Gissa vem...

som klarade teoriprovet i dag då för motorcykel?? Jooo jaaaaag =) hur nöjd som helst.. 56 rätt hade jag =) Så himla glad att slippa göra om det.. sååå skönt att klara det på första =) Nu äre bara det roliga kvar, körningen..

I dag på jobbet har jag en riktigt skitdag! Bara för att kompensera det bra i morse då.. Jag började med att spilla kaffe över hal mig, sen har jag haft dåliga patienter som kräver mycket tid, så jag hamnar efter.. och sen efter att jag blod, urin, nasopharynx odlat en patient spiller ut heeeela soppåsen ut över golvet.. så det var bara att lägga sig på alla fyra och sopa i hop använda hanskar, blodiga plåster och annat äckel =/ Men skitsamma! Jag är så glad för jag klarade provet och att jag har semester på fredag =)

Var och tränade i dag för första gången på länge, det var skönt.. och så sprang jag en vända.. gick en sväng på stan och hittade en kofta som jag la undan till i mån, hade inga pengar med mig..

I mån efter jobbet åker jag direkt till Hofors och firar min familj... sen äre bara fredagen kvar! Sen semester =) och en underbar helg i sthlm med josef!

Heeey..

I morgon är det endast 3 skift kvar till semesteeeeer ;)

I går när jag vaknade mycket tidigt efter mitt nattskift åkte jag till pappa i engelsfors, vi drog en långtur med hojjen =) Vart väl en närmare 15 mil igen.. SÅ jäkla kul är det! och vi klarade oss fårn regn hela vägen =) Körde som en galning på 110 väg, tycker fortfarande att det är lite läskigt.. man kastas ju fram och tillbaka i vindarna, meeeen man vänker sig väl.. Köra fort på 90 väg i skogarna DET är grymt kul det!
Nu när man börjat köra hoj så tror man ju att man är odödlig i bil.. Så när jag åkte hem i går mot gävle hamnade jag i jordens regn/åskväder.. jag körde ju som vanligt i 130 i pölar stora som edsken och fick vattenplaning.. sen.. efter det, var jag inte lika kaxig.. då fick jag allt köra lugnt i 90 hela vägen hem mellan gävle och valbo..

Min syster och min mamma fyller år på fredag, jag har ordnat värsta presenten =) Det ska bli sååå kul att ge mamma den, ja syster är ju också med på den såklart.. Men jag får fira dem på torsdag, för på fredag direkt efter jobbet åker jag till sthlm =)) Till Josef =)) Ska bli riktigt roligt och skönt..

Nu sitter jag på jobbet med skallevärk.. hade glömt bort hur stressigt det är på dagtid.. har ju jobbat natt senaste veckan och lagt av mig lite nu inför semestern, så min huvudvärk kom direkt! Ska käka lite nu och hoppas den försvinner..


4 skift kvar

till semester 2008!!!! Min allra första semester någonsinn =) Gissa om det känns bra =)
JObbar i natt.. I dag sov jag till halv 1 bara, sen väckte Nemo mig.. Efter det har jag känt mig som en zombie, illamående och yr.. Tog 2 långa promenader i alla fall..

I mån ska jag sova som fan! Hoppas inte Nemo väcker mig.. Ska ta en prommis med sanna i mån kväll.. Så i mån blir det ingen uppskrivning =) det är senare i veckan..

Laddar inför sthlm resan till helgen =) det ska bli superkul! Vi funderar på att åka ut med någon båt ut i skärgården =) Mamma lovade att ta sig an min hund också, så honom slipper jag släpa på =)

Nej nu ska jag jobba vidare..

Inte långt kvar nu..

Om 45 min kommer dagpersonalen då får jag äntligen gå hem och sova =)) Eller egentligen inte, måste först ut med Nemo, sen barrikera mig i min lägenhet, mörkerlägg och isolera och så =) hehe.. såååå..

Natten har gått bra, mina patienter har vart snälla med mig.. Jag har gjort lite körkortstest och letat solresor åt mig och sanna v. 36 =) Nu är jag klar med allt faktiskt.. Ska blunda en halvtimme innan jag ska rapportera.. sen sova!!!

