Nu är det nära...

Torsdag i dag.. På Måndag åker vi =) efter tentan..

I går hämtade vi hem nya bilen, jaa då den var faktiskt fin.. Mange blev nöjd i alla fall, huvudsaken det.. Jag har ju min volvo jag ;) Efter det vart det faktiskt pizza, ingen hade ork eller tid att göra någon mat eftersom vi kom hem kl 6.. ALva fick mat och sen badade hon och somnade halv 8... I natt sov hon riktigt bra! Hon vaknade första gången 4 men somnade om med nappen och vaknade halv 6 då fick hon välling och sov till 7 =) Helt underbart.. I natt ska hon nog få sova i eget rum, vi var in på ikea och köpte en rullardin till hennes rum..

I dag ska jag plugga så fort lillan somnar i vagnen och sen när M vaknar ska jag springa och tvätta inför nästa vecka.. Benhinnorna fick sig en ordentlg omång i går med nya linimentet, jädrans vad det sved och brände på bra.. Ska prova att springa med stödstrumpor i dag också får se om det hjälper n¨ågonting..

Nej nu ska jag få henne att somna..


Promenad i finväder..

Men bli vår någon gång nu dååå! 5- på morgonen och när man gått en timme då äre helt plötsligt 4+, hur ska man då klä sig själv och den lilla? Sara och MIlle kom in på fm så vi tog en runda på 7,5 km.. Efter det vart det lunch för bäbisarna och sen vaknade Mange.. Har precis vart nere på stan nu och inhandlat liniment! NU jäklar! Riktig superduper liniment för fan 160 kr.. Det ska hjälpa.. annars.. Ska prova det i kväll och springa en runda.

Och så ska vi hämta hem nya bilen i dag.. spännande! Hoppas han blir nöjd, men dte blir han nog.. Och jag ska svänga in på Living room och köpa en biljett til September! Jag och sara och några andra tjejer ska gå och se henne 8 April, skitkul det ska det bli! Verkligen! Hon är ju så bra..
Och golfen gick igenom besiktningen också, härligt! När vi kommer hem från fjällen ska jag slänga ut en annons på blocket!

Jag vill åka till fjällen nuuuu! Ska börja tvätta och packa så smått i morgon kanske..


Pluggdejt...

I dag har vi vart i Norrsundet hela dagen och pluggat.. Det ick jättebra och nu känns det mycket lättare med ångesten! Vi gjorde som så att alla skrev varsinna 5 frågor till varje ämne (6 ämnen) och så blandade vi dom i en stor skål! Sen drog vi varsinn lapp och hjälptes åt att svara på frågorna =) Jätteroligt hade vi! Maria bjöd på jättegod tortillatårta och kladdkaka..

Hemma var syster barnvakt medan Mange låg och sov efter nattskiftet.. Det gick också jättebra! Trots att de inte syns alltför ofta.. men Alva hade vart på kanonhumör hela dagen..

Nu på kvällen har jag lagat köttfärspaj, masserat mina värkande benhinnor och försöker natta en pigg Alva.. MAnge fattar inte att hon inte kan sova efter 4 på dagarna för då blir det skitsvårt att få henne att sova vid 7.. RUTINER! Jag hör hur hon ligger och pratar och hojtar där uppe..

I morgon kommer sara och mille så vi ska gå på en promenad.. Sen blir det mera plugg på kvällen.. Och så ska vi hämta hem en ny bil.. Ny för oss, bättre begagnad kanske.. Golfen ska vi sälja.. Nej nu börjar hon låta mer förbannad där uppe.. Bäst å kila upp och ge henne nappen!


Då var det måndag igen..

Oj så fort helgen gick.. I fredags hann jag inte göra så mycket tycker jag.. Babysim? Nåt mer? Har glömt bort.. På kvällen gjorde vi mysmat.. Det var schnizel och klyftpot. supegott och en god chockladmousse med hasselnötter till det.. På Lördagen var syster förbi med sin nya kille.. Det var trevligt.. Mange hjälpte en kompis på brynäs att flytta.. Anton var i kungsberg hela dagen med en kompis.. På kvällen var Mange på killparty... JAg och Alva hade tjejmys.. Jag såg nog en 4-5 avsnitt av samcro, lätt den bästa serien på länge.. På söndagen gick vi ju miste om en timme eftersom den skulle ställas fram.. Var lite nervös över hur det skulle bli med Alvas alla rutiner, eftersom hon är så otroligt styrd av dom.. Men det gick bra! Jag fick skjuta på fm sovningen alla måltider och så ca 30 min, det gick jättebra.. Halv 8 somnade hon i går kväll i stället för sju och sov till halv 7 i morse.. Superskönt! Ja hon strulade ju lite i natt med napp och välling kl 5 precis som vanligt men det gör inte så mycket.. Det ska vi ta ur henne snart ;)

