Alvas första diplom!

I dag har Alva fått sitt allra första diplom =) Från babysimmet! Hon har varit sååå duktig.. Under 8 veckor har hon gått från att vara helt uttryckslös till att sprattla och plaska med armarna.. Och så har hon ju lärt sig att dyka! Hon dyker från kanten av en madrass till och med ;) Det har vart superkul och vi fortsätter med vidarekus redan nästa vecka..

Annars i dag så har vi vart hem till Hofors och hälsat på hos Alvas mormor och morfar.. Vi blev bjudna på våfflor, ALva fick smaka kalopps... Vilket hon tyckte om.. Sen busade hon lite med hundarna tills hon blev trött och då var det dags att sova, då passade vi på att åka hem...

I natt bestämde jag mig för att sluta amma också, nu börjar hon nämligen bitas med dom där små grynen.. Och än så länge fungerar det bra med flaska och ersättning.. Det ska bli skönt att slippa vara så bunden, och få komma ut lite utan att behöva stressa hem 3 timmar senare..

I morgon är vi bjudna på dop också.. Bästa kompisen Saras son Mille ska döpas, ALvas bästis också.. Bara 1 månad äldre, exakt på datumet! Ska bli mysigt.. Ser fram emot vårat dop som bli om en månad..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0