Uppskrivning

Yes jag har fått tid för uppskrivning =) Säger ej när.. Men snart, nån gång i nästa vecka..

Sitter på jobbet och jobbar nattskift igen.. I går var jessica och anna in till gävle vi var ut alla tre tillsammans med sanna såklart.. hade supertrevligt! Hade picknick på mitt vardagsrumsgolv och åt rostbiff och potatissallad, efter det vart det ost och kex.. Och en hel del rödvin ;) Vi var en sväng på heartbreak, det var riktigt roligt faktiskt!
I dag har jag mått riktigt bra också, har bara vart trött och seg.. sov bort mesta delen av e.m men har vart ute och rört lite på mig i alla fall..
I mån ska jag sova som fan! Sen plugga och sen jobba igen..

I torsdags var jag på snabbvisit i sthlm =) Hos Josef =) Kom ner vid 8 på kvällen, då handlade vi käk och kikade på film.. Var vakna till 2 och sen vaknade jag 6 morgonen efter, kan absolut inte sova borta hos folk.. Åkte hem vid 11 tiden då han var tvungen att jobba.. Ska åka dit och hälsa på igen till nästa helg, då får vi planera in lite mer aktiviteter =) Ska bli så skoj..

Annars i veckan händer det inte mycket.. Jobba.. min syster och mamma fyller år också.. ska försöka träna lite.. Och självklart köra mera hoj =) I torsdags gjorde vi en långur igen med mycket stadskörning + att vi körade lite på banan också.. det går hur bra som helst! Är mest nervös för uppskrivningen att jag ska göra nåt slarvfel bara.. Aja.. god natt med er

Nattskift..

På 105:an.. Det är lugnt som satan.. Nästan lite fööör lugnt.. Har inte arbetat allt för hårt.. Jag har setat med körkortstest =) Det går sådär.. Jag tycker det går bra, men inte min körledare.. enligt dem ska man ha 62 rätt av 70 för att vara godkänd.. Vad fan! Det räcker ju med 52 på uppskrivningen! Jag har hittills bara klarat 56 av 70 ännu =/ Så jag får kämpa på ett tag till.. Har vart på trafikskolan i dag, ska dit i mån igen innan jag åker till Hofors och kör en sväng.. sen sover jag klvar, kör en sväng på torsdagen med för att sedan stanna till i sandviken och skriva lite tests.. Allt planerat och klart ;)

I morgon fyller min hund 1 år, det ska vi fira med en vaccination !! Haha, rätt åt honom.. Nej då, han är så gullig så min hund.. när han sover =P Ibland hatar jag honom..
I dag har vi legat i boulognen och solat jag och nemo, han låg i skuggan.. Jag läste teori =) efter det var jag upp till sanna på flugger och solade en timme till.. sen åkte jag hem och sov en timme inför nattskiftet, efter det fick jag världens städimpuls och städade hela lägenheten sen var jag ute och sprang också innan jag cyklade i väg till jobbet...

Ser fram emot fredag, då kommer mina tjejer från Hofors och vi ska gå ut.. Vi ska börja med picknick i boulognen, sen bär det av mot nån mysig uteservering =) ska bli så himla skoj.. var så längesen vi var ut tillsammans nu..

Nej nu börjar det hänga lite bakom ögonlocken.. om 40 min ska jag hänga ett dropp.. god natt

Kör vidare..

Jajamenn, i dag stod pappa på plingklockan kvart i 9, då var det dags att ta en tur igen då =) Vi åkte till körbanan och körde! Synd nog hade de grävt upp halva banan, så det gick sådär.. Men lågfartsbanan kunde jag köra på och den behöver man ju även också träna på.. Var en körledare där från gävle trafikskola som hade sagt till pappa att det såg bra ut =)

Efter det tog vi en tur ut på bönan, för att känna lite vind ;) Pappa körde jag satt bakpå.. Vi hade ju bara en cykel och jag kan inte skjutsa honom!

