Borta bra men hemma bäst...

NU är vi hemma på ett blåsigt blåsåsen.. Det blåser nog mest överallt nu.. På vägen hem mötte vi säkert 10 träd som hade blåst omkull.. Ett över riks 80 vid sandviken, rätt över vägen låg det.. Tur vi var på väg hem och inte mot Hofors..
Vi har i alla fall haft en otroligt skön vecka.. I går vart det ju finväder men det struntde vi i vi åkte till experium i alla fall och badade.. Alva älskade det! Hon älskar ju att bada i övrigt ocks¨å men där fanns det ju en liten plaskdam som hon kunde sitta på rumpan i och även krypa runt i, hon var helnöjd.. Och en liten rutschkana fanns det åt henne också.. Ja jätteroligt var det.. 2 riktigt stor kanor med en åkte man luftmadrass i.. Och så hade de inomhussurfing.. Skithäftigt att titta på! De var jätteduktiga grabbarna som höll på med det..
På kvällen tog jag en springtur.. Det hela slutade på 9 km hälften i absolut uppförsbacke! Jäklar vad det sög i benen till slut, men så nöjd att jag gjorde det hela på 1 timme utan att gå en endaste gång. Tog det försiktigt upp för backen så hjärtat inte behövde jobba ihjäl sig.. På kvällen åt vi lax..
I dag gjorde vi inget annat än städade ur stugan och började åka vid 10, alva sov till mora sen stannade vi i rättvik och käkade hamburgare.. Kom hem för 1,5 timme sen.. Har precis plockat ur väskorna..

Nu ska jag inte göra någonting! Tittar på kardiologiböckerna och är så jäkla nöjd att tentan är gjord ;) Ska beställa en lära-gå-vagn åt Alva som knappt vill sitta i gåstolen längre utan ska bara gå själv.. Hon vill inte ens att man håller i henne, hon förstår ju inte att hon inte kan gå själv.. Sötnöten..

I morgon väntar party i sandviken med Sara och några andra tjejer, vi ska gå och se september! Jag är inte alltför sugen just  dag men det kommer nog i morgon ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0