JObbar natt..

Ja det är väl egentligen enda tiden till å fördriva med lite blogg? Den går ju så sjuuuukt sakna annars.. Fast i natt måste jag ändå påtala att jag har haft att göra minsann.. Första gången jag sätter mig ner nu... nästan.. det har vart spring hit och spring dit.. och dålig hit och kissnödig dit..

Annars då.. Var in till falun i dag och skulle göra tatton på benet.. åkte in riktigt tidigt eftersom jag och syrran skulle fixa lite julklappar.. när jag kommer dit glad i hågen kl 12 så har min tatuerare fått ryggskott =/ liiiite surt att ha setat och åkt i 10 mil för ingenting.. i å för sig fick vi bra många julklappar avklarade.. riktigt skönt.. syrrans och magnus klappar är klara.. Bara de riktigt svåra kvar, mamma och pappas och antons.. vad vill en 8 åring ha? Fick äåven lite julpyssel handlat.. har köpt 20 julkort som ska postas.. var det innan 16 dec? en ny adventsstake, sån man tänder ljus i.. jag och anton invigde den redan i kväll, jättemys var det.. Känner för att köpa lite nytt sådant pynt nu när jag och Magnus ska bli sambos, vill liksom börja om från början då..

I morgon ska jag sova ut eftersom jag har en natt till.. sen ska jag ta mig till gymmet, sen kommer syster förbi och ska hämta köksstolar och rota igenom klädhögen som jag ännu inte tagit reda på.. rensade ut i klädgarderoben och nu ligger allt i en hög mitt på golvet hjar gjort i snart 2 veckor.. inte bra... efter det blire nog lite mys innan jobbet.. sen på lördag och söndag blire fullt upp.. på lördag åker jag in till falun igen och får tatton gjord!! sen blire barnkalas.. på¨kvällen ska jag och magnus ut med mina vänner och lyssna på jhonny cash couvers, jätteroligt ska det bli.. Sen på söndag ska vi på kalas igen hos magnus systers barn.. och på söndagkväll kommer en vän till mange över och vi ska faktiskt grilla =) och kika på film... jätteroligt.. ska försöka hinna med å slänga upp lite julpynt däremellan också..

Nej nu får klockan bli kvart i sju så Kakan kommer och tar över här efter mig..

LÅngledig...

Kan jag lova.. 5 dagars ledighet har jag framför mig =) Vad ska jag hitta på dårå? Inget speciellt faktiskt.. bara njuta och bara vara..

I dag har jag precis vart ute på en långpromenad med Nemo.. Innan dess skjutsade jag ner Mange till sin tatuerare, skall vara där till kl 3 i dag.. Om en liten stund ska jag knalla ner till mitt gym och köra ett spinning pass och ett core pass =) sen ska jag hem och laga hemmagjorda köttbullar!
Jag skulle nog lätt kunna vara lyxhustru i några år.. Men men.. jag skulle nog börja klättra efter väggarna efter ett tag.. älskar ju mitt jobb också.. sååå. förresten! Jag har ju sökt en tjänst nu så jag kan ju inte bli någon lyxhustru än ;)

Kär och galen

Jaaa det här med blogg? Varför har jag den ens kvar.. Jag uppdaterar aldrig.. Ska väl sammanfatta de senaste veckorna i mitt liv då..
Förutom att jobba (som jag just nu skulle kunna hoppa över i några månader, bara för att få vara med Magnus) så är jag ju bara med Magnus =) och tränar emellanåt ;) Skulle behöva träna mera.. För att vara i förhållande är inte bra för vikten.. uscha.. jag ska ta tag i det där när jag inte är lika nykär längre =) Vad har vi gjort då? Äter gott, umgås och myser.. Har träffat Anton nu också, Magnus son.. Han är en underbar unge och vi kommer bra överrens.. I helgen som var var vi i sthlm och såg trollkarlen Julien, det var jätteroligt och mysigt.. Nu i veckan här vankas det 8 års kalas, så vi har bakat och stått i =) Annars händer inte så mycket.. Har inte vart i min egen lägenhet på snart 2 veckor =/ saknar den lite faktiskt, just för att den är så mysig.. men det är rätt praktiskt att vara hos Magnus, dels för att Anton är där så pass ofta, Nemo stortrivs och jag har nära till jobbet.. Men nu i helgen ska jag försöka vara hemma lite mera.. JObbar långhelg och Magnus jobbar natt...

Nu sitter jag på jobbet.. jobbar natt.. Snart slut.. längtar hem till sängen =)

RSS 2.0