Nedräkningen har börjat

Jajamenn! om snart 4 veckor är det semester! Det är ingenting! Det ska bli så himla skönt! jag ska njuta och ta vara på varenda dag. Nästa vecka ska vi till banken och fixa med lånet för husvagnen =) Åh den här sommaren kommer bli den bästa!
Annars så jobbar jag och tränar och får vardagen att gå ihop. Träningen känns riktigt bra nu, den är varierad och jag känner mig starkare än någonsin, är nog i mitt livs bästa form hittills! Bättre kan den såklart bli.
I förrgår var jag på core och bootyshape i går var jag på crossfit idag har jag en sjujäkla träningsvärk men tog mig ändå ut på en löptur. Avverkade 7 km på 38 min, sååå nöjd!
På jobbet går det också bra. Är på avdelningen och roddar nu men det är också kul. Ingen lugn stund och man har alltid nåt att göra med skillnad mot HIA där det kan bli en hel del dötid mellan varven!
Alva har vart på surhumör i helgen kan ha vart värmen som gjorde att hon blev så himla trött för hon har grinat för minsta lilla.
I helgen är det bessemerfest hemma i Hofors, men den har jag inte vart på på flera år så jag är inge ledsen ver att jag missar den i år heller för jag ska jobba 2 nätter. I morgon ska vi på dagis på utvecklingssamtal för Alva, ska bli spännande!
I kväll ska jag och Mange mysa med en film, det var verkligen inte igår!

Ljuvligt

Helt underbart väder har vi haft senaste dagarna! Jag har jobbat men igår tog jag och pillan en riktig myslunch utanför sjukhuset! Så himla skönt!
Idag har vi vart på gunder Hägg stadion och tittat på Gd GIF olympiaden! Så duktiga ungdomar och en rolig grej! Hoppas det fortsätter när Alva får vara med! Det har ju hållt igång i över 30 år Mange var ju med när han var liten! Jag tog en springtur i sätraskogen under tiden och senare var jag ner på stan för att inköpa en bikini! Jag hittade en på lindex som jag blev himla nöjd med! Annars har vi inte gjort mycket idag. Strosat på tomten grillat mamma och pappa var här! Jag har sålt min bil också!
I morgon är det mors dag :) tyvärr ska jag jobba em! Men jag hinner mysa med mitt hjärta på morgonen!
Nu ska jag luta mig ner i soffan och titta på Eurovision ;)


Nostalgi

Ojoj sitter framför datorn och tittar på gamla bilder! Lilla Alva! Så liten hon var!!! Kan knappt förstå det! Känns overkligt! Och så tittade jag på min gravidmage! En sådan kula!!! Jag fattar inte hur jag orkade med? Det ser verkligen ut som om jag har en badboll där under :)
Idag blev det tidig uppstigning! Kvart över 5 tog 5 km i boulognen kl halv 6. Det gäller att prioritera ;) eftersom Mange jobbar em finns det ingen möjlighet för mig att träna förutom innan jobbet då! Men det barnrovets skönt faktiskt! Man kom verkligen igång och så var jag pigg hela dagen sen!
Jag och Alva har gräddat våfflor och vart ute på tomten och så badade vi innan hon kröp till sängs.
Jag har grejjat med datorn surfat runt anmält fp i sommar!
Funderar på att ta en tidig löptur i morgon med eller gymma? I morgon efter jobbet kommer anton i helgen är det Gd GIF, ska bli skoj! Och så är det mors dag på söndag ;)
Det här är i alla fall den godaste chokladen jag nånsinn ätit i alla fall