I dag är det plugg som gäller! Ska få henne att sova snart här om en halvtimme och hoppas att hon sover minst 1,5! Så jag hinner läsa hjärtsvikt.. I går hade jag sådan sjuuuuk ångest.. Men i dag känns det lättare! I morgon ska vi till Norrsundet till en kollega och plugga tillsammans, jag hoppas de sista bitarna faller på plats då.. Syster kommer in och passar Alva tills M vaknar efter nattskiftet.. Så slipper jag ha henne med mig.. Det blir nog inte mycket plugg då.. Annars i dag ska jag hinna med en löptur, har sjuk träningsvärk i benen efter gårdagens löp.. Gick så himla bra.. Hade bra tryck i benen och sprang med bra tempo.. Snart dags för vårruset och det skulle ju vara roligt med en bra tid ;) Men det spelar inen roll, huvudsaken att jag gör det bara.. Manges syster kommer förbi på em och jag hoppas få lös lite mer tid för plugg..

Nej nu ska jag sätta lite fart här...


Fredagsmys..

Att ingen har kommit på det tidigare.. Fredagsmyyyys! Hur bra som helst!
I går kväll började vi med middag åt lillpruttan! En halv burk spaghettig och köttfärsås, gick i av bara farten.. Trodde aldrig hon var hungrig då eftersom hon åt gröt kl 4 och middag kl 6.. Men sen svepte hon en hel flaska välling också kl 7.. Om hon sov? Jajamen.. Manges väckarklocka väckte henne kl 5, typiskt! Men då fick hon välling i vanlig ordning och så sov hon en timme till.. Men 6 det verkar vara den magiska gränsen för att sova längre.. Om hon ändå kunde sova till 7 !!! Aja, det kommer nog..

I dag är det som sagt fredag och vi har redan hunnit med att fredagsstäda.. Dammsugit hela huset och knäskurat hela badrummet.. Och tömmt alla sopor (sopbilen kommer i dag) och gått ner i källaren med plast/glas.. SKulle ju ha skurat också men då tröttnade ALva så jag fick henne precis att sova ute i vagnen och då ska ju jag passa på att plugga.. Men först ville jag betala räkningar så nu är det gjort!
Nu ska jag plugga hjärtsvikt.. När hon vaknar ska vi luncha och sen åka och storhandla.. I eftermiddag ska vi babysimma och ha myskväll...

Vilket märkligt väder.. SOlsken blandat med snö?


Vad är det för dag?

Ja nu börjar jag bli dagvild.. Torsdag kan det vara i dag.. Eftersom det var greys i går så borde det ha vart onsdag.. Skitsamma!

I natt har puttan sover skitdåligt.. Tänderna är ju på väg ut så det beror nog på det.. EN gång i timmen har jag sprungit med nappen.. Halv 6 var det färdigsovet.. Men hon låg och pratade och snurrade i sin säng så jag låg och drog mig till efter 6..
Tips på hur man får dom att sluta med välling kl 5?? I böckerna står det att man ska spä ut det med vatten men hon är ju vaken och hungrig på riktigt, tror inte hon nöjer sig med lite vatten eller..

I dag ska vi till sandviken när M slutar jobba.. Sara ska klippa honom.. Sen blire nog inte så mycket mer.. Det blåser ju som aldrig förr ute...
I dag har jag beställt en cykelsits åt ALva =) NU får det smälta undan tack! Och en lära-gå-vagn ! Antar att den kommer behövas snart =/

Jag längtar till sommaren ... Men först till fjällen! Åh fy så tråkigt inlägg det här blevw..


Tisdag!

Dagarna går fort nu när vädret är kanon.. Vi är ute mest hela tiden.. Många och långa promenader blir det.. Försöker plugga en del också, men det är väldigt svårt =/ Bara två veckor kvar nu sen är den där tentan över och endast några få inlämningsuppgifter kvar sen är jag mammaledig på heltid..
Nej nu ljuger jag.. I går ringde jag ju och bokade upp mig på en introduktionsdag på jobbet.. Har tänkt börja jobba lite extra så man får in någon krona extra.. Och så ska M ta ut några pappadagar i sommar under 3 veckor då passar jag på att jobba lite då.. Förlänga sommaren lite.. Glädjande besked i går ;) Får tillbaka en hel del på skatten vilket är jäkligt roligt! Då ska vi passa på att göra nåt skoj.. Åka till Rhodos kanske? Jag är sååå sugen.. Vi får se..