Är tillbaka på jobbet.. Hade mer än gärna vart ledig, men jag ska inte klaga.. Blir mycket ledig nu i veckan ska jobba 3 nätter endast resten av veckan, så det blir soft! I morgon ska jag åka till körskolan (för första gången) och försöka få lite teori gjord, tänkte även beställa ett uppskrivningsprov.. så får det bära eller brista !

Överdrivet lycklig..

Och det pirrar i magen sådär härligt..

I dag är det lördag! I torsdags hade vi vår allra bästa vinkväll nånsinn ;) Helt värt att ligga avdeckad hela fredagen..
Vill absolut inte jobba i helgen, men är ju så illa tvungen.. Längtar tills i veckan...

Torsdag..

I morgon är jag ledig.. I kväll ska jag och Sanna passa på att dricka lite vin och gå ut, det är jättefint väder =) Det kommer nog bli väldigt trevligt!!

I tisdags var ja också ledig.. då tog jag och pappa en långtur med mc:n, 20 mil vart det.. Var till smedjebacken och vände.. Skitkul var det.. Fick prova pappas hoj i onsdags, den är 600 kubik.. MYCKET mer lättkörd än min.. Sen körde vi runt i Hofors samhälle, det gick skitbra.. Så nu är jag inte det minste nervös inför uppkörningen.. Mer nervös inför uppskrivningen, inte själva provet, utan det att jag inte hunnit läsa nånting just.. Inte skrivit en enda pärm, tänkte köra på i nästa vecka då jag jobbar lite nätter och har en massa ledig tid över..

Annars då? är det nå¨n som är intresserad av en hund kanske ? Han är mycket billig just nu.. SOv hos mina föräldrar i tisdags, deras tik löper och Nemo var vaken exakt heeela natten och ylade.. Jag var tokig! Sov endast 2 timmar.. Jag hatade honom på vägen hem sen.. stackarn, så kär han är..

Nej nu ska jag väl jobba på här så jag får gå hem nån gång..

LÅngtripp...

I går var jag och far min ute på en riktig långtur med motorcykeln.. över 15 mil vart det.. Var huuuur mysigt som helst.. Gick riktigt riktigt bra! Jag var inte livrädd en enda minut =) Faktiskt första gången som jag inte vbar rädd över huvudet taget.. känns skönt.. var lite nervös för nån dag sen att jag aldrig skulle komma över det, men det gjorde jag =) Körde till och med i 110, var ju bara tvungen att prova.. Nu vill jag ut och köra igen!! och igen!! och igen!! Får hålla mig till i morgon e.m.. JObbar till 3 men sen så.. Kanske sanna skulle följa med också =) Åååhh vad roligt..

I går kväll var vi ut en sväng.. det blev berggrenska sen gick jag över till anders en sväng och pratade en massa somnade av på hans otroligt sköna soffa men vaknade till och kom att Nemio var ensam hemma.. var bara att pallra sig hemöver dårå..
I dag fick jag ju känna för det.. Jäklar vad trött jag var.. Sov enda till halv 12, sen tog vi en promenad sen vart det maxmat med sanna på hennes jobb..

Slutar kl 22 i kväll.. då blire sova.. ska ju upp tidigt i mån..

Torsdag..

Jag har ju glömt att tala om att jag blivit brunett igen =) Blev det i förra veckan innan festivalen.. Trivs riktigt bra faktiskt.. kände att jag var i behov utav en förändring..

I går var vi ut en sväng.. var på berggrenska och drack ett glas vin, sen åt vi på donken och gick hem och sov =) Syster kom in.. stackarn åkte hela 6 mil för ingenting ! Det var vi och sanna... men roligt var det i alla fall att ses lite..

I dag har jag äntligen tvättat alla mina kläder.. har vart helt klädlös sen festivalen.. sen sprang jag och nemo en runda också.. var riktigt skönt..

I mån är jag ledig!! Ska bli underbart att sova ut.. ska träna också, vilket jag inte hunnit med nu på över en månad.. sen hem till Hofors och köra lite mc, vi ska ta en långtur i mån =) JObbar sen hela helgen..

Har en film hemma som jag ska se i kväll.. "säg det inte till någon", hoppas den är bra.. Funderar på att köpa hem lite snarre också..

RSS 2.0