Världskrig

Jaa.. att vara sambos och köpa rustojbekt är ingen bra kombination =) I dag har vi haft jordens världskrig här hemma.. saker har flugit genom rummena.. tummstockar har brutits sönder.. och jag har avreagerat mig med kofoten kan man säga =) men vi fick en del gjort i alla fall..

Vid lunch åkte vi till falun och byggmax för att inköpa dörr! och vi hade ju hoppats på attd et skulle vara så enkelt som att bara köpa en ny dörr och hänga på.. så var inte fallet.. självklart var vi tvugna att köpa ny karm och hela skiten.. men men snyggt blire ju! efter det hann vi precis in till byggcompaniet och köpte en bräda till som saknades i hallen nu är all panel på plats och kvistlackad och klar! jag har rivit panelen som gick hela vägen upp i trappen och så har vi tillsammans (faktiskt) skrapat två trappsteg =)



Men nu är i alla fall halva trappan gjord =) Känns kanon! åhhh det kommer bli sååå fitn när det blir klart!

Vilken dag som helst nu ska väl tommy lägga golvet.. sen kommer det gå undan =) SKa nog måla taket i båda hallarna i kväll.. och kanske grunda panelen.. måste göra ett ryck nu så det blir klart ån gång..

pappa retades i går och sa att det inte kommer vara klart till jul.. så enbart därför måste vi göra ett ryck nu =)

men nu äre paus.. ska hem till gabbe och perra och visa upp underverket Nemo och äta lite mat och umgås..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0