I dag ska jag ut och springa när M slutar jobba kl 14:00... Efter det blir det inte mycket.. Ska laga laxsallad och Anton ska på judo.. I kväll när pruttan somnat ska jag plugga vidare om arytmier.. Ju närmare tentan ju närmare fjällen.. Och så skönt det ska bli att komma i väg..

Nej nu ska vi klä på oss och gå ut på en promenad.. Inte lika fint väder i dag.. Men lite luft måste vi ha..

Måndag igen..

Japp då var det Måndag igen.. 2 veckor till fjällen =).. 2 veckor till tenta =/....

I går gjorde vi inte mycket.. Var ner på stan och hämtade hem min nya cykel =) Och så nöjd jag är.. jättefin är den! SÅ nu får snön smälta bort illa kvickt så jag och ALva kan ge oss ut och cykla =) Köpte ett par nya springskor också.. Av bara farten =) Nej men jag behövde ju det.. Snygga var dom och otroligt sköna.. Tog en springtur på em med mamma uppe i Hemlingby.. JO för mamma kom in och hälsde på.. Hon tog Alva på en promenad så jag kunde sätta mig och plugga lite.. Hon stannade på middag vi bjöd på tacos men innan det så tog vi som sagt en springtur.. Sprang ju förbi hemlingbybacken där några ungdomar åkte glidmatta! Och så roligt de hade.. Tjhoade och skrattade andra varvet.. Vi tog två varv eftersom ett varv bara är 2 km och det är enda slingan som är plogad på vintern.. Ja på andra varvet skrattade de inte lika mycket. DÅ var det ju en stackare som hade slagit i huvet eller nåt för ambulansen var där ! Jättetråkigt.. Men rätt så väntat ändå.. Man lär ju vara försiktig och framför allt ha HJÄLM!

Blev en tidig kväller i går.. Mange var ju trött och han skulle upp tidigt i morse.. I dag ska vi inte göra så mycket. Hela veckan är rätt lugn faktiskt.. Jag MÅSTE försöka plugga lite.. Och så ska jag springa i dag igen.. I går var ju bara en provtur ;)


Underbara väder..

Kan man bli annat än lycklig när det är sånt här väder ute? I dag slog våran lilla Alva upp sina blå kl 6 som vanligt, börjar vänja mig vid det nu.. Nog för att det var skönare när hon sov till 7 allt men men... Jag ska inte klaga, hon sover bra hela nätterna ändå tycker jag.. + att man får ju ut så mycket mer av dagen om man går upp i tid ;)
Jag har vart på gymmet och kört hårt.. Riktigt skönt att få köra ur kroppen ordentligt.. Sen har vi vart på stan.. Tog en promenad ner och stannade i Boulognen och matade ankorna, Alva var vaken för en gångs skull och hon tyckte det var roligt.. Vi var ner på intersport och köpte en ny cykel åt mig =) De hade bra pris på en dampeda där så jag ska hämta den i morgon.. Ska åka iväg och köpa babysits och cykelhjälmar åt hela familjen, billig livförsäkring det där.. Här om veckan cyklade en man ihjäl sig hemma i Hofors, det känns onödigt att göra det när det finns så tuffa hjälmar nu för tiden.. Och så kikade jag på nya löpardojor.. Det ska jag också köpa nya nu mina är faktiskt hela 2 år gamla.. Ja förra året sprang jag ju inte så mycket i dom för då hade jag ju tjockmage.. Men annars brukar jag köpa nya 1 gång per år i alla fall..

Vi tog en kaffe i solen och M stannade kvar på friskis och ska köra ett gympass.. Jag och Alva kom nyss hem nu sover hon i vagnen på bron i det härliga vädret.. Tyvärr har jag lite plugg att ta tag i så jag sitter här och läser och skriver.. Nu har jag avklarat FF i morgon kör vi ett annat ämne.. DÅ kommer mamma/mormor och gör oss sällskap.. Hon tar med ALva på promenad så kan jag sitta ifred..

