Pluggdejt...

I dag har vi vart i Norrsundet hela dagen och pluggat.. Det ick jättebra och nu känns det mycket lättare med ångesten! Vi gjorde som så att alla skrev varsinna 5 frågor till varje ämne (6 ämnen) och så blandade vi dom i en stor skål! Sen drog vi varsinn lapp och hjälptes åt att svara på frågorna =) Jätteroligt hade vi! Maria bjöd på jättegod tortillatårta och kladdkaka..

Hemma var syster barnvakt medan Mange låg och sov efter nattskiftet.. Det gick också jättebra! Trots att de inte syns alltför ofta.. men Alva hade vart på kanonhumör hela dagen..

Nu på kvällen har jag lagat köttfärspaj, masserat mina värkande benhinnor och försöker natta en pigg Alva.. MAnge fattar inte att hon inte kan sova efter 4 på dagarna för då blir det skitsvårt att få henne att sova vid 7.. RUTINER! Jag hör hur hon ligger och pratar och hojtar där uppe..

I morgon kommer sara och mille så vi ska gå på en promenad.. Sen blir det mera plugg på kvällen.. Och så ska vi hämta hem en ny bil.. Ny för oss, bättre begagnad kanske.. Golfen ska vi sälja.. Nej nu börjar hon låta mer förbannad där uppe.. Bäst å kila upp och ge henne nappen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0