Stress?

Jag känner mig som Skalman.. Jag orkar ingenting, bryr mig ingenting.. Äter och sover för att jag måste.. Stressen inombords börjar smyga sig på.. Det är julafton om 1,5 vecka.. Jag har inte ens skickat julkort i år?? Jag orkar inte.. Det enda jag gör är att jobba och umgås med Alva och träna.. Jag vill vara mer engagerad! I julen alltså för jag älskar julen! Men jag är ingen superduprer morsa som kan bygga höghus av pepparkaksdeg!
Äh det blir nog jul ändå! Har i alla fall börjat på en inköpslista till vad vi ska handla för julmat! Och i morgon blir glöggen klar!
Igår var vi på dagis och hade luciamys.. Vi satt alla på golvet och sjöng julsånger och alla barnen var utklädda och så fina! Sedan fikade vi allesammans! I går kväll griljerade vi skinkan och tog en skinksmörgås.. Idag har vi inte gjort nånting! Alva tog sovmorgon och sedan har vi mött upp mormor och morfar på köpis..
I morgon ska Alva till dagis halv 11 jag börjar jobba halv 2 och M slutar 2 men det är mitt i hennes middagslur så hon får äta lunch och sova på dagis sedan hämtar M henne halv 3.. 4 timmar det räcker bra det.. Jag ska passa på att träna efter lämning! I dag ska jag jobba extra tur.. Kändes som en bra ide i går med tanke på 1500 kr extra bara sådär, men idag känns det som en mindre bra ide.. Allt blir lidande.. Tränig, städning, handling.. När ska vi hinna? I helgen kanske..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0