I kväll skottar vi av grillen också... Vi har grillat flera gånger i vinter och i kväll ska vi grilla skinkstek och majskolvar =) Mmmm..
Nej mera förmaksflimmer var det..

Fredagsmys

Sovmorgon i dag igen.. Usch M skämmer verkligen bort mig! Han och Alva gick upp strax efter 5 i dag, det är de där tänderna ändå som spökar tror jag..
Jaja när jag vaknade runt 8 var de redan ute på promenad.. Så jag hoppade i springskorna och gav mig iväg jag med.. 7,5 km på 45 min.. Inte min bästa tid men utan frukost i magen och efter två veckors uppehåll så jag är nöjd!
Sen så var det dags för sopplunch uppe i Hemlingby hos en útav mammorna, det v ar supermysigt och god soppa var det! Efteråt bjöds det på hemmagjorde semlor =) Så nu är man mätt i magen.. Mysigt med alla barnen, de ser varann på ett helt annat sätt numera..
Nu sitter jag och väntar på att knalla i väg på babysim.. M jobbar em så vi får klara oss själva, men det går ju så bra så! Alva sitter och sover i bilen... Hon får sova så länge som möjligt innan vi drar så hon är pigg och glad i bassängen.. Jag undrar bara hur vi ska göra om vi ska släpa med oss vagnen (i all ny snö som har kommit) eller om jag helt enkelt ska bära henne fram och tillbaka.. Det är ju max 500 m över till sjukhuset...

Efter det så blir vi bara hemma.. M har gjort en kycklingsallad som jag ska mumsa i mig när Alva somnat.. Får se om jag orkar plugga nåt.. Känns omotiverat när det är helg.. I går läste jag om förmaksflimmer i alla fall.. Hörde av en av mammorna i dag att landstinget erbjuder sig att betala vidareutbildning för sköterskor nu till IVA, Narkos och operation nu.. Hmm åhh vad jag är sugen och att FÅ 18 000 i månaden för att läsa är ju väldigt lockande slippa mera studielån.. Men det är det där med D uppsats, tycker det räcker med B och C.. Men vad fan.. Det är ju läge att göra det nu när man ändå är hemma.. Kanske man kan vara hemma mer så slipper Alv dagis.. tror det ör distansutbildning.. Åhhh vilken beslutsångest ska jag söka eller inte.. Jag trivs ju så bra på jobbet just nu.. Nja vi får se.. Det kommer säkert fler sådana chanser...

Bäbismys

I dag var vi hem till Ulrika och hälsade på hennes nyfödda Lily, eller ja nyfödd och nyfödd hon blir ju snart 3 månader =) Och vilken skönhet.. Men hon var lik ALva på det sättet att hon var så himla "med".. Stark i nacken och med i blicken.. Ja mysigt var det.. Ulrika bjöd på tacopaj och supergod kladdkaka... Vi var där i några timmar och bara myste.. Alva var också med och härjade runt.. Hon är ju både högt och lågt numera.. Pernilla och Karin var ju också med.. Mycket jobbskvaller blev det ;)

Sen på em var vi hem till Sara och Mille och busade lite.. Tog en promenad  em solen, hur härligt som helst! KOm hem vid 6 nu i kväll, så då busade vi lite till och sen somnade hon som en stock kl 7, nu har jag pluggat förmaksflimmer i en timme.. Men jag är så trött så det går inte att läsa på kvällen.. Börjar bli nervös för den här tentan, de andra tjejerna är sååå duktiga och kan så mycket.. Skitsamma! Jag orkar inte bry mig heller. det går som det går!
Ska vila en stund nu innan M kommer hem , då blire ett avsnitt av samcroooo ooohhhh så jag gillar den serien... Jax han är så jävla snygg!
I morgon ska det springas på morgonen, sopplunch i Hemlingby med mammorna och babysim på e.m... Åh vad jag längtar till helgen, då ska det bara slappas och njutas.. och pluggas =/

 Längtar till jobbet ibland, så här roliga såg vi ut när svininfluensan härjade på avdelningen!

Seg i benen...

