JObbig helg i rätt bemärkelse

Jobbig kan inte nog understrykas! Vi började i fredags.. ALva körde en vaken-mitt-i-natten grej.. Mamma skulle jobba... det struntade hon i.. Hon ville vara vaken mellan 1 och 5.. Inte vara vaken och glad utan vaken och ledsen.. Mamma OCH pappa var också vaken och ledsen.. I alla fall så tog jag mig till jobbet på lördag eftermiddag och den började bra.. Jag var trött som en gris.. Men på lördag kväll fick jag en dålig patient som krävde full uppmärksamhet.. Jag har aldrig varit lyckligare när nattpersonalen kom och tog över.. Och jag kunde nästan kyssa hennes fötter när hon påminde mig om att jag fick en extra timmes sömn den natten! Kändes rätt skönt att dra tillbaka klockan och den var halv 10 i stället för halv 11 när jag kom hem på lördag kväll.. Alva sov hos mormor för pappan var ute på galej så jag var heeeelt ensam hemma.. Så himla skönt! Jag somnade som en stock och sov hela natten som en bäbis.. På söndag morgon var det dags för jobb igen och min dåliga patiente hade hämtat sig under natten men fick åter bröstsmärtor på söndag morgon när jag kom som var svåra att häva.. Det ordande upp sig till slut och jag fick över henne på HIA (hjärtintensiven).. Sedan fortsatte söndagen i lagom fart.. Pratade med mamma (mormor) och alva hade klivit upp kl 4 där, egentligen 5 men eftersom klockan skulle tillbaka så blev det 4.. När jag kom hem på ösndag em var pruttan hemma och det var sååå skönt att se henne.. Vi var på babysim i går och det var hur skoj som helst.. Hon älskar ju att bada.. MOrmor och morfar stannade på tacos.. När alva gått och lagt sig och mormor åkte hem stod jag i köket och strök namnlappar på ALvas alla kläder så nu har jag tagit många vuxenpoäng! I natt vaknade skitungen kl 4 igen men somnade om vid 5 och sov till 8, upptäckte vid tandborstningen att det är 2 nya tänder på väg.. TACK och lov för det.. Där har vi förklaraingen till varför hon sovit så knöligt i helgen.. I dag var det min tur att lämna på dagis, det gick bra.. Hon blev ledsen men jag stålsatte mig och skyndade därifrån så jag tycker endå att det gick ganska bra! Nu på fm ha jag städat, tvättat och möblerat om på Alvas rum.. Jag har hunnit med en löprunda på 7,5 km och kört lite body rock här hemma.. Tänk vad mycket man hinner med utan henne vid benen.. Men jag sakna henne varenda sekund, snart ska jag springa ner och hämta hem henne.. På fredag ska hon vara ledig från dagis och så ska hela familjen åka och bada för Anton har höstlov denna vecka.. Funderar på att dra till fyrishov i uppsala.. Det är ungeför lika långt dit som til borlänge häifrån ju.. Sandviken och fjärran höjder är bara skit.. Nej nu ska jag fortsätta vara effektiv det gäller att ta vara på de lediga dagarna.. På tis och ons väntar dagtursjobb och fre och lör nattjobb.. På söndag firar vi anton 11 år!