Slut

Slut som artist! Jajamenn! Vaknade vid 3 i natt och det to jättelång tid innan jag kunde somna om. Har ingen aning om varför jag som alltid sover som en stock! Fåglarna kvittrade och det kändes ju som morgon! Så idag är jag seg! Jag och Alva har vart lediga! Jag var på stan på fm och uppdaterade sommargarderoben lite och sedan for vi till Sandviken och hälsade på fina sara och mille.
Igår sprang vi vårruset! Jag och mammagruppen! Jag stod längst fram :) och gick i mål på 24 min och 40 sek. Jag är jättenöjd! Hade 25 som mål! Låg på bra och idag är jag stel i ljumskarna!
Alva har precis somnat det är ljuvligt väder ute synd att man inte kan gå ut :/ men jag kanske går ner i källaren och boxar lite på säcken och kör lite Crossfit med min kettlebell!
I morgon är jag tillbaka på jobbet det blir träning på morgonen 05:45 och på em ska jag och Alva handla! M jobbar fortfarande em, hela veckan! Idg gjorde vi kättfärsbiffar med avocado och fetaost med potatismos och brunsås! Åhhh så gott det blev! Nästa vecka kommer citygross matkasse, ska bli skönt att slippa tänka!


Vårrusa

Jajamenn idag ska vi rusa in våren! 5 km det ska bli kul! Vi är ju ett lag i år igen, mammagruppen såklart! Det ska bli skoj att ses vi sågs senast i julas nu. Jag hoppas på en tid på 25 min!
I går jobbade jag på hia och idag är det 105:an ! 5 veckor på avdelningen nu sedan 1 veckan på hia och sen semester!!!! Grymt! 6 veckors ledighet! Ska bli så skönt!
Var på gymmet igår för första gången på evigheter, kör ju mest Crossfit nu för tiden. Det var kul att få pressa ur sig! Har grym träningvärk i axlar idag. Idag blir det lugnt eftersom vi ska springa men i morgon är jag ledig så då blir det pass!! Sedan ska jag till Sandviken och promenera med sara!


Ledig helg

Ja vi är lediga i helgen jag och Alva. Pappa M jobbat 12 timmars pass :/
I fredags var vi på stan vi åt på olearys hela familjen. Igår packade vi för en heldag i Hofors! Syster och Jesper kom också. Vi tog cyklarna till edskemasugn medan j och j tog fyrhjulingen! Det var mysigt men blåste ute på udden, vi grillade korv sedan cyklade vi hem igen.
Jag sprang i engelsforsskogen och avslutade med några Crossfit övningar ute på altanen med utsikt över tubdammen. Ljuvligt!
På kvällen åkte vi hem och överraskade M med grillat! Han blev jätteglad.
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi ska vara ute i finvädret i alla fall, kanske poa på gården eller nåt! I veckan väntar mera jobba är ledig på onsdag i alla fall!


På jobbet

Jajamen, det känns som söndag! Det är söndag.. fast på en torsdag!
I dag vaknade vi kl 6 av vår gulliga lilla unge som ville kramas, hon ville inte somna om vilket vi tyckte var väldigt tråkigt. Men min underbara sambo klev upp halv 7 jag var så trött så trött och tänkte att jag sover 30 min till sen kliver jag cokså upp meeeen när jag slog upp ögonen nästa gång var kl 9 !!!!! Panik! Jag tycker inte om att sova bort hela dagen. Planeringen gick åt skogen. M skulle tärna kl 11 och jag hade tänkt träna före men nu hann jag ingenting. Men det var skönt att få sova ut efter två nätter med alldeles för lite sömn efter.
Jag hann med en promenad så alva somnade i vagnen i alla fall.
Sitter som sagt på arbete, vi har lugnt. 2 av 6 rum är upptagna och dom 2 har jag men de sköter sig själva mer eller mindre.
Jag börjar längta efter semester nu! Snart bara 6 veckor kvar! Vi har bestämt oss för att köpa husvagn till sommren =) Jag känner att jag vill ge min familj en trygghet och någonting att växa upp med, precis som vi har växt upp med att vara på sjön alla sommrar! Det är något att minnas. Först var vi inne på sommarstuga men så tråkigt när man redan bor i hus då blir det ett till hus att hålla efter. En husvagn kan man flytta runt och se så många olika platser i landet med. Så fort vi får tag på en så blir det en mindre turné i sommar! Vi ska till kolmådern och till småland, hälsa på sanna och tomas och gå på astrid lindgrens värld! Men sen ska vi till sthlm med Tomas och familj och besöka grönan och en massa annat skoj! Så mina 6 veckors ledighet kommer bara svischa förbi ;)

