liv med.. då blire ett riktigt gammalt hus mitt ute i skogen som ska totalrustas.. ja INNAN det blir kids på fråga.. nejnej nu ska vi inte gå några händelser i förväg, jag vet att allt kan ändras.. på en natt faktiskt ;) trust me, i know..

jaja.. skitsamma! jag och pappa har vart i valbo i dag! Jag hittade matskål åt nemo.. kanonbra vart den.. lite för hög ännu, men om några veckor kan han ha den perfekt.. hittade så många fina halsband som jag ville köpa, men det är ingen idé medans han växer hela tiden..
Och så vart det en ny telefon också =) hehe.. fick förlänga mitt abonemang, så det vart en ny sony ericsson en riktigt platt en.. vet itne vad den heter men en walkman var det.. en massa låtar får man plats med också... men sånt där kan inte jag.. bara rigna och smsa =)

och nu vet jag vad jag ska göra över jul också.. de ringde från hjärt i dag.. jag ska jobba julafton kväll, juldag morgon, annandag kväll... jiiipiiii! Therese som absolut itne kan säga nej.. och självklart måste jag lägga mig på plussidan om det ska bli nå jobb i januari =) hehe.. men chefen sa att jag redan låg på plus, så jag hade itne ens behövt ställa upp ;) Hon e så go hon.. så det känns som om det är 99% säkert att jag har jobb efter skolan.. det gäller bara att de ska ta in nå folk.. och förhoppningsvis gör dom det.. i alla fall som det ser ut nu, de har jättedåligt med folk.. så det borde inte bli några problem.. ska ändå söka lite under nästa vecka för säkerhetens skull =)

I mån ska jag ta tag i mina vinterdäck också.. tror ni jag fixar å byta dom själv? det tror jag.. sen bär det av mot gävle i mån kväll.. hem till sanna och äta mat, dricka vin och kolla in idol.. sen får vi väl se om det blir en sväng på heartan också, man vet aldrig.. var ett tag sedan jag var ut där nu.. mmmm.. vi får väl se..

nej nu ska jag göra nåt annat.. over and out

Heeeeelg

Jajamenn snart äre helg och jag är långledig!!! underbart!

I går var jag och simmade.. alldeles för mig själv.. underbart skönt var det! Simmade 40 längder, bubblade och solade.. efter det åkte jeg hem till jessica och jimmy.. var helt seg efter badet.. så jag åkte hem efter att skjutsat hem syster fårn jobbet och slockande på sängen direkt..

Nu sitter jag och christine i skolan och gör de absolut sista ändringarna på uppsatsen innan den ska lämnas in för först seminarium sedan examination =) spännande..

I dag är det torsdag! Jag har inga direkta planer.. ska hämta mina vinterdäck hos tommy och kolla in hur hallen blev, han målade den i går.. sen vet jag faktiskt inte.. i morgon äre fredag och då ska jag in till gävle och umgås med sanna.. blir ngo en del shopping, äta lite god mat kanske dricka nåt glas vin och idol såklart! på lördagen ska jag hem till niklas och karin och kolla in deras nya hus =) roligt, och på söndag ska jag eventuellt träffa anna, en gammal klasskompis som har en liten engstaff i samma ålder som nemo.. vi ska träffas så de får leka lite =) det ska bli superkul..

Jag funderar på att skaffa mig en ny mobil.. mitt abonemang går snart ut och min sony ericsson börjar se lite trött ut.. men jag vet inte riktigt vad jag skall ha för nånting.. äre någon som har nåt tips? som är nöjd med sin egen kanske..

I dag äre förresten en hel vecka utan godis =) visst är jag duktig... nej nu måste vi jobba vidare om vi ska få gå hem nån gång =)

RSS 2.0