Morgonkaffe

Sitter här med morgonkaffe och väntar på att gå till jobbet.. JObbade kväll i går och idag slutar jag kl 3.. I går innan jobbet var jag bjuden på lunch hemma hos Sabina som jag jobbar med.. Vi var några fler från avdelningen, vi blev bjudna på en supergod lax med 2 olika röraor till och pasta med pesto och nybakat bröd.. Helt ljuvligt gott var det! Innan var jag en sväng på stan men hittade just ingenting.. Var en sväng på gymmet på morgonen och körde bröst/mage, det känns i dag vill jag lova.. I eftermiddag efter jobbet ska jag träna med Ingela, blir nog ben! I kväll tänkte vi gå ut och käka.. Jag M och ALva.. Vet inte än vart vi får se vad det blir.. Vi ska först strosa en stund på stan och försöka hitta någon julklapp så man inte är ute i sista sekunden.. Och jag ska lämna in min förlovningsring så de får förminska den.. I dag ska jag ha stegräknrae på jobbet.. Det kommer inte bli röttvist eftersom jag ska ronda på fm, men jag är rätt nyfiken på hur många steg man tar en dag på jobbet.. Jag ska försöka slå Anton som gick i snitt 5000 steg om dagen.. 1,7 mil på 5 dagar.. Jag är rätt säker på att det går jag på en dag, minst! I alla fall om man lägger på en springtur på det ;) De hade en mätning i skolan förra veckan så vi fick låna en stegräknare av Thomas.. Sista dagen på Alvas inskolning är det idag! Det går jättebra enligt fröknarna men hon blir väldigt ledsen när man ska lämna henne och hon har blivit väldigt pappig under de här två veckorna.. Mange har skött hela inskolning eftersom han vart pappaledig jag har endast vart med 1 gång och inte orkat med att lämna för då kommer jag bryta ihop.. Som tur är börjar M med 2 lediga veckor nu så det blir som en förlängd inskolning.. Vi fortsätter med 5 timmar om dagen i 2 veckor till.. Då måste jag lämna någon av dessa dagar.. Det kommer bli svårt men det måste göras.. I dag längtar jag efter henne så jag håller på å dööör! Jag har inte sett henne sedan i går morse.. DÅ gick vi upp halv 6 och hade morgonmys i soffan.. Nej nu ska jag fixa till mig och kila över för en dag på sjukan!

Nyopererad!

I går var dte min ledig dag.. Jag slösade bort hela morgonen på ingenting! Riktigt skönt var det.. Vid 10 gick jag upp på gymmet och körde intervaller på löpbandet.. Jag sprang på 14 km/h i 1 minut och sedan vilade jag i 30 sek höll på så i 15 minuter.. Mot slutet fick jag blodsmak i munnen för det var så jobbigt! Sedan körde jag biceps och triceps riktigt tungt.. När jag kom hem fortsätte jag och städade.. Kl 2 fick vi äntligen hämta hem min lilla prutta som hade vart på dagis själv heeela dagen =) Hon blev lite edsen när M lämnade men sedan hade det gått över.. Hon hade ätit och sovit bra! I dag lämnade vi halv 8 för idag skulle hon äta frukost där =) Just nu är hon nog ute och leker och har det superskoj! Det blev storhandling i går också, skönt att det är gjort! Glömde ju tala om att den som vinner utmaningen om 30 dagar ska bjuda den andra på middag ;) Jag SKA kamma hem det här.. Gårdagen gick riktigt bra.. Jag var inte ens sugen i går kväll.. I kväll jobbar jag och lika i morgon kväll så då klarar jag mig ;) I dag har jag vart på Citykirugern och tagit bort ett födelsemärke som jag haft på hakan i alla år.. Har alltid skämts och tyckt det varit fult och nu efter graviditeten och all viktnedgång så har det börjat stå ut ännu mer.. Men nu är det väck! Vi tog bort två st på magen också som var mörka och såg misstänksamma ut.. Så doktorn skulle skicka det på analys.. I går kväll beställde jag en gymboss.. Det är en timer/stoppur som man kan ställa in på olika intervaller.. Den ska hjälpa mig i framförallt intervallträning.. Den piper på olika sekundrar.. tex om man vill springa i 60 sek och vila 20 så piper den så man vet när man ska ge järnet och när man får vila.. Slipper man hålla koll på en klocka hela tiden.. + att jag är lite sugen på det här med bodyrock och då är den till stor hjälp.. Hemmaträning med hög inetnsitet.. Jag ska sätta i hop ett program för skojs skull och prova.. Det räcker med 20-30 min nå mer orkar man inte.. Lite ungefär som med kettelbell, man får hög puls snabbt och man sätter en väldans fart på förbränningen.. Nej nu ska springkläderna på och så ska jag jaga Mange genom sätraskogen ;)

