Sandviken - Hofors

I går var vi i sandviken, hälsade på hos Alvas bästis Mille.. Det vart en kort prommis runt kvarteret bara då det snöade sååå hemskt! Men gott var det med kaffe sen när vi kom in.. Trevligt att prata skit med Sara, det var längesen vi sågs nu.. Efter det åkte vi till Manges syster Jenny och drack ännu mera kaffe =)

Två rätt så blixtvisiter blev det i Sandviken för atrt sedan hem till babysimmet på e.m. Då det var Manges tur att bada, vi kör varannan gång för att det ska bli rättvist.. Åhh vad Alva tycker om att bada, hon älskar vattnet.. Och att dyka, hon är superduktig.. faktiskt bäst i gruppen ;) I går skulle de lära sig att balansera i handen i vattnet, ju längre ner man höll dom ju lättare var det.. Men Alva fattade det där snabbt så hon soände upp sig som en sträng så kunde Mange hålla henne nästan helt i luften! Alla tyckte (såklart) att hon var superduktig!

Sen vart det och ha lite fredagsmys.. Man ge har tröttnat på tacos, så i går blev det pasat Carbonara!

I dag har pappsen börjat jobba igen, efter två veckors ledighet.. Han går ut starkt med 12 timmars helg.. Och då är det så långsamt att vara hemma så jag och Alva är i Hofors hos mina föräldrar och ska sova över.. Så i dag har vi vart hos farmor och hälsat på och gått en promenad med moster.. Nu ska vi snart hem till Jessica och beställa lite mat, det lutar starkt åt en parma-kebab.. Godaste kebaben jag vet!

Sitter och skriver ut lite skolarbete till veckan har vi föreläsning i Hypertoni! Spännande.. I morgon blir nog en rätt så lugn dag, Mange jobbar till 18 i mån med...
Men nus ka vi kila vidare, blir ingen bild i dag eftersom jag sitter på helt fel dator!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0