UNderbara

Allt har gått kanonbra!
Körde liiiite fel när vi skulle hämta honom, så himla dåligt skyltat ut till färingsö.. men men fram kom vi utan att behöva ringa en enda gång =) Alla valparna hade vuxit jättemycket !!!
Bilresan hem gick hur bra som helst.. gnällde just ingenting och sov mestadels av vägen, så resan hem gick fort! Väl hemma fick han träffa challe och stella.. det gick jättebra! Nästan bättre än förväntat.. challe vart alldeles lycklig som vanligt och de lekte jättelänge.. Till slut tröttnade challe och då sa han ifrån och Nemo lyssnade så snällt och lät honom faktiskt vara =)
Natten har också gått bra.. han vaknade ca varannan timme och gnällde till och då kilade vi ut och han kissade så snällt =) Enda fram till 6 i morse då hade han tröttnat på att sova.. så nu försöker jag underhålla honom så gott det går så vi kan krypa ner en stund till sen =)

Ska ringa Monika uppfödaren sen och berätta hur allt har gått =) han äter jättebra också och är huuuuur söt som helst!
Har lnäppt massor med kort som jag ska lägga upp under dagen.. men nu börjar han bli lite rastlös här vid datorn.. tror vi måste gå ner och leka lite med hans leksaker =)
skriver mera sen

Kommentarer
Postat av: Jessica

Härligt att allt gick bra ! :D Och bra av challe att säga ifrån, det är ju faktiskt han som är herren i huset :)

2007-09-10 @ 13:02:57
URL: http://jessicanorling.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0