Utmaningen

Idag är det tisdag, jag är ledig.. Sitter och väntar på att Mange ska komma.. Han är och lämnar Alva på dagis =/ I går hade hon blivit ledsen när han lämnade henne, så jag pallade inte att göra det.. Kändes inte okej att gå dit båda två då kanske hon bli ännu mera ledsen.. Och eftersom han har vart där mest så fick han gå.. Och jag skulle inte palla med att lämna henne ledsen.. Det kommer hon alldeles säkert bli i framtiden också.. Jag sitter och beställer lite olika grejjer från MMsports.se... Lite nya proteinsmaker och en PWO.. Jag har tröttnat lite på proteinbutikens utbud.. Och så är det roligt med något nytt.. Jag har utmanat Mange.. Under 1 månad ska vi se vem som går ner mest i vikt och midjemått.. Jag har tappat det helt igen.. Så fort jag slutar med LCHF så går jag bananas på allt gotta.. Jag vräker i mig bullar, kakor och godis.. Jag kan inte.. antingen allt eller inget.. Det enda jag lyckats skippa helt som jag inte ens vill ha längre är läsk.. Det kan jag inte dricka.. Men resten.. oohhh I lööööööve smågodis.. Min mål för kommande månad: Få kontroll på mitt sockerbegär Sluta småäta Skippa skräpmat Få synligare muskler Tappa några centrimeter i midjemått Tappa några kilon på vågen MIna viktigaste mål står höst upp för uppnår jag dom så vet jag att midjemåttet och vikttappningen kommer med på köpet.. Jag är rätt nöjd med min vikt idag jag skulle bara vilja bli lite tajtare i kroppen.. Och som sagt viktigast av allt sluta vara sockerjunkie.. Jag vill vara en nyttig och sund förebild för min ALva.. Självklart ska man kunna unna sig något gott EN gång i veckan, till helgen men fan inte varje dag.. Jepp så nu får mina nya kosttillskott komma så jag får en liten kick lite nya träningskläder skulle också göra sitt ;) I dag när jag är ledig och ALva är på dagis tänkte jag hinna med träning på fm och kanske en storhandling innan vi ska hämta hem henne.. Städa? Äh det får jag ta en annan dag.. HIttat en supermysig sida där jag tänkte shoppa en hel del julklappar ifrån blaelefant.se Enjoy!

Me and i

Oj en sådan dag! Sov 3 timmar efter nattskiftet, inte bra alls! Hade inte ro att sova längre när jag visste att cupcakesen skulle garneras och huset städas och jag duschas.. Dagen blev väldigt lyckad! Det kom 8 gäster och det var 4 små vildar här hemma och klättrade i allt.. Superfina kläder som alltid jag beställde för 1000 kr det blev en rosa tunika med en kanin på magen i plysch med beiga byxor till.. En grön tunika med en stor föugsvamp på magen och ett par haremsbyxor i svart med en uggla som tittar upp ur ena fickan och tillhörande body.. Den här gången fick jag själv stå över, provade lite tunikor men fastnade inte riktigt för någon.. Jag tror alla tjejer beställde någonting och jag är sååå nöjd med dagen.. Vi fikade på mina supergoda cupcakes och barnen fick frukt..

Efter partyt var vi på Babysim och ny har vi precis käkat tacos.. Nu är jag död i soffan och ska gå och sova i tid i morgon väntar ett förmiddagspass för mig och Alva ska till dagis.. Någon form av träning aka tryckas in för den här helgen har vart åt helvete rent sagt..