Oj vilken dag! Men jag gillar att ha fullt upp när M har em vecka, för fy då vad långa dagarna blir.. I morse fick jag sovmorgon igen, gud så bortskämd jag är med det.. M och Alva gick upp kl 6 jag kl 8.. Då tog jag en löptur runt boulognen.. Hem duscha käka frukost packa ner Alva i vagnen och ut för att möta Malin och Milo så tog vi en runda runt boulognen igen! Hem stoppa i Alva lite mat och även mig själv.. Ner i vagnen igen knalla ner på stan för BVC och föräldrautbildning, i dag var det en snubbe fårn komun där och pratade om förskolor... Efter det mötte vi upp Sabina och tog ett varv runt Boulognen igen! alltså.. 3 varv runt stadsparken på samma dag... Det är tur det är så vackert så man tröttnar ju aldrig.. Men nu känns det i benen kan jag lova..

Alva mår bättre i dag, hon åt superbra till lunch och tänderna spricker igenom.. Gud så skönt.. Hoppas vi kan återgå till vanliga rutiner snart med god nattsömn och bra mat..

I morgon ska vi besiktiga bilen och sedan hälsa på Ulrika och Lily 2 månader =) sen på em ska vi hem till Sara och Mille..

Vet inte när jag ska hinna trycka in lite plugg i mitt schema, det drar i hop sig =/ Nu orkar jag inte.. ska glida ner i soffan nu och vänta på GREYS! Och när Mange kommer hem blire nog ett avsnitt av Sons of anarchy!


Skoltajm..

Yes i dag har vi vart på högskolan.. Vi har haft hjärtsviktseminarium vilket gick väldigt bra.. Som en ny föreläsning kan man säga.. Hon är så bra våran Dr Nossed, skitduktig och gullig.. På håltimmen gick vi ner på stan och lunchade i finvädret, folk satt till och med ute på uteserveringar och bänkarna på torget var fullt av människor! På em hade vi föreläsning i Peri- myokarditer och endokarditer! Helt okej.. Det är nog det ämne som känns enklast i den här kursen.. Men tentaångesten stiger :/ Usch bara 2,5 vecka kvar nu.. och jag har inte börjat läsa?

Mange och ALva hade haft en jättebra dag hemma.. De hade tagit en långpromenad och fikat hemma hos Larssons..
Alva har vart lite kinkig och gnällig och framför allt orolig på nätterna, vilket hon inte brukar vara.. I dag fick jag svaret på varför..  TVÅ nya tänder på väg i överkäken =) Stackars liten.. Hon vaknar på nätterna snurrar runt på magen och vaknar skriker för hon kommer inte tillbaka... Och så äter hon dåligt.. Men men nu har de brytit igenom så jag hoppas det släpper om några dagar..

Krypningen går finfint.. Hon är så nyfiken och snabb.. Allt ska testas och undersökas.. Nu börjar hon resa sig mot saker också.. Men hon har ju inte ås bra kraft i benen och så står hon på tå hela tiden =)

Nu ska jag plocka undan här och sätta mig och läsa ett kapitel till tentan.. I morgon ska vi promenera med Malin och Milo och sen ska vi på bvc utbildning och i morgon kväll åker jag hem till Hofors för att fira min underbara vän som fyllt år.. Ska hinna med en springning också.. det får bli tidigt i morgon bitti runt 8 eftersom Mange jobbar em så då kan jag inte komma ut i morgon kväll...

 
Det här var längesen nu.. Nu är hon 7,5 månad och med en vilja av stål och envis som en röd gris.. Tar sig dit hon vill och är mycket mer oberoende än vad hon var här på bilden!

Tänk positivt!

Att det ska vara så svårt! Varför är man funtad på det vis att man först ser allt negativt och omöjliga i olika saker? Varför kan jag inte bara leva efter måttot "det löser sig".. Jag är hyperstressad just nu och då är det ju enklast att tänka negativt.. Det är så otroligt mycket att hinna med.. Jobbigast och mest stressande är ju skolan.. Att en enda liten kurs på 25% fart kan ge så mycket stress.. Det är en stor tenta om 3 veckor och två arbeten kvar efter seminarium och föreläsning i morgon då.. Det är inte mycket kvar nu, häng ut!
Men jag tackade nej till klädpartyt i alla fall, det känns skönt vi tar det till hösten eventuellt.. Nu är det så mycket.. skola.. sälen.. bröllop... börja jobba extra... Ja och så vill jag ju njuta av våren och ALva såklart..