Wow

Sov härliga 4,5 timme efter nattjobb! Kände mig pigg ändå! Vaknade och funderade länge på vad jag skulle ta mig för. Jag "borde" städa jag skulle vilja baka men jag "borde" röra på mig. Jag tycker inte om dessa "borde" eller "måsten" för den delen! Men jag lyssnade på mitt samvete och kände efter igen och det slutade med en löptur! Härliga 11 km blev de i bra tempo och fin form var jag i, hade lätt kunnat springa 1 mil till men fick ge mig där när jag kom hem hade jag ändå 1 timme kvar tills Alva skulle komma hem så jag dammsög alla golv och torkade med moppen grymt skönt men när Alva kom hem ville hon se på Pippi så då passade jag på att dammtorka hela övervåningen och torkade luckor i köket och gjorde rent ugn och micro! Som jag är nöjd med mig själv nu! Ska bara slänga in en tvätt och boka in en fönstertvätt! Jag vägrar göra det själv för det är det tråkigaste jag veeet!
I kväll blir det mys med min sambo eftersom han jobbar hela helgen! Men nu en välbehövd dusch ;)


Mår bra i själen

Sitter på HIA natt 2/2. Det går bra i natt. Förra natten var jag mycket tröttare. Sov ganska bra i dag och när jag vaknade hämtade vi Alva på dagis och for mot Hofors. Hemma var sanna från Småland. En av mina bästa vänner. Det var så himla fint att se dom! Och så himla fin hon var med sin gravida mage. Så himla vacker! I augusti ska hon och hennes Tomas få en liten bäbis. Åh man tänker tillbaka på sin egen graviditet hur himla bra man mådde då med ett litet liv i magen. Det var nog min bästa tid i mitt liv.
Vi stannade i några timmar men var tvungen att åka hem i tid så jag kunde vila inför sista nattskiftet. Mange har hämtat hem lillbilen som vi ska sälja nu. En röd mazda miata, superfin men helt opraktisk som familjebil (då det bara finns 2 säten i den) förra året använde vi den inte alls. Så nu känner vi att det är dags att göra oss av med den, det får räcka med 2 motorcyklar.
I morgon när jag vaknar ska jag springa en långtur sedan kommer ev sanna och tomas förbi och fikar med oss.
Börjar längta efter semester nu. Riktigt ordentligt!

Trötter

Hej sitter på jobbet och ska snaaart få gå av mitt nattskift!
Gårdagen (Måndag) blåste det som bara den. Det var absolut inge roligt att gå utanför dörren så vi körde en hemma-mysar-dag i pyjamas. Städade lite här och lite där pulade, gjorde musli, gräddade våfflor, medan ALva sov middag kikade jag och M på american horror story, nu har vi sett hela säsong 1 och gissa om jag längtar till nästa säsong nu! På em var jag på FT 45 min, aj träningsvärken har redan infunnit sig =/
I morgon eller ja senare idag när jag vaknar ska vi åka till Hofors och hälsa på. Sanna från Småland är ju i staaaan! Som jag längtat efter henne. SIst vi sågs var i höstas! Det ska i alla fall bli hur skoj som helst å få ses! Sen har jag 1 nattskift kvar och sen tors fre och ledig igen till helgen. JAg vet inte vad vi ska hitta på. Pappa M jobbar 12 timmars pass, så det blir nog en vända till Hofors igen och hälsa på släkten kanske.

Sitter och längtar och drömmer om semester! Det ska bli så skönt att få vara ledig och rå om varandra.