Wordfeud

Jag nattarbetar.. Det är jobbigt.. Egentligen inget probelem att vara vaken mitt i natten, det är värre på dagen.. Jag kan ju inte sova efter ett nattskift.. I dag fick jag ihop 4,5 timme efter gårdagens pass.. I morgon blir det inte mycket bättre dels för att jag måste upp och ordna inför klädpartyt och sedan måste jag vända tillbaka eftersom jag ska jobba måndagmorgon ?? Vad hände där liksom.. Hur smart var jag när jag lägger en A tur efter att ha gått av nattskiftet dagen före.. Inte sååå smart.. skitsamma! I går fredag gjorde vi inte så mycket.. Alva lämnades ensam på dagis för första gången.. Det gick bra.. Hon var ute på fm och då gick M ifrån och sedan hjälpte han henne med maten och fick henne att sova sedan hämtade vi henne kl 2 då hade hon vart vaken i 20 min.. Det går så bra så.. Hon är jätteduktig.. Och numera jätteförkyld! Typ andra gången i hennes liv ju.. LIka bra att få alla baskilusker nu så hon kan börja bygga immunförsvar.. Men det är drygt.. Hon sover och äter inte som hon ska.. I dag var M och barnen till farmor i ockelbo medan jag sov.. När jag vaknade åkte vi till Sandviken och firade M:s syster som fyllde 31.. Fick en sååå himla god morotskaka.. Den måste jag baka till antons kalas i börjarn på november.. Efter det åkte vi hem och gjorde hamburgare.. Jag har vart sååå trött i dag och sliten efter gårdagens nattskift.. Jag hade tänkt lägga mig och vila men Alva har levt high life i kväll.. Ville inte sova.. Hon var vaken enda till efter kl 20, inte likt henne! Alla barn blir liksom trött och seg av förkylning.. inte alva, hon blir 7 reser värre... Till slut somnade hon bredvid mig på våran säng så jag kunde bära över henne till sin säng.. Men jag lyckades inte somna.. Sitter här nu och spelar wordfeud.. I morogn blire som sagt klädparty från Me and I supergulliga kläder.. Och sedan ska vi på babysim.. Kanske jag ska försöka mig på lite träning, får se hur jag mår efter alldeles för lite sömn.. Och alldeles för mycket skräpkost hela helgen.. Nä nya tag på Måndag!

Kullerbyttor

Oj vilken morgon! Alva vaknade tjugo i 6 inte helt okej när mamma ska ut och jobba natt.. Hon fick komma in till oss och mysa i sängen till barntv... När vi skulle kliva upp kl 7 och göra frukost till anton hände det som inte får hända! Alva fick väldigt bråttom ut i hallen (på övervåningen) och så hörde hon en leksak från undervånigen som antingen katten eller anton spelade på så då trodde hon i sin lilla värld att hon kunde gå i trappen.. Vi som har övat så många gånger att gå med rumpan ner först men hon hade väldigt bråttom och klev rakt ut.. Jag var bara någon meter bakom så jag såg allting.. Självklart försökte jag stoppa henne men hann inte med.. Det vart en kullerbytta ner ca 5 trappsteg innan jag fick tag på henne.. Och tur var väl det! Allting gick bra den här gången och nu åker det upp en trappgrind även där uppe..
Jag har kollat igenom hela kroppen och den verkar okej hon blev nog mest rädd!

Idag ska jag träna åka ut till Valbo en sväng och senare på em kommer syster och Jens och hälsar på.. Nu väntar 2 nattskift på sjukan


Bakar

Vilken dag! Ledig för första gången på snart 1,5 år.. Alltså helt ledig.. Jobb OCH barnledig! Mange var med Alva på dagis.. Så jag njöt av en massage på morgonen strosade på stan och shoppade lite.. Extrakläder till Alva galonvantar, lite mysiga tröjor till mig själv och lite annat.. Sedan åkte jag upp till hemlingby och sprang 6 km. Efter det åkte jag till Sabina med en krya-på-dig-present.. En fin temugg och en påse te som heter vänskap.. Jättegott för jag har det själv också ;)

Nu håller jag på å bakar cupcakes inför söndagens klädparty! Från Me and i.. Gud så jag ska shoppa :) det blir både chocklad och hallon cupcakes och sedan fruktbuffe åt alla barn som kommer :)
I kväll funderar vi på att grilla..


Dagis..