I dag kom jag igång med springningen igen efter 3 veckors uppehåll (förkylning, magsjuka) kändes otrooooligt bra! Vi åkte upp till Hemlingby och jag sprang två varv runt 2 km slingan medan Mange gick ett varv med ALva i vagnen.. SÅ underbart med SOL! Och nu är jag på gång igen, det känns bra! Vi ska ju springa vårruset snart alla mammorna från gruppen =) det ska bli skoj.. Och sen ska ju jag och Sara springa tjejmilen till hösten.. MItt mål är som jag har gjort hela vintern att springa 3 ggr/ vecka.. Ett intervallpass, ett lagom joggpass och en längre sträcka och så ska jag gå in mer för gymmet nu minst 2 ggr/vecka..

Efter joggingturen i Hemligby åkte vi runt och kikade på lite cyklar.. Jag ska köpa en ny nu till våren med cykelhjälm och barnsists =) Sen på em har jag och Alva vart på stan och fikat med Sabina, förberett oss för morgondagens seminarium och nu har ALva precis somnat.. En helt underar dag med massa sol och mycket energi!
I morgon är det skola hela dagen.. ONsdag promenad med Malin och Milo och bvc träff, Torsdag ska vi hälsa på en arbetskamrat som precis fått barn, fredag sopplunch med mammorn och babysim.. Hektiskt att vara mammaledig ;)


Äntligen..

Är all form av sjukdom borta.. Både magsjuka och förkylningar..
Usch jag trodde verkligen jag skulle avlida i fredags.. Fy så dålig jag var.. Låg helt utslagen på soffan hela dagen.. Toaletten gick varm av både mig och Mange kan jag lova.. Men det slutade på fredag kväll som tur var..
I går var jag för rastlös för att bara vara hemma först tog vi en tur uppe i Hemlingby, jag behövde frisk luft och det gjorde susen.. Efter det åkte v hem till mamma/mormor och hängde med dom i några timmar ute i solen.. Vi tog en promenad runt byn och satt och solade mot husväggen..

Mange slutade jobba 18 och då beställde vi pizza, det var verkligen inte igår vi gjorde det och så gott det smakade.. Nu är jag nöjd ett halvår igen.. SÅ himla gott är det inte.. Vi kikade på mello, för Manges skull.. Jag hade klarat mig utan ag vill kolla på Sons of anarchy men Mange skulle absolut se Mello.. Jag sa redan innan att han Saade skulle vinna och det gjorde han ju... Jag hade verkligen velat se Nicke Borg i tyskland.. Men men..

Jaja i dag är vi i alla fall friskförklarade! I dag ska vi på Me and I party hos Karin och Vincent! Det ska bli skoj, jag har aldrig vart på ett sådant och jag har ju hört så gott om deras kläder.. Hoppas jag hittar nåt fint nu till våren..

För nu får det gärna bli vår! Gud så vi längtar efter att få vara mer ute i finväder och slippa overaller och vantar.. Och så har jag ju köpt en såååå fin vårjacka åt Alva, en röd som ser ut som en nyckelpiga från Lindex =)

LIlla ALva då.. Nu kryper hon för fullt, det går med en jäkla fart.. eller ja kryper och kryper.. Släpar sig fram det ser jätteroligt ut och så reser hon sig i spjälsängen nu också.. SÅ nu äre dags att sänka den till bottenlänge.. Jobbigt.. Måste få henne att sluta äta på nätterna nu för jag kommer bryta ryggen av mig om jag ska ner ända till botten.. Och så behöver hon ju inte äta på nätterna längre, hon är ju 7,5 månad nu! Men det är ju så enkelt för oss att ge henne en flaska där vid 5 för då somnar hon ju om 2 timmar till.. Men men det ska nog gå.. Det är ju bara att vänja henne av med det..
Nej nu ska lillan sova en stund så hon är pigg och glad till klädpartyt!


FAAAaaaaan!

Vi har fått magsjuka =/ I går vaknade jag på soffan och var tvungen att rusa till toan.. I natt när jag vaknade mådde jag skitilla och i dag har jag spytt... Fy fan vad jag hatar det.. SÅn jävla huvudvärk har jag också...
Vart på apoteket och köpt probiotika och vätskeersättning åt ALva och nu ger vi henne bara majsvälling.. Mange är nere och köper blåbärssoppa åt mig..
Fan! Och inget babysim blir det i em heller =/ usch.. nej nu ska jag sova n stund..

Down..

