Räddat liv

Ja det gick ju bra att jobba lör och söndag! Räddade någons liv och sådär, trots den grymmare träningsvärken någonsin! Körde trappintervall här om dagen! 250 trappsteg x 5 sugande mjölksyra och idag krampar det i vaderna av träningsvärk!
Syster har vart här, vi möttes upp i Köpis först och hon köpte en jättefin långklänning! Själv köpte jag nya träningsbyxor! Grymt nöjd de har kostat 650 var nu nedsatt till 450 och ja hade en check på 375 så jag betalade endast 75 spänn för ett par Nike! Helt okej tycker jag!
I veckan blir det tajt med träning. Jobbar varannan dag och kväll nu! 4 skift kvar till semester! I morgon fm ska jag till frissan och bli semesterfin i håret! Sen jobbar jag kväll.
Nu ska jag glida ner i soffan med en chockladkaka och tycka synd om mig


Glad midsommar

Jepp mobilen är uppdaterad och blogg sopen fungerar igen!
Idag är det självaste midsommarafton! Vi har spenderat förmiddagen i boulognen och haft picknick och tittat på midsommaratångsresningen lagomt till vi skulle dansa så gick vi hem för Alva var så trött. Hon har sprungit och skrattat och dansat till dragspelen. Jättemysigt har vi haft det med matjesill och jordgubbar!
I kväll ska vi till hagaström och äta med två familjer! Jag har gjort förrätt som är västerbottenpaj med diverse tillbehör. En familj står för huvudrätt och de andra för efterrätt! Spännande!
Jag är ledig idag men jobbar resten av helgen! Nästa fredag är jag på semester!!!!! Awoho! 6 veckors ledighet och jag ska njuuuuuta!


Ledig helg

Jajamenn jag är ledig i helgen! Kan behövas. Endast två veckor kvar till semester nu och det känns i kroppen.. Man börjar varva ner och känner sig inte lika engagerad på jobbet längre, men går mest runt och planerar semestern. Vi har nya sköterskor på avdelnngen nu som går intro. Igår hade jag en jätteduktig tjej med mig, jag behövde ju inte göra någonting!
I går kväll åt vi jättegod mat från våran matkasse. Kotletter i gräddsås med rotsaker, till det drack vi ett glas rött. ALva gick och la sig strax efter 7 och det var bara skit på tv. Halv 9 somnade både jag och Mange på soffan. Vaknade mitt i natten och var heöt slut i kroppen frös och kunde inte röra mig det tog ett bra tag innan jag fattade att det var på soffan jag låg och sov. Mange satt i fotöljen och sov och tv:n stod på.. klockan var 00. Det var bara att masa sig upp och försöka somna om, vilket inte var så lätt. Men det var den fredagkvällen det ;)
I dag gjorde ALva morgon redan kl 6 =/ Det är nackdelen med egen säng.. Men hon är så duktig och sover ju hela nätterna där utan problem så jag får väl ta att dte blir tidiga morgnar då.

Idag ska lilla A till mormor och sova. Mange jobbar 12 timmars helg och jag har bjudit hem några arbetskolleger vi ska fira in semestern med exotisk bricka och något glas vin. Synd att det ska regna hela kvällen =/ Sabina fårn Åland kommer hem =) Åhh det ska bli såååå roligt att träffa henne !
Ska hålla mig från alkoholen så jag kan springa i morgon bitti nu när jag blivit barnledig. Nästa vecka blir dte minimalt med tärning eftersom M jobbar em och jag fm. ALva får hänga med i vagnen eller på gymdagiset.
Nej nu ska vi städa undan lite här hemma och ta en promenad.


