Kvällning

Ja den lediga helgen börjar lida mot sitt slut.. framför mig har jag en tuff men mycket rolig arbetsvecka! Ska bli skoj att komma tillbaka efter helgens vila.. får se om de är några patienter kvar som man"känner" =)
Annars dÅ? Tommy börjar också jobba i mån.. sen ska han åka till bodås och hämta hem ved så vi klarar oss hela vintern.. sen ska han nog grejja med golvet i vardagsrummet.. ni måste tycka att det tar en väldans tid för oss =) men vi har inte så bråttom.. vi gör lite då och då.. nu är ungeför halva golvet lagt i vardagsrummet.. men det börjar krångla lite.. det sviktar nåt så hemskt.. får se vad vi hittar på åt det.. sen så äre inte så mycket kvar.. bara golvlister och vanilga tapeterna.. men det är ju ingen brådska.. kan i alla fall inte köpa matsalsbordet förrän i aug. inte så snyggt att ha ena rummet helt tomt =/ äh det löser sig på nåt vis.. ska bli skönt med tv i alla fall, fast man klarar sig rätt bra utan också...

har tagit en promenad med challe nu på kvällen.. var så seg så det blev aldrig nån springtur.. provade bh:n på promenaden i stället, den är heeelt underbar! stay in place heter märket.. och det är precis vad dom gör det =)

nej nu blire en dusch sen blire sova.. är trött nu.. och kommer vara ännu mer trött i mån

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0