Borta bra....

Hemma bäst? Ja det vet i sjutton det... Vi kan ha haft den bästa semestern ever! Vi åkte på måndag och kom fram strax efter lunch efter att vi packat upp och grejjat kände vi för att stanna på campingen och grilla.. Först tog vi en runda med familjen Tiderman och min kusin LInah och hennes familj och spelade minigolf.. Mot kvällen grillade vi fläskfile och åt hemmagjord salsa till, supergott! Lillpruttan somnade som en stock i husvagnen.. Vi hade bäddat på golvet mellan våra sängar åt henne och så fanns det en skjutdör att dra för.. Så det blev som en liten spjälsäng där kan man säga.. Jag och M tog babyvakten och gick över till Jessic aoch JImmys vagn 30 m därifårn och där satt vi hela kvällen ända fram till midnatt och drack lite vin.. Jättemysigt!
På tisdagen tog vi bilen över till Östhammar 1,5 mil från Öregrund där höll mamma och pappa till superfin camping det med.. V strosade runt lite i centrum åt lunch och en glass på em.. Sedan åkte vi tillbaka till oss och tog vagnen och gick mot färjan över till Öregrund.. Där strosade vi runt satt på klipporna och väntade in mamma och pappa som kom och åt middag med oss på en resturang vid vattnet.. Alva somnade gott i vagnen på vägen hem och det var inga problem att lägga över henne i husvagnen..
I går onsdag började vi dagen med en joggingtur, även om det är semester får man inte ligga på latsidan.. Speciellt inte om man har ett lopp att springa ;) Det vart en runda på 5 km i kanske världens vackraste omgivning.. Efter det var vi en stund på stranden men det vart inget bad för någon av oss då det endast var 16 grader i vattnet =/ Burr.. Vi duschade i stället och promenerade återigen in till Öregrund där vi åt en JÄTTEGLASS och sedan köpte vi med oss färsk fisk hem till vagnen.. Det vart pepparlax, rökt böckling, rökta räkor och en massa god röra till det.. Det mumsade vi oss när Alva hade somnat.. Sedan satt vi bara vid vagnen jag läste min bok och M kikade på film på datorn.. Vid kvällsdags gick jag över 2 timmar till Tiderman och satt där en stund och skrattade! Vädret har vart kanon förutom i dag då det regnade men det gjorde oss ingenting eftersom vi ändå skulle åka hem.. 4 dagar var helt perfekt hade lätt kunnat stanna ett par dagar till.. Allt har gått jättebra med ALva också trots tandsprickning =/ Stackars liten.. Men lite alvedon gör ju susen..

Vi kom hem för 3 timmar sedan och har hunnit packa upp och börjat tvätta.. Jag och Alva tog precis en springtur.. Nu ska jag duscha och fortsätta tvätta och i kväll blir det grilla ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0