En sån helg

I fredags var vi på sandviks 150 års jubileum! Vilken fest! Det var så genomtänkt och så himla bra! Fantastisk show och god mat, sent blev det och dagen efter låg jag och kramade toalettstolen mest hela dagen! Som vanligt det! Funderar mer och mer på att bli absolutist! Vad är det för mening liksom? När jag alltid blir så dålig oavsett hur mycket jag dricker. Jag var knappt full i fredags!
Ja igår när vi vaknat till liv kom syster och hennes Jesper och grillade med oss och sedan gick vi ut på stan och kikade på cruising! Alva somnade fint i vagnen med hörselkopor på. Jag gick hem lite tidigare för jag frös så hemskt! Sov som en stock från 21 igårtill 06 idag då Alva kom intassandes! Men sen fick det vara nog med degandet! I morse kickade vi igång med en pw före frukost! Sedan cyklade jag ner och körde Bodycombat och sen har vi vart ute hela dagen och skrotat på tomten. Jag har rensat i rabatterna Mange har börjat klyva ved och så har vi städat på altanen.
I kväll blir det Tacos och ladda för mån och tis nattjobb! På tisdag kommer Sanna också! Ska bli underbart att träffas!


Ursäkta

Mina blogginlägg från mobilen kommer upp en dag senare än jag skrivit dom! Det knasar jämt när jag ska ladda upp bilder därför blir det ocks dubbletter ibland! JAja sånt är livet!
Gårdagen i Hofors med mysigaste vännerna var superfin! Jag och emma med barn var på öppna förskolan sedan lunchade vi på Hanssons och avslutade med äppelpaj i solen hemma hos anna! Såååå trevligt!
Idag har jag arbetat. Det var en lång tråkig händelselös dag! Efter jobbet var kg på crossfit! Det är den absolut roligaste träningsform jag nånsinn vart med om! Det är så sjukt jobbigt och pulshöjande! Bra för mig som vill ha puls och bränna fett! Efteråt mår man bra! Tog en vända på stan och köpte skor och strumpbyxor inför fredagens fest! Känner mig nöjd med beslutet om den svarta klänningen som jag använt en gång tidigare! Med nya skor till så blir den ju som ny ;)
Nu sitter jag i trappen och väntar på att Alva ska somna! Det verkar hon ha gjort redan. Det har vart tyst länge! Det har gått väldigt bra tt byta till vanlig säng åt henne. 1 kväll av 4 hittills som hon strulat och klivit ur!
I morgon jobbar jag och på em har vi inga planer. Kanske ska ta tg i röran här hemma? Sy upp några gardiner kanske så det blir ordning i sovrummet . Ska boka fönstertvätt okså för det vägrar jag göra själv det är det tråkigaste jag vet!
Nej nu dusch och senare greys anatomy ;)


Tisdag

Tisdag och jag är ledig! Igår kväll var jag på en timmes massage! Som min kropp behövde det! Idag är jag såå öm i hela kroppen! Skönt öm! Tog en löptur igår kväll. Efter två veckors vila och förkylning känns de som om jag aldrig sprungit i hela mitt liv. Fick kämpa 5 km runt boulognen! Så himla tråkigt! Hoppas det ger med sig snart!
Idag ska vi åka till Hofors och hälsa på mina kära vänner. I kväll blir det ett besök på gymet! Ska försöka bestämma kläder för fredagens fest i Göranssons arena! Sandvik firar något jubileum! Det ska bli trevligt! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Nej nu ska vi göra oss i ordning!


