Slut

Idag är jag helt slut.. Skulle vilja sova ett dygn för att komma i fas igen! Nej så farligt är det inte.. Men nästan!
Vi har haft en tung dag på jobbet tung för vi hade tunga patienter! Direkt efter jobbet gick jag upp på gymmet och körde armar sedan kom mamma och pappa och hälsade på.. Vi tjuvstartade och tände första ljuset i staken och så fikade vi på bullar och pepparkakor! Försökte lura med mig M på en löptur men fick med mig mamma på cykel! Så jag drog av 5 km med 10 min 30/30 intervaller.. Det är sååå roligt med intervallträning! Nu har jag bestämt mig för att ta över sabinas gymkort på må bättre, gamla sats nu i januari när hon flyttar! Det ska bli sååå roligt att få köra bodycombat spinning, Body pump, body shape och alla andra roliga pass! Känner att jag behöver lite pepp av andra nu när mörkret och vintern är här.. Jag kommer såklart springa och gymma också.. Vi får vad som hinns med..
I morgon jobbar jag och sedan hade vi tänkt åka hem på Tomtesmyg men vi väntar till nästa år när Alva är lite mer med i matchen och så slipper vi stressa.. I morgon blir det storhandling och hemmagjord pizza..
Nu blir det snart sängen..


Staken står

Numera i fönstrena! Gud så skönt! Kände lite stress i början på veckan då jag jobbar mycket nu men igår gjorde jag ett ryck och dammade av och ställde upp alla stakar och stjärnor! Jag snodde ihop lite pepparkakor och två plåtar med saffransbullar med mandelmassafyllning! Så nu kan det bli första advent och stressen är borta..
Vi tjuvstartar nog på fredag kväll när anton kommer för på lördag jobbar jag och på söndag ska vi på kalas och så tänkte jag att vi ska ner på julskyltningen på stan och se på invigningen av julbocken! Åhhh om det bara kunde komma lite snö snart! Idag har jag provat ut längdskidor som jag ska få av mina underbara föräldrar i julklapp! Har inte åkt sen dagis? Kanske! Men nu jäklar.. Är ju sugen på att göra en klassiker och då måste man kunna åka skidor ;)
Jag har också vart hem och hälsat på Emmas nykomling Milla! En sådan ljuvlig Bäbis.. Har ju glömt hur småååå dom verkligen är.. Åh så underbart att få strosa runt i mjukkläder och Snosa på en sån hela dagarna! Men än så länge är jag inte sugen.. Jag väntar gärna nåt år till!
I morgon ska det jobbas och så funderar jag på att åka till Valbo och köpa lite julklappar.. Först träna! Var längesen jag var på gymmet igen nu.. Idag blev det en löptur.. 1 mil blev de och det känns sååå skönt att vara tillbaka och all förkylning har lämnat kroppen!
Nu ska vi titta på ett avsnitt av samcro innan mangan drar och jobbar ;)


Det går fort


Välkommen helg

Aldrig har en helg vart så efterlängtad! Det var inte igår jag och M var ute och åt och gick på bio och hade sovmorgon! Gud vad jag längtar till i morgon!
I dag har vi haft en kanondag på jobbet.. Rensade avdelningen på 9 platser och tog emot några spännande fall från Uppsala bland annat! Min student som jag har är sååå duktig och kommer bli en superbra sköterska när hon tar examen i januari!
Efter jobbet hämtade jag pruttan på dagis hon satt som vanligt i rutschkanan! Jag tror inte hon gör annat där alltid när vi kommer och hämtar henne åker hon rutsckana :) de hade haft en bra dag.. Vi åkte direkt till Valbo och köpte lite julklappar nu har vi precis ätit och Alva sover.. Jag ska ta mig ett glas vin och titta på tjejfilm!


Låååång vecka

Men äre verkligen bra torsdag idag? Jag har aldrig vart med om en vecka å gå så långsamt.. Det är nog mest för att Mange jobbar em och vi ses ingenting! Idag fördrev vi kvällen med ett besök på ÖB de hade Svinbilligt toapapper och schampoo.. Blev lite leksaker till pruttan också, så hon låter mina vara ifred! Sedan lagade vi lax och potatis med hollandiesås..
Upptäckte två nya tänder hos henne idag.. Två hörntänder uppe.. Hon fick Alvedon nu innan hon la sig.. I natt vaknade hon och var ledsen, hon hade säkert ont.. I morgon ska hon i alla fall gå till dagis då hon är mycket piggare nu och ögonen ser finare ut..