Helgen har gått med en väldig fart.. Har jobbat lördag kväll och söndag dag vi hade det rätt lugnt på jobbet i helgen men i går måndag när jag kom var det kaos.. Kaoset fortsatte i dag och jag var helt slut när jag kom hem.. I går var första dagen på dagis för lilla Alva =) Vi var där i två timmar och kikade runt.. Hon var högt och lågt och överallt.. Roligast var nog rutschkanan tror jag.. I dga har pappa M vart där mellan 9-14, själv har jag arbetat! Det hade gått jättebra i dag.. Hon var med utomhus och busade, åt lunch och sov middag.. Japp! Hon sov middag.. på en madrass.. Visserligen ensam i ett rum men ändåååå.. Jag trodde Mange skämtade när han sa att det tog 15 min att få henne sova.. Här hemma kan det ta evigheter ju.. Ibland slutar det till och med med en biltur.. Helt otroligt! I morgon är det min tur att följa med och det ska bli såå spännande! I morgon ska de även fotograferas! Hur guligt som helst.. Ska bli skoj att se hur de lyckas få 13 st 1-2 åringar att sitta still på ett gruppfoto =) Jag tog en springtur i dag efter jobbet trots att hjärnan gick på halvfart.. Det var otroligt skönt! Rensa ur skallen lite.. vips så hade jag sprungit 7 km.. i regn och rusk.. gled ner i ett vramt badkar med min underbara unge när jag kom hem.. Nu ska pruttan sova och jag ska förbereda för morgondagen =) Är ledig i 2 dagar nu, i morgon blir det heldag på förskolan, på torsdag är det Manges tur igen och jag ska på efterlängtad massage och på fredag ska jag jobba natt..

Fredag!

Jaha då var det fredag igen och halva oktober har gått! Vart tar tiden vägen? I går kom päronen på besök och vi köpte mat det blev en kebabrulle för min del.. Fan vad svårt det är att hålla kosten när man får äta vad man vill.. Det var enklare när jag var begränsad för då höll jag mig från smågodis.. Hmmn undrar vad det tyder på? Men men huvudsaken är väl tt jag nu inte går upp i vikt, fast jag ville ju gärna ner några kilon till? Aja vilodag var det ja.. Återhämtning för kroppen.. Ska tydligen vara bra men inte för mig då :/ idag har jag vart på gymmet tidigt! Kl 9 körde jag 10 min uppvärmning på vrids trainern sedan astråkiga beeeen men jag gjorde det som en cirkelträning och då gick det snabbt! avslutade med benböj och utfall med skivstången det är kul! Att få darra av trötthet.. Sedan körde jag 3 övningar på bröst och några övningar mage.. Hem och laddade om med bcaa och gainer sedan stack jag ut på en springtur 5 km.. Kändes som om jag sprang i gegga uhuuu så segt det gick, men jag ser fram emot morgondagens träningsvärk ;)

I dag äter vi tacos som alltid på fredagr. Anton ska på kalas och i morgon ska jag jobba! Hej å hå! Trevlig fredag på er!


Vilken höstdag

Mmm det gäller att ta tillvara på sådana här höstdagar snart är det mörkt och svinkallt! Idag packade vi ryggsäcken och åkte på utflykt! Vi tog bilen ut på bönan och sedan gick vi sista biten genom skogen och kom fram till en så vacker plats.. Kanske inte så barnvänlig det var högt ovanför havet med en fantastisk utsikt.. Men mysigt hade vi.. Vi fikade lite korv med bröd och sedan utforskade vi klipporna var ute i 2 timmar kanske..
Alva råkade somna i bilen på vägen ut typ 10 min så det blev ingen em lur som hon är van vid.. Vi åkte till köpis i stället och handlade lite på Ikea och lite annat småkrafs.. Jag hittade ett par nya tofflor mer som stickade uggs såååå sköna.. Perfekt på våra kalla golv ;)
I kväll kommer mor och far på besök.. M ska på bio och jag ska mysa ner mig i soffan till Robinson!


Badar

Seg i kropp och knopp efter 2 Mattias med sjukt lite sömn.. Har sovit 4 timmar efter varje pass alldeles för lite :/ nätterna har vart lugna tack och lov!
Igår kom paketet med kläder från England jag älskar min nya helly Hansen jacka det får gärna börja snöa när som helst ;) den är svart med rosa detaljer men roligast av allt var att jag betalade halva priset mot vad den kostar i Sverige.. Nya röda converse skor var också med i paketet..

Har lyckats träna trots min låga energi och sömnbrist.. Fick till ett bra rygg/axel pass i går med träningsvärk i dag ;) och idag spran jag intervaller på löpbandet först backe sedan fart och efter det vart det biceps/triceps sjukt skönt!!
Alva sitter i badet och jag bredvid snart sängdags för henne och jag ska mysa på soffan!