Det blir bättre

Igår hade jag ett riktigt bakslag! Kände mig sämst i världen tråkig ful och helt värdelös!
Maten blev god och vi kopplade bort sööt med några avsnitt av american horror story! Idag mår jag bättre! Intalar mig att jag duger, jag är unik ingen är som mig! Jag har laddat mina batterier med en löptur (halsontet borta idag) och sedan hat jag och Alva vart ute och cyklat och skrotat runt på gården!
Hade en bra dag på jobbet där jag kände mig tillräcklig för en gångs skull ;)
I natt sov Alva i egen säng för första gången! Eller jag hon sover alltid k egen säng men en stor säng :) ingen spjälsäng längre! Det gick såååå himla bra! Mange fick lägga henne eftersom hon gärna krånglar lite med mig. 1 gång klev hon ur och drog ut ena lådan med leksaker sedan grejjade hon lite i fönstret med lite prylar som stod där men hon sov efter ca 20 min och sov hela natten! I morse hade hon vaknat när jag gick till jobbet och hade skrotat runt lite själv på sitt rum innan hon kom ut och gick in till Mange! Helt otroligt vad bra det gick! För bra för att vara sant egentligen!
I natt jobbar mange så jag hoppas det går lika bra för mig :) men det gör det nog! Hon borde vara trött som vi busat! Just nu badar hon!
I morgon jobbar jag igen i vanlig ordning! Sedan ska jag på 1 timmes massage och sedan på ett Crossfit pass! Den här veckan ska jag kicka igång träningen igen!


Förkylning

Uh den vägrar släppa :/ misstänker en förkylning i kombination med en ny allergi! Har aldrig vart allergisk förut men tror jag blivit det nu! Snart 2 veckor av inaktivitet! Behöver jag säga att det kryper i kroppen!
Idag har jag jobbat. Mange har skruvat ihop Alvas säng :) det ska bli så spännande att se hur hon reagerar på det i kväll närhon ska sova. En hemnes dagbädd har vi köpt! Så otroligt fin!
Nu i kväll har jag bjudit Mange på mat det blev grillat med potatiskaka på västerbottenost och till efterrätt ska vi äta vit chocköadpannacotta med limemarinerade jordgubbar! Ser jag fram emot. I morgon jobbar jag fm men efter det får det nog åtminstonde bli en promenad!
Nej nu ska vi njuta av god efterrätt!


Samboliv

Ja då var man sambos igen då! Men en 3 månaders paus har vart skönt! Både jag och M har hunnit fundera vad vi vill få ut av våra liv och av oss själv och varann!
Igår gick flyttlasset! Man undrar hur allt fick plats förut? Det är ju grejjer överallt! Idag ska jag dit och städa och lämna nycklar vid besiktning! Skönt att det är över!
I måndags hade vi Tomas Jeanette och oliver här, vi grillade åt gott och gick till högskolan och såg på kasen! Mysigt var det! Alva var vaken och med hela tiden ända till halv 10 så duktig var hon!
Träningen har dock blivit lidande pga Sthlm resa dubbelpass på jobbet flytt men när allt lugnar ner sig ska jag hitta mitt fokus igen! Jag mår som bäst när jag tränar regelbundet!
Nej dags för lite frukost och lämna Alva på dagis så jag får städa i lugn och ro!


Borta bra

Men hemma är ju bäst !
Det har vart otroliga dagar i Sthlm så bortskämd och uppvaktad! God mat och väldigt ra föreläsningar! Middagen på torsdagskvällen på munchenbryggeriet var fantastisk! God mat och bra underhållning! Och vilka fantastiska människor det finns! Det delades ut stipendiet till forskande doktorer oj vilka drivna människor!
Det var skönt att komma hem också. Drog av ett dubbelpass på lördagen och idag har jag jobbat fm. Vi har haft det något sånär lugnt i alla fall! Idg var vi i lägenheten och packade ihop lite kläder och grejjer! Jag har som mål att vara ur den på torsdag, städad och klar! Hmmm jag jobbar mån och tis! Ja men ingenting är omöjligt! Det blir nog bra i slutet på veckan!
Alvabusen är det bara bra med! Nu är hon i en period där hon ätet som en häst! Skönt och sover bra inga problem vid läggning längre. Funderar på att byta säng åt henne. Men vi får se!
I morgon är det Valborg vi ska fira med vänner.. Grilla och knata bort till kasen vid högskolan!


RSS 2.0