I morgon äre sista passet för Mange på den här långa veckan sedan är det fyra veckor till nästa.. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, efter att ha diskat och slängt i en maskin tvätt.. Nu ska jag titta på senaste avsnittet av samcro SOM jag längtat!!!

Sötaste som finns


Halvtid

Halva veckan har gått.. Det är fan sjukt tråkigt att jobba 5 dagturer på rad.. Det är jobbigt att kliva upp halv 6 varje morgon och vara lika trött på eftermiddagen! Men det är väl för att man inte är van.. Nej nu vill jag jobba en em tur eller en natt.. Jag börjar introduktion på HIA efter jul, hjärtintensiven ska bli så himla kul och spännande! Lära mig nya grejjer och utvecklas som sköterska!

Idag efter jobbet böt jag av mannen hemma.. Lilla pruttan är inte bättre inte sämre heller för den delen.. Men det är omöjligt att droppa i den där krämen.. I kväll slutade det med att jag smorde in den i ögat med fingret..
I helgen ska vi vara barnfria och gå på bio men bäst av allt sova skitlänge på söndag! Jag vaknar nog 8 ändå men i alla fall att ligga och dra sig blir inte fel ;)

Alva läser EKG boken för mig.. Haha upp och ner


Lille tulle

Lilla Alva har fått ögon
Inflammation! Det konstaterades på hc idg vi fick en salva att droppa i ögonen! Och hur lätt var det? Ren omöjlighet när hon först blundar och sedan slåss för sitt liv.. Jag vet inte vart den där salvan hamnade! Hoppas det går över snart!

Idag hämtade jag ut min ring nu passar den mycket bättre :) annars har jag inte gjort så mycket mer.. Jobbat!
Bokat om klipptid och massagetid..

Kolla den här nyfiken i en strut då!


Stress

Idag har det var stressigt! Fullt upp på jobbet som vanligt.. Det är skönt att ha saker å göra lite jobbigt bara när man inte hinner gå på toa, glömmer dricka och när lunchen blir försenad med 1 timme.. Man blir så grinig när blodsockret är lågt och man blir så seg och näst intill inaktiv. Inte bra! Jag har en student med mig.. En Jätteduktig tjej som går sista terminen så det är skönt, hon kan mycket och är självgående i mycket!
Efter jobbet hämtade jag Alva på dagis.. Hon har fått ögoninflammation :/ än så länge ganska mild men vi bestämde att hon blir hemma i morgon.. Vi får gå till BVC och visa och så får hon vila lite. Hon äter inget och blir jätteledsen för ingenting.. Vi var och handlade och sedan gjorde vi lasagne.. Mamma och pappa kom in och hälsade på Magnus jobbar em hela veckan så jag passade på å tog en springtur medan dom var här.. Det blev 7,5 km i mörkret.. Sååå härligt jag flög verkligen fram trots en slitsam dag.. Nu har jag slagit ner rumpan i soffan men ska snart gå och sova det blir tidig uppgång i morgon.. Jag jobbar fm hela veckan och M em så vi ses på lördag nästa gång! I morgon ska jag hämta ut min förlovningsring som jag lämnat in för förminskning! Och sedan vara med min underbara lilla Bäbis..


Lördagshäng med Alva

I dag fick mamma sovmorgon! Trodde att hon skulle vakna när pappas väckarklocka ringde tjugo i 5 men inte.. KVART ÖVER SJUUU vaknade hon.. Underbart! Vi sladdade ner och åt frukost i lugn och ro och hade en riktig mysmorgon.. Precis som vi brukade ha när jag var mammaledig och pappa jobbade.. Efter frukost tog vi en tur med vagnen ner till lekparken och åkte lite rutschkana och gungade.. men hon tröttnade fort idag för det var så himla kallt och hon var jättekall om händerna när vi kom hem, trots fleecefodrade gallonvantar.. Sedan åt vi lunch, potatis/blomkolsmos med korv.. Sedan sov hon 1,5 timme och jag passade på å lurade på soffan jag med i 20 min... Efter tuppluren tog vi en löprunda.. Hela 7 km med vagn.. Tungt var det och sakta gick det.. 7 min mer än vad jag brukar springa den vändan ¨på.. Då gick jag också vid 2 tillfällen.. Jag fattar inte hur jag släpade runt på den där vagnen i början.. Det måste vart supertungt med den konditionen jag hade då.. Bra jobbat i alla fall.. Hemma körde jag lite styrka med gummiband och kettlebellen.. Nu sitter ALva och äter.. lax med potatis/blomkolsmos och gröna ärtor.. Jag ska ut och äta med kompisar.. Pappa slutar nu kl 18.. I morgon gör han 12 timmar igen.. Men då far vi hem till Hofors och uppvaktar min pappa på fars dag.. Och hälsar på morfar och farmor.. Men nu ska jag fixa frilla och fejs..