Nattugglar

Sitter på jobbet, mitt i natten! Första av två nattpass.. Helt okej! I dag "sov jag ut" enda till kl 8, fattar inte varför jag inte kan sova längre? Jaja vi åt en mysig frukost tillsammans och sedan ringde vi på en annons på en katt! Vi har letat på blocket ganska länge nu efter en katt.. Våran har jag försvunnit, och kommer nog inte tillbaka mer han har vart borta sedan juni.. Vi ville har någon som var lite speciell till utseendet jag ville helst ha en blyertsgrå och en sådan fick jag idag =) Efter frukosten åkte vi till Bollnäs för att hämta hem henne.. Hon är blyertsgrå med vita tassar och lite vitt på nosen/bröstet.. Ronja heter hon.. Supermysig katt hemresan gick hur bra som helst hon gnällde till lite ibland men sov mest ! Hemma sprang hon runt som om hon bott hos oss i flera dagar! Hur social och mysig som helst.. Har inte vart ett dugg orolig eller letat efter syskonen.. Alva är lyrisk! Hon älskar katter, det var därför jag ville ha en.. för hennes skull! Hon är överlycklig och så himla snäll med kissen.. Hon går efter och pratar och kastar råttleksaken till henne.. Det kommer bli hur bra som helst! På em var jag på boxercise med pillan, riktigt rolig träning men inte så jobbig som jag skulle vilja.. Det är för mycket dötid emellan så man hinner gå ner i puls och man hinner knappt svettas något.. I morgon när jag vaknar ska jag ta en längre löprunda.. Blev sugen att springa i skogen men eftersom det är älgjakt så får jag nog hålla mig till vägarna =/ Nej nu ska jag ta ett varv här på avdelnignen och fylla på i läkemedelsvagnen!

Helgen i sin korthet

Fasiken blogg.appen har krånglat, jag som tyckte det var sååå smidigt att blogga från tlefonen.. Aja.. I fredags var jag och alva en sväng på stan efter jobbet.. Vi hämtade ut nya springskorna, helt fantastiskt sköna hur lätta som helst! Var ju tvungen att ta en provrunda direkt på fredagen! På lördagen jobbade pappa M 12 timmars pass så då passade vi på att åka hem till Hofors och hälsa på.. Vi började hos familjen Tiderman/Peterson, alltid lika trevligt! Och alldeles för sällan.. På em åkte vi hem till Engelsfors och promenerade i det vackra vädret.. sedan tog jag och mamma en löprunda på 5 km genom engelsforsskogarna.. På kvällen åt vi grillat och badade bastu.. I dag var vi hem till Emma, Emil och Nova och hälsade på.. Emma är höggravid och lika vacker som alltid! Om 1,5 v har de en liten liten bäbis där hemma =) Åhhh ¨så mysigt.. Sedan åkte vi hem och ALva sov em sen har vi busat och myst och busat.. Och så började en ny omgång babysim i dag! Det var superkul! Hon älskar att bada och tjöt mest hela tiden av lycka... Men dte var inte samma sak efter badet som förut.. Hann ju knappt få av mig baddräkten förrän hon var ute ur duschen.. 3 sek tog det.. Hon var överallt! Och sprang runt och hälkade på det där hala golvet, var livrädd att hon skulle ramla och slå sig.. Tänker aldrig mer gå ensam, helt omöjligt! Det var värre än ett hårt löppass att hålla reda på henne (alla grejjer som hon drog runt över hel omklädningsrummet) duscha, torka sig och försöka klä på sig.. I morgon ska jag få sovmorgon, underbart! Ska boxas med pillan och sen jobba natt.. Får se vad vi mer klämmer in där emellan..

Bra start

Idag började jag och Alva med en Morgonpromenad i högbo! M skulle ställa undan miatan för vintern i en lada utanför högbo och behövde skjuts hem så då passade vi på.. Så fin natur där..
Kom alldeles precis hem.. Har inte hunnit så mycket jag har packat Träningsväskan för jag tänkte köra bröst och mage innan jobbet! I hår kväll tog vi en springtur jag och Alva innan det blev soffhäng..

Just nu är busen ute på tomten med pappa och plockar undan studsmattan! Jag ska fixa lite lunch..


