Lååång helg!

Ja det var en jäkla lång helg som aldrig tar slut.. I dag kan det väl få vara måndag.. jag knallade ner till willys jag för att handla halv 9 ??? Meeen då öppnade ju dom 10 för det är "söndag" fast det är måndag.. Drygt!

Helgen har vart skön.. I fredags åkte jag och ALva hem till mamma och pappa.. Och så sov vi över till lördagen då kom Mange på motorcyeln.. Vi åt god mat och hade det mysigt.. I går var vi bara hemma och höll på ute.. krattade klart det sista, klippte lite äppelträd.. Städade och oljade in altanen.. I dag ska vi släpa fram alla möbler, till helgen får vi ju gäster så då måste det vara myspys på altan, speciellt om det blir sådant här väder..

Toppenväder men lite halvdrygt för ALva som måste hålla sig i skuggan hela tiden och inte kan hon vara på gräset heller, för blött ännu och på gruset där stoppar hon bara stenar i munnen.. + att dte är himla svårt att veta hur hon ska klä sig.. dte blir alltid för varmt känns det som..

Mer tänder är på gång så just nu blir det tidiga morgnar och gnällig bäbis.. STackars liten.. det rä så syn dom henne men mestadels är hon glad ändå.. 8:e tanden på gång.. Hoppas dte blir lugnt innan kindtänderna börjar ploppa upp..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0