Bendarr

Fredag thank godh!!!
Äh det spelar ju ingen roll för jag ska ändå jobba i kväll! Skönt med en kvällstur bara, behöver inte gå upp i morgon.. Eller jo det måste jag ju men inte till jobbet.. Magnus ska till jobbet så jag får kliva upp med Alva.. M börjar hårt med två 12 timmars pass.. Efter en ledighet sen i juni :) skönt att han också får känna på att han lever..

Idag har vi vart i Lekparken på fm vi träffade två från mammagruppen Alva hade superskoj! Sedan tog jag en springtur det var väldigt sega 6 km.. Tror jag klädde mig för mycket bara.. Kom precis hem och har precis tränat lite hemma med min chinstång, kettlebell gummiband och så gjorde jag step ups på köksstolen, man tager vad man haver ;) det darrar i mina insida lår nu vill jag lova..

Jag försökte få ett kort på ugglekläderna på men fröken vill inte agera fotomodell längre..


Me and i

Är lite sliten idag.. Jag vet inte varför.. Förkylningen som går ut kroppen? Inget halsont i dag i alla fall.. Ingen träning heller för det hann jag inte.. M skulle tattuera sig.. Och det är för mörkt för att springa med vagnen, hon ser ju ändå inget.. Det får blir en runda i morgon..

Idag hämtade jag paket från Me and i sååå himla söta kläder.. Lite dyra men speciella!
I morgon har Alva ledigt från dagis för det är planeringsdag Mange har sin sista lediga dag sedan börjar allvaret! På morgonen ska vi gå till Lekparken en stund sedan ska jag jobba em..

Här är kläderna, söta va :)


Förkylningshelvete

Fan för virus! Jag har inte tid att vara förkyld! Det är som en finne i röven att vara förkyld.. Hellre en smäll av magsjuka så man blir riktigt deckad i ett par dagar i stället för att gå runt på halvfart i flera veckor! Jag vill springa och det går inte med halsont..

Igår var vi på Utvecklingssamtal på dagis, det gick bra! Hon har ju bara gått i 3 veckor så vi hade inte så mycket att prata om.. Hon verkar trivas och känner sig trygg och vi har världens bästa personal! Det är huvudsaken.. Idag när jag lämnade henne blev hon lite ledsen men jag vet att det går över..

Har vart ute på en frisk promenad runt boulognen (jag måste ju göra någonting) medan Mange vart på stan och klippt sig nu är han och tränar.. Vi ska mötas upp för en lunch innan jag ska jobba em.. Jag ska ner och köpa fodrade löparkläder.. I vinter blir det inget uppehåll, dobbar på bara ;)

Nej duschen nu sen stan..
Den här bilden gillar jag, notera att boken är upp och ner .. Gulligt


En sådan tisdag

Men usch och fy för en tröööökig tisdag! 4 grader varmt ute och grått.. Man kan ju bli deprimerad för mindre... I går var jag ledig.. Började dagen med ett tungt rygg/axel pass på plan 13 sedan släpade jag med mig min sambo för en löprunda runt boulognen.. Det gick segt för oss båda.. Anton var hemma från skolan med halsont Alva var på dagis.. Efter dagis åkte vi till köpis och köpte fars dag present och 2 julklappar! Gäller att börja i tid ;) I dag ska jag på massage halv 2 och sedan ska vi på utvecklingssamtal på dagis halv 5.. I går fick vi höra att Alva är en väldigt empatisk liten solstråle på dagis =) Det var roligt att höra, verkligen så det värmer i mammahjärtat! Känns underbart att höra att hon är snäll med de andra barnen och delar med sig.. Just nu håller jag på å städar.. Det gör ont i halsen igen så jag hoppar träning i dag =/ Jag håller på å tvättar och viker in tvätt och fick en ryck å rensade ur garderoben! Känns så himla skönt å slänga i väg alla plagg med storlek L på.. Aldrig mer ska jag köpa ett plagg med den storleken igen ever!! Lite tråkigt bara att alla kläder som blev kvar med stl S är ju skitgamla kläder.. Hmmm det innebär att jag måste köpa mig en ny garderob ;) Nej nu blir det en dusch och sedan en lunch på stan kanske?

