effektiv

ja det kan man verkligen säga om mig och christine =) Vi körde igenom de där 2 uppsatserna lite snabbt så jag hann med 12:38 tåget hem =) ja nu var det ju bara diskussionen som vi skulle gå igneom så atte..

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar.. Jag ska om nån timme ta bilen och båda hundarna med mig ner på bruket, jag och mamma ska gå en sväng med dom och socialisera dom lite.. här ute i ingenstanns möter de aldrig andra människor eller bilar såååå det behövs.. Nemo är ju mer van än vad ilah är, eftersom han och jag åker runt en massa och hälsar på och så hos olika människor.. så han får möta allt =)

I kväll kommer syrran igen.. Vi ska ha vänner-maraton! och äta alldeles för mycket godis =) Ja jag vet att jag har slutat.. i dag ska jag bara sympatiäta lite med syrran =) itne så mycket.. kanske till och med köper nyttigt godis, som frukt =) Ja vi får väl se.. det lutar åt lite chokclad.. men men..

Annars då? ätnkte ta dte rätt lugnt i dag.. är lite trött, vet inte varför.. i mån ska vi ha examination igen.. hoppas det går vägen.. Vår handledare har fått fnatt, hon tycker att vi ska leta mera artiklar till vår sista frågeställning.. schysst å komma med det nu när hela uppsatsen är klar!!! Vi har ju redan försvarat oss om det i vår metoddiskussion, så vi får väl se hur vi gör med det..

Nu får det bli helg! Man blir så bortskämd när man är ledig hela tiden.. Men jag vill verkligen träffa S igen =) Fats jag såg honom senast i går morse =/ usch lite skrämmande tycker jag.. hur kan man sakna någon så mycket redan? Aja.. det går väl över får jag hoppas.. Fast det är skönt också =) lite halvmysigt pirr i magen sådär..

På fredag kommer han i alla fall, det är snart.. då ska vi hem till mina vänner, jessica och jimmy och kika in idol.. de har inte träffat S ännu =) sen på lördagen ska vi ju på christines och jennies konsert.. det blir skitbra det!

nej nu ska jag slänga mig på soffan nån timme och bara slappa lite..

Kommentarer
Postat av: Jessica N

Det låter som du är lite kär, hihi :)

2007-11-07 @ 18:45:00
URL: http://jessicanorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0