Ja i dag är inte den bästa av dagar.. Jag känner mig riktigt låg.. En sådn där dag när jag längtar till att få gå och lägga mig igen.. Kn bero på sömnbristen i natt som var.. Lilla ALva mår inget vidare, jag vet inte huuur många gånger jag sprang med nappen.. Säkert 20 gågner.. Satt och vaggade i en halvtimme vid halv 3 hon somnade i alla fall inte så då fick hon ersättning och somnade om.. Men halv 6 klev vi upp.. Sen har hon sovit typ 1 timme sen dess.. En halvtimme åt gången.. Jag är så jävla trött.. Och så har jag skurat kök, tvättat och skurat toan eftersom Anton åkte till mamma sin i dag med misstänkt magsjuka !! Tvi det vill vi inte ha så nu har jag tvättat och spritat av hela toaletten... Nu sover hon äntligen, hoppas på någon timme till.. Hon mår inget vidare det är nåt lurt med hennes mage också.. Allmänntillståndet är det ingen fara med förutom att hon är mycket gnälligare och det brukar hon aldrig vara.. Men hon är pigg (alldeles för pigg) men hon äter inte så bra heller.. Förkylningen är ju över bara lite snorig.. Jaja hoppas det är bra i morgon..

Mange lyser med sin frånvaro, han är hos Johannes och tatuerar sig.. 2 veckors ledighet har han haft och vad har han gjort? fikat!
Usch så bitter jag är i dag.. I helgen jobbar han 12 timmars, då ska jag njuuuuta!

Är bättre i min förkylning också, så nästa vecka blire hårdkörning.. Har haft vila nu i 2 veckor från springningen och gymmet.. Men gud så skoj det ska bli att sätta fart!


Fettisdag och fittisdag!

Jajamenn i dag är det semeldagen (fettisdag) OCH internationella kvinnodagen (Fittisdag) det har vi firat med att bakat semlor.. Och så skulle vi ha vart med i barnvagnsmarschen mot mödradödlighet i fattiga länder men tyvärr hann vi inte ner i tid.. Jävligt synd! men men man kan inte vara med på allt..

Började dagen med en promenad till SÄtra i morse vid 9 för att gratulera Micke som fyllde 39, känns märkligt att gå hem till folk så tidigt på morgonen men de har ju också småban så varför inte? Sen svängde vi förbi ica sätra och handlade ingredienser till semlor sen gick vi hem och bakade! och så goda de blev, riktigt nöjd..
Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Manges mamma och syster var förbi och fikade och sen har jag lagat lite barnmat å fryst in och lagat mat till mig och Mange lax med förskpasta..
I morgon ska jag upp till jobbet för att fotas till dagens medicin, Pacemakerprocessen som jag ingick i innan jag gick hem på mammaledghet har blivit nominerad till någon pris.. Jättekul! Så då ska vi alla vara med på bild ;) Awoohoo!

Håller på å beställer tackkort till alla som var med på dopet.. De blev superbra! Har gjort dom själv i picasa!


Barnlediga...

Ja i Lördags var vi barnlediga... ALva och ANton sov hos mina föräldrar.. Alva sov där för första gången =/ Jag var inte så nervös innan faktiskt.. Vi har sovit där många gånger tillsammans och de har ju haft henne en hel del ensamma.. På promenad och inte för så längesen när vi var ut och käkade och var på bio.. SÅ det gick bra.. Grät en liten skvätt när de åkte härifrån men det gick över snabbt.. JAg och Mange gick och tränade tillsammans på mitt gym, och det var ju verkligen inte igår.. Saknar att träna ihop.. Det går ju liksom inte nu för tiden.. SÅ det var himla mysigt 2 timmar var vi borta.. Sen åkte vi och solade och hämtade hem mat.. Efter det tog vi ett glas vin och satt och lyssnade på musik.. Efter det tog vi en promenad ner på stan och gick in på helt enkeöt.. Där tog vi ett till glas vin och tittade på folk... Mysigt att gå ut tillsammans bara vi två.. Meningen var ju att vi skulle spela biljard eller nåt men tiden försvann ju.. Vi kom hem strax efter 1.. och vem vaknar inte halv 5 då om inte jag? Min kropp är nog mer eller mindre insälld på den tiden.. Den är ju van att vakna då.. Men somnade om vaknade igen 7 och somnade om igen för att sen vakna 9... Det var så himla skönt att ligga och dra sig i sängen utan att Alva tjatar upp en.. Vi låg så i 2 timmar men sen åkte vi till Hofors för att hämta hem henne =)
Trodde hon skulle jubla av lycka.. men tji fick vi! Det gjorde hon inte.. Hon sken väl upp men inte mer än så.. Men jag tror inte hon har någon form av tidsperspektiv ännu.. Sen var vi lagomt sega resten av den dagen..