Nattjobb

Igår var vi lediga.. Vi jagade inredning till husvganen, hittade lite krimskrams på rusta, dollars och jysk! småplock och sånt där skoj. Idag fick ALva vara hemma från dagis eftersom hon var rätt hängig i helgen men idag var det samma fart som alltid så i morgon får hon allt gå på dagis! Idag har vi städat inne och vart till Hofors för att fira min pappa som blev 53 år. Sedan har vi onte gjort så mycket. Vi är ju sjuka allihopa.. Det blev Manges tur idag, efter att ha åka till sthlm igår i iskall AC så var han tokförkyld idag, tappat rösten å allt. Jag är på bättringsvägen hoppas kunna utforma någon sorts träning i morgon! Innan jag blir toookig! 1 vecka sedan och abstinensen är värre än godissuget vill jag lova.
I morgon är det skolavslutning för Anton, jag sover efter att ha jobbat hela natten. Sedan jobbar jag igen på tors och fre. I helgen ska vi ha lite tjejmys hemma hos mig.. Jag och några arbetskamrater ska dela på en exotisk bricka och dricka rosevin. Mysigt!
2,5 vecka kvar till semestern!


Long time no see

jA det går lite långt mellan gångera. Appen för mobilbloggen har krajkat ihop oc jag försökte ladda hem en ny och då tycker dom att jag ska uppdatera min tele först och det kommer ta tid!
Aja. Vad har hänt sen senast? Inte mycket. Jag har dragit på mig en dunderförkylning =/ Skit! Jag som är så taggad för träningen just nu det är ju sååå kuuuul.. Nä det svider i halsen och gör ont när jag sväljer, absolut ingen träning!
Jo för sjutton vi har ju köpt husvagn! Vi drog till kalrskoga och drog hem en gammal sävsjö årsmodell 90, superfin! Jättefint skick och riktigt ljus och fin invändigt! Vi är så nöjda, 50 papp gav vi för den 20 000 mindr eön vad vi hade räknat med! Och så blev det med barnkammardel, alltså våningssäng där bak.
Vi har haft finfrämmande i fredags av emma, emil, Nova och Milla. Vi grillade och pratade långt in på natten.. Grabbarna drack rödvin i husvagnen =)
Annars har vi jobbat! 3 veckor kvar till semester nu ;) SOM vi längtar!
Tyvärr blir det dåligt med bilder eftersom jag inte orkar lägga över från mobilen till datorn..
Nu ska vi äta grillade stek med vitkålssallad och bulgur!


Stolt mammi

Ja i dag var vi på utvecklingssamtal på dagis. Det gick hur bra som helst och det var så roligt att få höra hur duktig och omtyckt hon är bland både barn och fröknar. Hon är väldigt framåt och tar för sig. Hon är alltid glad och artig. Riktigt roligt var det!
Annars idag har jag och Alva vart lediga. I morse var vi på mitt gym jag tränade crossfit och ALva var på barnpassningen i 30 min. Crossfiten idag var nog det jobbigaste passet någonsin. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. 15 min maxpuls svetten sprutade och jag var kräkfärdig. Men så jäkla skönt efteråt och roligt ät det ju att ta ut sig maximalt. Efter det var vi in på banken och jag halverade mitt medlemslån hos dom eftersom jag sålde min clio här om dagen! Riktigt roligt det med. Snart är man skuldfri så när som på studielånet bara!
På kvällen beställde vi pizza och nu sitter jag på jobbet och nattugglar.
I helgen är det motormässa i Gävle på läkerolen. Mange och ALva ska dit medan jag sover och i morgon eftermiddag kommer mina föräldrar in och ska bjuda oss på resturang =)

Nu äre bara 4 veckor kvar till semester =) Inleder den med ett GBG besök och Madonna konsert med bästa Sara. Vi ska göra så mycket roligt denna semester. Hälsa på sanna och tomas i småland, gå på kolmådern, åka till sthlm med Tomas och Jeanette och en massa annat skoj. Mange ska på mc semester med mattias de ska köra 200 mil i norge. På söndag funderar jag på att damma av min hoj som blivit stående i 2 år nu. Kul.
Har massa bilder som jag tänkt ladda upp med blogg- appen i mobilen vill inte fungera =/

RSS 2.0