Tillbaka till verkligheten

Japp tillbaka i jobbsvängen.. Gör bara 4 dagar sen är jag ledig i helgen igen, M jobbar 12 timmars.. Vi ska åka hem till Hofors över lördagen och hälsa på och sova över med mat och bastubad!

Idag har jag jobbat och haft apt.. Vi kommer ändra arbetstider och det känns bara bra! Vi kommer sluta halv 4 i stället för fyra och sluta halv 10 på kvällen i stället för 10, inte mig emot ;) och så he vi haft lönesamtal alltid lika tråkigt att få höra hur lite lönepåslag man får.. Men men det blir ju + i alla fall ;) men det dröjer tills man är där man vill vara..
Nu sitter vi och äter köttfärssås med pasta Alva tycker det är gott.. I kväll börjar mitt favoritprogram Greys anatomy! Innan det ska vi ta en springtur hade jag tänkt mig.. Nya skorna har inte dykt upp än men de borde komma den här veckan..


Fantastisk helg i grövelsjön

Jag är förälskad! Vid första ögonkastet! Jag vet nu mitt kall här i livet.. Det är att köpa en fjällstuga! Helst i grövelsjön.. Vilken fantastisk värld det är där uppe! Vi åkte på fredagen vid kl 3 hämtade upp 7 förväntansfulla tjejer.. Vi lånade en toyota verso som man kan åka 7 i men då får man liksom skippa bagageutrymmet.. Men vi var så optimistiska och trodde vi skulle få plats med all packning.. När vi kom till tjej nr 4 så skakade bara hennes man på huvudet och frågade om vi ville låna takboxen, det ville vi =) Vi blev ståendes i falun i 2 timmar pga en stor trafikolycka.. så vi passade på att äta kvällsmat där.. I mora storhandlade vi precis innan stängning och kom fram till grövelsjön tio i tolv.. I vanliga fall åker man den vägen på 4,5 timme enligt emma =) Haha 35 mil.. På lördagen begav vi oss ut på haik.. SOlen strålade det var 20 grader varmt i luften.. Vi besteg berget blåkläppen.. det tog oss 3 timmar.. Vi hade inte direkt brottom utan bara strosade.. Så hade vi ju emma gravid i 27 veckor med oss också.. Jag vart himla imponerad av henne! På toppen åt vi varm korv och smörgås, vi lämnade ett litet meddelande i gäsboken och gick sedan nedför åt andra hållet.. Vet inte hur många lemlar vi såg.. Inga renar dock =/ Men en älg från bilen! Vid stugan igen satt vi i solen och njöt efter våran 1 mils långa haiking.. På em bastade vi och badade i bäcken.. Som var sååå kall så det stack i benen tuffaste tjejerna badade flera gånger och doppade huvudet till och med.. jag kärringbadade genom att doppa rumpan och skvätta vatten på armarna.. Efter bastu och bad blev dte tacos och vin.. Sedan satt vi och småpratade till midnatt.. På söndagen städade vi och packade ihop och åkte hemöver vi stannade till i mörkret för att vandra till njupeskärsfallet och titta på sveriges högsta vattenfall.. Superfint och häftigt var det! Sedan blev det picknick och sedan åkte vi hemåt.. Halv 8 på söndag kväll var vi hemma! Tack för en otroligt underbar helg! Det har vart en av de bästa på väldigt länge.. Och som jag behövde det! Har sovit som en gris båda dagarna och verkligen stressat av i detta lugn.. Helt tyst med endast bäcken som ljudkälla.. Frisk och ren luft.. Balsam för själen! Nu är jag äntligen frisk från min förkylning och ska ta tag i träningen igen.. Har mått skit och haft ont i hela kroppen.. Skitont i magen och mått illa pga alla kolhydrater som jag ätit under veckan.. Smörgås har jag inte ätit på ett halvår, magen har vart svälld så jag har sett gravid ut.. Smygstartade igår i gymmet med rygg och axlar.. Jag kände mig riktigt stark kroppen behöver en längre vila emellanåt.. Och igår kväll sprang jag 5 km.. Genom boulognen i mörkret.. Det var underbart! Idag ska det arbetas eftermiddag.. SÅ det blir träning alldeles innan jobbet.. Först mysa med mitt underbara barn!

Grövelsjön

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen!


RSS 2.0