I dag har jag vart i skolan.. Heldag med högt blodtryck och hjärtsvikt.. Spännande! Det drar ihop sig för tentamen nu.. Har precis anmält mig... Usch så jag inte vill göra den.. MEn men nu är dte inte mycket kvar.. Två inlämningsuppgifter och en tenta..
I morgon skulle vi ha gått och hälsat på Lilly 2 månader men nu visade det sig att hennes pappa hade magsjuka, då vill vi INTE gå dit.. Vi lugnar oss till nästa vecka...


Edsken och Hoforsbacken

I går hade vi en helt underbar dag på sjön.. Vi vaknade åt frukost och tog det lugnt.. Packade bilen proppfull (trots takbox) och så styrde vi mot Engelsfors... Här packade vi om och tog fyrhjulingen ner till båtplatsen och gjorde eld ute på udden och myste i solen.. Det var tråkigt att det blåste så hemskt men mysigt hade vi.. Vi åkte fyrhjuling på sjön, ANton körde han med och var jätteduktig! Vi grillade korv och drog Alva i pulka och SOM hon skrattade.. Till slut deckade hon i vagnen.. Vi pimplade lite och sen drog vi oss hemåt runt 3 för då blåste det isvindar..
Hemma hos mamma och pappa bastade vi och åt supergod middag med lax och färskpasta... Syster/moster kom förbi hon också..

I dag väntar en halvdag i Hoforsbacken! Anton ska åka skidor och Mange och jag får turas om på brädan.. Alva får följa med hon också (såklart) tar med hennes pulka och vagn.. Jessica med familj skulle också komma upp... I eftermiddag har vi babaysim.. Full aktivitet! Precis som det ska vara när det är sportlov ;)

I morgon ska Alva sova borta för första gången... Jag vet inte vad jag och Mange ska hitta på... Bio kanske? Eller gå på någon mysig pub? I alla fall så behöver vi vara för oss själva och få sova ostört och samla lite ny energi... Och lilla Alva behöver ju också få umgås med mormor och morfar utan att vi är med hela tiden.. LIllhjärtat!

Nej nu ska jag väcka övriga familjen för att äta lite frukost och sen göra oss klar för ännu en toppendag!

Täppt i näsan..

Onsdag... Veckorna går segt nu... Jag tycker verkligen inte om att vara förkyld jag kan ju inte göra någonting! Jag vill träna och framförallt springa =/ Men men det blir några promenader i alla fall...

I går var vi till Ikea och köpte rullgardin och herregud så bra det blev.. Vi har natt dygnet runt nu i sovrummet.. Jättebra vart det! Mange bjöd på lunch där, lax med någon potatiskaka huuuur gott som helst! Efter det tog jag och ALva en långpromenad i finvädret och på kvällen gjorde vi inget speciellt.. Lagade mat och busade med ALva, badade och hon somnade 18:30 helt slut.. Hon är heller inte bra i sin förkylning.. Stackarn..

I dag händer det heller ingenting förutom i e.m då vi ska träffas på stan på cafe och plugga till nästa veckas seminarium.. Och i kväll blir det en promenad med Natalie..
Men i morgon då tar vi hela familjen och drar till Engelsfors, Anton ska med han också.. då ska vi åka fyrhjuling och grilla korv (hoppas på finväder) och på kvällen ska vi basta bada tunna och sova över.. För på fredagen stannar vi i Hoforsbacken och åker lite skidor.. Jag och Alva hänger nog mest i värmestugan ;)


Ikea...

Dit är vi på väg nu... Ska bara duscha först.. Pruttan sover fm.. Stackarn det är så synd om henne, hon är så snorig.. Att det inte ger sig snart.. Men hon är på ättringsvägen.. Men hon börjar tröttna på det nu hon med, det märks så gnällig som hon är är ju inte vi vana med.. Våran lilla solstråle!

I går var det int emycket gjort.. Eller jo här hemma storstädade jag, men det räknas ju knappt det behövs ju göras det med.. Sen tog vi en promenad till stan och fikade.. Anton har ju sportlov.. På kvällen gick jag och Natalie en sväng på 4 km.. Så skönt att få röra på sig..

I dag ska vi som sagt till Ikea, Anton är på något luftkuddeland ? Med kompisar.. Vi ska köpa en rullgardin! Sen ska jag plugga lite mot kvällen.. Hypertoni eller högt blodtryck som det heter på svenska..


RSS 2.0