Sliten

I gå efter nattskiftet sov jag 4,5 timme i dag blev det bara 3 timmar.. Jag förstår inte att jag överlever? Natten var bra.. När jag vaknade satte jag fart med tårtbak och glasyren till morotskakan.. När jag var klar tog jag en runda på gymmet.. Det blev bröst och mage! Är lite öm i mina smalben efter gårdagens löpning.. Måste nog boka en massage för dom snart.. Har tid på tisdag men då vill jag nog ta ryggen..

I kväll har vi haft kalas massor med folk och jag tycker om att bjuda och vara värdinna.. Morotskakan var ljuvlig, den kommer jag absolut att göra fler gånger..
Nej nu blir det sängen och ta igen lite sömn.. I morgon är jag helt ledig och ska träna och ta det lugnt.. Strosa på stan ensam kanske?


Nattarbetar..

Jahapp här sitter jag mitt i natten.. Är inne på min andra natt nu sen är jag ledig tills onsdag.. Förkylningen är borta! Yeyy sprang 7 km i går och 9 km i dag, känns skönt att vara tillbaka ;) I går var vi på fjärran och badade hela familjen, mysigt var det.. I dag har jag och ALva vart i sandviken och träffat Sanna som kom hela vägen från småland.. Underbart att ses.. Över 1 år sedan de flyttade nu, tiden går fort.. Men vi har hunnit träffas 3 gånger på det året.. Det är rätt bra tycker jag.. Jag funderar på att åka dit nästa gång jag blir långledig.. Alla helgona idag, sprang förbi kyrkogården och det är så vackert med alla ljus.. KUsligt men fint.. Jag tänder 2 ljus i tanken för min mormor och farmors timo som ligger i Hofors, eftersom jag jobbar hela helgen har jag inte kunnat ta mig dit =/ I morgon ska vi ha kalas för Anton.. När jag kommer hem vid 7 ska vi sjunga och ge frukost på sängen.. Sedan kommer hela tjocka släkten på em.. Blir mysigt! Jag har köpt en massa halloween tema, hoppas han blir glad =) Det kanske kommer en bild sen.. är lite dålig på bilder ser jag.. Nej nu ska vi dricka lite kaffe så vi håller oss vakna resten av natten..

Ledig dag

Men jag trodde det inte kunde bli värre på jobbet.. I går blev det värre! Den andra sköterskan i mitt vårdlag var tvungen att gå hem så jag blev ensam! Ensam att ronda och ensam med allt efterjobb.. Fy fan vad slut jag var när jag kom hem.. Och inte är jag bättre i förkylningen heller.. Det svider i halsen och jag måste ställa in all träning..

Idag bakar jag bullar vi ska ha kalas på söndag.. Gjorde choko chip kakor här om dagen och så blir det en morotskaka och en tårta.. Det räcker så bra! Bär bullarna är klar drar vi till Ikea och lunchar och strosar innan vi ska hämta hem ljuvliga Alva! Hon är så underbar just nu.. Pratar och bubblar och är på glatt humör, oftast! Nätterna är fortfarande jobbiga tror det är mardrömmar har hört att det kan bli så i början på dagis, mycket nya intryck som ska bearbetas på natten.. Hon sover mellan oss inget jag hoppas hon tänker fortsätta med men visst är det mysigt.. Men det är bättre om hon är självständig och trygg i sin egen säng.. Men det kommer nog..


Åt helvete

Har en förkylning på gång.. Jag blir deprimerad.. Jag skiter i allt.. Äter smågodis och skiter i utmaningen! Jobbar och sliter och sover ingenting inte så konstigt kroppen säger ifrån och med dessa hundra tusentals baskelusker som Alva drar hem..

Äh bara å bryt ihop och kom igen.. En annan dag nu ska jag baka kakor för anton fyller 11


RSS 2.0